Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 26, 2012

Αποκάλυψη του ''Στόχου'': Ακραίος φιλελεύθερος και Δαπίτης ο Μπογδάνος... Στα ψηφοδέλτια της Παντείου...!!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ... ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΔΑΠ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2000..
 
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ- ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

«Αισθανόμαστε ηττημένοι και τρομοκρατημένοι», έλεγαν οι... φίλοι μας οι εβραίοι όταν έμπαινε θριαμβευτής ο Ελληνικός Στρατός στη Θεσσαλονίκη!!

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! 
 
Μεγάλη μέρα η σημερινή για την Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία και τον Ελληνισμό γενικότερα. Μεγάλη μέρα και για την Ορθοδοξία μας. Όμως, παρά την εορταστική ατμόσφαιρα και διάθεση, οφείλουμε να υπενθυμίζουμε κάποια πράγματα που ίσως αρκετοί δεν γνωρίζουν ή έχουν...ξεχάσει.
Μιλάμε φυσικά για την περίφημη εβραϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης. Μια πόλη που....

Δεν είμαστε καλά..Τα σκιπητάρια-αλβανοτσάμηδες απειλούν τη Χρυσή Αυγή εν όψει 28ης Οκτωμβρίου

Στις 26 Οκτωβρίου σύμφωνα με την αλβανική εφημερίδα «Shekulli»  και σε τίτλο άρθρο της αναφέρεται ότι " οι έλληνες νεοναζιστές θα γιορτάσουν την απελευθέρωση της κλεισούρας ".  Η  Συμμαχία Κόκκινο Μαύρο-( ΑΚ) κατηγορεί  την αλβανική κυβέρνηση ότι συναλλάσσεται με ελληνικούς "νεοναζιστικούς" κύκλους λόγω της πραγματοποίησης τελετής του εορτασμού της «28ης Οκτωβρίου»  στην περιοχή της Κλεισούρας.  Αυτό το λένε οι Αλβανοί που είχαν συμπαραταχθεί με την φασιστική Ιταλία και τη ναζιστική Γερμανία στον Β'Π.Π.!
Σύμφωνα με την εφημερίδα οι δηλώσεις αυτές έχουν σχέση με....

Συνεχίζεται το ξεβράκωμα του ΨΕΥΤΗ Μπογδάνου του ΣΚΑΙ: "Η Χρυσή Αυγή χρηματοδοτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ"

Προσέξτε το βίντεο:

Ο άθλιος συκοφάντης "δημοσιογράφος" Μπογδάνος αναφέρει ότι η Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, χρηματοδοτήθηκε από το κόμμα της Ιπποκράτους για να συμμετάσχει στις εκλογές του 2004.

Για δείτε τα αποτελέσματα του 2004 και την πραγματικότητα...

Η "εγκυρότητα" των δημοσκόπων...

Την προηγούμενη Τρίτη ο ALHPA παρουσίασε μια δημοσκόπηση της marc και ένα από τα ευρήματα ήταν και η κομματική συσπείρωση της Χρυσής Αυγής....

Σας φαίνεται κάτι παράξενο..;
Όχι θα απαντήσετε οι περισσότεροι

Για να κάνουμε κάποιες μαθηματικές πράξεις

Να καταργηθούν οι παρελάσεις ζητά ο Μπουτάρης...οι "φιέστες" για την απελευθέρωση της πόλης

«Να καταργηθούν οι μαθητικές παρελάσεις, δεν προσφέρουν τίποτα, έχουν καθιερωθεί από την εποχή του Μεταξά, δεν είναι αντιεθνικό αυτό που ζητώ», ανακοινώνει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Ι. Μπουτάρης εμφανώς εκνευρισμένο, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», με ότι πρόκειται να συμβεί αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη.
 
Ο κ. Μπουτάρης, δεν ζητά να καταργηθούν οι μαθητικές παρελάσεις στις μικρές επαρχιακές πόλεις, αλλά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, που γίνεται και στρατιωτική παρέλαση. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει όμως και ένα άλλο λόγο να είναι εκνευρισμένος. Με τι νομίζετε;

Εβραίοι Σιωνιστές είναι οι μεγαλύτεροι χρηματοδότες των Ρόμνει – Ομπάμα

  σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μην έχετε καμια αμφιβολία...Οι Σιωνιστές, οι εχθροί της ανθρωπότητας, στηρίζουν τους πάντες και ελέγχουν όλους.. 

Οι Σιωνιστές Εβραίοι είναι οι μεγαλύτεροι χορηγοί που χρηματοδοτούν την προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ τόσο του Δημοκρατικού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα όσο και του αντιπάλου του Ρεπουμπλικανού Mitt Romney.
Ο μεγάλος χρηματοδότης της αμερικανικής προεκλογικής εκστρατείας το 2012 είναι μεγιστάνας των καζίνο Sheldon Adelson, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει δωρίσει....

Από όλα τα κόμματα τον Αρχιεπίσκοπο τον πείραξε μόνο η Χρυσή Αυγή...Και μια ιστορική αναδρομή

Αναδημοσιεύουμε αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στον "Επενδυτή"..

Με αφορμή τα γεγονότα στο "Χυτήριο"
"Η Εκκλησία δεν έχει ανάγκη από προστάτες και σωτήρες, ως πνευματικός οργανισμός έχει απέραντο σεβασμό στο ανθρώπινο «πρόσωπο» έχει σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες και δεν επιτρέπει σε κανένα κόμμα, είτε αριστερό, είτε δεξιό, είτε ακροδεξιό, να αναλάβει τη στήριξή της και καταδικάζει κάθε μορφή βίας"

Για τη Χρυσή Αυγή οι συνεργάτες του αναφέρουν πως.....

Νέοι βανδαλισμοί από τα "τάγματα εφόδου" των αναρχοαριστερών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Αλεξανδρούπολη..

Δείτε το σχετικό βίντεο...

Η Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης

Από τις αρχές Οκτωβρίου του 1912 η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο με την παραπαίουσα Οθωμανική Αυτοκρατορία, έχοντας ως συμμάχους τη Βουλγαρία και τη Σερβία (Α' Βαλκανικός Πόλεμος). Θέατρο των επιχειρήσεων, η περιοχή της Μακεδονίας.
Ο ελληνικός στρατός βάδιζε από νίκη σε νίκη στη Δυτική Μακεδονία. Όμως, από την αρχή των εχθροπραξιών σοβούσε σοβαρή διαφωνία μεταξύ του αρχιστράτηγου Κωνσταντίνου και του πρωθυπουργού Ελευθέριου Βενιζέλου. Ο διάδοχος επιθυμούσε πρώτα την κατάληψη του Μοναστηρίου προς Βορρά, ενώ ο Βενιζέλος, βλέποντας την πιθανότητα να καταληφθεί η Θεσσαλονίκη από το βουλγαρικό στρατό, πίεζε τον Κωνσταντίνο να κατευθυνθεί προς τη φυσική πρωτεύουσα της Μακεδονίας, μια περιοχή με.....

Η πρόβλεψη του Πολύδωρα για το ποσοστό της Χρυσής Αυγής

Στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες μίλησε ο Βύρων Πολύδωρας για την αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους τους ζήτησε να ....κουλάρουν! Σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους ο κ. Πολύδωρας είπε πως «άμα δεν το κουλάρετε θα.....

Αυτούς υποστηρίζει ο Αβραμόπουλος: Δολοφόνησαν Ελληνορθόδοξο ιερέα στην Συρία - Πρώτα του έβγαλαν τα μάτια (vid)

Ενας Ελληνορθόδοξος ιερέας που υπηρετούσε στο Πατριαρχείο Αντιοχείας δολοφονήθηκε από μισθοφόρου ισλαμιστές στην Συρία, αφού πρώτα βασανίστηκε φρικτά, ενώ  μετέφερε λύτρα για την απελευθέρωση ενός απαχθέντος Σύρου γιατρού επίσης ελληνορθόδοξου. Ο ιερέας απάχθηκε με την σειρά του και ζητήθηκαν λύτρα για την απελευθέρωσή του.
Είναι μόνο ένα αιματηρό επεισόδιο από τα εκατοντάδες που έχουν συμβεί σε βάρος της Ελληνορθόδοξης κοινότητας της Συρίας τους οποίους δολοφονούν καθημερινά οι ισλαμιστές αντάρτες και οι μισθοφόροι ενώ το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έχει ταχθεί σαφώς κατά των ισλαμιστών με δηλώσεις ακόμα και του ίδιου του υπουργού Εξωτερικών Δ.Αβραμόπουλου.
Ο 43χρονος ιερέας Σωτήρη Χαντάντ, βρέθηκε νεκρός στην πόλη Κατάνα και ενώ.....

Ο Βίσμαρκ για τους Έλληνες

"Αν οι Έλληνες δεν ....