Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 12, 2017

Ξεφτίλα: Αυτή είναι η σημαία του Ελλαδιστάν!

Κάποτε, όταν τα συντρόφια είχαν αρχίσει να καίνε ελληνικές σημαίες, οι παλιολινάτσες της αριστεράς τους δικαιολογούσαν από τηλεοράσεως, αποκαλώντας την τιμημένη σημαία μας «ένα πανί που το φτιάχνει ο ράφτης». Τώρα βρήκαν καινούργια πατέντα,...

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...ΦΩΝΑΖΑΝ "ΕΞΩ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ"!..ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΜΑΤ ΠΕΤΑΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΗΜΙΚΑ!!

Τεταμένη παραμένει η ατμόσφαιρα στο Μενίδι από την περασμένη Πέμπτη, όταν έχασε τη ζωή του ο άτυχος 11χρονος Μάριος.
Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επεισόδια ανάμεσα σε εξοργισμένους κατοίκους που κατευθύνονταν προς τον καταυλισμό των Ρομά και τα ΜΑΤ που τους έφραξαν το δρόμο.
Οι διαδηλωτές που κατευθύνονταν προς τον καταυλισμό των Ρομά πέταξαν...

Εξωφρενικό: Αλλοίωσαν κείμενο του Θεοτοκά στις πανελλαδικές για να μην θιχτεί o Τσίπρας!

Ακόμη ένα δείγμα εξευτελισμού της κυβέρνησης και επιβεβαίωσης του ότι τα κάθε είδους στελέχη της δεν διαθέτουν ίχνος αξιοπρέπειας αποτελεί η αποκάλυψη ότι το κείμενο του λογοτέχνη Γιώργου Θεοτοκά, που δόθηκε στους υποψηφίους των ΕΠΑ.Λ. για τις πανελλαδικές, υπέστη αλλοίωση.

Συγκεκριμένα, στο πρωτότυπο του κειμένου που επιλέχθηκε από τους φιλολόγους της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων αναφέρεται: «Ένας άξιος μαραγκός που κατέχει καλά τη δουλειά του και πιστεύει σε αυτή είναι πολύ πιο ολοκληρωμένος και αξιοσέβαστος άνθρωπος από έναν...