Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 11, 2012

Δεν Ξεχνώ τα εγκλήματα των "Συμμάχων"...Ένα λησμονημένο έγκλημα πολέμου: Ο βομβαρδισμός του Πειραιά από τους “συμμάχους”



Μία μεγάλη τραγωδία με χιλιάδες αθώα θύματα, που παραδόθηκαν στη λήθη από μία προδοτική εξουσία

Τον Ιανουάριο του 1944 η Ελλάς τελεί υπό γερμανική κατοχή και ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος βρίσκεται στην κρισιμότερη καμπή του. Την 11η ημέρα του μήνα συμβαίνει στη χώρα μας ένα γεγονός τραγικό, που δυστυχώς η ανάμνησή του σβήστηκε εντέχνως από τη σύγχρονη ελληνική Ιστορία. Οι συμμαχικές δυνάμεις (άγγλοι και αμερικανοί) βομβαρδίζουν αεροπορικώς την πόλη του Πειραιώς. Σημειώστε μία σημαντική λεπτομέρεια:

Στην Στ΄ τάξη του Δημοτικού ο μαθητής θα πραγματοποιήσει «Επίσκεψη σε Συναγωγή / συνομιλία με ραβίνο»!!

Τα νέα προγράμματα σπουδών για τα Θρησκευτικά σε Δημοτικό και Γυμνάσιο που ήδη εφαρμόζονται πιλοτικά και σχεδιάζεται η συνολική εφαρμογή τους από την επόμενη χρονιά αλλάζουν ριζικά το χαρακτήρα του μαθήματος. Ουσιαστικά το χριστιανικό μάθημα των Θρησκευτικών μετατρέπεται σε ένα μάθημα θρησκειολογικό – ιστορικό. Οι Θεολόγοι που σχεδίασαν τα προγράμματα αυτά φρόντισαν ώστε ένας μαθητής που τελειώνει το Γυμνάσιο να έχει βαθιά γνώση των ξένων θρησκευμάτων και κυρίως του Ιουδαϊσμού.


Πως αλλιώς μπορεί να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι.....

Η Αννούλα πάει Ισραήλ και φέρνει Εβραίους να μας διδάξουν τον... ουμανισμό!!

Δεν θα σχολιάσουμε τίποτα παραπάνω από τα προφανή που καταλαβαίνει ο αναγνώστης διαβάζοντας το ρεπορτάζ για το ταξίδι της Άννας Bilderberg στο Ισραήλ, συνοδεία μέλους του ΚΙΣ(Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο) Ελλάδος...(γιατί άραγε...;), ΕΔΩ

Αν το μετά το ρεπορτάζ δεν έχετε πειστεί για της "εθνικές" προθέσεις της Αννούλας, διαβάστε και ΕΔΩ για να κατανοήσετε πόση βάση δίνει το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΠΑΙΔΕΙΑΣ, στη δημιουργία εθνικής συνείδησης των Ελληνοπαίδων...

Στο μουσίεο του..."Ολοκαυτώματος"!

Πάνος Καμμένος αποκαλύπτει...: "Κάνω τώρα τις αποκαλύψεις γιατί γίνονται και 'ατυχήματα' "

Αθάνατο ελληνικό δαιμόνιο...

Τρία χρόνια έχει να πατήσει το πόδι του σε βενζινάδικο και 16 χρόνια να του έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ και φυσικά ούτε τώρα του ήρθε το… χαράτσι!

Ο 50 χρονος ηλεκτρολόγος-ηλεκτρονικός έχει καταφέρει να αποκτήσει πλήρη ενεργειακή αυτονομία στο σπίτι του με χρήση αιολικής και ηλιακής ενέργειας, αλλά και να μετακινείται με καύσιμο από σάπια φρούτα.

Ο Μ. Καλογεράκης κινεί το μηχανάκι του με καύσιμο που παράγει από ζάχαρη, ζαχαροκάλαμο και σάπια φρούτα.

Πρόκειται για τον 50χρονο «πολυμήχανο» ερασιτέχνη ερευνητή Μιχάλη Καλογεράκη, ένθερμο οπαδό της πράσινης ενέργειας, ο οποίος έχει εγκαταστήσει στο σπίτι του στις Γούρνες Ηρακλείου τη δική του «ΔΕΗ», το δικό του παρασκευαστήριο καυσίμου, αλλά και τους δικούς του αυτοσχέδιο αντιδραστήρες, όπου προχωρεί σε διάσπαση υδρογόνου και οξυγόνου.

Η αιολική ενέργεια στην υπηρεσία του Μιχάλη Καλογεράκη

Ο Μιχάλης Καλογεράκης, ηλεκτρολόγος-ηλεκτρονικός στο επάγγελμα, έχει καταφέρει επί χρόνια να....

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ του Άγιου Παντελεήμονα σέρνονται στα δικαστήρια από τα αναρχοάπλυτα της Αριστεράς (ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΣΥΡΙΖΑ)

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ, ΠΕΜΠΤΗ 12.01.2012 ΚΤΙΡΙΟ 2 ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, στις 9 ΤΟ ΠΡΩΙ

Στις 17.09.2011 στον Αγ. Παντελεήμονα, υπό την καθοδήγηση της δικηγόρου του ΣΥΡΙΖΑ Ευγ. Κουνιάκη (της δικηγόρου που υπερασπίστηκε τους Αφγανούς που μαχαίρωσαν 2 Έλληνες, αυτής που συμμετείχε στην ομάδα δικηγόρων που μήνυσαν την ομάδα των Ο.Υ.Κ) και του μεταφραστή των Αφγανών λαθρομεταναστών, εις εξ αυτών, κατέδειξε 3 Έλληνες ως υπαίτιους τραυματισμού ενός εκ των Αφγανών.
Η κατάθεση μεθοδεύτηκε και άλλαξε στις 4 το πρωί με αποκλειστικό σκοπό την δίωξη, την καταδίκη και την φίμωση της φωνής διαμαρτυρίας των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα .

Αν και απόντες από το συμβάν, έχουν κληθεί να καταθέσουν ο κος Αλ. Αλαβανος, Πετρος Κωνσταντίνου και η κα Ελ. Πορταλιου, ΟΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΥΠΑΤΡΙΔΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Σας καλούμε όλους στα δικαστήρια για να....

Η Ρωσία παίρνει ξεκάθαρη θέση για την ΑΟΖ Καστελορίζου...το Υπ.Εξ. και το Άμυνας κοιμούνται όρθιοι όμως...


Σαφή και ξεκάθαρη θέση  υπέρ της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομική Ζώνης όπως αυτή συνιστάται από την περίληψη της Μεγίστης (Καστελόριζου) σε αυτήν, παίρνει η Ρωσία σήμερα: Αυτή την ώρα το αεροπλανοφόρο Admiral Kuznetsov κινείται  ακριβώς επάνω στο σημείο που αμφισβητεί η Αίγυπτος ότι υπάρχει ελληνική ΑΟΖ, στα απώτατα όρια του FIR Αθηνών μεταξύ Μεσγίστης και Καρπάθου, νοτιοανατολικά της Σητείας.
Σε δήλωσή στο defencenet.gr ανώτατου Ρώσου αξιωματούχου του υπουργείου Άμυνας από την Μόσχα σημειώνεται ότι «Η Ελλάδα έχει συγκεκριμένα δικαιώματα στην περιοχή και νησιά που συνιστούν αυτά τα δικαιώματα» εννοώντας φυσικά την Μεγίστη.
Image 
Σημειώνουμε ότι αυτή την στιγμή η ρωσική αρμάδα έχει απλωθεί σε όλη την ανατολική Μεσόγειο, από το ελληνοαιγυπτιακό σύνορο του FIR μέχρι τις ακτές του Λιβάνου με το Admiral Kuznetsov να βρίσκεται μόνο του με την συνοδεία ενός υποβρυχίου προστασίας στο σημείο που προείπαμε.
Βέβαια υπάρχει και ένας ακόμα λόγος για τον οποίο βρίσκονται εκεί: Είναι ακριβώς επάνω στην λεγόμενη «Κοιλάδα του Ηροδότου» η οποία θεωρείται ότι....

ΠΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΗΣΟ ΡΩ ΚΑΙ Η... ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

Ενημερωθήκαμε από τα γνωστά sites, blogs και την επίσημη σελίδα του ΓΕΕΘΑ για την υπερπτήση του Τούρκικου ελικοπτέρου τύπου S-70 Sikorsky πάνω από το νησί Ρώ όπου και ο τάφος της Κυράς της Ρω όπου για χρόνια ολόκληρα μια Ελληνίδα Μάνα ύψωνε την Ελληνική Σημαία στο νησί της!
Σήμερα μέσα στο ορυμαγδό της οικονομικής κρίσης το θέμα ότι έγινε υπερπτήση Τούρκικου Ελικοπτέρου πάνω από το νησί μας σε ύψος μόλις 60 μέτρων πάνω από τα σπίτια στο νησί δεν έγινε καν θέμα στις ειδήσεις!
Αν και έχει πάνω Στρατιωτική Φρουρά η οποία δεν αντέδρασε όπως έπρεπε να πράξει, ούτε ακούσαμε ο επικεφαλής Aξιωματικός να σταλεί στο Στρατοδικείο!
Δεν έριξαν ούτε πυροβολισμοί, ούτε φωτοβολίδες ούτε καν οι Έλληνες Στρατιώτες του Φυλακίου να λάβουν θέσεις μάχης, ούτε βέβαια σκέψη για κατάρριψη του Ελικοπτέρου χρησιμοποιώντας απλά ένα από τα RPG!
H Απόφαση ήταν Στρατιωτική; Πολιτική; Υπουργική; και αν ναι σε ποιο επίπεδο; Ποιος παναθεμά μας έχει πάρει τέτοιες αποφάσεις; Και ποιος έδωσε τέτοιες διαταγές;
Τι ηττοπάθεια είναι αυτή; τι.....

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Βρισκόμαστε στην αυγή τού 21ου αιώνα, την εποχή τής ηλεκτρονικής τεχνολογίας, των κομπιούτερς, τής εικόνας και των πληροφοριών. Η έκρηξη τής τεχνολογίας, ο ψηφιακός φανταστικός κόσμος που ζούμε, μας έχουν οδηγήσει στην απομάκρυνσή μας από την φύση. Το παγκόσμιο καπιταλιστικό καταναλωτικό σύστημα που έχει επικρατήσει και το εξουσιαστικό κερδοσκοπικό μοντέλο διακυβέρνησης όλων σχεδόν των κρατών, έχουν φέρει την πρόωρη εξάντληση των φυσικών πόρων. Η καθολική μόλυνση τού πλανήτη μας (ατμόσφαιρα, υπέδαφος, υδροφόρος ορίζοντας) έχουν ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση τής υγείας όλων των ειδών τού φυτικού και τού ζωικού και βασιλείου. Στις άρρωστες «πολιτισμένες» κοινωνίες μας, ο υγιής άνθρωπος αποτελεί ένα είδος εξαίρεσης, που σπανίζει όλο και περισσότερο. Στην Δύση, μόνο το 2%(!) τού πληθυσμού πεθαίνει πλέον από φυσικά αίτια, ενώ περίπου το 90% των θανάτων αποδίδεται στις λεγόμενες εκφυλιστικές ασθένειες. Μία από αυτές, που εξελίσσεται ίσως στην πιο θανάσιμη, είναι και ο καρκίνος.  








Φωτογραφία καρκινικού όγκου από μικροσκόπιο. Παρόμοιες εικόνες, αλλά και το άκουσμα τής λέξης καρκίνος είναι αρκετά, για να τρομοκρατούν τις μάζες.


Ο καρκίνος αποτελεί σήμερα τη δεύτερη αιτία θανάτου για το σύγχρονο άνθρωπο. Σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Καρκίνου, το 2002 καταγράφηκαν 10,9 εκατομμύρια νέα κρούσματα καρκίνου στον κόσμο και σημειώθηκαν 6,5 εκατομμύρια θάνατοι από αυτόν. Κάθε χρόνο, τα θύματα από καρκίνο στον πλανήτη μας έχουν έντονα αυξητική τάση με την πλειονότητα των κρουσμάτων να εμφανίζεται στις αναπτυσσόμενες χώρες. Για το 2007,

Chemtrails: Συνέντευξη με έναν καθηγητή που αποκαλύπτει την αλήθεια...


1. Τα τελευταία χρόνια σε όλο και περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, όλο και πιο συχνά , παρατηρούμε κάποιες λευκές «ουρές», τις οποίες αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα. Πολλοί λένε ότι αυτές «οι ουρές» είναι ψεκασμοί, ενώ οι περισσότεροι θεωρούν το φαινόμενο αυτό κάτι το φυσιολογικό (καυσαέρια που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα). Ποια είναι η δική σας θέση;


Πολλοί άνθρωποι έχουν παρατηρήσει στον ουρανό τις «λευκές ουρές» που αφήνουν τα αεροπλάνα που πετούν, σε σχετικά μεγάλο ύψος, πάνω από 15000 πόδια. Αυτές οι λευκές ουρές εξαφανίζονται μέσα σε μερικά λεπτά και προέρχονται από υδρατμούς που σχηματίζονται κατά την καύση του ντίζελ και μετατρέπονται σε πάγο στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες της ατμόσφαιρας σε αυτά τα ύψη. Εκτός όμως από αυτές τις «λευκές ουρές» που εξαφανίζονται όπως είπα μέσα σε μερικά λεπτά, έχουν παρατηρηθεί και.....

Η ΨΕΥΤΟΒΟΥΛΗ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΗΔΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...





ΝΑΝΙ - ΝΑΝΙ, ΝΑΝΙ - ΝΑΝΙ, ΝΑΤΟ ΤΟ ΧΑΤΖΑΡΙ ΦΤΑΝΕΙ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΜΥΡΩΔΙΑ Ο ΔΗΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΙ! ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΟ:

Η Συμφωνία Οριοθέτησης Υφαλοκριπήδας που υπογράφηκε μεταξύ της Τουρκίας και της Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου εγκρίθηκε στη Βουλή της Δημοκρατίας της ΤΔΒΚ. Η συμφωνία εγκρίθηκε με 28 ψήφους υπέρ έναντι 8 κατά. Ενώ δεκατέσσερεις βουλευτές απήχαν της ψηφοφορίας.

Η σχετική συμφωνία είχε υπογραφεί από τον Πρωθυπουργό Recep Tayyip Erdoğan και....