Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 02, 2016

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Το πόσο υποκριτικό, καθεστωτικό και εθνομηδενιστικό κόμμα είναι το ΚΚΕ αποκαλύφθηκε ακόμα μια φορά με την στάση του στο λαθρονομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες από την Βουλή, αλλά και από τον σχολιασμό του «Ριζοσπάστη» στην ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Να τονιστεί ότι το συστημικό ΚΚΕ ψήφισε «παρών» στα άρθρα 5,19,22,43,45 και 72 που προβλέπουν τις διαδικασίες σίτισης, στέγασης, χορήγησης ασύλου και νομικής συνδρομής στους λαθρομετανάστες και ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ το άρθρο 67 για «παραμονή αλλοδαπού για ανθρωπιστικούς λόγους σε περίπτωση που η αίτηση διεθνούς προστασίας έχει απορριφθεί τελεσίδικα«.

Μόνο η Χρυσή Αυγή καταψήφισε στο σύνολο και επί των άρθρων το λαθρονομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, γι΄αυτό και ο «Ριζοσπάστης» έγραψε χαρακτηριστικά:...

Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ

kke_prodotes
Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Οι «Έλληνες» κομμουνιστές δεν πρόδωσαν την πατρίδα μας μόνο στο μικρασιατικό μέτωπο, στο Μακεδονικό ζήτημα και στο βορειοηπειρωτικό, πρόδωσαν και τον ενωτικό αγώνα  της ΕΟΚΑ στην Κύπρο. Μια προδοσία που έγινε με το «καλημέρα»!  Από τον ραδιοφωνικό σταθμό «η φωνή της αλήθειας» (που θα έπρεπε να λέγεται «φωνή της προδοσίας») του ΚΚΕ, που εξέπεμπε από την Μόσχα, αποκαλύφθηκε  στους αποικιοκράτες από τον ίδιο τον Ζαχαριάδη, ότι ο «ψευτο-Διγενής» είναι ο συνταγματάρχης Γεώργιος Γρίβας (εκπομπή 24ης Απριλίου 1955). Ιδού τι είπε επί λέξει ο αρχιπροδότης:

«Τo Φλεβάρη τoυ 1955, πιάστηκε από τους Άγγλους τo βενζινόπλοιο Άγιος Γεώργιος πoυ o καπετάνιος τoυ στον πόλεµo ήταν στην υπηρεσία των Βρετανών, μαζί τoυ δε πιάστηκε και o Σωκράτης Λοϊζίδης, παλιός πράκτορας της Ιντέλιτζενς Σέρβις και φρέσκος στο Εφ Μπι Άι. Στην τσάντα του Λοϊζίδη βρέθηκε και....

Άθλιοι ανθέλληνες... Σαπισμένα τρόφιμα στους Έλληνες αστέγους, φρέσκα και ας τα πετούν στα "προσφυγάκια"

untitled-1_3
Την αποστολή ακατάλληλων (σάπιων) φρούτων και λαχανικών για τη διανομή τους σε Έλληνες απόρους, στο πλαίσιο του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας, καταγγέλλουν οι δήμοι Νεάπολης-Συκεών και Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης:
«Η κατανάλωση των προϊόντων αυτών όχι μόνο δεν θα καλύψει τις ανάγκες των απόρων, αλλά αντίθετα μπορεί πιθανότατα να επιφέρει και προβλήματα υγείας. Το σύνολο των οπωροκηπευτικών ειδών (λάχανα, πορτοκάλια και μήλα) βρέθηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης και ήταν ακατάλληλο για κατανάλωση. Για το λόγο αυτό οι....

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΙ, Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ

tou-pire-kai-ta-skalp-tou-kuriakou-o-tsipras
Γράφει ο Αντίοχος

Έχουμε τονίσει από τη μεγάλη τριτομνημονιακή νύχτα της 14ης Αυγούστου 2015 και δώθε, ότι στην Μπανανία Ελλαδιστάν, υπάρχει μια άτυπη «μεγάλη συγκυβέρνηση» όλων των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, υπό την υψηλή εποπτεία της φράου Μέρκελ, του Σόρος και λοιπών τοκογλυφικών δυνάμεων.
Κι αυτό δε φάνηκε μόνο τη μαύρη νύχτα που μας φόρτωσαν στην πλάτη το τρίτο Μνημόνιο, αλλά και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, όπου υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες για....

Χρήστος Παππάς: "Είμαστε λαϊκοί αγωνιστές και αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα" ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο....

ΠΑΛΙ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δημιουργεί την επικαιρότητα...Η "αποκάλυψη" του Θεοδωράκη για την ανάθεση δημιουργία-σκάνδαλο Hot Spot στην Αργολίδα ήταν μια.....αποκάλυψη του Γ. Λαγού από τις 17 Μαρτίου


Πρώτος ο Συναγωνιστής Λαγός έφερε στην Βουλή το ζήτημα της εγκατάστασης λαθρομεταναστών στην Αργολίδα σε ξενοδοχείο πολιτευτή των Ανέλ!

Οι δήθεν αποκαλύψεις του Σταύρου Θεοδωράκη, τον οποίο προσπαθούν να κρατήσουν... ζωντανό τα βρώμικα κανάλια της διαπλοκής

Σήμερα τα χρεοκοπημένα κανάλια της διαπλοκής και τα παπαγαλάκια τους θέλησαν να δώσουν φιλί ζωής στο πολιτικό πτώμα του "Ποταμιού", ότι δήθεν έχει οντότητα και κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ.
Έτσι όλοι πρόβαλλαν τις αποκαλύψεις του Θεοδωράκη για το ξενοδοχείο λαθρομεταναστών στην Αργολίδα, συμφερόντων στελέχους των Ανέλ και ότι ο στρατός έχει γίνει υπηρέτης των λαθρομεταναστών.
Αποκαλύψεις που κάνει εδώ και μήνες καθημερινά η Χρυσή Αυγή, τις οποίες μάλιστα φέρνει στην Βουλή, αλλά αποσιωπούνται παντελώς!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ερώτηση του Συναγωνιστή Λαγού, ο οποίος από τις 17 Μαρτίου έχει ερωτήσει τα αρμόδια υπουργεία για το σκάνδαλο με το ξενοδοχείο λαθρομεταναστών στην Αργολίδα.
Οι... αρμόδιοι υπουργοί του Σύριζα, Παππάς και Μουζάλας, ο μεν πρώτος απάντησε πως....

ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΖΩΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΗΛΑ, ΜΑ ΤΙ ΜΑΝΤΗΛΑ!

mantila-1

     

 
Υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια, να παρουσιαστούν οι συνήθειες των λαθρομεταναστών ως κάτι όμορφο. Διάφορα μέσα που υπηρετούν την προπαγάνδα της… «πολυφυλετικής Ελλάδας» αναδεικνύουν μια blogger, την Αμένα Καν, η οποία κάνει τέχνη την μαντήλα. Εκεί είδαμε χαμογελαστές, ευτυχισμένες γυναίκες με μαντήλες, που διαστρεβλώνουν εντελώς την σκληρή πραγματικότητα. Η γυναίκα στο Ισλάμ δεν έχει καμία απολύτως αξία και κανένα απολύτως δικαίωμα! 
Αφού η Αμέλα, έφυγε τρέχοντας από....

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΕΓΡΑΦΕ ΝΑ ΜΗΝ «ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ». ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ

This May 2015 family photo shows Sascha Pinczowski at her graduation from Marymount Manhattan College in New York. Belgian authorities and the Dutch Embassy positively identified the remains of Pinczowski and her brother, Alexander Pinczowski, who died in the terrorist bombings in Brussels. (Courtesy of the family via AP)
Η είδηση:

Μια νεαρή γυναίκα που σκοτώθηκε στην βομβιστική επίθεση της Τρίτης στις Βρυξέλλες, είχε προειδοποιήσει τέσσερις μήνες νωρίτερα ότι η «δαιμονοποίηση των μουσουλμάνων θα βοηθήσει στην στράτευση εξτρεμιστών».

Η Sascha Pinczowski δημοσίευσε στο Facebook μετά την επίθεση του Νοεμβρίου  στο Παρίσι ότι «η διάδοση αντι-μουσουλμανικών συναισθημάτων από άγνοια και η προπαγάνδα δεν κάνει τίποτα άλλο, παρά να ωφελεί το ISIS».
Η 26χρονη Pinczowski ήταν Ολλανδή υπήκοος που ζει στη Νέα Υόρκη. Αυτή και ο αδελφός της, ο Alexander, ήταν μεταξύ εκείνων που σκοτώθηκαν στις Βρυξέλλες.
Η ανάρτησή της στο Facebook της 16ης Νοεμβρίου αναρτήθηκε ξανά από....

Ηχητικό Ντοκουμέντο από "αλληλέγγυο" των Hot Spots..."Τα ΜΜΕ λένε ψέματα...Σύριοι και Αφγανοί σφάζονται και απειλούν τους λιμενικούς" ΒΙΝΤΕΟ


Ένας «αλληλέγγυος» αποκαλύπτει: Για να απελευθερώσουν μαχαιροβγάλτη έγιναν τα επεισόδια στον Πειραιά - Τα ΜΜΕ λένε ψέμματα! ΗΧΗΤΙΚΟ

Γράψαμε ήδη για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον Πειραιά μετά την πορεία επίδειξη δύναμης των εγκληματικών συμμοριών της αριστεράς και λαθρομεταναστών, προκειμένου να τρομοκρατήσουν και να υποτάξουν τους Έλληνες πολίτες.
Από σύσσωμο τον καθεστωτικό Τύπο δόθηκε η είδηση πως τα επεισόδια έγιναν μεταξύ δύο διαφορετικών εθνοτικών ομάδων λαθρομεταναστών. Η πραγματικότητα, όμως, απέχει πάρα πολύ από την προπαγάνδα των καναλιών και των φυλλάδων, που σκοπό της έχει να καθησυχάζει τον Ελληνικό Λαό πριν την - για άλλη μία φορά - δραματική επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής με κάποιο επεισόδιο ή με κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα τζιχαντιστών.
Όπως, λοιπόν, δήλωσε σε αριστερή ιστοσελίδα ένας «αλληλέγγυος» γιατρός του Ερυθρού Σταυρού, ο λόγος για τα επεισόδια ήταν... άλλος. Δείτε τις δηλώσεις του:
«Ηταν στην....