Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 03, 2010

Η εφημερίδες βουλιάζουν,οι εκδότες βουλιάζουν, με τον Παπανδρέου να τους κρατάει τον ορό της κρατικής διαφήμισης!

O δειλός Παπανδρέου κρατώντας τον ορό της κρατικής διαφήμισης πάνω από το κρεβάτι της Εντατικής, όπου νοσηλεύονται οι νταβατζήδες εκδότες, επιχειρεί να τους διασώσει με τον αστείο υπουργικό συμβούλιο, να κρατάει τις πάπιες.

Ο ίδιος δειλός πρωθυπουργός απέναντι στους νταβατζήδες, έρχεται να καταργήσει τον φόρο 20% που δήθεν θα επέβαλλε στις τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Την ίδια στιγμή οι Έλληνες πολίτες βγαίνουν από τον λήθαργο και εκδικούνται τους νταβατζήδες-όλους δίχως εξαίρεση. 

Σταματάνε ν αγοράζουν τις κυριακάτικες εφημερίδες τους. 

Σταματάνε το γελοίο θέαμα να τρέχουν με τις παντούφλες μιτσούκο στα περίπτερα (και τη πεθερά στο πίσω κάθισμα μαζί με τον ψεύτικο σκύλο που κουνάει το κεφάλι) για να πάρουν τις προσφορές, σαν καθρεφτάκια σε ιθαγενείς.

Σταματάνε επιτέλους να

Ξεφαντώνουν οι Ισπανίδες μέσω internet

Μια μέση Ισπανίδα αρχίζει 1,33 σχέσεις φλερτ με έναν άνδρα μέσω Ίντερνετ μηνιαίως, δηλαδή σχεδόν το διπλάσιο αριθμό από τις γυναίκες στη Βρετανία.

Οι Ισπανίδες είναι οι γυναίκες που φλερτάρουν περισσότερο παγκοσμίως στον διαδικτυακό κόσμο, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε ιστότοπος γνωριμιών. Οι Ισπανίδες είναι πιο πιθανό να ξεκινήσουν μια σχέση φλερτ με έναν άνδρα μέσω Ίντερνετ από τις γυναίκες από οποιαδήποτε άλλη χώρα στην οποία λειτουργεί ο ιστότοπος που έκανε την έρευνα Badoo.com.

Ο Badoo, η οποία έχει...

Όργιο σπατάλης στην ΑΤΕ.. Αποδοχές που ζήλευαν και οι καλύτεροι σύμβουλοι επιχειρήσεων μοιράζει το κράτος στους τραπεζίτες

Αποδοχές 110.574,24 ¤ ετησίως ή 37,7 εκατομ. δρχ !!!!
 
{M.M.M   9.214,52 ¤  [ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 1/25 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ.}

Να που πάνε τα λεφτά Γιώργο.

 Κατά τα άλλα ο κ. Πανταλάκης διοικητής της μητρικής ΑΤΕbank και πρόεδρος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής ζητάει λεφτά από το δημόσιο, δηλαδή από...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για τους τρομοκράτες

Αυτοί είναι οι καταζητούμενοι τρομοκράτες...
Όλα παιδιά των Βορείων Προαστίων και της Εκάλης.
Σας φαίνεται παράξενο; Δεν είναι.
Κάθε αλλο...
Εσείς δεν ξέρετε κανέναν από αυτούς; Δεν τους έχετε ξαναδεί;
Ε, λοιπόν, εμείς...

ΝΤΡΟΠΗ!! ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ..ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ

Οι χρήσιμοι “επαναστάτες” των Βορείων προαστίων και η κατατρομοκράτηση των Αθηναίων

Δεν θέλουμε να αποδειχτούμε άγγελοι κακών, αλλά, έως τώρα, όλως περιέργως, οι «φονιάδες των λαών», ο υπ’ αριθμόν ένα εχθρός των απανταχού «επαναστατών», οι Αμερικανοί, και ειδικότερα η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, δεν έχει λάβει κανένα «πακέτο» σαν κι αυτό που πήραν –ή επρόκειτο να λάβουν- οι πρεσβείες της Ρωσίας, του Μεξικό, της Γερμανίας, του Βελγίου, της Χιλής, της Ολλανδίας, της Ελβετίας, κ.λ.π. Βέβαια, μέχρι την Κυριακή των εκλογών μένουν ακόμα τέσσερις ημέρες. Και έως τότε ουδείς μπορεί να αποκλείσει ένα συνεχιζόμενο μπαράζ επιθέσεων με επιστολές-στρακαστρούκες.
Μέχρι στιγμής πάντως, οι δράστες, όποιοι κι’αν είναι, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν κλίμα τρομοϋστερίας και κατατρομοκράτησης των Αθηναίων, οι οποίοι μποτιλιαρισμένοι στους αποκλεισμένους από τις στρατιές αστυνομικών δρόμους του κέντρου της Αθήνας για να κάνουν ελεγχόμενες εκρήξεις σε δέματα που έχουν ή και δεν έχουν μέσα βόμβες, βομβαρδίζονται από....