Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 03, 2015

ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ «ΠΟΝΤΙΚΙ»: ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΛΛΟΧΕΥΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

Γράφει ο Αντίοχος 

Τον τρόμο και τον πανικό που έχει πέσει στο σάπιο καθεστώς για τις συνέπειες της επικείμενης συμφωνίας των Τσιπροκαμμένων με τους κατ’ ευφημισμόν λεγόμενους «δανειστές» (στην πραγματικότητα, διεθνείς τοκογλύφους!) και της συνέχισης της μνημονιακής πολιτικής, αποτυπώνει δημοσίευμα της φυλλάδας «Ποντίκι», με τίτλο «Ελλοχεύουν οι χρυσαυγίτες. Περιμένουν αποτυχία της κυβέρνησης για να βγουν από την τρύπα τους».
Αφήνουμε στην άκρη τα περί… τρυπών, καθώς είναι τα… ποντίκια που φωλιάζουν σε τρύπες και σας δίνουμε μια γεύση από την… τρομάρα που τους κυριεύσει:
«Όσο η συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές καθυστερεί να επέλθει και η...

Ο Λαφαζάνης ομολογεί: "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι όργανο των Ξένων και Ντόπιων Τοκογλύφων"

Γράφει ο Αινείας

Ορυμαγδός δημοσιευμάτων και ρεπορτάζ στα κανάλια για τις... εκλογές που προανήγγειλε ο Λαφαζάνης σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή" σε περίπτωση αποτυχίας του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει με το δικό του πρόγραμμα.

Είπε επ' ακριβώς στην συνέντευξή του ο... κομισάριος Λαφαζάνης:
"Η κυβέρνηση και η εξουσία -αν και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την εξουσία, η οποία βρίσκεται ακόμα στα χέρια μιας ολιγαρχίας του πλούτου και των ξένων "προστατών" μας- δεν είναι για εμάς αυτοσκοπός, αλλά εργαλείο και μέσο για να αλλάξουμε θετικά την κοινωνία. Αν δεν μπορούμε να το πετύχουμε, το καλύτερο που θα έχουμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε την κυβερνητική σκυτάλη"

Όλοι λοιπόν στάθηκαν στο γεγονός της... απεμπόλησης των κυβερνητικών δικαιωμάτων, αλλά ουδείς στάθηκε σε....

"Μαρξιστής" Υπουργός Σπίρτζης:"Θα μειώσουμε τα διόδια.... αλλά θα τα δώσουμε στους νταβατζήδες για μισό αιώνα!!!!"

Γράφιε ο Αινείας

Έναν πολύ... οποροτουνιστικό τρόπο σκέφτηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης για να μειώσει τα διόδια.
Ο εραστής, ιδεολογικά, του ειδεχθούς εγκληματία "μιζέρια" - Άρη Βελουχιώτη, σε συνέντευξή του στην "Εφημερίδα των Συντακτών" ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει να προβεί σε υπουργικές αποφάσεις που θα μειώνουν το κόμιστρο των διοδίων στους εθνικούς δρόμους.

Η απάντηση του δηλωτική του....ποιόν πραγματικά εξυπηρετεί:
"Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με...

Ο λαός έφτυσε στα μούτρα τους "εργατοπατέρες" της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ την Πρωτομαγιά... Έκαναν εκδήλωση...3 άτομα!!! - ΒΙΝΤΕΟ

Στο κοινωνικό περιθώριο οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ - ΒΙΝΤΕΟΜόνο οι λαθροέποικοι τους έμειναν..

Δείτε το βίντεο για να τα καταλάβετε τον εξευτελισμό της άλλοτε κραταιάς ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ.

Ένας θλιβερός "αντιφασίστας" εργατοπατέρας βγάζει λόγο μπροστά σε.... άδεια πλακάκια, με τα ηχεία να είναι περισσότερα από όσους τον παρακολουθούν..

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ..Στα βρωμερά χέρια Πακιστανών που τη βιάζαν 12χρονη που έψαχνε το "Χαμόγελο του Παιδιού"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΞΥΠΝΑ ΚΑΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΡΑΓΙΕ...
 
ΕΠΙ ΕΝΝΕΑ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ-ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ..

Σύμφωνα με την καταγγελία του κοριτσιού στις εννέα μέρες, βιάστηκε πέντε φορές.Ο δράστης πακιστανικής καταγωγής βρισκόταν στην Ελλάδα σε καθεστώς «ημιπαρανομίας» , όπως λέγεται, δηλαδή για περιορισμένο χρονικό διάστημα και με χαρτιά ώστε να μπορεί να δουλέψει. Τα γνωστά τερτίπια των απαράδεκτων νόμων που ψηφίζουν οι νεοταξίτες πολιτικοί μας..

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένα 11χρονο κορίτσι στην ευρύτερη περιοχή των Πατησίων και του Αγ. Παντελεήμονα. ...

Σύμφωνα με....

'Ενας αλβανός, μετά από εντολή ρομά (γύφτο θα τον έλεγε ο λαός) δολοφόνησε Έλληνα... Πόσο ακόμη θα παρακολουθείς από τον καναπέ σου Έλληνα;!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και αυτή την ώρα έχεις τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ να προπαγναδίζουν τις "ρατσιστικές προκλήσεις" των Εθνικιστών που καλούσαν τους Έλληνες που είχαν κατέβει στο δρόμο με αφορμή το δολοφονημένο από χέρια Αλγερινών - Μαροκινών, Μανώλη Καντάρη, να διεκδικήσουν για να ξαναπάρουν πίσω τις γειτονιές τους.

Άλλη μια οικογένεια Ελλήνων θρηνεί θύμα από αλλοδαπούς. 

Για να δούμε βρε γραικύλε πότε θα ξαναγίνεις Έλληνας και θα κάνεις αυτό που επιβάλλει η περίσταση…
 
Κατά παραγγελία ενός 17χρονου αθίγγανου που είναι ο ηθικός αυτουργός και με «εκτελεστή» έναν 30χρονο Αλβανό, που με το αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε έναν 29χρονο, έγινε το φονικό σήμερα τα ξημερώματα στην συνοικία Παλαιών, στο Βόλο. Είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ του θύματος, που.....

“Η Ελλάς εν Σμύρνη” - Σαν σήμερα το 1919 η αποβίβαση του ελληνικού στρατού ΒΙΝΤΕΟ


“Η Ελλάς εν Σμύρνη” - Σαν σήμερα το 1919 η αποβίβαση του ελληνικού στρατού

Οι εικόνες είναι από την υποδοχή του Ελληνικού στρατού στη Σμύρνη τον Μάιο του 1919. Στην αρχή του βίντεο διακρίνεται ο πλοίαρχος Μαυρουείδης, κυβερνήτης του θωρηκτού "Αβέρωφ" επικεφαλής της στρατιωτικής αποστολής, ο οποίος διάβασε το διάγγελμα του Έλληνα πρωθυπουργού Ελευθερίου Βενιζέλου στους κατοίκους της Σμύρνης . 
Όπως γράφει ο Κάρολος Μπρούσαλης στο historyreporter, “η 1η ελληνική μεραρχία αποβιβάστηκε στη Σμύρνη, στις 2 Μαΐου 1919. Μεταφέρθηκε εκεί με δυο υπερωκεάνια και δώδεκα επιβατικά πλοία που συνοδεύονταν από ένα αντιτορπιλικό και τέσσερα τορπιλοβόλα του ελληνικού πολεμικού στόλου. Για να υπογραμμιστεί η κάλυψη της συμμαχίας στο όλο εγχείρημα αλλά και για να προληφθεί οποιαδήποτε ιταλική ενέργεια, τη νηοπομπή συνόδευαν και τέσσερα βρετανικά αντιτορπιλικά.
Από τα ξημερώματα, χιλιάδες Έλληνες της Σμύρνης συνωστίζονταν στην προκυμαία για να....

Ν. Βούτσης στη Real News: "Θα πάρουμε μνημονιακά μέτρα και ο ΕΝΦΙΑ...παραμένει"

Ο Νίκος Βούτσης είναι από τους μετριοπαθείς πολιτικούς του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς έχει την ευθιξία να λέει ψέματα "με το μέτρο" και να παραδέχεται αρκετά "κακώς κείμενα".Αυτό φυσικά δεν τον αναγάγει σε άμοιρο ευθυνών και δικαιολογείται η ενδοτική στάση του απέναντι στις ανθελληνικές πολιτικές που ασπάζεται αυτός και το κόμμα του.

Σε συνέντευξή του όμως στη Real News διέλυσε μια και καλή τα σενάρια για "σκληρή διαπραγμάτευση", ενημερώνοντας τον ελληνικό λαό για τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα που έρχονται, άνω των 2,6 δις ευρώ φόρους όπως αποκάλυψε και "Το ΒΗΜΑ" και τη μετάθεση στο... μέλλον της εφαρμογής των προεκλογικών υποσχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

"...μπορεί να έρθουν μέτρα που θα προκαλέσουν μια....

"Πρώτη φορά Αριστερά"... Υφυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ πήρε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ελικόπτερο ασθενών του ΕΚΑΒ, για να πάει από την Αθήνα στο Αίγιο!!!

Πριν από μερικούς μήνες οι ΣΥΡΙΖΑιοι στη Βουλή και στα ΜΜΕ ξιφουλκούσαν εναντίον των... "ανέντιμων" πολιτικών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, κυρίως δε κατά των Σαμαρά και Βενιζέλου, καθώς οι τελευταίοι έκαναν αλόγιστες σπατάλες και ιδιαίτερως προκλητικές, όπως η χρήση ελικοπτέρων και του πρωθυπουργικού αεροσκάφους για την μεταφορά τους ακόμη και σε κοντινές αποστάσεις, την ώρα που ο ελληνικός λαός στέναζε από τα τυραννικά μέτρα λιτότητας.

Τώρα ανήλθαν στην εξουσία και ευαγγελίζονται στο "νέο, άσπιλο" και "ηθικό", που τους παρέχει η "αριστερή ιδεολογική", αλλά οι πράξεις τους υποδηλώνουν την υποκρισία τους και την ασέβεια που δείχνουν στον λαό.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. Τόσκας, όπως αποκαλύπτει το "Πρώτο Θέμα", πήρε το ελικόπτερο για να μεταβεί από την Αθήνα στο...

"Αντιρατσίστρια" φιλοξένησε 3 λαθρομετανάστες "ρομά" (γύφτους του αποκαλεί ο λαός) και τελικά.... τη βίασαν!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι δικές μας οι... αντιρατσίστριες δεν έχουν "προχωρήσει" τόσο να τους παίρνουν σπίτι τους για να βλέπουν τα "καλά" της πολυπολιτισμικότητας.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

Μια 19χρονη στη πόλη Όρνσκολντσβικ της Σουηδίας, λυπήθηκε τρείς μετανάστες Ρουμάνους τσιγγάνους επαίτες και αποφάσισε να τους προσκαλέσει σπίτι της. Αλλά αντί να της δείξουν ευγνωμοσύνη, οι τρεις Ρομά την βίασαν.

Ήταν Σάββατο όταν η γυναίκα ήρθε σε επαφή με τους τρεις άνδρες στο Travel Center στο Örnsköldsvik. Τους κάλεσε στο σπίτι της για να κοιμηθούν, να κάνουν ντους και να φάνε. Τη νύχτα την βίασαν ομαδικά.

Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν την άλλη μέρα από την αστυνομία, ενώ ....

ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ !

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

– Κύριε Μιχαλολιάκο, πιστεύετε ότι έρχεται οικονομική κατάρρευση;

-Θα το δούμε. Η Ελλάδα πρέπει να στηριχθεί στις δικές τις δυνάμεις.

Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αρχηγός μας στο περιοδικό Crash, και είναι η αλήθεια. Επί αυτού θέλω να κάνω κάποιες ουσιαστικές  επισημάνσεις.
Δε μπορείς να αφήνεις ανεκμετάλλευτη εις το έπακρο την πρωτογενή παραγωγή της Χώρας μας.
Δε μπορείς να....