Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24, 2012

Μάθε την Ιστορία σου Έλληνα: Ο Μέγας Αυτοκράτορας Ιωάννης Δούκας Βατατζης

Αποκλείεται...Ψέμα θα είναι.Αλβανός στη συμμορία που βεβήλωσε τα αγάλματα της Αρχαίας Ολυμπίας!


Οργιάζει η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών… Ανοχύρωτη πόλη το ελλαδιστάν!

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για την ληστεία – ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ, που έγινε στο Μουσείο Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας στη Ολυμπία. Μετά από ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρέθηκαν σε ένα ύφασμα και μία μονωτική ταινία αποκαλύφθηκε ότι ανήκουν σε Αλβανό υπήκοο που έχει απασχολήσει και παλαιότερα τις αρχές.Το ίδιο άτομο “φωτογραφίζεται” και από το υλικό που βρέθηκε στις κάμερες του μουσείου. Η αστυνομία θα....

Τεκτονισμός: Το σύγχρονο καταφύγιο της Καμπάλα



«... όλες οι Μασονικές εταιρίες οφείλουν στη Καμπάλα τα μυστικά τους και τα σύμβολά τους». Eliphas Levi, Τέκτων του 19ου αιώνα και μαύρος μάγος, (από το βιβλίο του Thomas Friend “Fallen Angel: The Untold Story of Jimmy Page and Led Zeppelin”.
«Η βάση του Δυτικού αποκρυφισμού του Μεσαίωνα είναι η Καμπάλα των μεσαιωνικών Εβραίων Ραβίνων». William Wynn Westcott, Μασόνος, (“The Rosicrucians: Past and Present, At Home and Abroad, an Address to the Soc. Rosic”).
«Ο Ιουδαϊσμός είναι μια από τις αρχαιότερες ζωντανές εσωτερικές παραδόσεις στον κόσμο. Σχεδόν κάθε μορφή του Δυτικού μυστικισμού και πνευματισμού που είναι γνωστός σήμερα χρησιμοποιεί τις....

Που πήγαν οι "τρομοκρατικές" οργανώσεις, οεο;

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Καλό κείμενο, αλλά "ακουμπά" μόνο την επιδερμίδα της....τρομοκρατίας και του ρόλου της..
Περισσότερα μπορείτε να καταλάβετε διαβάζοντας αυτό το άρθρο

Ολα τα προηγούμενα χρόνια οι "τρομοκράτες" χτυπούσαν στόχους αδιακρίτως και μερικές φορές και ακατάληπτα...
Κάθε τόσο είχαμε δολοφονίες, έσκαγαν βόμβες σε πρεσβείες, τηλεοπτικούς σταθμούς, γίνονταν απόπειρες κατά δημοσιογράφων, στέλνονταν περίεργοι εκρηκτικοί φάκελλοι, ανατινάζονταν αυτοκίνητα και γενικά υπήρχε έντονη παρουσία των "τρομοκρατών".
17 Νοέμβρη, Επαναστατικοί λαϊκοί στρατοί, Πυρήνες της Φωτιάς και άρες μάρες κουκουνάρες... έκαναν κάθε τόσο την εκρηκτική εμφάνισή τους.
Οποια κυβέρνηση κι αν ήταν στην εξουσία, όποιο κόμμα, αυτοί συνέχιζαν ασταμάτητοι....

Το έργο τους ήταν διπλού σκοπού...
Από την μια να προκαλούν ανασφάλεια και τρόμο στους πολίτες και από την άλλη να ....

Νέο ανθελληνικό παραλήρημα από τον Νταλάρα..""Συμφωνώ με την εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας"..Πάει για ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ


20120224-125426.jpg ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ, δήλωσε στην Πόπη Τσαπανίδου ότι συμφωνεί με την εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας! Μπράβο ρε Γιώργη! Άντε με το κορόιδο τον Καποδίστρια που ήθελε και ανεξαρτησίες… ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΠΑΓΚΑΛΟ; 

πηγή

Ο Πλεύρης για ακόμη μια φορά ξεφτυλίζει προδότες και γραικύλους που ψήφισαν το μνημόνιο..

Προσέξτε στο 9:49 όταν ο Πλεύρης λέει κάποιες αλήθειες για το Χρέος της χώρας και την 7ετία και πως οι κατεστημένοι τζιτζιφιόγκοι των ΜΜΕ, σπεύδουν να τον κάνουν να σιωπήσει, φοβούμενοι την αλήθεια...(χωρίς επιχειρήματα για ακόμη μια φορά)

Κρατάμε μια φράση
"ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....."

Ελευθερώσου από την προπαγάνδα...

Μια εικόνα...χίλιες λέξεις!
Μια κίνηση προς την...απελευθέρωση από την πνευματική σκλαβιά

Εξασφαλισμένη νίκη Πούτιν δείχνουν οι δημοσκοπήσεις!!!

Η τελευταία μεγάλη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στη Ρωσία δείχνει πλέον ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν θα εξασφαλίσει τα δύο τρίτα των ψήφων στις προεδρικές εκλογές, αποφεύγοντας όχι μόνο έναν ταπεινωτικό δεύτερο γύρο, αλλά και εξασφαλίζοντας την εκλογή του για μία ακόμη εξαετή προεδρική θητεία, γεγονός που αναμφίβολα θα σηματοδοτήσει και μια νέα εποχή για την -τόσο ζωτική- αναθέρμανση των ελληνορωσικών σχέσεων..

Με μία τέτοια επίδοση στις εκλογές της 4ης Μαρτίου ελπίζει ότι....