Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 21, 2014

Antinews: "Συρρικνώνεται και διαλύεται η ΝΔ.. Οι ψηφοφόροι της πάνε στη Χρυσή Αυγή"

Όλο και με πιο θορυβώδη τρόπο μέσα από την αρθρογραφία τους οι σαμαροφρουροί του Antinews κρούουν τον κώδωνα του..."κινδύνου" για την εκλογική και κοινωνική συρρίκνωση της... "ψοφοδεξιάς" του Αντώνη Σαμαρά.

Αυτή τη φορά επέλεξαν να φέρουν παραδείγματα διάλυσης των..."κεντροδεξιών" κομμάτων ανά την Ευρώπη όταν αποκόπτονταν από τις...παραδοσιακές αξίες του Έθνους (Πατρίδα - Θρησκεία - Οικογένεια) και δένονταν στο άρμα του..."οικονομικού πατριωτισμού"!

Από τη Βρετανία μέχρι την Ουγγαρία και την Ισπανία μέχρι την.... Ελλάδα τα "κεντροδεξιά" κόμματα... τελειώνουν και αν στην περίπτωση των υπόλοιπων χωρών οι ψηφοφόροι ακολουθούν συστημικά κόμματα (στυλ Φάρατζ κτλ) στην Ελλάδα συμβαίνει το... εφιαλτικό!

Οι ψηφοφόροι πάνε ΟΛΟΙ στη Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε αναλυτικά:

Όλα τα χρόνια προ της οικονομικής κρίσης, οι κανόνες της πολιτικής γεωγραφίας που ξεχώριζαν τα κόμματα σε δεξιά, κεντρώα και αριστερά, οδήγησαν και σε....

Ο Ηλίας Κασιδιάρης "δίνει πόνο" στη διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής...

Δείτε την εκπομπή...

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ: "ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

λύκος_προβιά_αρνί_210514
Γράφει ο Αντίοχος.

Ποιος είναι ο μεγάλος καημός των φασουλήδων της αριστεράς στην Ελλάδα σήμερα; Μήπως, να ανατρέψουν τη μνημονιακή συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας; Μήπως, να κυβερνήσουν τη χώρα, («για πρώτη φορά αριστερά» και τα παρόμοια); Όχι! Ούτε το’ να, ούτε τ’ άλλο. Πρώτη τους προτεραιότητα (ίσως και μόνη…) είναι η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, για λογαριασμό του σάπιου συστήματος που υπηρετούν με συνέπεια και συνέχεια.
Άρθρο, λοιπόν, με τον τίτλο «Η άνοδος της Χρυσής Αυγής και πώς την αντιμετωπίζουμε», αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για....

Parapolitiki.com: "Όσο υπάρχουν κωλόπαιδα - Energa - που κλέβουν το κράτος και τους υπερασπίζονται πολιτικοί - Βορίδησ - τόσο θα αυξάνεται η Χρυσή Αυγή"

Ένα από τα γνήσια site που στηρίζουν το καπιταλιστικό μοντέλο διοίκησης, με απαραίτητες πινελιές "σοσιαλδημοκρατίας" (οικολογία - παγκοσμιοποίηση κτλ) είναι το parapolitiki.com.
Όντας φυσικά ένα από τα φερέφωνα του καθεστώτος - με κρατική;! διαφήμιση κατά καιρούς κτλ - φροντίζει να υπενθυμίζει τον πραγματικό εχθρό του συστήματος, που δεν είναι άλλος από τη Χρυσή Αυγή.

Προσφάτως λοιπόν, με αφορμή το σκάνδαλο της Energa, που εσωκλείει ακόμη μεγαλύτερα σκάνδαλα, με βασικό κατήγορό της το Δημόσιο και με συνήγορο υπεράσπισης τον Υπουργό Βορίδη!!!!!, γράφει ένα αρκετά ειλικρινές άρθρο για την αλγεινή εντύπωση που προκαλούν αυτά τα.... κ@λόπαιδα που γλεντοκοπούν με τα κλεμμένα στη Μύκονο και ο λαός μας πένεται.

Το άρθρο καταλήγει σε μια βασική αλήθεια - που είναι ταυτόχρονα και ο τρόμος του συστήματος... Ο λαός όσο βλέπει αυτή τη σαπίλα και τη διαφθορά από.....

«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»: ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ – ΑΡΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Unknown
Γράφει ο Αντίοχος

Στις αρχές Νοεμβρίου (το αργότερο…) θα αρχίσει η Μεγάλη Δίκη με κατήγορο το σάπιο καθεστώς των αθλίων και κατηγορούμενους τον Αρχηγό, τους βουλευτές και πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με δημοσίευμα της καθεστωτικής «Καθημερινής της Κυριακής», βασιζόμενο προφανώς σε «εσωτερική καθεστωτική πληροφόρηση».

Μάλιστα, η καθεστωτική φυλλάδα του μεγαλοεφοπλιστή Αλαφούζου, αναφέρει ότι η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» (εδώ γελάνε…) το «τρέχει» το θέμα, φοβούμενη αποφυλακίσεις λόγω παρελεύσεως του 18μήνου…
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι.....

Ένα βιβλίο - σταθμός.. Χρήστος Παππάς: "Οι λόγοι που είμαι στη φυλακή"



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ένα βιβλίο που κάθε Εθνικιστής πρέπει να διαβάσει - να έχει στη βιβλιοθήκη του και να χαρίσει σε φίλους και γνωστούς!

Με ένα βιβλίο που περιέχει συνεντεύξεις, ομιλίες και στοιχεία για τις δράσεις της Χρυσής Αυγής από την είσοδό της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο Βουλευτής Επικρατείας, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Πολιτικός Κρατούμενος Χρήστος Παππάς, απαντάει στις διώξεις, τα μυθεύματα και την παραπληροφόρηση.
Από την πρώτη ομιλία στην Βουλή, ενάντια στο Μνημόνιο, μέσα από τις ξεκάθαρες θέσεις του Κινήματος για τα Εθνικά μας θέματα, την εθνική και διεθνή πολιτική, με λεπτομερείς αναφορές στην υπόθεση του Κερατσινίου και τα γεγονότα που οδήγησαν στις συλλήψεις των Εθνικιστών Βουλευτών, και τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις των αγωνιστών του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος, το βιβλίο «Οι «λόγοι» που βρίσκομαι φυλακή» σκιαγραφεί την πορεία της Χρυσής Αυγής από τις εκλογές του 2012 και μετά και αποτελεί ένα........

ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΑΛΑΦΟΥΖΕΪΚΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;;; ΜΗ ΜΑΝΤΕΥΕΤΕ – ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ

simitis-taftotites-ebraioi
Επίδειξη χιουμορ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η έμπνευση της Καθημερινής να φιλοξενήσει άρθρο του Κώστα Σημίτη για την μεταπολίτευση!
Θα αναρωτηθείτε βεβαίως, πως ειναι δυνατόν να θεωρούσαν τοσο ηλιθίους τους αναγνώστες τους, καλλιεργώντας τέτοια σενάρια για τον άνθρωπο που κρύφτηκε στην μασχάλη της κ. Δάφνης ώστε να γλιτώσει την πανωλεθρία από τον Καραμανλή. 
Λησμονεί και η εφημερίδα και το Αλαφουζέϊκο (ίσως και ο Σημίτης) οτι ο Σημίτης υπήρξε:
-Ο πρωθυπουργός του πλιάτσικου του χρηματιστηρίου, οπου καταληστεύθηκε ιδιωτική και δημόσια περιουσία και μεταφέρθηκε νύχτα σε τράπεζες του εξωτερικού.
– Ο πρωθυπουργός του ΚΥΣΕΑ των υποβρυχίων, από το οποίο ήδη ο.....

Σπέρνουν εφιάλτες στο καθεστώς και μέσα από τα κελιά τους οι Χρυσαυγίτες βουλευτές που μπολιάζουν τις ψυχές των Ελλήνων με το πνεύμα του Αγώνα και της Επανάστασης - 4 ΒΙΝΤΕΟ

Αγωνιστικό μήνυμα του Γιώργου Γερμενή στην Τ.Ο. Πύργου

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΖΕΡΟΙ «ΦΙΛΟΙ» ΜΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

images-3
Από το απόγευμα του Σαββάτου βρίσκεται στην κατεχόμενη Κύπρο μας ο πρόεδρος της Τουρκίας Γκιούλ, για να μετάσχει στις σημερινές πανηγυρικές εκδηλώσεις για την επέτειο της εισβολής του Αττίλα.
Αλλά, στο νησί μας υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, μη Τούρκοι, αλλά «αδελφοί» των Τούρκων, για να πανηγυρίσουν μαζί τους.
Πρόκειται για βουλευτές από το Αζερμπαϊτζάν (του φίλου του φον Αντωνάκη Αλίεφ – με τον οποίο υπέγραψε προσφάτως συμφωνία για τον αγωγό φυσικού αερίου…) και το Πακιστάν, καθώς επίσης και ο.....

Βιομηχανία απονομής χάριτος από τον σκευωρό Αθανασίου σε εμπόρους ναρκωτικών, παραδικαστικούς και συνδικαλιστές της ΝΔ


Βιομηχανία απονομής χάριτος από τον σκευωρό Αθανασίου σε εμπόρους ναρκωτικών, παραδικαστικούς και συνδικαλιστές της ΝΔ

Χαράλαμπος Αθανασίου: 365 μέρες υπουργός Δικαιοσύνης, 103 εισηγήσεις για απονομή χάριτος.
Μπορεί ένας υπουργός Δικαιοσύνης σε μια ευρωπαϊκή χώρα να εισηγείται να απονέμεται χάρις σε εμπόρους ναρκωτικών, σε ανθρώπους που έχουν κλέψει ή εξαπατήσει το ελληνικό δημόσιο και ποινικούς οι οποίοι θα αναλάβουν έργο φύλαξης; Μπορεί η χάρις να απονέμεται με ευθύνη του υπουργού Αθανασίου, όχι για να διορθώσει κοινωνικές αδικίες, αλλά για να κάνει ρουσφέτια σε ένα κόσμο παραβατικότητας και εγκλήματος; Από ότι φαίνεται η απονομή χάριτος είναι αυτό το πράγμα, για τον κ. Αθανασίου.
Μόλις σε ένα χρόνο ο Χαράλαμπος Αθανασίου, ως υπουργός Δικαιοσύνης εισηγήθηκε προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, να δοθεί χάρη, να αρθούν οι συνέπειες των νόμων, να μετατραπούν ή να μετριαστούν οι ποινές σε 103 καταδικασθέντες.
Μόνο μέσα σε έναν χρόνο απονεμήθηκε χάρη σε:
  • 5 καταδικασμένους για αδικήματα του νόμου περί ναρκωτικών
  • 35 καταδικασμένοι πήραν χάρη για να.....

Ενάντια στην εθνική λήθη - Το αρματαγωγό «Λέσβος»


Ενάντια στην εθνική λήθη - Το αρματαγωγό «Λέσβος»

Η Προδοσία της Κύπρου, αποτελεί το πρώτο εκ της μακράς σειράς των εθνικών εγκλημάτων τα οποία διέπραξαν οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις. Η λυσσώδης άρνηση των πολιτικών απατεώνων και των κομματικών συμμοριών να ανοίξει ο περιβόητος «Φάκελος της Κύπρου», είναι πτυχή μονάχα όσων προδοτικών συντελέστηκαν τον μαύρο εκείνο Ιούλιο του έτους 1974. Την Ελληνική Ιστορία εντούτοις, δεν την γράφουν ψοφοδεείς πολιτικάντηδες, ούτε οι κατ' επάγγελμα ψεύτες δημοσιογράφοι. Την γράφει ο Ελληνικός Λαός και τα άξια στρατευμένα τέκνα του. Αναπόσπαστο κομμάτι της νεώτερης ελληνικής Ιστορίας, είναι η δράση του αρματαγωγού «Λέσβος» κατά την τουρκική εισβολή στη Μεγαλόνησο.
Το βράδυ της 13ης Ιουλίου 1974, το αρματαγωγό «Λέσβος» αποπλέει από τις Κεχριές με κατεύθυνση την Αμμόχωστο στη Κύπρο. Μεταφέρει στρατιώτες που θα....