Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 02, 2010

Έχουν κατέβει στο τελευταίο σκαλί του νεοφιλελευθερισμού...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

Είναι γνωστή η πλήρης και κάθετη αντίθεση της στήλης στον νεοφιλελευθερισμό, καθώς και στις καλυμμένες η απροκάλυπτες νεοφιλελεύθερες πολιτικές και πρακτικές. Εξ αιτίας αυτής της αντίθεσης, η στήλη ασκεί δριμεία και εν πολλοίς σκληρή κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου και στην υπό αυτόν ηγετική ομάδα, αφού τους θεωρεί ως τους πιο ακραιφνείς και ανάλγητους εκπρόσωπους του νέο-φιλελευθερισμού στην χώρα μας.
Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν πολλοί, ιδιαίτερα στον χώρο των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι θεωρούν ακόμα και σήμερα ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και η υπό αυτόν ηγετική ομάδα, δεν απεμπόλησαν αρχές και αξίες και δεν προσποιήθηκαν τον σοσιαλιστή, αλλά υποχρεώθηκαν να κάνουν ότι κάνουν για την σωτηρία της πατρίδας.
Σε όλους αυτούς, που πιστεύουν ακόμα ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και η υπό αυτόν ηγετική ομάδα εμφορούνται από αρχές και αξίες ηθικής σοσιαλισμού και πατριωτισμού, έχουμε να πούμε τα εξής:
Σήμερα η FED (Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ), θα δημοσιεύσει τα στοιχεία των εταιρειών που πήραν οικονομική ενίσχυση από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα,

Βόμβα στο μαγαζί του Κακέτση

Το μετέδωσε πριν από λίγο ο Τριανταφυλλόπουλος στην εκπομπή του.
Τραυματίες δεν υπάρχουν και πάλι έγινε λόγος για...

Σε φιάσκο οδηγείται η πολυδιαφημιζόμενη περιοδεία της Ντόρας Μπακογιάννη στο Νομό Έβρου

• Σε τουριστική επίσκεψη εξελίσσεται, όπως φαίνεται, η περιοδεία της Ντόρας στον Έβρο
• Θα επισκεφθεί μουσεία, εργοστάσια, στρατόπεδα και πιθανόν να αγοράσει μεταξωτά Σουφλίου, ενώ οι συναντήσεις της περιορίζονται μεταξύ «συγγενών και φίλων»
• Από ποιους «έφαγε πόρτα»

Εδώ και πολύ καιρό κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι η επιρροή της Ντόρας στο νομό Έβρου είναι πολύ μεγάλη, θεωρώντας ότι μετά την Κρήτη και την Ευρυτανία ο Έβρος είναι περιοχή «δικιά της», καθώς διατηρεί καλή ομάδα συνεργατών και στελεχών που τη στηρίζουν διαχρονικά.
Έτσι, ως αρχηγός της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» ξεκινά τις περιοδείες της από το νομό Έβρου, και μάλιστα με τριήμερη επίσκεψη, με στόχο να δει τους ανθρώπους της και να ενισχύσει το ρεύμα, που ήδη θεωρείται καλό από την ίδια, για την ίδια.

Το επίσημο πρόγραμμα όμως δείχνει ακριβώς το αντίθετο γιατί....

Πριν 97 χρόνια η Κρήτη ενώθηκε με την Ελλάδα

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΑΤΡΙΣ" 1/12/2000
 
"Λαοί που ξεχνούν την ιστορία τους όπως πολύ εύστοχα ειπώθηκε, είναι καταδικασμένοι να την επαναλάβουν."
 
Μέσα στο πνεύμα της φράσης αυτής, που κινείται μεταξύ εθνικής επιταγής και εξορκισμού, θα γραφτούν λίγα λόγια μια που σήμερα συμπληρώνονται 87 χρόνια από την επίσημη Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.
Το Νησί μας είναι πολύμορφα σημαδεμένο από το χρόνο και την Ιστορία. Ρωμαίοι, Σαρακηνοί, Γενουάτες, Βενετοί, Τούρκοι και Γερμανοί στηριζόμενοι στη λογική της υπεροχής τους χρησιμοποιούν τους θαλάσσιους και εναέριους δρόμους και μακριά από φραγμούς και ηθικές αναστολές την καταλαμβάνουν.
Τα πέτρινα χρόνια της προτελευταίας κατοχής καλύπτουν το χρονικό διάστημα 1669-1898, και σηματοδοτούνται από...

Αργόμισθη δημοσιογράφο στο ΑΠΕ είχε διορίσει την τραπεζοϋπάλληλο γυναίκα του ο Παπαγιάννης!!

“Εμείς εδώ κάνουμε δημοσιογραφία”, “δεν είμαστε λαμόγια”, “δεν παίρνουμε κρατικό χρήμα”, “αποκαλύπτουμε τη διαπλοκή”. Αυτές κι άλλες πολλές βαρύγδουπες εκφράσεις χρησιμοποιεί ο κ . Γ. Παπαγιάννης από το “Αποκαλυπτικό Δελτίο” του αλλά και “καλυμμένα” από το Fimotro του.

Επειδή όμως, καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια, που λέει κι ο λαός μήπως να μας απαντήσει το εξής: Η σύζυγος Παπαγιάννη, υπάλληλος στη Eurobank γιατί σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο ΑΠΕ βρέθηκε στις λίστες των εργαζόμενων εδώ και δύο χρόνια αλλά ποτέ δεν είχε πατήσει το πόδι της στο κτίριο της Λ. Αλεξάνδρας;

Και μόλις έγινε η αποκάλυψη η...

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..ΟΥΟΥΟΥ... ΤΖΕΦΡΥ AND NICK

Όταν κάποιοι άθλιοι 'χαφιέδες' του διαδικτύου έγραφαν για τον Σαμαρά...

Για να μην ξεχνάμε κάποια πράγματα ας δούμε τι έγραφαν κάποιοι 'χαφιέδες' του διαδικτύου για την ανέχεια Σαμαρά στον, πρώην, βουλευτή της ΝΔ, Αυγενάκη.

Τον 'έκραζαν' για ολιγωρία, σιωπή, φόβο και εν ολίγοις έλλειψη τόλμης.

Βέβαια όταν την επομένη διέγραψε το 'ντορόποπαιδο', ω του θαύματος, θυμήθηκαν να...

Γιατί ο διοικητής της ΑΤΕbank, κ. Πανταλάκης "κρατάει κλειδωμένα" τα στοιχεία για τα "τοξικά" ομόλογα της Τράπεζας

ΕΜΠΛΟΚΗ κοντινού προσώπου της οικογενείας του, με αρχικό επιθέτου από "Π"....

Τίθενται ορισμένα ερωτήματα, κυρίως από το "βαθύ ΠΑΣΟΚ" , προς τον σημερινό διοικητή της ΑΤΕbank, κ. Πανταλάκη για «φερόμενη» καθυστέρηση διερεύνησης της γνωστής υπόθεσης των δομημένων ομόλογων, που έχει να κάνει με την......
ΕΜΠΛΟΚΗ κοντινού προσώπου της οικογενείας του.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:

«Μπορεί οι ευθύνες να μην είναι οικογενειακές, όταν όμως αποδυναμώνουν το "μανατζάρισμα" ενός κρατικού λειτουργού.... αποτελούν βαρίδι !

Κύριε διοικητά της ΑΤΕbank, κ. Πανταλάκη, σε...

Ο Δαρβίνος για την Τουρκική 'φυλή'. "Για να προοδεύσει η ανθρωπότητα πρέπει να εξαφανιστεί"

“Ο πολιτισμός οφείλει να εξαφανίσει την Τουρκική φυλή προκειμένου να επιβιώσει!”

“Η καταστροφή του Τουρκικού έθνους επιβάλλεται από τους φυσικούς νόμους και θα συνεισφέρει στην πρόοδο του πολιτισμού”

Εάν θεωρούν οι...

Επείδη μας έχουν ζαλίσει ότι δεν παράγουμε τίποτα....Ρίξτε μια ματιά

3η στην παγκόσμια παραγωγή ελιάς κ λαδιού

15% της παγκόσμια παραγωγής (ελιά-λάδι)

3η σε...

Ευρωομόλογο: Άλλο ένα βήμα προς την «οικονομική διακυβέρνηση»

Δελεαστικό ακούγεται το ευρωομόλογο: Ωραία, σου λέει, αφού δεν μπορούμε να δανειστούμε εμείς, θα δανείζεται για εμάς η Ευρώπη. Τι το καλύτερο. Θα βγει μετά και ο ΓΑΠ και θα μας πει ότι το ευρωομόλογο δημιουργήθηκε χάρη στις άοκνες προσπάθειές του και τα συνεχή του ταξίδια στο εξωτερικό. Που δεν τα έκανε, όπως νομίζαμε, για να μπορεί απλώς να κάνει γυμναστική με την ησυχία του, μακριά από τις υποχρεώσεις που του δημιουργεί η ιδιότητα του πρωθυπουργού στην Ελλάδα, αλλά τα έκανε, αντιθέτως, για να «σώσει τη χώρα». Και να, λοιπόν, που τη σώζει με το ευρωομόλογο.
Είναι όμως άραγε τόσο ειδυλλιακά τα πράγματα; Και αν ήταν τόσο εύκολο να «σωθούμε», γιατί δεν μας έσωσαν εξαρχής με αυτόν τον «εύκολο» τρόπο, αλλά διάλεξαν το δύσκολο τρόπο του Μνημονίου και της εξαθλίωσης;
Όταν ο γκουρού του καπιταλισμού, Μίλτον Φρήντμαν, μας λέει ότι....

Η Ντόρα ενδιαφέρεται για την «τουρκική μειονότητα», διαβεβαιώνει ο Ιλχάν Αχμέτ (οι προδοσίες έρχονται)

Την πεποίθησή του ότι οι ψήφοι των δεξιών ψηφοφόρων της Θράκης που παρεξηγήθηκαν με τη ΝΔ και στράφηκαν προς το ΠΑΣΟΚ, θα πέσουν συγκεντρωτικά στο νέο κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας με αρχηγό την Ντόρα Μπακογιάννη, εξέφρασε ο δικηγόρος και πρώην βουλευτής της ΝΔ Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ από τα νεόκοπα στελέχη πρώτης γραμμής, παραχωρώντας συνέντευξη λίγες ώρες μετά την παρουσία του στην εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση του νέου κόμματος στην Αθήνα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Τζιχάν» στο πρώτο συνέδριο της ΔΗΣΥ που θα γίνει τον Μάρτιο του 2011 θα περιλαμβάνονται θέσεις για την «τουρκική», όπως δήλωσε μειονότητα της Δυτικής Θράκης όπου ο ίδιος ελπίζει να έχει πρωτεύοντα και καταλυτικό ρόλο, εκμεταλλευόμενος την σχέση που είχε με την κ. Μπακογιάννη ως υφυπουργού των Εξωτερικών και που την συνεχίζει με την νέα της ιδιότητα ως αρχηγού κόμματος.

Ο Ιλχάν Αχμέτ θύμισε πως ο ηγέτης της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ακολούθησε...

Ο Τράγκας 'σολάρει' με 'μούσα' του τη Ντόρα...

1821 – 2021. 200 χρόνια ραγιαδισμού.


Σε λίγες ημέρες θα μπούμε στην τελευταία δεκαετία των δύο αιώνων από τη στιγμή που ο Έλληνας ραγιάς πήρε το όπλο του και αποφάσισε να διώξει τον Τούρκο κατακτητή. Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες εξελίξεις, αφενός οι Τούρκοι, έχουν δυναμώσει και επανέρχονται απαιτητικοί στο Αιγαίο και στη Θράκη, αφετέρου ο Έλληνας προβλέπεται να προσπαθεί το 2021 (διακόσια χρόνια μετά), για ακόμα μια φορά, να απελευθερωθεί από μια νέα κατοχή και τυραννία. Αυτή του μνημονίου. Ως ραγιάς ξεσηκώθηκε το 1821, αλλά ραγιάς....

Ιδού ο ένοχος ένοχος για την προσωρινή κατάρευση του Wikileaks

Ένας γνωστός χάκερ, με το ψευδώνυμο Jester, ανέλαβε την ευθύνη για το πρόσφατο «σβήσιμο» της ιστοσελίδας WikiLeaks.org.

Ο Jester (γελωτοποιός), μέσω του tweeter, αυτοαποκαλείται «χακτιβιστής» (hactivist) που «αγωνίζεται για το καλό»και  μάλιστα χρησιμοποίησε τον στρατιωτικό όρο TANGO DOWN, που αναφέρεται σε ηττημένο αντίπαλο, αναρτώντας πληροφορίες για την WikiLeaks.
Ο ίδιος χάκερ έχει και στο παρελθόν...

Η «πριγκίπισσα» των ναζί

Η µοναδική στον κόσµο οργάνωση για την υποστήριξη δολοφόνων υπεύθυνων για µαζικές σφαγές είναι µικρή, όµως έχει εκατοντάδες ανώνυµους υποστηρικτές στη Γερµανία. Η ονοµασία της είναι Stille Hilfe (Σιωπηλή Βοήθεια) και στον πυρήνα της βρίσκεται η «ναζί πριγκίπισσα», η Γκούντρουν Μπούρβιτς, κόρη του Χάινριχ Χίµλερ, του αρχηγού των Ες Ες.

Η οργάνωση Stille Hilfe (Στίλε Χίλφε - Σιωπηλή Βοήθεια) ήρθε στην επικαιρότητα µε....

Μετά τον ΛΕΝΙΝ- Χατζηνικολάου ήρθε και 'Αποκαλυπτικός' να...

... συνεχίσει το παραμυθάκι με τα εσωκομματικά της ΝΔ και της προσπάθειας ομαδοποίησης των Καραμανλικών, υπό την καθοδήγηση του ίδιου του πρώην Πρωθυπουργού.

Μετά τους καφέδες στη βουλή, που αποκάλυψε. ο Λένιν- Χατζηνικολάου, έρχονται τα γεύματα όπως μας πληροφορεί ο "Αποκαλυπτικός" (fimotro, παπαρογιάννης, όπως θέλετε πείτε τον).

Πες, πες στο τέλος κάτι θα μείνει...
Και ακόμα χειρότερα μπορεί...

Τι ζητά ο ΣΕΒ για την ανάπτυξη

ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Βίντεο - απάτη: "Σαμαράς - Παπανδρέου λένε τα ίδια"

Το βίντεο που παίχθηκε στην Ελληνοφρένεια, στο Αλ Τσαντίρι, στο Ράδιο Αρβύλα και δείχνει πως, ό,τι λέει ο Παπανδρέου το λέει κι ο Σαμαράς και έκανε αίσθηση είναι μια καλοστημένη προπαγάνδα, για να δείξει ότι “έχουν και οι δύο την ίδια πολιτική”. Είναι όμως έτσι;
Δείτε τι ακριβώς έγινε και πώς ξεφτιλίζονται κάποιοι, ενώ στη ΝΔ δεν μπορούν να απαντήσουν ακόμη και στην πιό φτηνή προπαγάνδα:

28 βαθµοί στην Κρήτη, -20 στη Βαρσοβία

Απο τον... Βόρειο Ατλαντικό έρχεται η ζέστη στην Ελλάδα. Σύµφωνα µε τις πρώτες εκτιµήσεις ειδικών από το Πανεπιστήµιο Αθηνών, µία µεγάλη ατµοσφαιρική ανωµαλία που τέµνει την Ευρώπη στα δύο είναι η αιτία που η διαφορά της θερµοκρασίας ανάµεσα στον χιονισµένο Βορρά και τον θερµό Νότο, ξεπερνά ακόµη και τους 30 βαθµούς Κελσίου!
Τη στιγµή πουχθες το µεσηµέρι στην Αθήναη θερµοκρασία έφθανε τους25βαθµούς και στην Κρήτη άγγιζε τους 28, στη Βόρεια Ευρώπη, και συγκεκριµένα στο Παρίσι, ο υδράργυρος έδειχνε µείον 2. Στη γαλλική πρωτεύουσα όπως και στην Αγγλία, τη Γερµανία, τοΒέλγιο εκδηλώνονταν σφοδρές χιονοπτώσεις ενώ στην Ελλάδα...

Κάτι έχετε ξεχάσει

IΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ για την κυβέρνηση; Γιατί καταπώς φαίνεται τα πάντα περιστρέφονται πέριξ του δημόσιου τομέα και στην κυριολεξία δεν υπάρχει κανείς που να ασχολείται με τις απίστευτες αυθαιρεσίες που συμβαίνουν στην άλλη, τη μεγάλη αγορά. Και ρωτάμε ευθαρσώς: Προτίθεται κανείς από την κυβέρνηση Παπανδρέου να βάλει φρένο στα ανεπίτρεπτα, στα απάνθρωπα που γίνονται καθημερινά; Αντιλαμβάνονται οι αρμόδιοι ότι...

Το Σιωνιστικό Ισραήλ δημιουργεί νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους μετανάστες. Εμείς βέβαια είμαστε προοδευτικοί..Όλοι οι καλοί χωράνε στην Ελλάδα. Έτσι GIORGO;

Πρέπει να σταματήσουμε όσους εισέρχονται παράνομα στη χώρα σε αναζήτηση εργασίας, διεμήνυσε ο Νετανιάχου. Εκστρατεία δημοσίων σχέσεων στην Ευρώπη από το Τελ Αβίβ.
Στρατόπεδα συγκέντρωσης για όσους ανθρώπους εισέρχονται στο Ισραήλ χωρίς την άδεια του κράτους ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει η κυβέρνηση της χώρας, λίγες ημέρες μετά την έναρξη των εργασιών του υπερσύγχρονου φράχτη για την παρακολούθηση και τη φύλαξη των συνόρων με την Αίγυπτο.
Όπως μάλιστα ανακοινώθηκε χθες...