Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 30, 2016

Μνήμη Αλώσεως 2016: Πορεία προς τον Άγνωστο Στρατιώτη - ΒΙΝΤΕΟ

Χιλιάδες Εθνικιστές, νέοι και νέες στην συντριπτική τους πλειοψηφία, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Μητροπόλεως όπου με μια λιτή τελετή τίμησαν τoν Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους τελευταίους υπασπιστές της Κωνσταντινούπολης.

Δείτε το βίντεο...

Ρεπορτάζ του Russia Today από την εκδήλωση Μνήμης για την Άλωση της Πόλης - ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του μεγαλύτερου ρωσικού μέσου από την εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης στην Πλατεία Μητροπόλεως για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους τελευταίους υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης.

Δείτε το βίντεο...

Το απύθμενο θράσος του ΚΚΕ: Μιλάνε για τις off-shore εταιρίες, αυτοί που πούλησαν τον 902 σε off shore!

Σχόλιο για το άρθρο του πολυνομοσχεδίου σχετικά με τις offshore εταιρείες, έκαναν και οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού:

«Το ΚΚΕ απ’ την πρώτη στιγμή είχε καταδικάσει και καταψηφίσει στη Βουλή τη συγκεκριμένη διάταξη του πολυνομοσχεδίου, που όχι μόνο επιτρέπει τη συμμετοχή βουλευτών και στελεχών της κυβέρνησης σε offshore εταιρείες, αλλά ανοίγει και το δρόμο για αποποινικοποίηση πιθανών παλιών υποθέσεων. Ένα ακόμη στοιχείο της ταξικής πολιτικής υπέρ του κεφαλαίου, που συνεχίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, εκτός αν θεωρεί ότι στις offshore εταιρείες βρίσκονται οι αποταμιεύσεις των φτωχών λαϊκών στρωμάτων!».

Πρόκειται βεβαίως για μια άκρως υποκριτική και θρασύτατη ανακοίνωση, μιας και το… τιμημένο έχει… προνομιακή σχέση με τις εν λόγω εταιρείες! Άλλωστε,...

Οι Εθνικιστές δεν ξεχνούν - Μνήμη Αλώσεως 2016 ΒΙΝΤΕΟ

Ρίγος...

Η… ΕΞΩΧΩΡΙΟΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΟΦΣΟΡΑΚΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΥΠΟΥΡΓΟΣ

erotimatiko
Όπως αποκαλύφθηκε, η τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου έδωσε το δικαίωμα στους πολιτικούς (υπουργούς και βουλευτές) να διατηρούν εξωχώριες εταιρείες, τις λεγόμενες “offshore”. Και σίγουρα, αυτό δεν έγινε διόλου τυχαία! Είναι προφανές, ότι θέλουν να αθωώσουν –και μάλιστα αναδρομικά!- τους δικούς τους οφσοράκηδες πολιτικούς.

Αν και οι… κακές γλώσσες –οι οποίες κάτι τέτοιες ευκαιρίες περιμένουν για να… οργιάσουν- λένε πως η σκανδαλώδης ρύθμιση έγινε κατόπιν επιμόνου απαιτήσεως ενός συστηματικού οφσοράκια μεγαλο-υπουργού. Τόσο «μεγάλου», που...

ΣΚΛΑΒΑ Η ΠΟΛΗ ΣΚΛΑΒΑ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

3

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
  Μία απέραντη χώρα γύφτων, αμόρφωτων και ζώων τουρκομογγόλων, είναι η Τουρκία. Έτσι αποκαλούν τους μπουνταλάδες οι ίδιοι οι τούρκοι στα συγγράματα τους. Ο συγγραφέας Αζίζ Νεσίν [προσπάθησαν να τον κάψουν ζωντανό] είπε δημόσια στην τηλεόραση ότι το 60% των σύγχρονων Τούρκων είναι ηλίθιοι. Όπως, επίσης, ο σύγχρονος ηθοποιός Μουζδάτ Γεζέν [σούπερ σταρ], πριν από λίγες ημέρες, δήλωσε σε ένα φόρουμ ότι οι ηλίθιοι στην Τουρκία δεν είναι 58%, αλλά ξεπερνούν κατά πολύ το 60%.
 
Αυτά τα ανθρωπόμορφα ζώα κρατούν Σκλάβα τη Πόλη, Σκλάβα και την Αγιά Σοφιά.
Και πανηγυρίζουν και γιορτάζουν για..

Συκοφαντίες και ανακρίβειες για το ΕΛΑΜ από την εφημερίδα “Δημοκρατία”


Συκοφαντίες και ανακρίβειες για το ΕΛΑΜ από την εφημερίδα “Δημοκρατία”

Σε συνέχεια των συστημικών μέσων που έσταξαν χολή για την ιστορική εκλογική επιτυχία του ΕΛΑΜ στην Κύπρο, η εφημερίδα "Δημοκρατία" καταγράφει συκοφαντίες και ανακρίβειες για την νίκη των Ελλήνων Εθνικιστών.
Σε ρεπορτάζ με τίτλο "Η Χρυσή Αυγή της Κύπρου «γεννήθηκε» για να μείνει" η δημοσιογράφος αναμασά τις γνωστές φοβικές συκοφαντίες περί "ταγμάτων ασφαλείας", "μήτρα του φασισμού" και "επιθέσεις σε μετανάστες και πολιτικούς αντιπάλους".

Φαίνεται πως....

Κυνική ομολογία συριζαίων: «Θλιβερό προτεκτοράτο ξένων επικυρίαρχων η Ελλάδα!»


Κυνική ομολογία συριζαίων: «Θλιβερό προτεκτοράτο ξένων επικυρίαρχων η Ελλάδα!»

Αποκαλυπτικό και εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι το ρεπορτάζ της συστημικής Real News. Ειδικότερα, γνωστοί και μη εξαιρετέοι παράγοντες  της συγκυβέρνησης όπως οι Βούτσης, Σκουρλέτης και Φίλης δήθεν ανθίστανται και διαμαρτύρονται για τα μνημονιακά μέτρα που τους επιβάλλονται ανεξαιρέτως σε όλες τις πτυχές της δημόσιας διοίκησης και λειτουργίας της χώρας.
Σύμφωνα με την κυνική τους ομολογία και σε πλήρη συνάρτηση με όλα όσα σταθερά δηλώνει και εκφράζει σε κάθε ευκαιρία ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, η Ελλάδα δεν αποτελεί ένα ανεξάρτητο, ελεύθερο και αυτόβουλο κράτος αλλά ένα θλιβερό προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων.
Για του λόγου τ’ αληθές, η δήλωση Σκουρλέτη είναι ξεκάθαρη και επιβεβαιώνει με τρόπο τραγικό όλα τα παραπάνω στον υπερθετικό βαθμό: «Δεν μπορεί να...

Μια και σήμερα... Αυξάνεται ο ΦΠΑ και έρχεται η πρώτη Φ(Α)ΠΑ στα νοικοκυριά...

fpa24
Από μεθαύριο, οι Έλληνες θα αρχίσουν να νιώθουν τον… θρίαμβο της «σκληρής διαπραγμάτευσης» των συριζοψεκασμένων με τους διεθνείς τοκογλύφους, καθώς έρχεται ο πρώτος λογαριασμός!

Έτσι, από 1ης Ιουνίου αυξάνονται οι τιμές στα εξής είδη:

-μακαρόνια
-ρύζι
-αλεύρι
-κακάο
-αλλαντικά
-....