Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 12, 2014

Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου - Ότι και να κάνει η χούντα του Σαμαρά, στη δίκη θα ακουστεί η ΑΛΗΘΕΙΑ

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"

Σε... γήπεδο (!) θα γίνει η δίκη της Χρυσής Αυγής

Oπως δημοσιεύθηκε στον Τύπο και μεταδόθηκε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς των «νταβατζήδων», η δίκη των κατηγορουμένων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, θα γίνει σε… γήπεδο! Προεξοφλούν και προσδιορίζουν μάλιστα και το μέρος που θα γίνει η δίκη, πριν υπάρξει παραπεμπτικό βούλευμα. Ακριβώς ίδια όπως προεξοφλούσε ο υπουργός «δικαιοσύνης» Αθανασίου ότι θα έχουμε «δίκαιη δίκη» πριν καν κατηγορηθούμε! Όπως προεξοφλούσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Βορίδης, ότι θα κατηγορηθούμε για «εγκληματική οργάνωση» πριν κατηγορηθούμε από την Δικαιοσύνη…

Έπρεπε να το ζήσει η δύστυχη Πατρίδα μας και αυτό! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δίκη σε γήπεδο και αυτό στον καιρό που εξουσιάζει την χώρα η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου. Του Σαμαρά, ο οποίος ενώ ακόμη ανακρινόμασταν δήλωνε στις ΗΠΑ ότι θα μας λειώσει!
Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα μίας πρωτοφανούς πολιτικής διώξεως όπως αποδεικνύεται από το βίντεο Μπαλτάκου, στο οποίο περιγράφεται ολόκληρη η πολιτική σκευωρία και ο τρόπος με τον οποίο αυτή στήθηκε κατά της Χρυσής Αυγής. Ας σημειωθεί και ας τονιστεί ότι οι ανακρίτριες, που έκαναν την ανάκριση για την Χρυσή Αυγή δεν μπήκαν καν στον κόπο να καλέσουν ως μάρτυρα τον...

Η Ντόρα και οι φίλοι της ετοιμάζουν το πολιτικό τέλος του Σαμαρά

Έχουμε επισημάνει επανειλημμένως ότι ο πολιτικός βίος του Σαμαρά προοιωνίζεται εξαιρετικά σύντομος και όπως λένε στην γλώσσα του ποδοσφαίρου "δεν θα την βγάλει την παρέλαση". Ο πρόεδρος της Πολ. Αν. σε μια κίνηση εξαιρετικής αλαζονείας και πολιτικού ρεβανσισμού υπέγραψε την αποκαθήλωση του με το άδειασμα της Ντόρας αναφορικά με την θέση του ευρωπαϊκού επιτρόπου και την επιλογή του Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο στρατόπεδο των...

H πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Παναγιώταρο και τον Νίκο Μίχο

Ο Ηλίας Παναγιώταρος με τον βουλευτή Νίκο Μίχο που βρίσκεται σε κατ΄ οίκον περιορισμό, σχολιάζουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την συνεχιζόμενη πολιτική δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Οι Εθνικιστές δεν προσκυνούν και δεν ξεχνούν τον Ισαάκ και τον Σολωμό - Φωτορεπορτάζ


Δεν πέρασαν και πολλά χρόνια από το φρικτό εκείνο καλοκαίρι του 1996, όπου οι δύο ηρωομάρτυρες του Ελληνισμού, Ισάακ και Σολωμός, άφηναν την τελευταία πνοή φρικτά δολοφονημένοι από τους βάρβαρους. Οι δύο λεβέντες βίωσαν από πρώτο χέρι το τι πάει να πει Ελληνοτουρκική φιλία, αποδεικνύοντας σε όλους τους καλοθελητές πως κάτι τέτοιο ούτε στα πιο τρελά όνειρα κάποιων δεν μπορεί να υπάρξει.
Αν και δεν πέρασαν και πολλά χρόνια, η θυσία των δύο παλληκαριών ξεχάστηκε και θάφτηκε κάτω από το χαλί της πολιτικής του "καλού παιδιού".
Οι Εθνικιστές σε πείσμα των καιρών, με δυναμική παρουσία για ακόμα μία χρονιά, βροντοφώναξαν ότι δεν θα αφήσουν αυτή την θυσία να ξεχαστεί.

Από πολύ νωρίς τα μέλη του...

ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ – Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ MISTER TSIPRA;

Γράφει ο Αντίοχος.

Τεράστιες καταστροφές υπέστη η Μονή Μεγίστης Λαύρας στο Άγιο Όρος, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι μοναχοί στην ιστοσελίδα romfea.gr, πολύ δυνατή βροχή και ισχυροί άνεμοι ξήλωσαν ουσιαστικά τον εξωτερικό τοίχο μιας πτέρυγας που φιλοξενεί μάλιστα κελιά μοναχών. Ευτυχώς την νύχτα εκείνη τα κελιά ήταν άδεια και δεν προκλήθηκε ατύχημα.

Λέτε να ήταν τυχαίες οι πρωτοφανείς αυτές καταστροφές, και μάλιστα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ή μήπως ήταν η εκδήλωση της οργής του Θεού για...

Η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου βεβηλώνει την μνήμη των θυμάτων των γενοκτονιών του Πόντου και της Μικράς Ασίας

Μέσα στην καλοκαιρινή ραστώνη φέρνει εσπευσμένα προς ψήφιση, η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, το περιβόητο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο. Είναι το πρώτο νομοσχέδιο που θα εισαχθεί προς συζήτηση στο Θερινό Τμήμα, αμέσως μετά τις ολιγοήμερες διακοπές. Πρόκειται για ένα επαίσχυντο νομοθέτημα, που ποινικοποιεί την σκέψη και την έκφραση, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το πεδίο στους ανθέλληνες, να ασχημονούν, αρνούμενοι τις Γενοκτονίες που υπέστη ο Ελληνισμός.

Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που έχει ήδη κριθεί αντισυνταγματικό από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής, η οποία έκρινε ότι «υπάρχουν αόριστες έννοιες όπως π.χ. «παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος.», που επιτρέπουν στο νομοσχέδιο να χρησιμοποιείται κατά το δοκούν, όντας χρήσιμο μόνο για πολιτική κατανάλωση και όχι ως νόμος του Ελληνικού Κράτους.

Πέραν, όμως, των παραπάνω σημαντικών, διότι επιτρέπουν την λογοκρισία του οποιουδήποτε δεν συμφωνεί με την άποψη της κυβερνήσεως, υπάρχει και μία ακόμη πολύ σημαντική παράμετρος στο εν λόγω νομοθέτημα. Υπάρχει ειδική διάταξη περί της ποινικοποίησης  της άρνησης ή  εγκωμιασμού εγκλημάτων γενοκτονίας. Η διάταξη αυτή, κατόπιν διαταγής Ερντογάν και σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος της Βουλευτού της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Ρεπούση, δεν περιλαμβάνει την Γενοκτονία...

Ευρωβουλευτές Χρυσής Αυγής: “Δεν ψηφίσαμε τα μέτρα εναντίον της Ρωσίας, γιατί ξέραμε πως θα στρεφόμαστε εναντίον των συμφερόντων των Ελλήνων”

Η υποκρισία και η ανεύθυνη πολιτική της συγκυβέρνησης των δανειστών και των μνημονίων και η αντιρωσική πολιτική Σαμαρά - Βενιζέλου που υποτάσσονται σε ΗΠΑ και Ε.Ε. είναι η αιτία για την οικονομική καταστροφή χιλιάδων παραγωγών νωπών προϊόντων και επαγγελματιών που πλήττονται από το Ρωσικό εμπάργκο. Στην ουσία μιλάμε για την χαριστική βολή στον πρωτογενή τομέα της χώρας μας.

Οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ-Ποτάμι-ΕΛΙΑ κλπ. υπάκουσαν στις εντολές των πολιτικών ομάδων που ανήκουν και ψήφισαν...

Την κοπάνησε στις ΗΠΑ ο Κοντομηνάς παρά την απαγόρευση εξόδου

Αποκαλυπτικό άρθρο του Π. Παναγόπουλου στην εφημερίδα "Εμπρός"

Με δικαιολογία την έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα την κοπάνησε στο εξωτερικό ο Δημήτρης Κοντομηνάς παρά τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα που του έχει επιβληθεί από την ελληνική δικαιοσύνη.

Η ελληνική δικαιοσύνη όπως εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται, λειτουργεί αποκλειστικά και ΜΟΝΟΝ όταν αφορά τις περιπτώσεις των Ελλήνων Εθνικιστών. Έτσι αφού ο Δ. Κοντομηνάς πήγε στη Νέα Υόρκη για να δει την οικογένειά του, ταξίδεψε στην Ουάσιγκτον όπου είχε επαφές υψηλού επιπέδου (sic) με Αμερικανούς αξιωματούχους και επιχειρηματικούς παράγοντες, ενώ κατόπιν μετέβη και στο Σικάγο για το προκαθορισμένο ιατρικό του τσεκάπ!

Εδώ πρέπει να θυμίσουμε ότι ο επιχειρηματίας αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για την εμπλοκή του στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου επί διοίκησης του Α. Φιλιππίδη. Κι όμως, ο εκλεκτός αυτός κύριος, που του επιβλήθηκε μαζί με την εγγύηση μαμούθ των 5 εκατομμυρίων ευρώ (που αργότερα μειώθηκε στα 4) και αυστηρός περιοριστικός όρος απαγόρευσής εξόδου από τα η χώρα, όχι μόνον δεν βρίσκεται στην φυλακή, αλλά περιοδεύει ανά την υφήλιο με τις ευλογίες της κυβέρνησης, των αρχών, αλλά και της «δικαιοσύνης».

Από άλλες πληροφορίες που διαβάσαμε στον σκανδαλοθηρικό Τύπο...

Παρεμπόριο και λαθρομετανάστες πάνε παράλια - Μαζί και η εγκληματικότητα!

Ένα ατέλειωτο… παζάρι έχει στηθεί πάνω στις αμμουδιές των παραλιών της χώρας, μόνο που στην περίπτωση αυτή οι πάγκοι είναι «κινούμενοι». Όταν οι πόλεις αδειάζουν και οι κάτοικοί τους αναζητούν την δροσιά της θάλασσας, τους ακολουθούν δεκάδες χιλιάδες παράνομοι τριτοκοσμικοί μικροπωλητές που ψάχνουν την πελατεία τους μεταξύ των λουομένων. Οι «επισκέψεις» γίνονται κατά ριπάς…

Πριν προλάβει να περάσει ο ένας πλανόδιος και να σου διαφημίσει την πραμάτεια του από τα προϊόντα που φωνάζουν από μακριά ότι είναι «μαϊμού» και η χρήση τους (γυαλιών ηλίου, αρωμάτων, αποσμητικών και… αντηλιακών) αποτελεί κίνδυνο για τους αγοραστές, εμφανίζεται ο...

ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ: Η ΕΒΡΑΙΑ ΧΙΛΑΡΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ

Σε μια (καθόλου απρόσμενη…) δήλωση υποστήριξης στη σιωνιστική σφαγή των νηπίων της Γάζας, προχώρησε με συνέντευξή της στο περιοδικό «The Atlantic» η πρώην υπουργός Εξωτερικών και… μέλλουσα πρόεδρος των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, η οποία έριξε την ευθύνη της σφαγής στα θύματα! Ιδού:

 «Το Ισραήλ έχει το δικαίωμα στην αυτοάμυνα. Τα τεχνάσματα της Χαμάς για να κρύβει ρουκέτες, κέντρα διοίκησης ή εισόδους υπόγειων στοών σε ζώνες όπου ζουν άμαχοι περιέπλεξαν την αντίδραση του Ισραήλ. Εξ όσων γνωρίζουμε, το Ισραήλ έδωσε την μεγαλύτερη δυνατή προσοχή στους αμάχους στην...