Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 13, 2012

Πέθανε πριν από λίγο ο ορκισμένος ανθέλληνας Ραούφ Ντενκτάς...

Κρίμα που δε θα δει την Κύπρο Ενωμένη....με την ΕΛΛΑΔΑ

Επίδειξη υποτέλειας: "Σκότωσαν" (και) τον South Stream!!

Με μία κοινή (για πρώτη φορά...) ανακοίνωση πριν λίγο των υπουργείων Εξωτερικών και Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, η κυβέρνηση του Λ.Παπαδήμου, ακύρωσε το μεγαλύτερο (ίσως και μοναδικό) επίτευγμα των κυβερνήσεων Καραμανλή, την ενεργειακή πολιτική των αγωγών: Μετά από το σαμποτάρισμα του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη από την κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου, με μια απλή ανακοίνωση έβαλαν "ταφόπλακα" και στην ελληνική συμμετοχή στον South Stream!


Στην πρωτοφανή κοινή ανακοίνωση περιγράφεται ως μοναδική "προτεραιότητα ο αγωγός ITGI" – ο οποίος ξεκινά από το Αζερμπαϊτζάν και μέσω Τουρκίας και Ελλάδος καταλήγει στην Ιταλία- αλλά η ουσία της ανακοίνωσης βρίσκεται στην κατάληξή της:

"Σε ό,τι αφορά τα....

"ΣΥΜΠΤΩΣΗ": ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!

Έχουμε πάψει να πιστέυουμε σε συμπτώσεις...
η είδηση ΕΔΩ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Ὁ Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιῶς κ. Σεραφείμ ἀπέστειλε πρός τόν Ἐξοχώτατον κ. Πρωθυπουργόν τῆς χώρας κ. Λουκᾶν Παπαδῆμον μέ ἀφορμήν τήν κατάθεσιν στήν Βουλή πρός ψήφισι τῶν σχεδίων Νόμου «Καταπολέμηση ἐκδηλώσεων ρατσισμοῦ καί ξενοφοβίας» καί «Κώδικας ναρκωτικῶν» τήν κατωτέρω ἐπιστολήν καί ἀναλόγου περιεχομένου ἐπιστολάς πρός τούς Ἀρχηγούς τῶν Κοινοβουλευτικῶν κομμάτων.


Ἐξοχώτατε Κύριε Πρόεδρε,

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΗΡΩΕΣ

Σε 15 περίπου μέρες από σήμερα η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης και η Χρυσή Αυγή καλούν στην καθιερωμένη συγκέντρωση μνήμης και τιμής για τους τρεις Ήρωες αξιωματικούς του πολεμικού μας ναυτικού. Είναι πολύ σημαντικό που στις μέρες μας υπάρχει ένα Κίνημα που δεν έχει ξεχάσει και τιμάει όλους τους Ήρωες του Έθνους. Σε αντίθεση με όλους τους άλλους «πατριώτες» που είτε δεν έχουν μνήμη και ξεχνούν, είτε έχουν βολευτεί σε πολιτικά γραφεία και βουλευτικά έδρανα.

Καλύτερα όμως έτσι… Γιατί στον Αγώνα που δίνουμε δεν θέλουμε ούτε βολεμένους, ούτε τυχοδιώκτες. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι αληθινούς Εθνικιστές με γενναία καρδία και αστείρευτο θάρρος. Όλα δείχνουν ότι η φετινή συγκέντρωση μνήμης και τιμής θα είναι η μαζικότερη από κάθε άλλη χρονιά. Μέλη και φίλοι της Χρυσής Αυγής απ’ όλη την Ελλάδα το Σάββατο της 28ης Ιανουαρίου θα έρχονται προς το μνημείο των Ιμίων.

Χρειάζεται όμως αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία σε τυχόν προκλήσεις. Αυτή η εκδήλωση πρέπει....

Ποιος σκοτώνει τους Ιρανούς πυρηνικούς επιστήμονες;



«Το Ιράν έχει πολλούς εχθρούς σε πολλές χώρες, που συνασπίζονται για να σταματήσουν το πυρηνικό του πρόγραμμα. Η λίστα είναι μακρά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας, όπως και εγώ. Υπάρχουν πολλές μυστικές υπηρεσίες στον Δυτικό κόσμο που είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν παρόμοιες επιχειρήσεις». Αυτό δήλωσε προς το BBC ο πρώην αρχηγός της ισραηλινής Μοσάντ Danny Yatom, στον απόηχο της δολοφονίας του 32χρονου Ιρανού χημικού μηχανικού Mostafa Ahmadi Roshan, υποδιευθυντή του πυρηνικού σταθμού της Νατάνζ κοντά στο Εσφαχάν.

O Ahmadi Roshan και ο σωματοφύλακάς του έχασαν τη ζωή τους όταν....

Ο "δελφίνος", "αντιμνημονιακός" Χρυσοχοΐδης απέδειξε πόσο..."πατριώτης" είναι!Κατήργησε τις Γ.Γ. Μακεδονίας-Θράκης και Αιγαίου

Με απόφαση του υπουργού ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη καταργήθηκαν σήμερα οι γενικές γραμματείες Μακεδονίας-Θράκης και Αιγαίου! Ο προβαλλόμενος λόγος είναι η μείωση κόστους.
Ο Γ. Παπανδρέου είχε καταργήσει τα υπουργεία Μακεδονίας-Θράκης, Αιγαίου, Ναυτιλίας και Τουρισμού, αντικαθιστώντας τα από Γενικές Γραμματείες, με την υπόσχεση ότι θα επιτελέσουν ουσιαστικό έργο.
Τώρα, ο αυτοπροβαλλόμενος ως διάδοχός του, καταργεί και τις Γραμματείες στις πιο ευαίσθητες περιοχές (Μακεδονίας-Θράκης και Αιγαίου), όπου η παρουσία του κράτους είναι απαραίτητη παρά ποτέ.
Απαιτείται άμεση επανασύσταση των δύο υπουργείων, για....

Ποιό είναι το ποσοστό των αλλοδαπών στις φυλακές;

Ζήτω ο πολυπολιτισμός...750 σκυλάκια σώθηκαν τελευταία στιγμή, πριν μαγειρευτούν από τους κανίβαλους

Περίπου 750 σκύλους, θύματα του λαθρεμπορίου, οι οποίοι προορίζονταν για εστιατόρια στο Βιετνάμ, έσωσε σε επιχείρηση που πραγματοποίησε στον ποταμό Μεκόνγκ το ναυτικό της Ταϊλάνδης. Στην επιχείρηση αυτή του ναυτικού συνελήφθη ένας άνδρας, αλλά πολλοί άλλοι κατάφεραν να διαφύγουν.

Η καλή αυτή «ψαριά» δεν αποτελεί ωστόσο τον κανόνα.«Το λαθρεμπόριο σκύλων κατά μήκος του ποταμού έρχεται στην τρίτη θέση μετά το λαθρεμπόριο ξυλείας και ναρκωτικών», σημείωσε αξιωματικός του ναυτικού.

Τον Αύγουστο οι αρχές είχαν εντοπίσει άλλους....

"Μπουρλότο"..Οι Ρώσοι παίρνουν θέση απέναντι στο Σιωνισμό..."Κάνετε τα χατήρια των εβραίων και χτυπάτε το ΙΡΑΝ..Δεν θα το αφήσουμε μόνο του"


Για «κίνδυνο στρατιωτικής κλιμάκωσης στο Ιράν» έκανε λόγο την Πέμπτη ο γραμματέας του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Νικολάι Πατρούσεφ, τονίζοντας ότι «οι ΗΠΑ δέχονται πιέσεις από το Ισραήλ για την ανατροπή του καθεστώτος της Τεχεράνης». Έτσι, με από μακρό διάστημα σιγής, η Μόσχα προέβη σε δριμεία παρέμβαση στο ζήτημα του Ιράν, θυμίζοντας πως «η δύναμη δεν πρέπει να μένει ποτέ στο συρτάρι»…

«Υπάρχει κίνδυνος στρατιωτικής κλιμάκωσης στη διαμάχη και προς αυτήν την κατεύθυνση ωθεί το Ισραήλ τους Αμερικανούς […] Οι ΗΠΑ θεωρούν το Ιράν ως το υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα. Θα ήθελαν να μετατρέψουν την Τεχεράνη από εχθρό σε πιστό εταίρο και για το λόγο αυτό επιθυμούν να αλλάξουν με κάθε μέσον το υπάρχον καθεστώς», δήλωσε ο κ. Πατρούσεφ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Kommersant. 

Μάλιστα, ο Ρώσος αξιωματούχος υποστήριξε ότι,

Ιδού η τουρκική «πέμπτη φάλαγγα» στη Θράκη!!

Φίδια στον κόρφο της εκτρέφει η Ελλάδα, οι πολιτικοί υπεύθυνοι της οποίας δεν φτάνει που παρακαλάνε αυτούς που προωθούν την τουρκική αναθεωρητική ατζέντα με στόχο της «κοσοβοποίηση» της ελληνικής επαρχίας, είναι εντελώς απορροφημένοι με τα πολιτικά τους παιχνίδια, με αποτέλεσμα να θέτουν την ελληνική εθνική ασφάλεια σε κίνδυνο. Μιλάμε γι’ αυτούς που με συνέπεια επιχειρούν να τουρκοποιήσουν τους Ρομά και τους Τσιγγάνους καπηλευόμενοι τη συνείδησή τους και μετατρέποντάς τους σε εργαλείο προώθησης της αναθεωρητικής πολιτικής του φασιστικής νοοτροπίας κρατικού κατασκευάσματος του αιμοσταγή σφαγέα – εγκληματία πολέμου με βάση τη σημερινή καθομιλουμένη… – πολλών εθνών, Κεμάλ Ατατούρκ, τον οποίο και αντιμετωπίζουν σα… θεότητα…


Τι έγινε λοιπόν; Την 21 Δεκεμβρίου 2011, η....