Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 03, 2012

Έκτακτη Είδηση: Tουρκική επίθεση με πυροβολικό στην Συρία - Συνεδριάζει το ΝΑΤΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κάτι μας λέει ότι οι μογγόλοι θα κάνουν πίσω εκτός αν επέμβει η "μαμά" ΝΑΤΟ.....Σε αντίθετη περίπτωση θα ξεγυμνωθεί πλήρως ο "μπαμπούλας", παρ'όλου που έχουν και τους 'αντικαθεστωτικούς' στο πλάι τους
 
Πριν από λίγο ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε ότι η Τουρκία, επιτέθηκε με στρατιωτικά μέσα στην Συρία. Δεν έχει γίνει γνωστό με τι μέσα, αλλά συνεδριάζει η στρατιωτική επιτροπή του ΝΑΤΟ αυτή την στιγμή και μάλλον πρόκειται για κλασική ανταλλαγή πυρών πυροβολικού.

Η Τουρκία είχε προειδοποιήσει τη Συρία ότι....

Ο Σωκράτης για την Πατρίδα

"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η....

Reuters: "Mελέτη που παραδόθηκε στον Σαμαρά "δείχνει" κοιτάσματα αξίας 599 δισ.δολ."!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αλήθεια ή όχι το δημοσίευμα, η πραγματικότητα είναι πως έχουμε έναν υποτελή Πρωθυπουργό, έρμαιο στα σχέδια των τοκογλύφων, φοβικό απέναντι στον "μπαμπούλα" Τούρκια και ψεύτη... Οπότε τίποτα από τα παραπάνω δεν συνηγορεί στην πιθανότητα ανακήρυξης ΑΟΖ και Εθνική πολιτικής που θα αναγεννούσε το Έθνος.
Εκτός των άλλων γίνεται κατανοητό πόσο δίκιο έχει η Χρυσή Αυγή που θεωρεί την Ελλάδα την πιο πλούσια χώρα της Μεσογείου..

Στα 3,5 τρισεκ. κυβικά μέτρα  εκτιμώνται τα αποθέματα φυσικού αερίου στην περιοχή νότια της Κρήτης, τα οποία θα αποφέρουν στην Ελλάδα κρατικά έσοδα 599 δισ. δολαρίων σε 25 χρόνια σύμφωνα με έρευνα τριών Ελλήνων επιστημόνων-Αντώνη Φώσκολου, Ηλία Κονοφάγου και Νίκου Λυγερού- η οποία παρουσιάσθηκε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά τον περασμένο Ιούλιο, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters.

«Θεωρούμε ότι.....

Για αυτό το ρατσιμό θα μιλήσουν τα ΜΜΕ και οι Αριστεροί: Νέα αντιχριστιανικά υβριστικά συνθήματα σε Μοναστήρι, από φανατικούς εβραίους

Νέο αντιχριστιανικό υβριστικό γκράφιτι βρέθηκε σε τοίχους μοναστηριού Φραγκισκανών στο όρος Σιών. Τα συνθήματα γραμμένα με μπλε χρώμα, στην πύλη της εκκλησίας, λένε : «Ιησούς, γιος μιας σκύλας» και “price tag(ΚΟ: η φράση σημαίνει ‘κόστος’ ή ‘τίμημα’ και είναι ένα σύνθημα που χρησιμοποιείται από εξτρεμιστές Εβραίους).
Η Αστυνομία της Ιερουσαλήμ έχει ξεκινήσει έρευνα.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μίκι Ρόζενφελντ επιβεβαίωσε τις λεπτομέρειες:

Δεν θα αλλάξουν ΠΟΤΕ οι εθνοπροδότες του ΚΚΕ...Ριζοσπάστης 2009: "Πρόσκληση στο ΚΚ της 'Μακεδονίας'..

Δεν χρειάζεται καμία επιπλέον απόδειξη για τον προδοτικό ρόλο των απογόνων του σταλινισμού και των εαμοβούλγαρων για την εδοτικότητά τους στο θέμα της Μακεδονίας..

Ωστόσο θα πρέπει να ξέρετε ότι παραμένουν αμετνόητοι εθνοπροδότες μέχρι και σήμερα.
Το "κομματικό' τους όργανο προπαγάνδας "Ριζοσπάστης" το 2009 γράφει για ένα κομμουνιστικό φεστιβάλ στις Πρέσπες..

"Υποδεχόμαστε την ΚΜ(κομμουνιστική νεολαία) της Μακέδονιας" σε πρωτοσέλιδο του..
Τι άλλαξε λοιπόν από το 1932 όταν και πάλι ο "Ριζοσπάστης" έγραφε....

Γύφτοι στοχοποιούν ηλικιωμένους στη Λαμία και τους ληστεύουν καθημερινά....Αναμένουμε ανακοίνωση "συμπαράστασης" από τον ΣΥΡΙΖΑ στους "ευπαθείς"

Καθημερινά είναι τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων από ρομά στην πόλη της Λαμίας και την ευρύτερη περιοχή. Χθες στις 12:00΄ το μεσημέρι, δυο γυναίκες ρομά, μπήκαν σε κατάστημα παιδικών ρούχων στην Αγίου Νικολάου και εκμεταλλευόμενες την ολιγόλεπτη απουσία της ιδιοκτήτριας, πήραν από την τσάντα της ένα πορτοφόλι που περιείχε το.....

"Πατριώτες της φάπας"...Μέσα από τον Real FM και την "ελληνοφρένεια" διαφημίζει το Indymedia o Χατζηνικολάου...

Το ποιοι είναι οι "Ελληνοφρενείς" που παριστάνουν και τους μεγάλους... χουμορίστες το ξέρουμε από την εποχή του "Σκάι"... Τα ίδια και χειρότερα όμως συνεχίζουν και σήμερα, χρησιμοποιώντας την εκπομπή τους από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Χατζηνικολάου για να κάνουν διαφήμιση στους αναρχικούς, διαβάζοντας ανακοινώσεις που τους στέλνουν και προτρέπουν σε παραβατικές και πρακτόρικες ενέργειες κατά των πολιτών αυτής της χώρας. Πριν λίγη ώρα λοιπόν διάβασαν ανακοίνωση που τους έστειλε η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας -έχει αναρτηθεί και στο indymedia- και η οποία αναφέρει:

ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΧΑΜΕΝΗ" ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ.

"Η Χρυσή Αυγή καταθέτει μήνυση κατά Βενιζέλου - Παπακωνσταντίνου και κατά παντός άλλου συνυπαιτίου για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ για την απόκρυψη των στοιχείων της "λίστας Λαγκάρντ". Εάν υπήρχε σοβαρό κράτος στην Ελλάδα οι παραπάνω κύριοι θα βρίσκονταν ήδη στο γραφείο του Ανακριτή."
Νωρίτερα η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει....

Ασεβής συμπεριφορά μαθητών και δασκάλων στους Εύζωνες....Ντροπή τους!

Η άθλια συμπεριφορά των δασκάλων, πρωτίστως, και των μαθητών στη συνέχεια απέναντι στο τμήμα των Ευζώνων στο σημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, είναι μόνο ένα μικρό δείγμα της έλλειψης μόρφωσης της μαθητώσας νεολαίας.

Ανιστόρητοι εκπαιδευτικοί, γαλουχημένοι στις "αξίες" της Αριστεράς και του Διεθνισμού διδάσκουν τη νεολαία να ασεβούν μπροστά στην Ιστορία μας, προς τέρψιν των εφήμερων υλικών αγαθών (έκαναν συγκέντρωση για τα επιδόματα των μουσικών σχολείων).

Κατάντια και αποτροπιασμός
Τα χαχανητά των λιλιπούτιων θα είναι η επωδός της Ιστορίας που θα τους ακολουθεί στο νέο ΕΘΝΙΚΟ μέλλον...
Και όταν θα......

Για γέλια και για κλάματα οι "πατριώτες" του Καμμένου...Χέρι-Χέρι με ΑΝΤΑΡΣΙΑ και ΣΥΡΙΖΑ εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών

Το περασμένο Σάββατο (29/09) ήταν προγραμματισμένη τηλεφωνική συνέντευξη του μέλους του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή και υποψήφιου του νομού Ημαθίας Σταύρου Ηλία σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού «Ράδιο Αλεξάνδρεια». Η συνέντευξη είχε προγραμματιστεί για τις 11:30π.μ. και από νωρίς είχε συγκεντρωθεί μία θλιβερή ακροαριστερή μάζα υποπεριθωριακών στοιχείων με αίτημα την ακύρωσή της. Σε αντίθεση με την «ευαισθησία» που λίγες ημέρες πριν είχαν επιδείξει σε ότι αφορά τη σύλληψη του βλάσφημου συντρόφου τους ο οποίος εξύβριζε τη σεπτή μορφή της Ορθοδοξίας, τον Γέροντα Παϊσιο, και την οποία καταδίκαζαν ως......

Η εφημερίδα που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι πατριώτη-Εθνικιστή

Αγοράστε - Στηρίξτε - Διαδώστε και Μοιράστε τη...

Αυτοί είναι οι ''δημοκράτες'' ισλαμιστές που έριξαν τον ''δικτάτορα'' Μουμπάρακ με ''λαϊκή εξέγερση'': Νομιμοποιείται η κλειτοριδεκτομή στην Αίγυπτο!!

Οι ''δημοκράτες'' που πήραν την εξουσία, ξεσήκωσαν τον λαό της Αιγύπτου ωστε να ρίξουν τον κακό δικτάτορα Μπουμπάρακ (ο οποίος είχε απαγορεύσει όλες αυτές τις ισλαμικές φρικαλεότητες) κι όταν ανέλαβαν ξέχασαν οτι υπόσχονταν δίκαιο κράτος και προστασία των γυναικών 
 
Να σημειώσουμε επίσης οτι.....