Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 07, 2011

ΠΡΟΚΛΗΣΗ:Ο ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΛΛΙΟΣ,ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ ΚΗΦΗΝΩΝ ΤΟΥ "ΑΘΗΝΑ 9,84"!

Στη ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ "ΑΘΗΝΑ 9,84" που αποκάλυψε το "Τσαντήρι",ξεχωρίσαμε το όνομα του γνωστού ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ ΜΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ,Αλέξανδρου Βέλλιου!

Συγκεκριμένα,αμειβόταν ΜΕ 1332 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΓΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΤΟΥ!!!

Πρόκειται για...

Αποκάλυψη Βόμβα. Μετανάστες πουλάνε φάρμακα και τα παίρνουν ΔΩΡΕΑΝ από...το Δημόσιο

Σε μία αποκάλυψη βόμβα προέβη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου και καλεί το υπουργείο να λάβει μέτρα αφου διαπιστώνει οτι κατασπαταλάται δημόσιο χρήμα με ένα απλό τέχνασμα!!!
Σύμφωνα με τον βουλευτή και το news24 οι μετανάστες, οι οποίοι δεν έχουν βιβλιάρια υγείας, επισκέπτονται νοσοκομεία αλλά και κέντρα υγείας και συνταγογραφούν φάρμακα επιδεικνύοντας την κάρτα πρόσφυγα. Στη συνέχεια με την κάρτα αυτή και το συνταγολόγιο λαμβάνουν τα φάρμακα. Αυτό όμως το κάνουν συστηματικά αφου πηγαίνουν πολλές φορές ή στο ίδιο νοσοκομείο σε διαφορετικές βάρδιες, ή επισκέπτονται άλλα νοσοκομεία και κέντρα υγείας!
Τα φάρμακα αυτά στη συνέχεια τα....

H Νταλάρα μοιράζει λεφτά....!! Δεν πάνε καλά σε αυτό το υπουργείο! Δείτε γιατί δίνουνε χρήματα που ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!


Είναι να τρελαίνεται κανείς! Εδώ λένε συνέχεια λεφτά δεν έχουμε είναι δύσκολοι καιροί κτλ κτλ και στο Υπουργείο Εργασίας η Υφυπουργός κ. Νταλάρα μοιράζει 65,000 ευρώ για... για πνευματική και σωματική καλλιέργεια των υπαλλήλων στο Υπουργείο Εργασίας!!!

Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει τι είδους καλλιέργεια είναι αυτή ακριβώς?

Δείτε την Υπουργική απόφαση για να καταλάβετε πως τρώνε τα λεφτά του κόσμου!!

Καλή Σαρακοστή...

Χρόνια πολλά με υγεία σε όλες και όλους σας. Λόγω της ημέρας σας παρουσιάζουμε μερικές εγκυκλοπαιδικές γνώσεις από το βικιπαίδια, σχετικά με την Καθαρά Δευτέρα, τη Σαρακοστή, τον χαρταετό και τα Κούλουμα.
Με την Καθαρά Δευτέρα ξεκινά η Σαρακοστή για την Ορθόδοξη εκκλησία, ενώ ταυτόχρονα σημάνει το τέλος των Απόκρεων. Η Καθαρά Δευτέρα ονομάστηκε έτσι γιατί οι Χριστιανοί "καθαρίζονταν" πνευματικά και σωματικά. Είναι μέρα νηστείας αλλά και μέρα...

Και το Press-gr δεν μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έπεσε μέσα στις προβλέψεις του για τις εκλογές του ΔΣΑ

Ακόμη και οι του Press-gr έδιναν πρώτο φαβορί τον Ζαφειρόπουλο και τρίτο τον Αδαμόπουλο
(Ρε κάτι συμπτώσεις...)
http://paspartoy.blogspot.com/2011/03/blog-post_4395.html (ΡΕΤΣΙΝΑΣ)
http://paspartoy.blogspot.com/2011/03/blog-post_01.html (Π@π@ρογιάννης)

Και δεν αρκέστηκαν μόνο σε αυτό...
Έδιναν και "αποκλειστικά" αποτελέσματα..

Τι θα γίνει με αυτά τα πράσινα ανθρωπάκια;

Αν το Νεοπασόκ, η κυρία Μπιρμπίλη και ο κ. Σηφουνάκης ζούσαν οποτεδήποτε μεταξύ 300 πΧ και 2000 μΧ.,  ούτε το Κάστρο στην Σέριφο θα είχε χτιστεί, ούτε η Άνω Σύρος, ούτε τα Φηρά και η Οία, ούτε θα είχαμε το τραγούδι «να πάρω μια ψαρόβαρκά μωρό μου»…
Δεν θα υπήρχαν ψαρόβαρκες.  Μόνο αιολικά.
ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
Τι θα γίνει με αυτούς, επιτέλους;
Πόσο καιρό ακόμα...

Γέροντας Ιωσήφ: «…τότε θα τραβηχτεί το κεφάλαιο και η χώρα θα περάσει πείνα…»

Με αυτά τα λόγια ο μεγάλος αγιορίτης γέροντας της Ορθοδοξίας, γέροντας Ιωσήφ, προσπαθούσε να προειδοποιήσει για τα επερχόμενα. Όμως, ο λόγος του δεν ήταν για να ενσπείρει τον φόβο. Κάθε άλλο… Προσπαθούσε να συνεγείρει και να οδηγήσει τον άνθρωπο στην αυτοκριτική, στην γνώση προκειμένου να ετοιμαστεί για τα χειρότερα.
Τα χειρότερα, για τον κεκοιμημένο γέροντα Παΐσιο, θα είναι η πείνα, αλλά και κάποιο «επεισόδιο» με την γείτονα Τουρκία (για το οποίο δεν γίνεται σαφής εάν θα προηγηθεί της απομάκρυνσης του "κεφαλαίου"). Αλλά, ο σεβάσμιος γέροντας μας παρηγορεί και μας ειδοποιεί πως...

Προκληκτικός ο Νταβούτογλου: "Το Καστελόριζο ανήκει στη Μεσόγειο"

Δεν μας τα λέει καλά ο Νταβούτογλου, μερικά 24ωρα πριν την τριήμερη επίσκεψη του στην Ελλάδα. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών φρόντισε να δείξει από νωρίς τις διαθέσεις τους δηλώνοντας στην "Καθημερινή της Κυριακής" πως το Καστελόριζο δεν είναι μέρος του...

"Η Αργεντινή δεν ήταν τίποτε. Εσάς θα σας εξαφανίσουν "



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ! 
Mια σοκαριστική συνέντευξη με τον Δρα Mark Weisbrot, διακεκριμένο οικονομολόγο (Washington D.C.) που έζησε τα γεγονότα της Αργεντινής από κοντά. 

"Ο μόνος τρόπος να επιβιώσετε είναι επί ένα μήνα κάθε ημέρα συνέχεια να βγαίνετε σύσσωμοι και ενωμένοι 8 εκατομμύρια άνθρωποι, μιλάω για τους ενήλικες, στους δρόμους μέχρι να ανασταλούν όλες μα όλες οι καθημερινές λειτουργίες. 
Μόνο κατ’ αυτόν τον τρόπο θα εκβιαστεί η Ε.Ε. αρκετά ώστε να δώσει χρήματα και άτοκα μάλιστα, τα οποία και διαθέτει. Δεν είστε ξέμπαρκοι, για όνομα του Θεού, ενώ η Αργεντινή ήταν εντελώς μόνη και απροστάτευτη.
 Ερώτηση: Στην Ελλάδα κύριε καθηγητά, δεν γνωρίζουμε πολλά για το τι έγινε στην Αργεντινή με το ΔΝΤ. Το μόνο που θυμάμαι (και μ’ έχει σημαδέψει), είναι ένα πλάνο από κάπου ψηλά, που έδειχνε μία «αδέσποτη» αγελάδα να τρέχει και κόσμο, πολύ κόσμο, να την κομματιάζει ενώ ήταν ζωντανή(!) όπως έλεγε ο σπίκερ, για να εξασφαλίσει κρέας.

Απάντηση: 

ΒΟΜΒΑ:"ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΕΙΝΑ,ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΙ...ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ"-ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ" ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!


Οι Ιατροί Διδάκτωρ Παθολογίας κος Αναστάσιος Σπαντιδεας η κα Βασιλική Παπαλιμναιου Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς , ο κος Άρης Μουσιωνης διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας και ο Κος Θεόδωρος Γιανναρος διοικητής του Νοσοκομείου Ελπίς δήλωσαν στην Εφημερίδα Realnews τα εξής (δείτε αριστερά το συνημμένο κείμενο από την εφημερίδα):

1. «Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που επεβλήθησαν οι «ετοιμοθάνατοι απεργοί» πείνας - λαθρομετανάστες δείχνουν όλες τις παραμέτρους τιμές εντος των φυσιολογικών ορίων..»( Διδάκτωρ Παθολογίας κος Αναστάσιος Σπαντιδέας ).

2.

O Προδότης

“Μόνο προδότη δεν με είπαν επειδή συζήτησα με τον επικεφαλής του ΔΝΤ” είπε ο κ. Παπανδρέου σε μια αποστροφή του λόγου του στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Πράγματι, κανείς μέχρι τώρα δεν τον είπε «προδότη», αν και ο ίδιος αισθάνεται ότι θα μπορούσαν να τον έχουν πει. Και δεν έχει καθόλου άδικο που αισθάνεται έτσι!
«Ποιος θα τα πλήρωνε; …» διερωτήθηκε ρητορικά αμέσως μετά. Απολογούμενος; Προφανώς!
«Λεφτά υπάρχουν», διατυμπάνιζε, στεντορεία τη φωνή, κατά την προεκλογική περίοδο. Υπεδείκνυε μάλιστα και «λύσεις», όπως τα 30 δις των ανείσπρακτων οφειλών, και άλλα τέτοια, φαιδρά…
Λίγο πριν, τον Ιούνιο του 2009, δήλωνε,

Θέλετε να κάνετε 'κούλουμα' με τους πολιτικούς μας;

Αν θέλετε να πετύχετε κάποιους πολιτικούς και να τους 'στολίσετε' με ευχές για τη Σαρακοστή δεν έχετε παρά να πάτε μια βόλτα από...

Παραοικονομία: Μια μάστιγα για την Ελλάδα και την Οικονομία

Τουρκία, το επόμενο μεγάλο πρόβλημα της Δύσης

Η Δύση, για την ακρίβεια οι ΗΠΑ και η Αγγλία, τις τελευταίες δεκαετίες έχουν επιδείξει μια καταπληκτική μαεστρία να δημιουργούν εχθρούς με τα ίδια τους τα "χέρια", τους οποίους στη συνέχεια καλούνται να αντιμετωπίσουν, με τεράστιο κόστος για τους ίδιους, αλλά και για τους λαούς που υφίστανται τις συνέπειες αυτών των επιλογών.

Για να αντιμετωπιστεί η σοβιετική απειλή στο Αφγανιστάν, οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν ως ‘όπλο’ το Ισλάμ, χρηματοδοτώντας τους Ταλιμπάν (σημαίνει μαθητής του Ισλάμ), που φοίτησαν στους μεντρεσέδες (ισλαμικά σχολεία) του Πακιστάν, που είχαν...

Το ντόμινο της καταστροφής......




Το ανέκδοτο της χρονιάς είναι ότι οι Αραβικές χώρες εξεγείρονται για τη Δημοκρατία….Είναι τραγικό να εξεγείρεσαι,ζητώντας ουσιαστικά άλλο τύρρανο....Φυσικά για πολλούς ηγέτες αλλά και για..... μεγάλη μερίδα του τύπου η Δημοκρατία αντιμετωπίστηκε σαν ίωση που προσέβαλε τις χώρες του Αραβικού κόσμου….
Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική….
Η πρώτη διαπίστωση αναμφίβολα ήταν ότι...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η μισθοδοσία της ντροπής στον 9.84 ΟΝΟΜΑΤΑ - ΛΕΦΤΑ

Το tsantiri σας παρουσιάζει τη λίστα της ντροπής στον 9,84. Δείτε τα ονόματα των μεγαλοδημοσιογράφων που φιγουράρουν! Δείτε και πόσα λεφτά έπαιρναν, πόσο δούλευαν -όσοι δούλευαν! Να με ποιους "έφαγε" παρέα τα λεφτά ο Πάγκαλος! Πάντως όχι με εμάς...  [Θα αναγνωρίσετε ονόματα που βγαίνουν στα κανάλια και το παίζουν τιμητές των πάντων!]

1.       Γρ. Ρουμπάνης (3692 +2000) Ζάκυνθος ανύπαρκτος εδώ και δύο χρόνια –Παραιτείται)
2.

Υπάρχουν κι αυτοί οι Έλληνες


Στη Σίλικον Βάλει λένε ότι το να ξεκινάς ένα start up, δηλαδή μία νέα καινοτόμο επιχειρηματική προσπάθεια, είναι σαν να πέφτεις από τον γκρεμό και να προλαβαίνεις να φτιάξεις αεροπλάνο, προτού τσακιστείς στο έδαφος.

Φαίνεται ότι αυτό πέτυχε ο 29χρονος απόφοιτος του ΕΜΠ, κ. Τάσσος Αργυρός, ο οποίος πέντε χρόνια αφότου ίδρυσε την Aster Data, την είδε να εξαγοράζεται από την...