Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 12, 2013

Ο Χρήστος Παππάς στην Κύπρο για να στηρίξει τον Αγώνα του ΕΛΑΜ

“Κύπρος – Αιγαίο - Μέτωπο Ενιαίο” ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα στην αίθουσα όπου διεξήχθη η Παγκύπρια προεκλογική συγκέντρωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην Χοιροκοιτία την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013, παρουσία εκατοντάδων φίλων του κινήματος. Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος και ιδρυτής του κινήματος Χρίστος Χρίστου, ο υποψήφιος για την Κυπριακή Προεδρία με το Ε.ΛΑ.Μ. Γεώργιος Χαραλάμπους και ο βουλευτής Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Χρήστος Παππάς. Με την είσοδο των ομιλητών ο.....

Ομολογία Λοβέρδου: "Το μόνο αυθεντικό λαϊκό Κίνημα είναι η Χρυσή Αυγή"

Δείτε το βίντεο.....

Παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη στο δελτίο του ALPHA για φωτομοντάζ, δημοσκοπήσεις...

 Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναγκάζει τον Σρόιτερ να παραδεχθεί την απάτη και να ζητήσει συγγνώμη...

Δείτε το βίντεο..

Οργουελική κοινωνία: Μας εντοπίζουν μέσω κοινωνικών δικτύων

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι βέβαιο και πάλι ότι μέσος μαζάνθρωπος ακόμη κα μετά από αυτές τις ειδήσεις δεν πρόκειται να στερηθεί το "αγαθό" της κοινωνικής δικτύωσης...

Πρόγραμμα που ανέπτυξε η εταιρεία Raytheon μπορεί να εντοπίζει τις κινήσεις μας ή ακόμη και να προβλέπει τη μελλοντική συμπεριφορά μας, βάση στοιχείων που συλλέγει από την παρουσία μας στα social media.
Το Riot, όπως ονομάστηκε το πρόγραμμα, δεν έχει πουληθεί όπως διαβεβαιώνει ένας εκ των ειδικών της Raytheon στην εφημερίδα Guardian. Παραδέχεται όμως ότι η εταιρεία «μοιράστηκε» τη συγκεκριμένη τεχνολογία με την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών στο πλαίσιο......

Δημοσιογράφος του "ΒΗΜΑΤΟΣ" αποκαλύπτει την προδοσία σε σκοπιανό ΜΜΕ.."Η Ελλάδα έχει συμφωνήσει να υπάρχει ο όρος Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων"

 
Στο σκοπιανό κανάλ 5 ο δημοσιογράφος της εφημερίδας ‘Το Βήμα’, Άγγελος Αθανασόπουλος, αναλύει τις πρόσφατες εξελίξεις μεταξύ Σκοπίων και Ελλάδας καθώς και τις αυξημένες δραστηριότητες του μεσολαβητή Μάθιου Νίμιτς.

«Οι εκτιμήσεις μας είναι ότι η κύρια διαφορά είναι στο πως ακριβώς θα χρησιμοποιηθεί ο γεωγραφικός προσδιορισμός, αν δηλαδή θα τεθεί πριν από τον όρο Μακεδονία ή μετά τον όρο Μακεδονία. Η Ελλάδα προσπαθεί να.......

Κεραυνός χτύπησε το F-16 που κυνηγούσε το τουρκικό ελικόπτερο στην Κάλυμνο...!! Αρνήθηκε να το εγκαταλείψει ο πιλότος μας που κατάφερε να το προσγειώσει..

Οι πολύ κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή του Ανατολικού Αιγαίου, επιφύλαξαν μια δυσάρεστη έκπληξη στο ζεύγος μαχητικών F-16 Block 52+ που είχε απογειωθεί... από την 115 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ), προσπαθώντας να εξακριβώσει την ταυτότητα του αργοκίνητου ίχνους που είχε προηγουμένως εντοπιστεί από το εθνικό σύστημα αεράμυνας προχθές τη νύχτα λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Ένα από τα μαχητικά κατά τη διάρκεια της νυκτερινής έρευνας κτυπήθηκε ξαφνικά από κεραυνό, με αποτέλεσμα να σημάνει αμέσως συναγερμός στο συντονιστικό κέντρο έρευνας και διάσωσης!

Ελικόπτερο Super Puma τέθηκε σε επιφυλακή αναμένοντας.....

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Συντονισμένη ηλεκτρονική επίθεση δέχεται η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής


Μετά την συνωμοσία σιωπής από όλα τα ΜΜΕ, ήρθε ο πόλεμος λάσπης με φωτομοντάζ, συκοφαντίες και διασπορά ψευδών ειδήσεων. Επειδή το Εθνικιστικό Κίνημα δεν κάμπτεται με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις, οι συστημικοί εγκέφαλοι έβαλαν μπρος ένα ακόμη βρώμικο σχέδιο. Το τελευταίο διάστημα και με ημέρα αιχμής την 2α Φεβρουαρίου, οπότε και τελέσαμε τη μεγαλειώδη εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους πεσόντες Έλληνες αξιωματικούς στα Ίμια, η ιστοσελίδα μας δέχεται μία άνευ προηγουμένου ηλεκτρονική επίθεση. Με επίκεντρο το Λονδίνο (anonymous), αλλά και μέσω Ελλάδος (otenet) εντοπίσαμε απόπειρες στοχευμένης συμφόρησης δικτύων που επικοινωνούν με τον διακομιστή για αποκλεισμό των χρηστών. Με απλά λόγια οι χάκερς επιδιώκουν να.......

Ο Jeffrey σε αλβανοσκοπιανό συνέδριο, με σιωνιστική χορηγία, στη Θεσσαλονίκη μίλησε για.....τον "κακό εθνικισμό"(Τι έκπληξη...)!

Η είδηση της ομιλία του ΓΑΠ - jeffrey σε συνέδριου του Rockfeller στη Θεσσαλονίκη μόνο.....έκπληξη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί!

Το θέμα όμως έιναι και τι είπε ο υπέρμαχος της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης πραγμάτων, πρώην πρωθυπουργός και ολετήρας του Ελληνισμού, Γιωργάκης Παπανδρέου (οποίος σημειωτέον αυτή την περίοδο κατοικεί μόνιμα στο Μανχάταν, σε σπίτι που του έχει χορηγήσει το Πανεπιστήμιο Columbia για έξι μήνες, για να κάνει τις...διαλέξεις του).

Πάμε να δούμε ορισμένα αποσπάσματα από την ομιλία του στο αλβανοσκοπιανό ακροατήριο και...τον Μπουτάρη!!!

"Πρέπει να σπάσουμε την εθνικιστική ρητορική στην Ευρώπη....Την ζήσαμε στην οικονομική κρίση με.....

Φωτογραφίες ΣΟΚ..."Πιάσαμε" Χρυσαυγίτες (νεοναζί κατά τους ρυπαροφόρους των ΜΜΕ) σε επιθέσεις στο ΜΕΤΡΟ

Δείτε τις φωτογραφίες ντοκουμέντο που δημοσιεύσει το taxalia....

Έφοδος Εθνικιστών στο ΜΕΤΡΟ....Θεσσαλονίκης

Εισβολή Εθνικιστών στον...

Από το κακό στο....χειρότερο ο Καμμένος!Δείτε τη νέα του μεταγραφή...

Ένα δημοσιογράφο ενέταξαν στις τάξεις τους οι Αν. Ελ. του Καμμένου...
Ποιός είναι...;

Δείτε τη φωτογραφία

Σφάχτηκαν αφγανοί με γεωργιανούς στην Ομόνοια - Ένας νεκρός, δεκάδες τραυματίες


Σφάχτηκαν αφγανοί με γεωργιανούς στην Ομόνοια - Ένας νεκρός, δεκάδες τραυματίες

Φυλετικές μάχες στο κέντρο της Αθήνας.

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε την προχθεσινή νύχτα στην περιοχή της Ομόνοιας. Βγήκαν μαχαίρια μεταξύ συμμοριών αλλοδαπών που λυμαίνονται το ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας και ένας από αυτούς βρήκε άγριο θάνατο στη μέση του δρόμου. Τα ακριβή αίτια δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, αλλά προφανώς πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών για το ποιος θα κυριαρχήσει στις πιάτσες του αργού θανάτου. Οι  δυο ομάδες αλλοδαπών άρχισαν να ........

Η Χρυσή Αυγή, οι ένστολοι και η υποκρισία των καθεστωτικών παπαγάλων

Διάβασα σε ένα από τα θεωρούμενα ως «έγκριτα» Blog (στο Newsit του Ευαγγελάτου), ένα θέμα με τίτλο: «Ωμή παραδοχή Μιχαλολιάκου: έχουμε φίλους στην αστυνομία και τον στρατό».
«Παραδέχεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος ότι η Χρυσή Αυγή έχει φίλους και στην αστυνομία και στον στρατό, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Crash. Απαντώντας στην ερώτηση αν το κόμμα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την ΕΛ.ΑΣ, ο Νίκος Μιχαλολιάκος αναφέρει:

Ο Γιωργάκης Παπανδρέου ομιλητής σε φιλοσκοπιανό μυστικό forum που γίνετε αυτές τις μέρες από το Εβραϊκό ίδρυμα Ροκφέλερ στη Θεσσαλονίκη !

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη χθες για να συμμετάσχει ως ομιλητής στο "Φόρουμ για την Περιφερειακή Συνεργασία στα Βαλκάνια" (φυσικά και δεν είναι αυτός ο σκοπός της μάζωξης) που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη μέχρι και το Σάββατο, με τη στήριξη του Εβραϊκού  ιδρύματος Rockfeller Brothers Fund (http://www.rbf.org/), ένα ίδρυμα που αγωνίζεται με λύσσα για την κατοχύρωση του ονόματος "Μακεδονία" από τη FYROM και τη φιλοξενία του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ωστόσο για λόγους ασφαλείας δεν μπόρεσε να χαρεί την συμπρωτεύουσα.
Το Rockfeller Brothers Fund είναι ένα από.......