Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 22, 2013

Η Χρυσή Αυγή ζήτησε να ξαναγίνουν παρελάσεις με μηχανοκίνητα άρματα...Το Υπουργείο απάντησε πώς είναι....δαπανηρή μια τέτοια κίνηση!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η εικόνα των αρμάτων να παρελαύνουν δεν θα προκαλούσε μόνο φόβο στις ψυχές και τις καρδιές των εξωτερικών εχθρών μας, αλλά πολύ περισσότερο στους εσωτερικούς καθώς θα φούσκωνε με υπερηφάνεια τους Έλληνες. Με αυτό συναίσθημα ήταν βέβαιο ότι θα άκουγαν τα αρχέτυπα φυλετικά τους ένστικτα που θα τους οδηγούσαν με πίστη στο Κίνημα της Αναγέννησης του Έθνους..Το Εθνικιστικό. Αυτό τρέμουν, αυτό φοβούνται και κάθε τι που θα το ενίσχυε θα φροντίζουν να το...εξαφανίζουν!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή ζήτησε να επανέλθουν τα μηχανοκίνητα στις παρελάσεις των εθνικών επετείων. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αντώνης Γρέγος, επιχειρηματολογώντας για την επαναφορά των μηχανοκίνητων στρατιωτικών τμημάτων στις παρελάσεις, ανέφερε, ότι ''Εμάς μας αρέσει ο ήχος της ερπύστριας στην άσφαλτο και το καυσαέριο των τανκ'' μια θέση που βρίσκεται σύμφωνη την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που θέλουν να βλέπουν τα άρματα μάχης στις παραλέσεις.
Το defencenet.gr, αποκάλυψε το Σάββατο ότι.....

Αυτός είναι ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ....Καταδικάστηκε σε μαστίγωμα και πρόστιμο γιατί παρέβηκε τη Σαρία..Το "έγκλημά" του..;Έδωσε το τηλέφωνό του σε μια γυναίκα!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κάποιοι ελαφροδεξιοί και "αντιρατσιστές" παλεύουν για να εφαρμοστούν όλα αυτά και στο κέντρο της Αθήνας με την ανέγερση του τεμένους στον Βοτανικό!

Ένας μουσουλμάνος Ασιάτης καταδικάστηκε από δικαστήριο του Κατάρ να μαστιγωθεί 40 φορές επειδή κατανάλωσε οινοπνευματώδες ποτό και παρενόχλησε σεξουαλικά μια γυναίκα, δίνοντάς της τον αριθμό του τηλεφώνου του, γράφει σήμερα εφημερίδα της χώρας.

Σύμφωνα με την "Αλ Σαρκ", ένας άνδρας ειδοποίησε την αστυνομία αφού είδε τον Ασιάτη να ρίχνει από την στέγη του σπιτιού του "ένα φύλλο χαρτί, που προοριζόταν για την οικιακή βοηθό του, πάνω στο οποίο έγραφε τον αριθμό του τηλεφώνου του".

Η αστυνομία έσπευσε στην περιοχή για να......

24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967: ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΕΚΑΝΕ… ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

75893047511
Την 46η επέτειο της 21ης Απριλίου είχαμε χθες, πολλά ακούσαμε, πολλά διαβάσαμε και ακόμη πιο πολλά είδαμε στα κρατικά και τα καθεστωτικά ΜΜΕ, για τη «λαομίσητη χούντα», για τους «αντιστασιακούς» κ.τ.λ. Κάποια απ’ αυτά μέσα από τα ΜΜΕ του (οιονεί…) καθεστωτικού Συγκροτήματος Λαμπράκη. Για να θυμηθούμε, όμως, τι έγραφαν τότε οι… σούπερ δημοκράτες και… αντιστασιακοί του Συγκροτήματος, που σήμερα παραδίδουν μαθήματα… δημοκρατίας. 

Σας παρουσιάζουμε το.....

"Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες"

Πολλά τα ζητήματα τα πολιτικά των ημερών. Με τίτλους ξύλινους άλλοι μας φέρνουν την καταστροφή και άλλοι την σωτηρία. Στην πραγματικότητα θλιβεροί παρίες των γεγονότων είναι οι Έλληνες σήμερα μέσα σε έναν κόσμο που δραματικά αλλάζει. Σημάδι της ασημαντότητάς τους η φτηνή τέχνη που κυριαρχεί παντού. Τέχνη, που λέει ο λόγος δηλαδή… Τηλεόραση, δήθεν μοντέρνες θεατρικές παραστάσεις γεμάτες αρλούμπες, ποιητές θλιβεροί, ακατανόητοι και όχι δυσνόητοι, μέσα σε έναν σάπιο παραλογισμό, που ονομάζουν «κουλτούρα» και πάνω απ’ όλα η ιερά μόσχος της μεταπολεμικής παρακμής, η πάντοτε κυριαρχούσα αριστερά.
Κάποτε οι Έλληνες είχαν δημιουργούς. Κάποτε οι Έλληνες  δεν είχαν τηλεόραση, δεν είχαν αυτό που ονομάζουν ευμάρεια και που ταυτόχρονα είναι αμορφωσιά, έλλειψη κάθε ίχνους αισθητικής και παιδείας! Κάποτε οι Έλληνες διάβαζαν Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, Διονύσιο Σολωμό, Κωστή Παλαμά, Αριστοτέλη Βαλαωρίτη και βεβαίως υπήρχαν και αυτοί που διάβαζαν Κωνσταντίνο Καβάφη, τον οποίο υποτίθεται ότι το νεοελληνικό κράτος θα τιμήσει για τα 150 χρόνια από την γέννησή του. Αφήνω στην άκρη αυτούς, που.....

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ..Ομπάμα: "Χρηματοδοτούμε τους αντάρτες της Συρίας"

Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν ένα πακέτο βοηθείας μέχρι και 130 εκατομμύρια δολάρια σε μη-θανατηφόρα στρατιωτική βοήθεια προς τις συριακές δυνάμεις της αντιπολίτευσης, ενώ οι ευρωπαϊκές χώρες θεωρούν ότι οι κινήσεις ενός εμπάργκο όπλων, θα μπορούσαν να πιέσουν περαιτέρω την κυβέρνηση του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ.
Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι αναμένεται να ανακοινώσει τα σχέδια για τις αμυντικές στρατιωτικές προμήθειες σε μια συνάντηση το Σάββατο, συγκεντρώνοντας την συριακή ηγεσία της αντιπολίτευσης και τους κύριους διεθνείς συμμάχους τους.
Οι προμήθειες ενδεχομένως να περιλαμβάνουν αλεξίσφαιρα, ....

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΦΛΟΙΣΒΟΥ...!!! ΤΟΥΣ ΑΠΕΤΡΕΨΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δυστύχημα θεωρούμε και μόνο το γεγονός ότι ελληνικές μαρίνες ανήκουν πια σε τούρκους...Ευτύχημα είναι ότι έχου τουλάχιστον ένα λόγο να φοβούνται...

Τη σημαία με την ημισέληνο αξίωσε να σηκώσει στον Φλοίσβο ο τουρκικός επενδυτικός όμιλος Dogus, μετά την εξαγορά πακέτου μετοχών.

Έχετε όλες τις σημαίες των κρατών –μελών της Ε.Ε. Πρέπει να βάλετε και τη δική μας, καθώς είμαστε οι μεγαλύτεροι μέτοχοι», τόνισε ο εκπρόσωπος του γνωστού για τις σχέσεις του με το κεμαλικό κατεστημένο κ. Φερίτ Σαχένκ.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ κυριακάτικης εφημερίδας, ο διευθύνων σύμβουλος της μαρίνας Φλοίσβου κ. Στάυρος Κατσικάδης πάγωσε στο άκουσμα αυτού του αιτήματος. «Ξέρετε, ίσως μια τέτοια κίνηση να μην είναι ώριμη. Ίσως να έχουμε προβλημά και με το κόμμα της Χρυσής Αυγής», είπε.

Ακόμα όμως και αν αυτή τη φορά το συγκεκριμένο αίτημα δεν έγινε πραγματικότητα, είναι βέβαιο ότι.....

Όταν ο ΓΑΠ αποθέωνε τη "Μανωλάδα" και την ανάπτυξή της...(ΒΙΝΤΕΟ)


Όταν ο Παπανδρέου αποθέωνε το «θαύμα» της Μανωλάδας - ΒΙΝΤΕΟ


Για ειδικές καλλιεργητικές πρακτικές πρωτοπόρων ανθρώπων και εγκωμιαστικά σχόλια για την παραγωγή της φράουλας στη Μανωλάδα έκανε ο Τζέφρεϋ Παπανδρέου το 2011. Ο τότε πρωθυπουργός μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για το «θαύμα» της Μανωλάδας σε ομιλία που είχε δώσει στο πλαίσιο ημερίδας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα: «Η Ελληνική Γεωργία καινοτομεί».
«Φίλες και φίλοι, εντυπωσιάστηκα και εγώ σήμερα και με χαρά, θα έλεγα και ακόμα και με συγκίνηση γιατί όπως είπε και ο υπουργός ο Κώστας Σκανδαλίδης υπάρχει πραγματικά ένα δυναμικό ανθρώπων, που όχι μόνο πασχίζουν, όχι μόνο αγαπάνε τη δουλειά τους, αλλά και αναδεικνύουν το τι μπορούμε», είχε πει, χαρακτηριστικά στην ομιλία του ο Παπανδρέου ενώ σε μια άλλη αποστροφή ο πρώην πρωθυπουργός είχε κάνει λόγο για κόκκινο χρυσό... «Οι φράουλες στην Ηλεία, ο.....

Η "δημοσιογραφία" της....Ελευθερο-τρομοκρατίας!!!

Δείτε πρωτοσέλιδο της Κυριακάτικης εφημερίδας, που προτιμούν τρομοκράτες και αναρχοαριστεροί, με αφορμή δημοσκόπηση της Metron Analysis για τα αισθήματα των Ελλήνων σχετικά με την περίοδο της...Χούντας!

Ρωσική ‘правда’ : Το Ισραήλ μολύνει με ενέσεις τους Παλαιστινίους κρατουμένους!!!



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μα κάνουν οι εβραίοι τέτοια πράγματα...;

Η αγγλόφωνη έκδοση της ρωσικής εφημερίδας ‘ Πράβντα’, δημοσιεύει ότι το Ισραήλ «μολύνει Παλαιστίνιους κρατούμενους με επικίνδυνους για την υγεία τους ιούς». Η μόλυνση γίνεται με ένεση στο σώμα του κρατούμενου. Η ρωσική εφημερίδα γράφει ότι «η πλειοψηφία των αποφυλακισθέντων έχει πεθάνει». Πηγή για την ρωσική ‘Πράβντα’ είναι ένας Παλαιστίνιος πρώην κρατούμενος ονόματι Ράνια Σάκα. Σύμφωνα με την ‘Πράβντα’ «σήμερα στις φυλακές του ισραηλινού καθεστώτος στο Τελ Αβίβ μαραζώνουν περίπου 5.000 Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά». Συντάκτης του.....

Το φοιτητικό "κίνημα" και οι εκλογές του....30%

Την προηγούμενη εβδομάδα ως γνωστόν διεξήχθησαν φοιτητικές εκλογές (17/4).
Ένας θεσμός που τείνει να απαξιωθεί πλήρως από τη φοιτητική νεολαία καθώς οι παρατάξεις στην πλειοψηφία τους αποτελούν κομματικούς σωλήνες ανάδειξης παραγόντων καθώς και γραφεία "δημοσίων σχέσεων" για τη νυχτερινή διασκέδαση.

Είναι ενδεικτικό πως σε σχέση με πέρυσι η συμμετοχή των συμμετεχόντων μειώθηκε κατά 20%, ενώ οι συνολικοί ψηφήσαντες δεν ξεπέρασαν τους 100.000 (το 30% του συνολικού αριθμού των φοιτητών).

Ένα από τα χιουμοριστικά και τα πλέον ενδεικτικά ήταν τα αποτελέσματα της σχολής δημοσιογραφίας του ΑΠΘ. Σχολή που θα διοχετεύσει τους δημοσιογραφικούς θώκους των ΜΜΕ με το...νέο αίμα!
Για να δούμε όμως την πολιτική ταυτότητα των νέων...προπαγανδιστών της κοινής γνώμης!
Στις φοιτητικές εκλογές λοιπών ψήφισαν 32 άτομα, εκ των οποίων οι.....

Real news και Καθημερινή λασπολογούν μέσω γελοιο(τητας)γραφίας την Χρυσή Αυγή


Real news και Καθημερινή λασπολογούν μέσω γελοιο(τητας)γραφίας την Χρυσή Αυγή

Τον εαυτό τους στην υποκρισία και στην γελοιότητα έχουν ξεπεράσει τον τελευταίο καιρό τα αργυρώνητα ΜΜΕ και τα αποκόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου στην προσπάθειά τους να συνδέσουν τα γεγονότα στην Μανωλάδα με την Χρυσή Αυγή. Αν υπήρχε έστω η υπόνοια ότι οι δράστες της επίθεσης στους λαθρομετανάστες είχαν οποιαδήποτε σχέση με την Χρυσή Αυγή ή είχαν έστω περάσει απέξω από κάποιο γραφείο του Λαϊκού Συνδέσμου, το υπουργείο Προ - Πο θα προχωρούσε σε ένα δίχως άλλο επικοινωνιακό αντιρατσιστικό σόου με μπλουζάκια, φυλλάδια, κονκάρδες της Χρυσής Αυγής και ό, τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο αρρωστημένος νους κάποιων επίορκων.
Επειδή όμως γνωρίζουν καλά πως.....