Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015

"Πρόσφυγες" που έφθασαν στο Παρίσι μέσω.. Λέρου, οι δύο εκ των στυγνών δολοφόνων - τζιχαντιστών στο Παρίσι...


Μέσω Λέρου πέρασαν στην Γαλλία δύο τζιχαντιστές τρομοκράτες: Συνένοχη στο έγκλημα η μνημονιακή συγκυβέρνηση

Την στιγμή που ολόκληρη η υφήλιος παρακολουθεί συγκλονισμένη την θηριωδία των ισλαμιστών στην Γαλλία, έρχονται στο φως στοιχεία για την ταυτότητα των αδίστακτων δολοφόνων.
Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι δύο από τους αιμοσταγείς δράστες είχαν περάσει τον Αύγουστο και στις 3 Οκτωβρίου από την Λέρο μαζί με άλλους 70 λαθρομετανάστες.
Μετά την ανάληψη ευθύνης και τις νέες απειλές από τους ισλαμιστές του Isis, η Γαλλική αστυνομία ανακοίνωσε ότι στο πτώμα ενός από τους βομβιστές αυτοκτονίας στο Stade de France βρέθηκε ένα.....

Χρυσαυγίτες στους δρόμους της Αθήνας βροντοφώναξαν "Όχι στο Ισλάμ" - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στον απόηχο του ειδεχθούς πολλαπλού τρομοκρατικού χτυπήματος στο Παρίσι από ισλαμιστές τρομοκράτες, που πρόσκεινται στο περιβόητο Χαλιφάτο, η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησε πολιτική δράση στην περιοχή της Μεταμόρφωσης ενάντια στην Ισλαμοποίηση της Ελλάδας.

Την ώρα που η Γαλλία και η υπόλοιπη Ευρώπη έχει συγκλονιστεί από το τρομοκρατικό χτύπημα,...

ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΝΙΓΕΙ 3ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΖΟΝΤΑΙ!

Ένα τρίχρονο παιδάκι που επέβαινε σε πλαστική βάρκα, πνίγηκε εχθές το βράδυ στη Χίο, στην περιοχή του Καταρράκτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, περίπου 20 απρόσκλητοι ήταν μέσα σε βάρκα στην οποία επέβαινε και ο Τούρκος διακινητής τους. Όταν η βάρκα πλησίασε την ακτή, ο Τούρκος αντελήφθη ότι καταδιώκονταν από σκάφος του Λιμενικού Σώματος και άρχισε να πετά έναν-έναν τους επιβαίνοντες στη θάλασσα, για να διαφύγει.
 
Αποτέλεσμα ήταν, ένα παιδάκι περίπου τριών χρονών να πνιγεί λίγα μόλις μέτρα από την ακτή.

Φυσικά, οι αρειμάνιοι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι»...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Η Χρυσή Αυγή στο Παρίσι - Οι Ευρωπαίοι Εθνικιστές ενωμένοι ενάντια στην ισλαμική τρομοκρατία

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι Ευρωπαίοι Εθνικιστές οφείλουν να οργανωθούν ενάντια στην Ισλαμική απειλή, καθώς οι εβραιομασόνοι εξουσιαστές πάλι θα καπηλευτούν το γεγονός που προκάλεσαν οι ίδιοι, καλώντας σε "πανανθρώπινη" συνεργασία ενάντια στην τρομοκρατία!

Κλιμάκιο στελεχών της Χρυσής Αυγής βρίσκεται αυτή την στιγμή στο Παρίσι και συμμετέχει ενεργά στο συνέδριο των Ευρωπαϊκών Εθνικών Κινημάτων ενάντια στην ισλαμική απειλή. Το κλίμα είναι εξαιρετικά βαρύ μετά τις χθεσινές δολοφονικές επιθέσεις, αλλά το ηθικό των Γάλλων εθνικιστών και πατριωτών είναι υψηλό.

Η κινητοποίηση όλων των εθνικιστικών κομμάτων της Ευρώπης ήταν άμεση και η αλληλεγγύη στην Γαλλία εκφράστηκε με κάθε μέσο. Συναγωνιστές από Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία,...

Στο Παρίσι χθες... στην Αθήνα πότε;

Γράφει ο Αντίοχος

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει ακόμα δοθεί ο ακριβής αριθμός των νεκρών πολιτών, στο χθεσινοβραδινό μακελειό στην Γαλλία. Ούτε λεπτομέρειες για το σχέδιο των τρομοκρατών. Αλλά, μικρή σημασία έχουν πλέον όλα αυτά.

Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα! Πρόκειται για Τζιχάντ, που από τη Μέση Ανατολή μεταφέρθηκε στην καρδιά της Ευρώπης! Ο εχθρός δεν βρίσκεται πλέον προ των πυλών,...

Οι ναυτεργάτες ξεμπρόστιασαν το ΚΚΕ για τον απεργοσπαστικό του ρόλο


Οι ναυτεργάτες ξεμπρόστιασαν το ΚΚΕ για τον απεργοσπαστικό του ρόλο

Είναι γνωστή η τραγική κατάσταση η οποία υπάρχει στον χώρο της Ναυτιλίας. Στις θέσεις εργασίας οι Έλληνες ναυτεργάτες έχουν αντικατασταθεί κατά 90% από ανασφάλιστους χαμηλόβαθμους αλλοδαπούς, με αποτέλεσμα το επάγγελμα του ναυτικού να οδηγείται στην απαξίωση και την διάλυση. Σαν να μην έφτανε αυτό υπάρχει και η προβακατόρικη δράση του ΚΚΕ, δια μέσου του ΠΑΜΕ, το οποίο σαμποτάρει τις απεργιακές κινητοποιήσεις όταν αυτές δεν ελέγχονται από το ΚΚΕ.
Χαρακτηριστικά είναι τα όσα υποστήριξε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ) Αντώνης Νταλακογεώργος, με συνέντευξη που...

ΚΟΥΪΖ: ΣΕ ΠΟΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΩΣ «ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΑΒΑΝ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΟ ΜΠΟΙ ΣΑΣ»; – ΒΙΝΤΕΟ

KNAT43

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί να πανηγυρίζουν οι… τιμημένοι κουκουέδες, για την επιτυχία της χθεσινής απεργίας, εμφανίζοντάς την ως νέο αντιμνημονιακό ξεκίνημα, αλλά η πραγματικότητα είναι πως αυτοί είναι οι πρώτοι και κύριοι υπεύθυνοι που υπάρχει Μνημόνιο στη χώρα!  
Κι αυτό, λόγω της φύλαξης της βουλής που είχε αναλάβει εργολαβικά το ΚΚΕ από τους παγκόσμιους τυράννους (με αντάλλαγμα την πλήρη ασυδοσία του στην κονόμα…), όταν ψηφιζόταν το 1ο Μνημόνιο και εκατοντάδες χιλιάδες λαού πολιορκούσαν τη βουλή με… απειλητικές διαθέσεις. Αν εκείνη την ημέρα έμπαιναν μέσα (έστω και στο προαύλιο…), σήμερα δε....

ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΙ Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΟΗΕ ΜΠΑΝ-ΚΙ-ΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ… ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ;

Koutsoumpas  Perissos Dog Club

Άρθρο με τίτλο «Δώστε στους πρόσφυγες ευκαιρίες, για να τις ανταποδώσουν», έγραψε ο Γ.Γ. του νεοταξίτικου διεθνούς οργανισμού ΟΗΕ, το οποίο δημοσιεύθηκε σε πολλές καθεστωτικές σελίδες , της Ευρώπης. Στην Ελλάδα, το άρθρο του νεοταξίτη δημοσίευσε το «Βήμα» (του παλιού δημοσιογράφου της ΕΔΑ – στελέχους του «Ελληνο-σοβιετικού συνδέσμου φιλίας» και νυν ολιγάρχη Ψυχάρη). Πάρτε μια γεύση: 

«… Ανησυχώ  βαθύτατα από το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι που.....

O Gustave Le Bon απαντά που οδηγεί η αφύσικη..."θρησκευτική" προσήλωση στην....Ισότητα

"Η δίψα για ισότητα συνήθως δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια....