Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 25, 2016

Μακεδονία Γη Ελληνική: Οι Έλληνες Εθνικιστές παρόντες στην Θεσσαλονίκη - Βίντεο, Φωτορεπορτάζ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, που διοργανώθηκε από την Επιτροπή Εθνικής Μνήμης σε πείσμα των καιρών και σε όσους με δόλιο τρόπο ξεπουλούν την Ιστορία και Εδάφη της πατρίδας μας.

Δείτε το βίντεο από την συγκέντρωση...

Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ «GAY» ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ!

Και μια δεύτερη σημαία, υψώθηκε και κυματίζει μαζί με την αμερικανική στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα, λίγες μέρες μετά την διάλυση του λεγόμενου “gay parade” από την τουρκική αστυνομία ! Πρόκειται για την σημαία με το ουράνιο τόξο, η οποία έχει καθιερωθεί ως σημαία των λεγόμενων “gay”.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρεσβευτή στην Άγκυρα,...

«ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ!

Δύο μετά την δολοφονία ενός Αιγύπτιου, με μαχαίρι, από ομοεθνή του, σε hot spot, παραλίγο να δευτερώσει το κακό. Αυτή τη φορά, θύμα ήταν ένας αστυνομικός – το επάγγελμα του οποίου δεν θεωρείται «επικίνδυνο» από τους κυβερνώντες (πρώην και νυν)…

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί μετέφεραν «προσφυγάκια» από τον καταυλισμό της Νέας Καβάλας στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβάλουν εκεί αίτημα ασύλου.

Κατά την επιστροφή τους, μία γυναίκα δήλωσε ότι δεν αισθάνεται καλά και οι αστυνομικοί της υπέδειξαν να πάει σε έναν οικίσκο μέχρι να φωνάξουν γιατρό για να την εξετάσει.
Τότε, οι συγγενείς της άρχισαν να φωνάζουν κι ένας απ’ αυτούς...

Δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι... Ύμνοι Μπουτάρη για τον ανθέλληνα Σόρος

Η κλασική ρήση «πες μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι» επιβεβαιώνεται στο εγχώριο πολιτικό επίπεδο από τον απίθανο και ανεκδιήγητο εθνομηδενιστή Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του διαβόητου Τζορτζ Σόρος!

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου όπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του ιδρύματος Solidarity Now με τον Δήμο Θεσσαλονίκης για τους «πρόσφυγες», ο Μπουτάρης εξήρε το… φιλανθρωπικό έργο του Σόρος, προτρέποντας μάλιστα τον Τύπο να μη γράψει «συκοφαντίες και συνωμοσίες» κατά του Σόρος, καθώς, όπως είπε,...

Οι εργατοπατέρες του ΚΚΕ, αφού δεν βρίσκουν Έλληνα ούτε για δείγμα, απευθύνονται στους εργάτες της... Μπουρκίνα Φάσο!

Αφού εδώ και χρόνια το Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΚΚΕ) έχει χάσει κάθε έρεισμα στους Έλληνες Εργαζόμενους, προσπαθεί πλέον να βρει ένα νέο «τάργκετ γκρουπ» στους λαθρομετανάστες.

Εξού και το ετήσιο θερινό πανηγυράκι για «Έλληνες και Μετανάστες εργαζόμενους» που διοργανώνει το ΚΚΕ στο πάρκο ΦΙΞ, ασχέτως αν οι Έλληνες Εργαζόμενοι θα εκλείπουν παντελώς από το «πάρτυ», με μόνη εγχώρια συμμετοχή να είναι τα μόνιμα κομματόσκυλα του ΚΚΕ. Φέτος, το πανηγυράκι αυτό θα διεξαχθεί το διήμερο 24-25 Ιουνίου.

Στον «Ριζοσπάστη» της Παρασκευής διαβάζουμε ότι «Συμμετοχή στο Διήμερο έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής οι εξής κοινότητες μεταναστών: Γεωργίας, Γκάνας, Ζιμπάμπουε,...

ΝΑ ΤΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ BREXIT (βίντεο)

Γράφει η Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Αδίστακτοι μουσουλμάνοι λαθρό-εισβολείς εισβάλλουν σε σούπερ μάρκετ, σπρώχνουν μια ηλικιωμένη συνταξιούχο αρπάζοντας τα τρόφιμα που είχε πάρει σαν βοήεια στην πενιχρή της σύνταξη και πρέπει να πάρει η ιδία για τον εαυτό της σαν συνταξιούχος.

Υποθέτω ότι θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι γιατί τουλάχιστον δεν…

Αυτοί είναι οι Εβραίοι: Ισραηλινός στρατιώτης ρίχνει τη χαριστική βολή σε Tραυματισμένο Παλαιστίνιο (Βίντεο)

Ένα βίντεο -σοκ ήρθε στο φως της δημοσιότητας και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το οποίο δείχνει – για μία ακόμη φορά-, έναν Ισραηλινό στρατιώτης να πυροβολεί από κοντά έναν σοβαρά τραυματισμένο, αιμόφυρτο Παλαιστίνιο, δίνοντάς του ουσιαστικά τη χαριστική βολή.

Δείτε το βίντεο... οι αντιρατσιστές, που όλως τυχαίως είναι και λάτρεις του Ισραήλ, ας μην το δούνε...