Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 28, 2014

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σε μια συνέντευξη στο "ΣΤΟΧΟ" που θα συζητηθεί από όλους: "Έχω Πίστη στο Θεό..Θα Δικαιωθούμε και Θα Νικήσουμε"

leyteria thessalonikhΟ Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη από τα κελιά της Τιμής στην εφημερίδα “Στόχος”.

Ήταν 28 Σεπτεμβρίου του 2013, όταν συνελήφθη ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, λίγες μέρες μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Μιας δολοφονίας που έδωσε το απόλυτο άλλοθι στο σύστημα να επιδοθεί σε κυνήγι μαγισσών, με στόχο την πολιτικά επικίνδυνη Χρυσή Αυγή. Νωρίς το πρωί αστυνομικοί της Ασφάλειας, των ΕΚΑΜ και περιπολικά είχαν αποκλείσει την περιοχή της Πεύκης, εκεί που βρίσκεται το σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου. Αποκλείστηκαν οι δρόμοι, οι αστυνομικοί της ΕΚΑΜ έφραξαν τις διασταυρώσεις για να μην μπορεί κανείς να προσεγγίσει τη γειτονιά που γινόταν η επιχείρηση για τη σύλληψη, αλλά ούτε να διαφύγει. Στο διαμέρισμα της οικογένειας Μιχαλολιάκου ανέβηκε ο εισαγγελέας. Κάθισε για περίπου σαράντα λεπτά και στις εννιά το πρωί, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έβγαινε από το σπίτι του για να οδηγηθεί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Και από εκεί στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου και παραμένει φυλακισμένος.
 
Ο «Στόχος» έναν χρόνο μετά, μιλάει με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην Δήμητρα Μυλωνά…
 
- Πάμε έναν χρόνο πίσω, καθώς σε λίγο συμπληρώνονται δώδεκα μήνες από την ημέρα εκείνη της σύλληψής σας. Τι θυμάστε έντονα από εκείνη τη μέρα;
Θυμάμαι την γκανγκστερική είσοδο στο σπίτι μου και την.....

Πυρά εναντίον του Σαμαρά από τους βουλευτές της ΝΔ.. Μ. Ταμήλος: "Οι ψηφοφόροι μας που πήγαν στη Χρυσή Αυγή ούτε σε μια 10ετία δε θα επιστρέψουν"

40 xronia ND

Α.Τζιτζικώστας: “Ο Σαμαράς εκφύλισε ιδεολογικά την ΝΔ” – Αρχισε το “ξήλωμα” εν όψει ήττας

Στελέχη, βουλευτές και υπουργοί της ΝΔ αμφισβητούν πλέον ευθέως τον Αντώνη Σαμαρά για την πολιτική που εφάρμοσε, τη σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ και την «δίωξη» των δεξιών από το κόμμα και την κυβέρνηση μετά από απαίτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου. Όσο τα ποσοστά της ΝΔ θα «βυθίζονται» τόσο η αμφισβήτηση θα αυξάνεται σε βάρος του προέδρου του κόμματος, τη στιγμή που όλα δείχνουν… προεκλογική περίοδο.
Ο βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» εξέφρασε την....

Ο Διευθυντής Ειδήσεων του ANT1 παραδέχεται: "Η Χρυσή Αυγή είναι αντιστυστημική και κινεί όλες τις πολιτικές εξελίξεις"

Σταχυολογώντας την ειδησιογραφία των τελευταίων ημερών πέσαμε και σε ένα άρθρο που είχε τον τίτλο "Πρόωρες Εκλογές και Χρυσή Αυγή" και το υπέγραφε κάποιος Ανδρέας Παναγόπουλος.

Αναζητώντας την ιδιότητα του συγκεκριμένου, βρήκαμε ότι αποτελεί τον διευθυντή ειδήσεων του ANT1 και άρα έναν από τους βασικούς διαμορφωτές και εκμαυλιστές της ελληνικής κοινωνίας οπότε θα είχε και την ανάλογη "βαρύτητα" το άρθρο του.

Ο συγκεκριμένος "κύριος" αφού ανακυκλώνει τα γνωστά στερεότυπα περί "εγκληματικής οργάνωσης" και "υβριδίου" της πολιτικής, αναφερόμενος στο πολιτικό Κίνημα των Εθνικιστών, παραδέχεται ότι είναι αυτό που διαμορφώνει τις πολιτικές εξελίξεις του τόπου και πιο συγκεκριμένα η προοπτική της δίκης. "Όμως, η ποινική διαδικασία οφείλει να προχωρήσει με ταχείς διαδικασίες αφού πρόκειται για γεγονός που επηρεάζει, είτε θέλουμε είτε δεν θέλουμε, να το παραδεχθούμε την δημόσια σφαίρα και την πολιτική διαδικασία".

Έτσι λοιπόν ο Διευθυντής ειδήσεων ενός σταθμού ομολογεί ότι......

Ο πόλεμος μεταξύ των gay συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ και η... χρηματοδότηση των Βρυξελλών - Ε.Ε.!

Γράφει ο Αινείας.

Μια, μια οι συνιστώσες του "ροζ συνονθυλεύματος" της Κουμουνδούρου τείνουν να εξαλειφθούν. Αυτή τη φορά το "Πρώτο Θέμα" αποκαλύπτει τον άγνωστο "πόλεμο" μεταξύ των gay κοινοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ και τη διαγραφή ενός μέλους λόγω... χρηματοδότησης!

Η λεσβία - όπως αυτοχαρακτηρίζεται - Κ. Σταματόγιαννη, που υπ' όψιν είναι και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Θεσσλαονίκη, διαγράφηκε από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ γιατί διαφώνησε με τη χρηματοδότηση του GAY Pride στη Θεσσαλονίκη από την Ε.Ε. και τις Βρυξέλλες.

Η ουσία της διαγραφής απαντάται στην ανακοίνωση της συνιστώσας "Κόκκινο":

Όμως, τον τελευταίο χρόνο και με αιχμή την.....

ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ – Ο Π. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ

newego_LARGE_t_1101_54024653
Στην πρωϊνή εκπομπή της Νέριτ “Σαββατο-κύριακο” ο Π. Οικονόμου έκανε την εξής πρόβλεψη: “Δείτε ποια κόμματα είναι εν δυνάμει να μπουν στην Βουλή. Η ΝΔ, ο Σύριζα, η Χρυσή Αυγή… Αφήστε έξω το “Πασοκ” την “Ελιά” το “Ποτάμι”. Τρελλαίνονται οι παρουσιάστριες, που προσπαθούν να τον διορθώσουν μην ακουστεί το νόημα όσων έλεγε και του λένε, “μα… τι λέτε;”… Επανέρχεται ο Π.Οικονόμου ξαναλέγοντας… “Όχι δείτε ένα σενάριο… Ποια κόμματα είναι εν δυνάμει, βάσει των δημοσκοπήσεων, να μπουν στην Βουλή; Η ΝΔ, ο Σύριζα, η Χρυσή Αυγή…”  προσπαθώντας να διορθώσει το νόημα της αρχικής του, αυθόρμητης τοποθέτησης, κάνοντας το χειρότερο γιαυτόν, καλύτερο για όλους εμάςπου ανεχόμαστε το κλεφτοπασόκ 40 χρόνια τώρα… 
Για να λέει, πως.....

Εμετική τουρκική προπαγάνδα στη Θράκη από το Jumbo...


jumbo-komothnh-1

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Συνέχισε ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΕ να πριμοδοτείς με τις αγορές σου τον εκτουρκισμό της Θράκης και να ρίχνεις νερό στο μύλο του ανθελληνικού πλουτοκρατικού κατεστημένου.

Βροχή καταγγελιών προκαλεί ο “εκτουρκισμός” του νέου καταστήματος  Jumbo στον Ίασμο του νομού Ροδόπης.

Διαβάστε την σχετική καταγγελία:
“Θέμα ανοίγει για την περιοχή μας η πρωτοβουλία του νέου πολυκαταστήματος Jumbo στον Ίασμο που επέλεξε να βάλει δίγλωσσες πινακίδες τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Τούρκικα. Στην κίνηση αυτή φαίνεται να αντιδρά η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Πολιτών Θράκη η οποία είναι μια ....

Τζιχαντιστές απειλούν τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο επειδή είπε την Αλήθεια για τον Αντιρατσιτικό...Φυσικά κανένα ΜΜΕ δεν έχει ευαισθητοποιηθεί!

Μετά τις αποκαλύψεις ότι τζιχαντιστές εκπαιδεύονται στην Ελλάδα για τον "Ιερό Πόλεμο" του Ισλάμ εναντίον της Ευρώπης ακολουθούν σήμερα και οι ωμές απειλές εναντίον των κατ' εξοχήν "αντιπάλων" - "άπιστων" του Ισλάμ. Των Ιερέων.

Σελίδα των τζιχαντιστών απειλεί τον φλογερό πατριώτη Μητροπολίτη Αμβρόσιο σχετικά με τα όσα υποστήριξε για τον αντιρατσιστικό νόμο. Ο τελευταίος "διαβάζοντας" πίσω από τις λέξεις και διαβλέποντας τις μελλοντικές εξελίξεις επεσήμανε ότι η Ευρώπη και δη η Ελλάδα θα γίνει όμηρος του Ισλάμ και τα παιδιών των Ελλήνων σκλάβοι των μουσουλμάνων.
Επίσης διερωτήθηκε αν οι Ιερείς που ....

Μίσος της ΝΔ για τους στρατιωτικούς... Τώρα θέλουν να τους κόψουν και τις Λέσχες - τα Πρατήρια τους και επιδοτούμενα δάνεια για χάρη του....Μνημονίου!!!!

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η επίθεση στα σώματα ασφαλείας και κυρίως τους στρατιωτικούς από τη Νέα Δημοκρατία.
Μετά τις τραγικές μειώσεις μισθών, που έκαναν ορισμένους στρατιωτικούς να τρώνε στα συσσίτια των στρατώνων, την κοροϊδία των σωμάτων ασφαλείας για την καταβολή εφάπαξ ποσού - λίγο πριν τις εκλογές του Μαΐου για να τους υφαρπάξουν την ψήφο τους -, την ύπουλη αποψίλωση των αποταμιευτικών ταμείων μέσω της του ¨κουρέματος" των κρατικών ομολόγων και την κίβδηλη υπόσχεση της αύξησης των μισθών με την ανάταση της οικονομίας, έρχεται ο...έχων αλλεργία στις στολές, Κυριάκος Μητσοτάκης, να ζητήσει να εξεταστούν εκ νέου οι "παροχές και τα προνόμια" των στρατιωτικών για να δει τι θα...περικόψει!!!

Τα "προνόμια και οι παροχές" που έχει βάλει στο στόχαστρο ο γιός του Αποστάτη, Μητσοτάκη, είναι:
* Τα Στρατιωτικά Πρατήρια - Προμηθευτικούς Οργανισμούς-Λέσχες.
• Τα....

Η γελοιότητα «χτύπησε κόκκινο»: Φιλιππινέζος από το διαδίκτυο βαπτίστηκε «Χρυσαυγίτης» και η φωτογραφία «στοιχείο»!

Από το πρωί κυκλοφορεί στο διαδίκτυο άρθρο από το «Βήμα», το οποίο είναι ενδεικτικό της γελοιότητας του κατηγορητηρίου εναντίον της Χρυσής Αυγής, αλλά και του πολιτικού ελατηρίου της όλης διώξεως.
Στο συγκεκριμένο άρθρο γίνεται λόγο για «Αλ Κάιντα» εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής. Πάμε να δούμε, όμως, τα «νέα καυτά στοιχεία» που παρουσιάζει σήμερα το «Βήμα» και αναπαράγουν οι χαχόλοι του διαδικτύου.

«Αίσθηση προκαλεί μία από....

Τα συνθήματα που κυριάρχησαν στη χθεσινή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη... - ΒΙΝΤΕΟ

2 ήταν τα συνθήματα που δονούσαν την ατμόσφαιρα στις μεγαλειώδης συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Το πρώτο αφορούσε τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο και το δεύτερο τους αιχμάλωτους - πολιτικούς κρατούμενους Εθνικιστές στα κελιά της Τιμής..

Ακούστε τα συνθήματα..

«Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία», λέει ο Κάλβος και πράττουν οι Χρυσαυγίτες!


«Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία», λέει ο Κάλβος και πράττουν οι Χρυσαυγίτες!

Θέλει αρετή. Να γνωρίζουμε το σωστό, να το πράττουμε. Να κλείνουμε τα αυτιά μας στις Σειρήνες. Θέλει αρετή, γιατί μόνο ο ενάρετος είναι πραγματικά ελεύθερος. Ο ενάρετος γνωρίζει το σωστό και το λάθος, αλλά επιλέγει πάντα το σωστό. Όχι επειδή πρέπει, αλλά επειδή θέλει. Όπως κάθε άνθρωπος επιλέγει ελεύθερα ό,τι είναι ωφέλιμο για τον οργανισμό του, έτσι και ο ενάρετος επιλέγει το κάλο γιατί γνωρίζει πως είναι ωφέλιμο για τον εαυτό του και για το κοινωνικό σύνολο. Μόνο ο εξαρτημένος επιλέγει από ανάγκη το κακό και όχι επειδή έχει την ελευθερία της επιλογής, αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα (αυτό συμβαίνει για παράδειγμα με τους τοξικομανείς που λόγω εξάρτησης χάνουν την δυνατότητα επιλογής).
Η αρετή θα τον βοηθήσει να ....