Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 30, 2014

ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Ο αρχισκευωρός ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας μας και έκανε πραγματικότητα το όραμα των μπολσεβίκων

Πάνε πολλές δεκαετίες από τότε που το ξενοκίνητο ΚΚΕ διακήρυττε την θέση του για «ανεξάρτητη» Μακεδονία, «απαλλαγμένη από την Ελληνική κυριαρχία». Το ΚΚΕ ουδέποτε μεταμέλησε ή έστω άλλαξε την θέση του αυτή, απορρέουσα από την 5η Ολομέλεια του κόμματος, το 1949.

Κατά τη διάρκεια του Συμμοριτοπολέμου, μάλιστα, στις δυνάμεις του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ συμμετείχαν και σκοπιανικές δυνάμεις του ΣΝΟΦ, έχοντας λάβει υποσχέσεις για απόσχιση της Μακεδονίας από τον εθνικό κορμό, γεγονός που οδήγησε στην θέση της 5ης Ολομέλειας για «ανεξάρτητη» Μακεδονία. Σας παραθέτουμε, ακολούθως, την θέση του ΚΚΕ, για την οποία σημειώνει η ιστοσελίδα του «Ριζοσπάστη» το 1997 ότι «Είναι σαφές ότι αυτή η θέση αναγνωρίζει στους σλαβομακεδόνες το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, μέχρι και αυτού του αποχωρισμού.»:

"Στη Βόρεια Ελλάδα ο μακεδονικός (σλαβομακεδονικός) λαός τα 'δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν το θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός...

Ομιλία του Αρτέμη Ματθαιόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης - ΒΙΝΤΕΟ

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη», συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, κατά τη 2η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, τοποθετήθηκε επί των σημαντικότερων θεμάτων, κάνοντας παράλληλα αναφορά και σε ζητήματα της κεντρικής πολιτικής, που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Αρχικά σχολίασε την τοποθέτηση του δημάρχου σχετικά με την αξιολόγηση και τον επανέλεγχο των υπαλλήλων ΟΤΑ, μέτρο το οποίο η δημοτική αρχή χαρακτήρισε βλακώδες αλλά αναγκαίο. Η δήλωση αυτή θυμίζει, εν πολλοίς, τον κάποτε όψιμο μνημονιακό Σαμαρά, που έλεγε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια και στη συνέχεια ότι θα σεβαστεί την υπογραφή της Ελλάδας. Ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος ξεκαθάρισε ότι το εν λόγω μέτρο είναι ένα από τα πολλά αντίστοιχα, που εντάσσονται στο πλαίσιο των μνημονίων και επιτάσσουν απολύσεις για να γίνει η πολυθρύλητη δημοσιονομική προσαρμογή.

Σε ότι αφορά το λιμάνι Θεσσαλονίκης και την αύξηση του εισιτηρίου στον ΟΑΣΘ τόνισε ότι η περιουσία του ελληνικού λαού...

Παρουσίαση της συνδικαλιστικής οργάνωσης Ιατρών της Χρυσής Αυγής

Ο Κώστας Αλεξανδράκης φιλοξενεί την Ευγενία Χρήστου και τον επικεφαλής του συνδυασμού «Ιατροί του Ελληνισμού» κ. Παναγιώτη Κελεπούρη που συμμετέχουν στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
Η Χρυσή Αυγή επεκτείνεται σε όλους τους εργασιακούς χώρους, δημιουργώντας...

Συνάντηση αντιπροσωπείας Χρυσής Αυγής με Ρώσους αξιωματούχους στην Λευκάδα - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης μαζί με αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής συναντήθηκε με Ρώσους Αξιωματούχους στα πλαίσια της «Ρώσικης Εβδομάδας στα Ιόνια Νησιά». Σημειώνουμε πως ο Δήμαρχος Λευκάδας σε συνεργασία με τον τοπικό βουλευτή της ΝΔ Σολδάτο και λοιπών κομματαρχών προσπάθησαν ανεπιτυχώς να εμποδίσουν τις συνομιλίες.

Το εβδομαδιαίο φόρουμ αποκαλύπτει στη ρωσική και ελληνική κοινωνία τον ρόλο της Ρωσίας στην ίδρυση του ανεξάρτητου ελληνικού κράτους μέσω των προσπαθειών του ναυάρχου Αγίου Θεόδωρου Ουσακώφ. Επίσης, φέρνει πιο κοντά τους λαούς της Ελλάδας και της Ρωσίας έχοντας ως κοινό παρονομαστή τον πολιτισμό και τις παραδόσεις.

Ο Συναγωνιστής Κ.Μπαρμπαρούσης μετέβη στο καταδρομικό «Μόσκβα» τη ναυαρχίδα του Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσίας και είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει απευθείας με την Ρωσική αντιπροσωπεία εκφράζοντας...

«ΠΟΤΑΜΙ»: Η ΔΥΝΑΜΗ «ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ» ΤΩΝ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ»!

Γράφει ο Αντίοχος.
 
Διπλό αίτημα προς mister Tsipra και φον Αντωνάκη Σαμαρά, υπέβαλλε ο κατ’ εξοχήν άνθρωπος του Μπόμπολα στην πολιτική σκηνή, Σταύρακας Θεοδωράκης. Και τα δύο αιτήματα έγιναν αμέσως δεκτά (αλίμονο, να στενοχωρήσουν το Μεγάλο Αφεντικό;) και εκείνο που μένει τώρα είναι ο ορισμός των ημερομηνιών…

Τι ζητάει ο… Μπομπολίνος από τους δύο «αρχηγούς»; Σίγουρα, όχι να κάνει… παζάρια μαζί τους για την «επόμενη μέρα» (η οποία –όπως φαίνεται- πλησιάζει), μιας και ο φον Αντωνάκης είναι πλέον καμένο χαρτί. Αλλά, για να εμφανιστεί ως η τρίτη δύναμη της χώρας, μια δύναμη «σταθερότητας», η οποία θα συγκυβερνήσει με όποιο κόμμα βγει πρώτο «για να αποφύγει η χώρα τις συνεχείς εκλογές». Στην προσπάθειά του αυτή, το μόρφωμα του Θεοδωράκη...

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Ο «μακεδονομάχος» Σαμαράς πούλησε το όνομα της Μακεδονίας μας


ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Ο «μακεδονομάχος» Σαμαράς πούλησε το όνομα της Μακεδονίας μας

Είχαμε γράψει στο παρελθόν ότι οι σαμαροβενιζέλοι έχουν αντιληφθεί ότι δεν πρόκειται να καταφέρουν να κοροϊδεύουν τον Ελληνικό Λαό για πάντα. Στήσανε έτσι την σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να κερδίσουν χρόνο, ώστε να εξυπηρετήσουν τις εξωφρενικές εντολές των ξένων αφεντών τους, οι οποίοι ξεκινούν με την εσωτερική οικονομική πολιτική και τα μνημόνια, αλλά καταλήγουν στην προδοσία των εθνικών θεμάτων και την δορυφοροποίηση της Ελλάδος στην τουρκία, που προορίζουν για περιφερειακή δύναμη.
Ο κύριος σκοπός της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά ήταν και είναι η....

Ακροαριστεροί μαζί με Ρομά καίνε την Αθήνα! Φωτορεπορτάζ


Ακροαριστεροί μαζί με Ρομά καίνε την Αθήνα! Φωτορεπορτάζ

Κλειστή παραμένει αυτή τη στιγμή η Λεωφόρος Μεσογείων εξαιτίας εκτεταμένων επεισοδίων που λαμβάνουν χώρα στο ύψος του Χαλανδρίου από συνεπικουρούμενες δυνάμεις ακροαριστερών και Ρομά, που αντιδρούν στην κατεδάφιση του καταυλισμού που υπάρχει στην περιοχή του Νομισματοκοπείου. Χθες το βράδυ ξεκίνησαν οι πρώτες αψιμαχίες, ενώ αυτή τη στιγμή που μιλάμε η Λεωφόρος ανοίγει και κλείνει, από τα εκτεταμένα επεισόδια, τους καμένους κάδους και τα οδοφράγματα.
Η γνωστή παρακρατική ΚΕΕΡΦΑ, προσπαθώντας να....

ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ

10253315_306439489541106_622263453_n

Το τέρας του δημοσίου – που οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις δημιούργησαν – ήταν πάντα ένα όπλο της εκάστοτε κυβερνήσεως για να μπορεί να έχει μια σταθερή εκλογική βάση, άλλοτε με μπλε , άλλοτε με πράσινους , άλλοτε με κόκκινους και προσφάτως με ροζ «κόκκους».

Όμως πολλές φορές έχει γίνει και πηγή παραγωγής άφθονου γέλιου. Δεν είναι λίγες οι φορές που έγγραφα που αφορούν φορολογικές εκκρεμότητες ή άλλες συναλλαγές με το δημόσιο έχουν φτάσει στους παραλήπτες τους χωρίς εκείνοι να μπορούν να.....

ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ» ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ

bourdoulies
Να και μια είδηση από την μακρινή (μουσουλμανική) Ινδονησία, που σίγουρα θα ενδιαφέρει πολύ τους εγχώριους θιασώτες του… πολυπολιτισμού:
Στην επαρχία Άτσεχ, όπου εφαρμόζεται ο ισλαμικός νόμος (η λατρευτή τους σαρία…), οι βουλευτές του τοπικού κοινοβουλίου ενέκριναν έναν νέο νόμο που προβλέπει την τιμωρία με 100 μαστιγώσεις όποιου συλλαμβάνεται να .....

Γίνεται να γίνει πιο γελοίος ο Καμμένος...;! Γίνεται, γίνεται...."Η Τρόικα χρηματοδότησε τη Χρυσή Αυγή" είπε στο Kontra Channel - ΒΙΝΤΕΟ

Με κάθε τρόπο επιχειρεί να αποδείξει ο πρόεδρος των Αν.Ελ., Πάνος Καμμένος, ότι το επώνυμο του έχει κυριολεκτική σημασία και αποτυπώνει τα στοιχεία της προσωπικότητάς του.

Σε μια ακόμη τηλεοπτική εκπομπή - από τις δεκάδες που έχει παρευρεθεί τον τελευταίο μήνα - στο Kontra Channel μίλησε για όλους και όλα. Αφού πρώτα υποσχέθηκε συγκυβέρνηση με το ροζ συνονθύλευμα του Τσίπρα, έφτασε η ώρα να μιλήσει και για τη Χρυσή Αυγή.

Ο "σκαφάτος" Πρόεδρος έκανε την αποκάλυψη που ο Σαμαράς και το ΣΔΟΕ αδυνατούσαν να εντοπίσουν όλους αυτούς τους μήνες που έψαχναν τα ταμεία του Εθνικιστικού κόμματος αναζητώντας τους "σκοτεινούς χρηματοδότες".

Η......

Η ΦΥΛΗ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΟΥ
Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος.

Ο κόσμος ολάκερος αλλάζει. Και η μορφή που λαμβάνει είναι ανομοιογενής. Αλλού επικρατεί το οικονομικό κριτήριο. Και αλλού πάλι επικρατεί το εθνολογικό κριτήριο. Από την μια πλευρά έχουμε την σκοπιμότητα τού νεοταξικού ολοκληρωτισμού. Και από την άλλη πλευρά είναι η δικαιοσύνη τής εθνικής ελευθερίας και ανεξαρτησίας. 
Η σκοπιμότητα σχετίζεται με τον παγκοσμιοποιητή τύραννο που έχει στήσει τούς πολιτικούς του εκφραστές να ταιριάξουν με τους διεθνιστάδες σαπιορήτορες των λαών, ώστε να φτιάξουν τεχνητά κράτη με πολύμορφες και ασυντόνιστες κοινωνίες. Και η δικαιοσύνη τού έθνους σχετίζεται με την φυλετική συνείδηση που υπαγορεύει το κοινό αίμα μέσα από τούς κοινούς αγώνες, τούς κοινούς σκοπούς, την αδιάσπαστη συνέχεια μέσα στον αέναο ιστορικό χρόνο. 
Ο πολιτισμός, η πίστη, η ανθρωπογεωγραφία, η Παράδοση, όλα μαζί τα ....