Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 24, 2012

Δραματική αύξηση των αστέγων

Στην Ελλάδα των μνημονίων, της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας περίπου 20.000 συνάνθρωποι μας έχουν δημιουργήσει μια καινούργια «κοινωνική τάξη», τους νεοάστεγους. Άνθρωποι που μέχρι χθες είχαν δουλειά σήμερα αναγκάζονται να κοιμούνται σε παγκάκια, εγκαταλελειμμένα κτίρια ακόμη και στα αυτοκίνητα τους.
  Η μια επιχείρηση κλείνει πίσω από την.....

Λογόκρινε και το dailymotion το Χριστουγεννιάτικο βίντεο της Χρυσής Αυγής

Όσο και να μας πολεμά το σιωνιστικό κατεστημένο εμείς θα μένουμε πιστοί και όρθιοι...

Δείτε το "απαγορευμένο" βίντεο της Χρυσής Αυγής ΕΔΩ και ΕΔΩ

και διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ένας κουκουλοφόρος για την επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής στο Βολό, αλλά.....αφέθηκε ελεύθερος!!!!

Η συμπλοκή έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο κέντρο του Βόλου, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός 23χρονου και ενός 25χρονου, αλλά και ενός 51χρονου, μελών της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με την Αστυνομία συνελήφθη το πρωί ένας 29χρονος ο οποίος αναγνωρίστηκε από τα θύματα της επίθεσης.

 Όπως διαβάζουμε στο.....

Ολοκληρωτικός πόλεμος από το καθεστώς (εγχώριο και ξένο)....Απαγορεύτηκε το βίντεο με τις ευχές της Χρυσής Αυγής για τα Χριστούγεννα!!!

Λόγω "ρατσιστικού μίσους"!!!!!!!

Το βίντεο όμως ανέβηκε ξανά στο Dailymotion από το Εθνικιστικό Κίνημα που σε καμμια των περιπτώσεων δεν τρομάζει από τις τελευταίες σπασμωδικές κινήσεις του "κλινικά" νεκρού ιδεολογικά συστήματος...

Θα προχωρήσουμε μέχρι την Τελική Νίκη..

Δείτε το βίντεο...
http://www.dailymotion.com/video/xw6i0j_yyyy-yyyyyyyyyyyy-yy-yyyyy-yyyy-yyyyyyy_creation#.UNhbyqzLRw0

ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ οι εμπνευστές της συκοφαντικής επίθεσης BBC στην Χρυσή Αυγή


ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ οι εμπνευστές της συκοφαντικής επίθεσης BBC στην Χρυσή Αυγή

Τελικά οι δημοσιογράφοι του BBC που «άφησαν άφωνο τον πλανήτη» (με τις… συγκλονιστικές αποκαλύψεις τους από τα άδυτα της Χρυσής Αυγής) ήταν εβραϊκής καταγωγής.
Σχετική επιστολή με πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία μας απέστειλε προ ολίγου αναγνώστης της ιστοσελίδας μας. Τη δημοσιεύουμε αυτούσια και ενημερώνουμε πως στο ζήτημα θα επανέλθουμε:
Κατακάθισε προσωρινά ο.....

ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΙ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε δέκα, αλλά τριάντα εφτά (37) μπούκες σε σπίτια είχε κάνει 36χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από τη Γεωργία, πριν συλληφθεί στην Νεάπολη της Θεσσαλονίκης. Πεδίο δράσης του…

"29 εθνότητες απ'όλο τον κόσμο πολεμούν τον Ασαντ"!....

Έκθεση των Ηνωμένων Εθνών αναφέρει ότι οι ένοπλες δυνάμεις της αντίστασης προέρχονται όχι από μερικές έστω χώρες αλλά από 29 αποδεδειγμένα διαφορετικέςχώρες . Στην πλειονότητά τους είναι Σουνίτες (μουσουλμάνοι) οι οποίοι έχουν ρημάξει το έθνος της Συρίας και τον Συριακό λαό στη μάχη τους κατά του Αλεβίτη Προέδρου της χώρας Bashar Assad.
Επιβεβαιώνεται έτσι ότι.....

"Φοιτητοπατέρας" (προφανώς αναρχοκομμουνιστής) ζούσε για 22 χρόνια σε φοιτητική εστία...

Φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών έμενε στην εστία για 22 ολόκληρα χρόνια και υποχρεώθηκε φέτος σε... έξωση. Την ίδια ώρα φοιτητές σχηματίζουν «ουρά» για μία θέση στις εστίες.

Είναι ενδεικτικό ότι.....

Θα τολμήσουν;!;! Θα φορολογούν τους ανέργους με 22% από το πρώτο ευρώ!

Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι. Θα βάλουν τους άνεργους να πληρώνουν φόρο 22% από το πρώτο ευρώ με το φανταστικό "τεκμαρτό" εισόδημα. Πως φαίνεται ότι οι υψηλόμισθοι πολιτικοί μας δεν δίνουν δεκάρα για τους συνανθρώπους τους. Προσποιούνται ότι δεν ξέρουν ότι οι γονείς ζουν τα άνεργα παιδιά τους, και ότι το σπίτι που είναι στο όνομά τους είναι γονική παροχή. Προσποιούνται ότι το 26% των ανέργων,είναι τεμπέληδες και δεν θέλουν να βρουν δουλειά στον παράδεισο που δημιούργησαν.
Είναι ξεκάθαρο ότι στόχος είναι η δήμευση της ακίνητης περιουσίας. Θα.....

Το μεγάλο ξεκαθάρισμα και το ιερό χρέος των Ελλήνων

Το δείπνο σε βάρος της εθνικής μας περιουσίας και ο βανδαλισμός των ελληνικών ψυχών εφαρμόζεται με την υποταγή των θεσμών στις απαιτήσεις των εταίρων της πόρνης Εσπερίας. Το μεγάλο ξεκαθάρισμα των λογαριασμών μας με την συμμορία των ισχυρών προδιαγράφει το ιερό χρέος της εθνικής αντεπιθέσεως και ανυπακοής απέναντι στις νεκρές φύσεις και συνειδήσεις που ζητούν να σβήσουν το νήμα της ζωής για τον Ελληνισμό μας.
 Όλοι οι.....