Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ακμαίος μιλά και πάλι στη βουλή: Ο ελληνικός λαός ψήφισε καταγγελία του Μνημονίου και της δανειακής σύμβασης - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για τις διαπραγματεύσεις της συγκυβέρνησης με τους δανειστές.

Μίλησε για όλους και για όλα - Δείτε το βίντεο:

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ: ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ


Γράφει ο Αντίοχος

Από τότε που ανέλαβε το υπουργείο Εθνικής Αμύνης (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…) ο υπουργοπάνος Καμμένος, διάφορα λιγωμένα παπαγαλάκια του τον παρουσιάζουν ως… «φιλορώσσο» και έτοιμο να αλλάξει τους προσανατολισμούς της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και να στρέψει το «τιμόνι» ανατολικά, προς την Ρωσσία. Την απάντηση σ’ αυτά τα παραμύθια για ψεκασμένους και αφελείς, την έδωσε ο ίδιος από την Αμέρικα και ήταν πράγματι αποστομωτική:

«Πρέπει οι σχέσεις μας με τις ΗΠΑ να γίνουν ακόμη πιο στενές. Και επειδή ακούγονται διάφορα και γράφονται διάφορα, μη φοβάστε,...

Χρυσή Αυγή η μόνη φιλορωσική πολιτική δύναμη - Οι ομιλίες των Στρατηγών Συναδινού και Επιτήδειου στο Διεθνές Πατριωτικό Φόρουμ Ρωσίας

Παρακολουθήστε τις ομιλίες των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής, Στρατηγών Ελευθέριου Συναδινού και Γεώργιου Επιτήδειου από το Διεθνές Πατριωτικό Φόρουμ Ρωσίας που έλαβε χώρα στην Αγία Πετρούπολη την Κυριακή 22 Μαρτίου.

Κατά τις ομιλίες τους οι ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου ενημέρωσαν τα στελέχη των Εθνικιστικών Κινημάτων για τις πολιτικές διώξεις της εις βάρος της Χρυσής Αυγής, την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και τις επιπτώσεις της κρίσης στην χώρα μας. Επίσης οι προσκεκλημένοι άκουσαν την πρόταση της Χρυσής Αυγής για την γεωστρατηγική στροφή προς...

Ερώτηση της Χρυσής Αυγής για την μετάθεση του επικεφαλής των ΟΥΚ

Σε μείζον αναδείχθηκε το θέμα με τα συνθήματα που ακούστηκαν από τους άνδρες των ΟΥΚ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Η απαξίωση για τις Ειδικές Δυνάμεις της Πατρίδος μας έφθασε σε τέτοιο σημείο, ώστε ο υποπλοίαρχος επικεφαλής του τμήματος στοχοποιήθηκε, κατηγορήθηκε και λέγεται ότι μετατέθηκε.

Οι ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν υπερβολική διάσταση στο θέμα, το οποίο εκμεταλλεύθηκαν και διάφορες οργανώσεις με το ίδιο ποιόν. Παρά το γεγονός ότι ο απλός κόσμος ταυτίστηκε με τους ανθρώπους που σε περίπτωση κινδύνου θα υπερασπιστούν την Πατρίδα μας, οι ίδιοι οι βατραχάνθρωποι είναι εκτεθειμένοι σε κάθε είδους κριτική από...

ΚΟΡΗ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «ΓΑΛΑΖΙΟΥ» ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΗ – ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ

Εγκληματική οργάνωση Νέα Δημοκρατία. Για ακόμη μια φορά έρχεται στο προσκήνιο η παραβατική συμπεριφορά ατόμων που συνδέονται άμεσα με τον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας.
Στην Θεσσαλονίκη λοιπόν αποκαλύφθηκε υπόθεση εκβιασμού νεαρής νοσηλεύτριας από κόρη εν ενεργεία «γαλάζιου» βουλευτή όμως τα ΜΜΕ δεν έχουν πει μέχρι τώρα ούτε μία λέξη ούτε για τον εν λόγω βουλευτή αλλά ούτε για την Νέα Δημοκρατία που παρέχει συνειδητά πολιτική κάλυψη στους δράστες δεκάδων σχηματισθέντων δικογραφιών κατά στελεχών και οπαδών του πρώην κυβερνώντος κόμματος.
Σημειώνουμε πως στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής οι εισαγγελικές αρχές κατόπιν πολιτικών εντολών συγκέντρωσαν 10 δικογραφίες που σχηματίστηκαν για άσχετα και....

Ομολογία από “Καθημερινή”: Η πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής έγινε από τη Νέα Δημοκρατία κατά παράβαση του Συντάγματος

Η «Καθημερινή», ως γνωστόν, είναι μία εφημερίδα που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία και οι αρθρογράφοι της έχουν βαθύτατη γνώση των τεκταινομένων στην γαλάζια συμμορία. Έχει αξία, λοιπόν, ομολογίας το γεγονός ότι ο Κώστας Ιορδανίδης, τακτικός αρθρογράφος της εφημερίδας, σε άρθρο του περί της χαλιναγώγησης των επαναστατών από το σύστημα σημειώνει: «Η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, λόγου χάρη, μπορούσε να επιχειρηθεί μόνον από τη Νέα Δημοκρατία, έστω και εάν ο....

ΘΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Με τα γνωστά ήξεις-αφήξεις της συγκυβέρνησης (που παίζει μεταξύ… ρήξης και λύσης) μπαίνει και η νέα εβδομάδα, με την αγωνία του κόσμου να εντείνεται.
Κακώς όμως ο κόσμος αγωνιά για το μέλλον, γιατί αυτό είναι… προδιαγεγραμμένο. Το έχουμε γράψει κι άλλες φορές και δε θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε: οι Τσιπροκαμμένοι έχουν συμφωνήσει σε όλα ΠΡΙΝ ακόμα από τις εκλογές με τους διεθνείς τοκογλύφους κι όλο αυτό το θέατρο της «σκληρής διαπραγμάτευσης» παίζεται για να δημιουργηθούν ασφυκτικές συνθήκες στην ελληνική οικονομία και να δικαιολογήσουν την κωλοτούμπα τους οι Τσιπροκαμμένοι, επικαλούμενοι ότι δεν είχαν άλλη επιλογή από έναν «έντιμο συμβιβασμό» και ισχυριζόμενοι ότι υπ’ αυτές τις συνθήκες πέτυχαν «το καλύτερο δυνατό».
Πότε θα....

Ο ΣΟΡΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ως γνωστόν, ο σιωνιστής αρχικερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος, μέσω του ιδρύματός του Open Society Foundation δραστηριοποιείται από τον Ιανουάριο του 2014 στην Ελλάδα με τα Κέντρα Αλληλεγγύης Solidarity Now (που συνεργάζονται με τέσσερις εγχώριες ΜΚΟ).
Ποιοί είναι οι αποδέκτες του ανθρωπιστικού έργου του ιδρύματος Σόρος; Όχι βέβαια οι Έλληνες, αλλά οι λαθρομετανάστες που αφήνονται ελεύθεροι από την Αμυγδαλέζα. Αναφέρει σχετικά ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος»:
«Ο ιδρυτής του, ο γνωστός Αμερικανός μεγαλοεπενδυτής-κερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος, αναλαμβάνει τώρα και την προστασία των μεταναστών που αφήνονται ελεύθεροι από τα κέντρα κράτησης με το δίκτυο Solidarity Now… Στα φιλανθρωπικά κέντρα του Τζορτζ Σόρος βρίσκουν καταφύγιο καθημερινά....

Παραδοχή Ντόρας Μπακογιάννη.. "Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να έρθει σε ρήξη με τους τοκογλύφους"


Συνέντευξη στο ΣΚΑΙ έδωσε χθες η Ντόρα Μπακογιάννη και εκτός του ότι επανέλαβε ακόμη μια φορά το διακαή πόθο της να διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ, προτρέποντας το Σαμαρά να εγκαταλείψει την καρέκλα του προέδρου της Νέα Δημοκρατίας μίλησε και για το φλέγον ζήτημα της "διαπραγμάτευσης" του ΣΥΡΙΖΑ με τους δανειστές και την Ε.Ε..

Η μυημένη στα χαλκεία της Ε.Ε. και των διαπραγματεύσεων ισχυρίστηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμιά εντολή για "ρήξη" με τους δανειστές, ενώ δεν έχει  επ' ουδενί πρόθεση να το κάνει παρά τα αντιθέτως λεγόμενα από ορισμένους "λαφαζανίστας".

Αντιθέτως όπως ανέφερε: "Ο λαός δεν έδωσε εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ για ρήξη. Αλλιώς θα ψήφιζε ,....Χρυσή Αυγή".

Αυτή είναι η μεγαλύτερη ομολογία από...

Το ξεπούλημα του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς από το ΣΥΡΙΖΑ και τον Καμμένο… συνεχίζεται κανονικά!


Το ξεπούλημα του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς από Αριστερά… συνεχίζεται κανονικά!

Ο Δραγασάκης έδωσε το πράσινο φως για την πώληση του 67% του Λιμένος Πειραιώς στην Cosco
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης ανακοίνωσε το Σάββατο από το Πεκίνο, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες η Ελλάδα θα προχωρήσει στην πώληση του πλειοψηφικού πακέτου που διαθέτει στον ΟΛΠ.
Όπως μεταδίδει το Reuters, η κινεζική Cosco ήταν μεταξύ των πέντε προτιμητέων υποψηφίων κατά τη διαδικασία αποκρατικοποίησης του ΟΛΠ από την προηγούμενη κυβέρνηση. Ο Δραγασάκης πρόσθεσε ότι υπήρξε «μια μικρή καθυστέρηση» στην διαδικασία, ως αποτέλεσμα «αλλαγής της ελληνικής κυβέρνησης».
Σημειώνουμε ότι ....

Διευθυντής ανθελληνικού - αμερικανικού ιδρύματος: Ο Εθνικισμός βλάπτει τα αμερικανικά συμφέροντα!


Συνέντευξη του εκτελεστικού διευθυντή του ιδρύματος German Marshall Fund στην Ευρώπη, Ιαν Λέσερ, φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα «Καθημερινή», προκειμένου να σχολιαστούν τα απότοκα των δηλώσεων Μπρεζίνσκι, σύμφωνα με τις οποίες οι ευρωπαίοι πρέπει να στηρίξουν τον Σύριζα για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή.
Το German Marshall Fund είναι ένα αμερικανικό ίδρυμα που δημιουργήθηκε το 1972, προκειμένου να προωθήσει την συνεργασία μεταξύ Βόρειας Αμερικής και Ευρώπης. Ένα από τα προγράμματα του εν λόγω ιδρύματος είναι το, χρηματοδοτούμενο από την οικογένεια Rockefeller, Balkan Trust for Democracy. Το συγκεκριμένο υποπρόγραμμα είναι ένας εκ των βασικών χρηματοδοτών του CDRSEE, ενός ιδρύματος που συστηματικά εκδίδει βιβλία για.....

ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ : ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ

Άρθρο της Χρύσας Αυγερινού  στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» 

Άμβλωση: ένα θέμα που προβληματίζει αλλά και διχάζει την ελληνική κοινωνία εδώ και δεκαετίες, προβάλλει σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ.
Κάτω από την ασφυκτική πίεση της οικονομικής κρίσης, της ανεργίας και της ανέχειας όλο και περισσότερες Ελληνίδες καταφεύγουν στη «λύση» της έκτρωσης.
Οι στατιστικές είναι αποθαρρυντικές. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία 250.000 εκτρώσεις γίνονται στη χώρα μας ετησίως, αριθμός υπερδιπλάσιος (!) των γεννήσεων. Ωστόσο ανεπισήμως τα περιστατικά πιθανόν να ξεπερνούν τις 500.000.
Σε ένα έθνος, που διαρκώς γερνά, η μείωση του αριθμού των γεννήσεων έχει ολέθριες συνέπειες, την ίδια στιγμή μάλιστα, που...