Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 27, 2014

FINANCIAL TIMES: ΝΟΜΙΣΑΜΕ ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ!

golden-dawn-of-europe__article
Άρθρο για την απειλητική για το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας επανάκαμψη του εθνικισμού στην Ευρώπη και στον κόσμο ολόκληρο, γράφτηκε στη συστημική ναυαρχίδα Financial Times. Το άρθρο είναι γραμμένο από κάποιον Γιδεόν Ράχμαν (προφανώς της… γνωστής προελεύσεως), ο οποίος εκφράζει την απογοήτευσή του γιατί στα πρώτα χρόνια του φαινομενικού θριάμβου της Νέας Τάξης-Παγκοσμιοποίησης, οι διεθνείς εξουσιαστές είχαν υποτιμήσει τον εθνικισμό και νόμιζαν πως είχαν ξεμπλέξει μια για πάντα μαζί του. Επίσης, ο… απογοητευμένος Γιδεόν, τονίζει πως υπάρχει η αίσθηση ότι η Νέα Τάξη είναι ασταθής, γεγονός που θεριεύει τον «εχθρό» εθνικισμό! Ιδού το άρθρο και τα συμπεράσματα δικά σας:
 «Το 1990 κυκλοφόρησε ένα βιβλίο του Κενίσι Ομάε με τίτλο «Ένας κόσμος χωρίς σύνορα». Ο τίτλος αυτός αντανακλούσε τέλεια το πνεύμα της παγκοσμιοποίησης. Τα επόμενα 25 χρόνια, όλες οι.....

Το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στη σημερινή συγκέντρωση: "Μη σταματήσετε ΠΟΤΕ τον Αγώνα... Έχετε Πίστη στην Ελλάδα"

10λεπτη παρέμβασή έκανε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Γ. Μιχαλολιάκος, στη σημερινή μεγαλειώδη συγκέντρωση των Εθνικιστών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και φρόντισε να υπενθυμίσει σε όλους το Ιερό Χρέος προς την Πατρίδα που έχουν αναλάβει...

Με στεντόρεια φωνή και φλογερή ψυχή, ευχαρίστησε τους χιλιάδες Πιστούς και ανανέωσε τον Όρκο μαζί τους για συνέχιση του Ωραιότερου Αγώνα για τη Λευτεριά της Πατρίδος.

Δείτε το συγκλονιστικό μήνυμα...

Χιλιάδες Έλληνες ένωσαν τη φωνή τους από Αθήνα και Θεσσαλονίκη και βροντοφώναξαν "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ!



Χιλιάδες Χρυσαυγίτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στέλνουν το μήνυμα της Αντίστασης ενάντια στις παράνομες και αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας.

Δείτε το φωτορεπορτάζ...

Ακόμη και στη "μαϊμού" δημοσκόπηση της "Εφημερίδας των Φωτομοντάζ" η Χρυσή Αυγή χαλυβδώνει τα ποσοστά της!

Η "Εφημερίδα των φωτομοντάζ" σε συνεργασία με την Public Issue "δημιούργησαν" ακόμη μια... δημοσκόπηση στην οποία παρουσιάζεται να καταρρέει η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ να βαίνει προς την αυτοδυναμία και η Χρυσή Αυγή να χάνει ψήφους ... προς το "Ποτάμι"!

Όχι δε σας κάνουμε πλάκα...
Υπάρχει αυτή τη στιγμή δημοσιευμένη δημοσκόπηση στην οποία ο Θεοδωράκης, όταν σε όλες τις προηγούμενες έρευνες δεν έπαιρνε ούτε 4%, ω του θαύματος έχει ξεπεράσει το 10%!!!

Βέβαια, ακόμη και σε αυτές τις γελοίες δημοσκοπήσεις δεν κρύβεται η δυναμική της Χρυσής Αυγής που νομοτελειακά ετοιμάζεται να....

ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ ΣΕ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΑΠΟ ΕΘΙΝΙΚΙΣΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

blocco-studentesco_640 
Την δική τους συμβολική απάντηση στους αποχαυνωμένους καταναλωτές που περίμεναν στην ουρά για να πάρουν το νέο iPhone 6 έξω από μεγάλο εμπορικό κέντρο της Ρώμης, έδωσαν εθνικιστές φοιτητές.
Πιο συγκεκριμένα, ομάδα εθνικιστών φοιτητών της «CasaPound» ανέβηκε σε όροφο του εμπορικού κέντρου και.....

Δραγασάκης: "Δε συζητάμε τη διαγραφή του Χρέους...Θα το αποσύρουμε για λίγο και θα το επαναφέρουμε μελλοντικά...."!!!!

Συνέντευξη στη Real News δίνει ο - "φωναξτε μου το Φρούραρχο" - Δραγασάκης, και φυσικά απαντά και στα ερωτήματα που... απασχολούν σήμερα τον ελληνικό λαό και αφορούν τον τρόπο με τον οποίο θα μεταχειριστεί ο ΣΥΡΙΖΑ το επαχθές και δυσβάσταχτο χρέος από τους ΔαΝεισΤές μας.

Και μπορεί οι περισσότεροι να περιμένετε μια..... επαναστατική απάντηση, όπως διαγραφή του χρέους ή έστω ένας λογιστικός έλεγχος, ωστόσο ο Δραγασάκης καθησυχάζει τους ΔυΝάσΤες - Τοκογλύφους και αναφέρει ότι το... περισσότερο που θα διαπραγματευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν γίνει Κυβέρνηση, είναι μια... απόσυρση ενός τμήματος του χρέους, με σκοπό την αποπληρωμή του σε.... βάθος χρόνου!

Τι μας λέει κοινώς ο Δραγασάκης:
Να μεταφερθεί το χρέος στο...

Ή Τώρα ή Ποτέ.... Σήμερα στις 7 σε Αθήνα και Θεσσαλονική χτυπά η καρδιά της Ελληνικής Αντίστασης... ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συγκεντρώσεις Εθνικής Αντίστασης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Σήμερα Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, 19:00
Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, η τρίτη τη τάξει πολιτική δύναμη της χώρας, καλεί τους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές  να δώσουν το βροντερό παρόν στις συγκεντρώσεις Εθνικής Αντίστασης στη Χούντα Σαμαρά!

Στη συμπλήρωση ενός έτους από την απαρχή της μεγαλύτερης πολιτικής σκευωρίας στην σύγχρονη Ελληνική Ιστορία, οι Έλληνες Εθνικιστές καλούνται να διαδηλώσουν την έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους στον Αρχηγό και στους δεκάδες Εθνικιστές Πολιτικούς Κρατούμενους, οι οποίοι βρίσκονται παράνομα και.....

Το κλεφτοΠασόκ προ του πολιτικού του τέλους


Το κλεφτοΠασόκ προ του πολιτικού του τέλους

Το ΠΑΣΟΚ δεν σε κάνει ποτέ να βαριέσαι, γιατί «το ΠΑΣΟΚ είναι ιστορία». Το ότι βεβαίως η διαδρομή του όλα αυτά τα χρόνια έχει συνδεθεί με οποιαδήποτε αρνητική και μίζερη νοοτροπία στα χρόνια της μεταπολίτευσης δεν είναι καθόλου τυχαίο, αλλά απαραίτητο συστατικό της ιδιοσυγκρασίας του. Τα όσα, λοιπόν, συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο άλλοτε κραταιό αυτό κόμμα, μας γεμίζουν με ένα βαθύ αίσθημα ικανοποίησης για την κατάντια του. Είχε, μάλιστα, την ατυχία (ευτυχία για την Πατρίδα και τον Λαό) μετά τον ανεγκέφαλο και χαζοχαρούμενο Γιωργάκη τα ηνία του κόμματος να αναλάβει ο υπερφίαλος και αλαζόνας Βενιζέλος.
Τα τραγελαφικά γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων έδειξαν ξεκάθαρα ότι......

Διαλύεται το συνονθύλευμα του Καμμένου... Η Ρ. Μακρή πάει... πειθαρχικό γιατί αποκαλύπτει ένα κόμμα μπ@υρδέλο με "ξαδέρφια - ερωμένες και... όρκες" να το διοικούν!

Φαίνεται τελικά το κόμμα των Αν.Ελ., που είχε δημιουργηθεί μόνο ως ανάχωμα της Χρυσής Αυγής, και στήριξε την ύπαρξή του στην αντιμνημονιακή - πατριωτική ρητορεία προσδοκώντας να αποκομίσει ψηφοφόρους από το Εθνικιστικό Κίνημα, διαλύεται οριστικά (ήδη οι δημοσκοπήσεις του δίνουν το... ανεμικό 3%)...

Μετά τις ανεξαρτητοποιήσεις - διαγραφές βουλευτών και στελεχών, ήρθε το τελειωτικό χτύπημα για τον σκαφάτο Πάνο..
Το άλλοτε "πουλέν" του, και αγαπημένη όλων των ΜΜΕ (γιατί άραγε; λέτε να ευθύνεται η... "περιούσια" χροιά;), Ρ. Μακρή παραπέμπεται στο... πειθαρχικό του κόμματος για..."ανάρμοστη και κακόβουλη συμπεριφορά κατά συναδέλφων της όπως αυτή εκφράστηκε μέσα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης".

Το πιο πιθανό σενάριο, κάτι που.....

ΕΝΑΣ… ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ… ΚΑΛΟ – ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙ… ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!

1508814σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όλοι οι άνθρωποι είμαστε...."ίσοι" και "ίδιοι"...σωστά;!;! 

Τα αυξανόμενα περιστατικά κανιβαλισμού στην Ουγκάντα (που έχουν υποχρεώσει την κυβέρνηση της χώρας να επιβάλλει αυστηρή απαγόρευση της κυκλοφορίας τη νύχτα…), παρακίνησαν την Vocativ να στείλει τον Αμερικανό σκηνοθέτη Μάθιου Γκολντμαν στην χώρα για να μιλήσει ο ίδιος με τους κανίβαλους και να μεταφέρει τις εμπειρίες τους στους… πολυπολιτισμικούς δυτικούς
Ο Baboola είπε στον Γκολντμαν ότι μυήθηκε στον κανιβαλισμό από έναν συγγενή του, ο οποίος του εκμυστηρεύθηκε ότι το ανθρώπινο κρέας ήταν… «καλό». Ωστόσο, ο ίδιος υποστήριξε ότι....

ΙΤΑΛΙΑ: «Εξαθλιωμένοι» παράνομοι μετανάστες καταφθάνουν με smartphones και tablets...


Μας λένε συνεχώς, ότι για λόγους «ανθρωπιστικούς» (αλλά και οικονομικούς) πρέπει να επιτραπεί να εισβάλουν στις ευρωπαϊκές χώρες μας όλες αυτές οι ορδές των «εξαθλιωμένων», που έρχονται για μια «καλύτερη ζωή». Μόνο που μερικές από αυτές τις «αξιοθρήνητες» υπάρξεις που αποβιβάζονται στην Ιταλία, φαίνεται να έχουν smartphones και tablets κατά την άφιξή τους, πράγμα που τις κάνει να μην φαίνονται και τόσο «αξιοθρήνητες».
Άρθρο της ιταλικής ιστοσελίδας salernonotizie.it δείχνει....

Ίων Δραγούμης: Η Ελληνική Φυλή και η συνέχεια της...

"Η φυλή η ελληνική, όσο και να ανακατώθηκε με άλλες φυλές, δεν έχασε το εγώ της και γι αυτό έμεινε ελληνικό έθνος από τον παμπάλαιο καιρό ίσαμε σήμερα. Άλλαξε, ναι, μα δε γέρασε, γιατί οι φυλές δε γερνούν, μόνο ξεφτούνε κάποτε, ξεχάνονται και χάνονται. Αλλά η ελληνική φυλή ως τώρα δε λησμονήθηκε, δε χάθηκε, δεν ξέφτησε, πάντα ανανεώνεται και θυμάται και ζει ξέχωρα από τις άλλες.
 

Η τύχη και οι περιστάσεις και οι πολιτικοί θεσμοί και....