Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 16, 2016

Ο Κασιδιάρης μιλά για τους αγρότες, την εθνική παραγωγή και την πολιτική επικαιρότητα - BINTEO

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στο κανάλι Best TV επ' αφορμή της εθνικιστικής εκδήλωσης που διοργανώθηκε στην Σπάρτη. Αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τα ΜΜΕ της διαπλοκής, τα ασφυκτικά εθνοκτόνα μνημονιακά μέτρα της συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου και τον αγροτικό τομέα ως βάση της εθνικής οικονομίας.

Δείτε το βίντεο...

Xλίδα για τους λαθρομετανάστες στην Πιερία: Δείτε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που έγινε “Hot Spot”

Μειωμένες από τις αφίξεις των πρώτων μηνών του τρέχοντος έτους, είναι οι αφίξεις εξ’ Ανατολών απρόσκλητων τους δύο τελευταίους μήνες – λόγω του ντόμινο κλεισίματος των συνόρων, αρχικά από την Αυστρία και εν συνεχεία από τα κράτη των δυτικών Βαλκανίων.

Αλλά, οι συριζοψεκασμένοι «αλληλέγγυοι» κάνουν το παν για να προσελκύσουν στην Ελλάδα τους επίδοξους λαθρομετανάστες, που βρίσκονται στα μικρασιατικά παράλια και είναι σε δίλημμα.

Έτσι, το λουξ παραλιακό ξενοδοχείο ΟΡΦΕΑΣ του Κορινού Πιερίας...

Καθημερινή: Μια ανάσα από την είσοδο στην Βουλή το ΕΛΑΜ με την στήριξη των νέων

Στην κυλιόμενη δημοσκόπηση της εφημερίδας "Καθημερινή της Κυριακής" φαίνεται ξεκάθαρα πως το ΕΛΑΜ βρίσκεται με το ένα πόδι μέσα στην Βουλή των Αντιπροσώπων.

Η τελευταία μέτρηση για το ΕΛΑΜ δείχνει 2,6% χωρίς αναγωγή κάνοντας άλμα από την προηγούμενη μέτρηση τον Απρίλιο του 16 που έδειχνε...

«Θρίαμβος» της πολυφωνίας: Ούτε μια αναφορά στην 13η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας από τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ των νταβατζήδων


«Θρίαμβος» της πολυφωνίας: Ούτε μια αναφορά στην 13η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας από τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ των νταβατζήδων

Ο τρόπος «κάλυψης» της 13ης Γιορτής Ελληνικής Νεολαίας από τις καθημερινές εφημερίδες της Δευτέρας ήταν πολύ… εντυπωσιακός, καθώς δεν υπήρχε η παραμικρή (έστω και ελάχιστη) αναφορά σ’ αυτήν.
Μια πολυπληθής εκδήλωση, η οποία έσφυζε από εθνικιστικό παλμό και ενέργεια, διοργανωμένη από την Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας που εκφράζει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, αποσιωπήθηκε πλήρως από όλες τις καθημερινές εφημερίδες. Το ίδιο, βεβαίως, συνέβη και με τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
Είναι προφανές ότι...

Νέο ανθελληνικό παραλήρημα από τον ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε: «Πρέπει να εργαστούμε για μια δυνατή τουρκία»


Νέο ανθελληνικό παραλήρημα από τον ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε: «Πρέπει να εργαστούμε για μια δυνατή τουρκία»

Ο Αχμέτ Μέτε είναι ο τουρκομουφτής Ξάνθης και ο πλέον φανατικός πράκτορας τουρκικών συμφερόντων στην Ελληνική Θράκη. Ο αρχιπράκτορας της Τουρκίας στην Θράκη ξαναχτύπησε με νέο παραλήρημα εναντίον της Ελλάδας και υπέρ του «τουρκισμού». Ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ σε συνέδριο συμεττείχε στο Πανεπιστήμιο «19 Μαΐου» της Σαμψούντας που διοργάνωσε η Κοινότητα Βαλκανικών Ερευνών, που κινεί τον Νεο-οθωμανικό αλυτρωτισμό στα Βαλκάνια, με τίτλο «Η τουρκική ταυτότητα των μουσουλμάνων στη Δυτική Θράκη».

Ο Αχμέτ Μετέ ο οποίος προεδρεύει και της λεγόμενης «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τούρκων Δυτικής Θράκης» εμφανίστηκε με το σύνθημα για μια μεγάλη «δυνατή Τουρκία». Με απύθμενο θράσος ο ψευτομουφτής Ξάνθης, τουρκοπράκτορας Μετέ στην ομιλία του αναφέρει «Αν η Τουρκία είναι δυνατή, είμαστε και εμείς δυνατοί . Όταν η....

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΓΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ

Untitled
Γράφει ο Ίων 

Όταν αναφέρομαι στην παγκοσμιοποίηση ή στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, όπως την είχε αναγγείλει ο G. Bush ο πρεσβύτερος, είναι μερικοί που δεν γνωρίζουν σε τι μπορεί να αναφέρομαι. Με την βιομηχανία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια γύρω από τις θεωρίες συνωμοσίας, είναι εύκολο για κάποιον να βάλει τους “Illuminati” και την Νέα Τάξη Πραγμάτων στο “ίδιο καλάθι” και να μην αφιερώσει πολύ χρόνο αναζητώντας την αλήθεια.
Η παγκοσμιοποίηση, η οποία προωθείται κυρίως από “περιούσια” κέντρα λόγου της κυριαρχίας που κατέχουν σε εταιρίες παραγωγών, σε εκδοτικούς οίκους κ.α., δεν είναι δόγμα ή ιδεολογία. Δεν έχει ούτε μανιφέστο ούτε άτομα να...

Ο ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΣΤΕΡΝΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΤΖΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΟΥ ΠΑΠΑΝΤΡΙΟΥ

350px-Bill_Clinton_and_Andreas_Papandreou
Γράφει ο Αντίοχος

Πέθανε ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Μόντυ Στερνς, του οποίου την νεκρολογία κάνει ο Αλέξης Παπαχελάς στην «Καθημερινή»:
«Ένας σημαντικός φίλος της Ελλάδος και εξαιρετικός διπλωμάτης έφυγε χθες από την ζωή.
Ο Μόντυ Στερνς ήταν πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα κατά την δύσκολη περίοδο που πέρασαν οι ελληνοαμερικανικές σχάσεις την περίοδο της κυβέρνησης του Ανδρέα Παπανδρέου.
Ο Στερνς ήταν ο άνθρωπος που....

ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ Η ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ) ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΥΛΗ;

image

Μια μέρα όλη κι όλη κράτησε η ενασχόληση των ΜΜΕ με τα πόθεν έσχες των πολιτικών, εν αντιθέσει με προηγούμενες χρονιές. Γιατί άραγε; Προφανώς, γιατί έπρεπε να κρύψουν στοιχεία που εξέθεταν μεγαλοπαράγοντες του καθεστώτος!
Μεταξύ των άλλων, παρατήρησα ότι απουσίαζε το όνομα της Μαρέβα Μητσοτάκη από το πόθεν έσχες του προέδρου Κούλη.
Η «εξήγηση» που δόθηκε ήταν ότι το ζευγάρι πέρασε αρκετά χρόνια χώρια («σε διάσταση»). Αλλά, ο νόμος δεν προβλέπει τέτοιο πράγμα, καθώς η διάσταση δεν είναι κάτι το επίσημο και το αποδεδειγμένο (όπως είναι το διαζύγιο) και οποιοσδήποτε πολιτικός που έχει να κρύψει στοιχεία για τα....

Ζήτω η Ελληνική Νεολαία: Όποιος θέλει να ζήσει, ας πολεμήσει


Ζήτω η Ελληνική Νεολαία: Όποιος θέλει να ζήσει, ας πολεμήσει

Ολοκληρώθηκε και η Γιορτή Νεολαίας στο Άλσος της Χωροφυλακής, με την μαζική συμμετοχή της Ελληνικής Νεολαίας που αντιστέκεται. Ένας θεσμός που μετά τις διώξεις των δυο τελευταίων ετών, επανήλθε δριμύτερος και καλύτερος από ποτέ, αγνοώντας απαγορεύσεις, αγνοώντας αντισυγκεντρώσεις από τους γνωστούς αγνώστους και απειλές από το καθεστώς.
Εξάλλου η Νεολαία πάντα έδειχνε και πάντα θα δείχνει τον δρόμο, όπως και πάντα θα είναι το μέλλον! Αυτό το τόνισε πολύ σωστά και η βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια, όταν δήλωσε πως τα "παιδιά με τις μαύρες μπλούζες" είναι το πιο δυναμικό κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας.
Η διοργάνωση τέτοιων ανάλογων Εθνικιστικών Εκδηλώσεων και η...