Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 28, 2016

Είμαστε ΟΛΟΙ σαν αυτόν τον Έλληνα...Απάντηση σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ "Αν αγαπάμε το Χριστό και την Ελλάδα είμαι Χρυσαυγίτης... Ε, ναι λοιπόν είμαι Χρυσαυγίτης" ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΩΝ TIMES ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ HOT SPOT ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ;

viasmos-prosfigas
Γράφει ο Αντίοχος

Όπως είναι γνωστό, προ τριημέρου,  η –υπεράνω πάσης… ρατσιστικής υποψίας- βρετανική εφημερίδα The Times, δημοσίευσε ρεπορτάζ με καταγγελίες για «δεκάδες περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών», στο hot spot του Ελληνικού!
Είθισται, ψευδή ή συκοφαντικά δημοσιεύματα ξένων ΜΜΕ, να διαψεύδονται από την εκάστοτε «ελληνική» κυβέρνηση. Ενίοτε δε, να απαιτείται η ανασκευή τους, υπό την απειλή μηνύσεων και αγωγών, για συκοφαντική δυσφήμιση της χώρας. Όμως, στην περίπτωση του...

Ο νεοδημοκράτης Περιφερειάρχης Τατούλης ετοιμάζεται να κάνει την Πελοπόννησο Hot Spot λαθρομεταναστών, σε συνεργασία με τους κομμουνιστές...

vitsas-tatoulis
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πλήρης συμπόρευση των ανθελλήνων του ΣΥΡΙΖΑ με τους φιλελεύθερους κοσμοπολίτες της Νέας Δημοκρατίας που επιθυμούν να γκετοποιήσουν τους....Έλληνες και να μονιμοποιήσουν την παρουσία των απρόσκλητων εξ Ανατολών.


Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε αυτή η ιστορία με τα «Κέντρα Φιλοξενίας» των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων, προειδοποιήσαμε ότι το θέμα τους αφορά όλους, από τη μία άκρη της Ελλάδος ως την άλλη, με τη φράση… «όλοι θα πάρετε».
Έτσι, σιγά-σιγά τα «Κέντρα Φιλοξενίας»… κατηφορίζουν και φτάνουν στην Πελοπόννησο.  
Τη δημιουργία νέων Κέντρων Φιλοξενίας στην περιφέρεια Πελοποννήσου εξήγγειλε ο...

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;

eido_534_355


Εμμονή με την δημιουργία μόνιμων χώρων φιλοξενίας στην Κεντρική Μακεδονία -και όχι προσωρινής, όπως δηλώνουν οι ξεφτιλισμένοι πράκτορες του Σόρος-, έχει πιάσει τους $υριζομούρηδες αλληλέγγυους και τους ψεκασμένους συνοδοιπόρους τους.
Έτσι, μετά την Ειδομένη, το Πολύκαστρο, τα Γιαννιτσά, τα Διαβατά, την Αλεξάνδρεια και πολλές άλλες περιοχές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η συμμορία των υποτακτικών υπαλληλίσκων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αποφάσισε την λειτουργία και άλλων χώρων διαμονής, για να πίνουν και να τρώνε στην υγειά των κορόιδων οι απρόσκλητοι.
Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το πρώην εργοστάσιο EXELΚA στο Ωραιόκαστρο και....

Καταρρίπτεται το “προσφυγικό δράμα”: Διάσημη οικογένεια που πέρασε από την Κω και «συγκλόνισε», ξαναγύρισε στο Ιράκ!


Καταρρίπτεται το “προσφυγικό δράμα”: Διάσημη οικογένεια που πέρασε από την Κω και «συγκλόνισε», ξαναγύρισε στο Ιράκ!

Μια είδηση που απομυθοποιεί την πολυδιαφημιζόμενη «προσφυγική» κρίση, έρχεται με τον Ιρακινό «πρόσφυγα» και την οικογένειά του, που έγιναν διάσημοι με μια φωτογραφία και τώρα έχουν ήδη επιστρέψει στο Ιράκ μετά από έξι μήνες που έζησαν στην Γερμανία.
Η ιρακινή οικογένεια, ο Laith Majid, η σύζυγός του, Nada Adel, οι γιοί τους Μουσταφά, ηλικίας 18, Αχμέντ 17 και Taha 9, μαζί με την 7χρονη κόρη Nour - έφτασαν στην Κω, τον Αύγουστο του...

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΤΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ» ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

MNHMONIO
Γράφει ο Αντίοχος

Δόθηκε στην δημοσιότητα η τριμηνιαία έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της βουλής, η οποία αναφέρεται στις οικονομικές επιπτώσεις του λεγομένου «προσφυγικού» προβλήματος – δικαιώνοντας σε απόλυτο βαθμό τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, καθότι η έκθεση αναφέρει σαφώς ότι τα «προσφυγάκια» αποτελειώνουν την ημιθανή ελληνική οικονομία. Ιδού: 

«Δεν υπάρχει, ωστόσο αμφιβολία ότι μακροπρόθεσμα το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα και με δεδομένη την οικονομική κρίση και την πολιτική αστάθεια που δοκιμάζει την Ελλάδα θα επηρεάσει δυσμενώς την οικονομία δημιουργώντας μεγαλύτερο δημοσιονομικό πρόβλημα».
Επιπροσθέτως, οι....

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ… ΒΛΑΧΙΚΑ

mpoutas-pige-dwro-ston-tsipra-ena-mpoukali-tsipouro.w_l


Μια παλιά λαϊκή παροιμία, λέει πως «ο δολοφόνος ξαναγυρίζει στον τόπο του εγκλήματος». Έτσι και ο νεκροθάφτης των αγώνων της αγροτιάς, κομμουνιστής Βαγγέλης Μπούτας, εμφανίστηκε στη βουλή κατά την επεξεργασία του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, ως εκπρόσωπος των αγροτών (!!!) κι έκανε μια διάλεξη –σε επιτηδευμένα… βλάχικα- προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ: «Αποσύρετε το νομοσχέδιο για να μπορέσετε να πάτε στα χωριά σας. Αν δεν το κάνετε δεν θα μπορέσετε να πατήσετε».
Και βέβαια, πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που στην πιο....

Ο Μουζάλας αποκαλύπτει την αλήθεια των εξεγέρσεων των λαθρομεταναστών: "Οι διαφορές μεταξύ των διάφορων εθνοτήτων είναι ο λόγος"

Μπορεί τα αργυρώνητα και πλήρως αφελληνισμένα μέσα διαστρέβλωσης να απέκρυψαν δολίως όλα τα γεγονότα από την εξέγερση των απρόσκλητων στο hotspot στη Χίο, ωστόσο βρέθηκε ο "ευαίσθητος" Υπουργός Μουζάλας να ομολογήσει τους λόγους , που φυσικά δεν είχαν καμία σχέση με τις κλασσικές δικαιολογίες που χρησιμοποιήθηκαν, περί "άθλιων συνθηκών διαβίωσης".

Η αλήθεια όπως την παραθέτει ο ίδιος ο Υπουργός είναι σκληρή και αδυσώπητη για τους  πάσης φύσεως "ανθρωπιστές" "αλληλέγγυους" και το υπόλοιπο κοινό.

«Υπήρξαν μικρές εξεγέρσεις, οι οποίες αργότερα το βράδυ μεγάλωσαν και σε κάποια φάση χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία. Τώρα η κατάσταση δείχνει ήρεμη. Υπήρξαν 15 τραυματίες από αυτούς που λέμε ανήλικα και λέω «που λέμε» γιατί είναι και μεγάλα παιδιά 16, 17 χρονών. Μέσα από τους ανεξάρτητους μεταφραστές διαπιστώσαμε ότι οι ίδιοι λένε ότι προκλήθηκαν από φασαρίες που είχαν μεταξύ τους οι εθνότητες, Πακιστανοί και Αφγανοί, και ότι δεν ήταν από αστυνομική βία ή οτιδήποτε άλλο…».

Η αιτία είναι....

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΚΛΕΦΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ… ΜΗΝΥΣΗ!

egklimatikotita
«Ωραία» χώρα η Ελλάς! Η μόνη στον κόσμο που και την ιδιοκτησία των πολιτών της δεν προστατεύει και δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα της αυτοπροστασίας της ιδιοκτησίας των πολιτών της!
Στο Μεσολόγγι, λοιπόν, ένας 55χρονος Έλληνας και ο 27χρονος γιός του, έπιασαν στα πράσα μέσα στο σπίτι τους Αλβανό κλέφτη και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν – με τον μόνο τρόπο που μπορεί κάποιος να ακινητοποιήσει έναν κλέφτη…
Στη συνέχεια, ο....

Σήμερον κρεμάται επί ξύλου, ο εν ύδασι την γην κρεμάσας


Σήμερον κρεμάται επί ξύλου, ο εν ύδασι την γην κρεμάσας

Δημοτικό μοιρολόγι για τα Πάθη του Χριστού

Σήμερα μαύρος Ουρανός, σήμερα μαύρη μέρα,
σήμερα όλοι θλίβουνται και τα βουνά λυπούνται,
σήμερα έβαλαν βουλή οι άνομοι Οβραίοι,
οι άνομοι και τα σκυλιά κι' οι τρισκαταραμένοι
για να σταυρώσουν το Χριστό, τον Αφέντη Βασιλέα.
Ο Κύριος ηθέλησε να μπει σε περιβόλι
να λάβει δείπνον μυστικόν για να τον λάβουν όλοι.
Κι' η Παναγιά η Δέσποινα καθόταν μοναχή της,
τας προσευχάς της έκανε για το μονογενή της.
Φωνή τους ήρθ' εξ Ουρανού απ' Αρχαγγέλου στόμα:
-Φτάνουν κυρά μου οι προσευχές, φτάνουν κι' οι μετάνοιες,
το γυιό σου τον επιάσανε και στο φονιά τον πάνε
και στου Πιλάτου την αυλή εκεί τον τον τυραγνάνε.
-Χαλκιά-χαλκιά, φτιάσε καρφιά, φτιάσε τρία περόνια.
Και κείνος ο....