Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 18, 2017

Δημοσιογράφος έκανε μη πολιτικά ορθή ερώτηση για τον Αντετοκούμπο και η Cosmote TV τον... απέσυρε


Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου έδωσε μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του –στην οποία αγωνίζεται και ο Αντετοκούνμπο- ο προπονητής Στιν Κερ, αλλά η δεύτερη ερώτηση που δέχτηκε δεν ήταν καθόλου… πολιτικά ορθή – κατά τα πρότυπα που έχει επιβάλλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του Cosmote TV Ρήγας Δάρδαλης, τον ρώτησε το εξής:...

Ο GUCCI ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ!

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Πρόσφατα, υπήρχε μία πρόταση από τον οίκο μόδας GUCCI προς τις αρμόδιες αρχές, ώστε ο διάσημος οίκος να χρησιμοποιήσει το χώρο της Ακρόπολης για να διαφημίσει τα προϊόντα του, με τις τελευταίες να καταθέτουν την άρνησή τους για το διαφημιστικό. Μάλιστα υπήρχαν και τα ανάλογα ανταλλάγματα για το ελληνικό δημόσιο που μεταφράζονται σε δύο εκατομμύρια ευρώ.
Η απάντηση που έδωσε το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο δια της προϊσταμένης κ. Μπάνου είναι η εξής: «Τελικά αυτό το υπέρτατο μνημείο...

Τρόμος στην Νέα Μανωλάδα: Λαθρομετανάστης από το Μπαγκλαντές επεχείρησε να βιάσει τυφλή γυναίκα και την κόρη της!

Ένα νέο κρούσμα παραβατικής συμπεριφοράς με δράστη λαθρομετανάστη ήρθε στο φως της δημοσιότητας με επίκεντρο περιοχή του νομού Ηλείας και συγκεκριμένα την Νέα Μανωλάδα, στην οποία διαδραματίστηκαν απίστευτες σκηνές όταν ένας λαθρομετανάστης από το Μπανγκλαντές επιτέθηκε σε κατάσταση αμόκ σε μια γυναίκα με σοβαρά προβλήματα όρασης και στην κόρη της και προσπάθησε να τις βιάσει!

Ο αλλοδαπός εγκληματίας κρατούσε ένα μεγάλο μαχαίρι με το οποίο επιχείρησε να αναγκάσει τις δύο γυναίκες να βγάλουν τα ρούχα τους, αλλά εκείνες...