Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 01, 2015

Το παραδέχτηκε και ο Τσίπρας: Όταν αποτύχουμε, θα έρθει η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Ο κόσμος το΄ χει τούμπανο και ο... Αλέξης κρυφό καμάρι! Στα λόγια του Λεγκρέν, του Κρούγκμαν και του Νόαμ Τσόμσκυ ήρθε χθες και ο πρόεδρος του Σύριζα, Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής όπου δήλωσε ξεκάθαρα ότι μετά την αποτυχία του Σύριζα, θα έρθει αναπόφευκτα στην εξουσία ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή!

Οι Έλληνες Εθνικιστές αποτελούν την μόνη συνεπής και ασυμβίβαστη αντιμνημονιακή δύναμη και το μοναδικό φόβητρο των διεθνών τοκογλύφων.

Όταν ο Τσίπρας αποτύχει πλήρως και προδώσει κι αυτός με την σειρά του τον ελληνικό λαό, αναπόφευκτα τα ηνία της χώρας και τον τιτάνιο Αγώνα για την αναγέννηση του Έθνους δεν θα την αναλάβει η διαλυμένη ψοφοδεξιά, αλλά η Χρυσή Αυγή!

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός ομολόγησε χθες από βήματος της Βουλής απευθυνόμενος στα άδεια έδρανα της ΝΔ, η οποία είχε τραπεί σε άτακτη υποχώρηση: "Μην καρτεράτε...

Φυλλοροεί η ψοφοδεξιά - Αυξάνει τα ποσοστά της η Χρυσή Αυγή σε νέα δημοσκόπηση!

Τελειώνει ο χρόνος ανοχής της συγκυβέρνησης

Δημοσιεύτηκε δημοσκόπηση του έγκυρου zougla.gr στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα η μετατόπιση του πολιτικού σκηνικού, με γνώμονα την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Στην δημοσκόπηση αυτή φαίνεται ξεκάθαρα, όπως θα δείτε και παρακάτω στην ανάλυση που ακολουθεί, ότι η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται προ των πυλών της πλήρους πασοκοποίησής της, ενώ αντιθέτως η Χρυσή Αυγή συνεχίσει και διογκώνεται. Ο Σύριζα παραμένει σταθερά σε υψηλά ποσοστά, όμως οι υπόλοιπες ερωτήσεις δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο χρόνος ανοχής που έχει δώσει η κοινωνία τελειώνει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, πρώτος έρχεται ο Σύριζα με ποσοστό που ανέρχεται στο...

Ρεσιτάλ βλακείας από το MEGA: Βάφτισαν Χρυσαυγίτες τον Νεοδημοκράτη φούρναρη και τον Αλβανό εργάτη! ΒΙΝΤΕΟ

Πιστοί στον δρόμο του ψέματος και της συκοφαντίας παραμένουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, τα οποία συνεχίζουν να παραπληροφορούν το κοινό με κατασκευασμένες και χαλκευμένες ειδήσεις. Χθες το "έγκυρο" Mega μετέδωσε ρεπορτάζ σχετικά με το δικαστήριο του Αιγύπτιου που βασανίστηκε από τον Νεοδημοκράτη εργοδότη του Γ.Σ. και τον γιο του Σ.Σ., καθώς και τον αλβανό εργάτη που είχαν στην δούλεψή τους.

Από την πρώτη στιγμή που καταγράφηκε το συμβάν στην Σαλαμίνα το 2012 η Χρυσή Αυγή δήλωσε πως οι δράστες ουδεμία σχέση έχουν με το κόμμα. Προς επιβεβαίωση των γεγονότων ο ιδιοκτήτης του φούρνου Γ. Σ. έχει διατελέσει. δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος...

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ» ΚΑΝΕΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!


Πρόταση για… πολιτικό γάμο («μεγάλη συγκυβέρνηση») στον mister Tsipra κάνει η νουδούλα μέσω του… antinews. Έτσι, σε δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Που το πάει ο Τσίπρας;», η διαδικτυακή φωνή του φον Αντωνάκη, από δω το πάει, από κει το φέρνει και καταλήγει σε πρόταση να απαλλαγεί ο ΣΥΡΙΖΑ από «τα γκρουπούσκουλα και τις συνιστώσες» και να φέρει νέο Μνημόνιο για να… σώσει τη χώρα σε συνεργασία με τον Σαμαρά! Ιδού:

«Να έρθει σε ρήξη με τα γκρουπούσκουλα και τις συνιστώσες του κόμματός του που του ζητούν να το παίξει… Αντρέας Λούμπιτς (και να μας συγχωρήσουν τα θύματα της τραγωδίας). Να αυτοκτονήσει δηλαδή ο ίδιος αλλά να πάρει μαζί του και τις θυσίες και τις κατακτήσεις 11 εκατ. Ελλήνων. Αν ο κ. Τσίπρας δεν θελήσει να γίνει ο πιλότος ή ο κυβερνήτης ενός πλοίου που βουλιάζει οφείλει τώρα να πετάξει τη σαβούρα και να...

Σε αδιέξοδο το κατεστημένο: Δεν στέκουν στο δικαστήριο οι ανώνυμες καταθέσεις των ψευδομαρτύρων - ΒΙΝΤΕΟ

Πλήρως έχει καταρρεύσει το σαθρό κατηγορητήριο και η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής πριν ακόμα ξεκινήσει η περιβόητη δίκη. Μία δίκη, η οποία θα αποδειχθεί κόλαφος για τους σκευωρούς και θα αποκαλύψει στο πανελλήνιο την παράνομη πολιτική δίωξη και τις υπόγειες μεθοδεύσεις που ενορχηστρώθηκαν κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.

Το διάτρητο κατηγορητήριο κατά του Λαϊκού Συνδέσμου για την δήθεν "εγκληματική οργάνωση" στήθηκε σε τρεις σαθρούς πυλώνες: Το οπλοστάσιο, το μαύρο χρήμα και οι καταθέσεις των ψευδομαρτύρων.

α) Μοναστήρια και κήποι (!) σκάφτηκαν και ελέγχθησαν εξονυχιστικά για να επιβεβαιωθούν οι τερατολογίες των ψευδομαρτύρων και τελικά το οπλοστάσιο αποδείχθηκε όνειρο θερινής νυκτός, όπως παραδέχεται και ο εισαγγελέας Ντογιάκος στην πρότασή του.

β) Το ΣΔΟΕ για μήνες έκανε φύλλο και φτερό όλα τα οικονομικά του κόμματος και των βουλευτών και αποδείχθηκαν όλα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!

Το μόνο που μένει λοιπόν στους σκευωρούς είναι οι τερατολογίες και τα ψέμματα των ψευδομαρτύρων. Κι αυτά όμως θα καταρρεύσουν στο ακροατήριο, καθώς οι ανώνυμες καταθέσεις τους δεν μπορούν να σταθούν. Είναι ανούσιες, αβάσιμες και κατ΄ουσίαν ανύπαρκτες!
Χαρακτηριστικό είναι το χθεσινό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιώργου Γαβαλά από το κανάλι της Βουλής. Ο κ. Γαβαλάς είπε...

Ύβρεις του ΚΚΕ για την ΕΟΚΑ, ανήμερα της 60ης επετείου από την έναρξη του αγώνα της


Ύβρεις του ΚΚΕ για την ΕΟΚΑ, ανήμερα της 60ης επετείου από την έναρξη του αγώνα της

Αμετανόητα ανθέλληνες και μόνιμα απόντες από τους Εθνικούς Αγώνες, οι μπολσεβίκοι του ΚΚΕ «τίμησαν» με τον δικό τους τρόπο τα 60 χρόνια από την έναρξη του ένοπλου εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ, την 1η Απριλίου 1955.
Στη φυλλάδα τους, τον «(β)ριζοσπάστη», στη στήλη «Σαν σήμερα» λένε τα εξής: «1955: Έναρξη του ένοπλου αγώνα της Εθνικής Οργάνωσης Κυπρίων Αγωνιστών (ΕΟΚΑ), που στόχο είχε την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα. Είχε έντονο αντικομμουνιστικό και....

ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΠΟΣ (1955-1959) – ΜΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ (Α’ ΜΕΡΟΣ)


«Ένας στρατάρχης, τρεις στρατηγοί και σαράντα χιλιάδες Βρετανοί στρατιώτες δεν αποδείχθηκαν ικανοί να νικήσουν την ΕΟΚΑ».
(«Ημερήσιος Κήρυκας» Λονδίνου).
«Μπορεί σε κάποια μάχη γραμμένο η μοίρα να’ χει να μη γυρίσουμε. Μα πάμε με καμάρι και λέμε “όποιον πάρει” και ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!».
(Ποίημα του Εθνομάρτυρα Ευαγόρα Παλληκαρίδη).
Σαν σήμερα, την 1η Απριλίου του 1955, κάποια ξεχωριστά παλληκάρια ξεκίνησαν τον επικό αντιαποικιακό αγώνα της ΕΟΚΑ στην Κύπρο. Πόσα γνωρίζει ο ελληνικός λαός –με πρώτα τα παιδιά μας- για αυτήν την ιστορία και......

NEWSIT (ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ): ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!

Ενώ η νουδούλα και τα παπαγαλάκια της αμολάνε λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής, για… συμπόρευση (!!!) με την μνημονιακή συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, μεγάλο ειδησεογραφικό site με εσωτερική πληροφόρηση (του Ευαγγελάτου), μιλάει για «colpo grosso» του Τσίπρα, κατά τη συζήτηση της Δευτέρας. Ήτοι, για στημένο (από τους διεθνείς τοκογλύφους…) παιχνίδι Τσίπρα-Σαμαρά-Θεοδωράκη, για να δείξει ο Τσίπρας ότι δεν έχει ανάγκη όσους «σούπερ-αριστερ0ύς» του ΣΥΡΙΖΑ που εκφράζουν αντιρρήσεις στην επικείμενη μνημονιακή συμφωνία. Επιπροσθέτως, αναφέρει ότι και οι καυγάδες ήταν προσυμφωνημένοι, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κοσμάκη! Ιδού η αποκάλυψη της συμπαιγνίας από έναν άνθρωπο του συστήματος:   
«Ποιός ήταν ο αληθινός στόχος του Αλέξη Τσίπρα και γιατί προχώρησε σε ενημέρωση της Βουλής – Τι θεωρεί το Μαξίμου ότι εξασφάλισε από την χθεσινή συζήτηση παρά τους καβγάδες και τις κορώνες – Πως θα απαντήσει η Αριστερή Πλατφόρμα του Λαφαζάνη – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον ΣΥΡΙΖΑ;
Από την πρώτη στιγμή στόχος του.....

Ένας υπάλληλος των Rothschild μιλάει στον… κομμουνιστή Ψαρρά: "Πρέπει να ποινικοποιηθεί η ψήφος στη Χρυσή Αυγή"


Ένας υπάλληλος των Rothschild μιλάει στον… κομμουνιστή Ψαρρά: Πρέπει να ποινικοποιηθεί η ψήφος στη Χρυσή Αυγή

Ο Δημήτρης Ψαρράς είναι, ως γνωστόν, ένας άνθρωπος που έχει κάνει το σύμπλεγμά του επάγγελμα. Από εκεί που ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο γέλαγε ο κόσμος με τις ανοησίες που έγραφε, χρόνια τώρα, για την Χρυσή Αυγή, ξαφνικά αναγορεύτηκε σε συνεργάτη της Μέρκελ, που χρηματοδοτεί τα βιβλία του. Μετά το σημερινό φύλλο της «Εφημερίδας των Συντακτών» πλέον ο Ψαρράς γίνεται ο Έλληνας Μάρξ, εννοώντας πως όπως ο μέντορας των επί γης κομμουνιστών ήταν φερέφωνο της αγγλικής πλουτοκρατίας και των τραπεζιτών, έτσι και τώρα ο Ψαρράς παραθέτει δισέλιδη αντι – χρυσαυγίτικη συνέντευξη σε έναν υπάλληλο της οικογένειας Rothschild.
Η συνέντευξη, πριν εστιάσουμε στα λεγόμενα, δόθηκε στο περιθώριο μίας εκδηλώσεως στην οικία του βρετανού πρέσβη, την οποία συντόνιζε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Τριαντάφυλλος. Εκ των εισηγητών ήταν και ο....

Άγριο βρίσιμο στο Σαμαρά από πρώην και νυν στελέχη της ΝΔ στο Κολωνάκι..

Γράφει ο Αινείας

Πληθαίνουν καθημερινά τα ρεπορτάζ που θέλουν βουλευτές και στελέχη της ΝΔ να ετοιμάζονται να αποπέμψουν με κάθε τρόπο το Σαμαρά από την Προεδρία της ΝΔ.
Είναι τέτοιο το μένος εναντίον του που δεν διστάζουν να τον "στολίζουν" με άκρως αθυρόστομα σχόλια ακόμη και σε δημόσιο χώρο.
Παράδειγμα τέτοιας περίπτωσης περιγράφει το NewsIt με τους  Μαριέττα Γιαννάκου, Βαγγέλη Αντώναρου, Αλέκος Δεμερτζόπουλο και ο Απόστολος Σταύρου κυριολεκτικά να "ραίνουν" τον πρώην Πρωθυπουργό με φράσεις που σε κάνουν να... κοκκινίζεις.
Και όλα αυτά, μέρα μεσημέρι στο....

Νέα πρόστιμα στα τσοντοκάναλα για την φίμωση της Χρυσής Αυγής


Ακόμη ένα ράπισμα, έστω και ήπιας μορφής, δέχθηκαν τα ΜΜΕ της διαπλοκής από το ΕΣΡ καθώς συστηματικά αποσιωπούν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα.
Και μπορεί το εύρος του προστίμου να είναι 'σταγόνα στον ωκεανό' ωστόσο είναι ένα θετικό πρώτο βήμα για να σπάσει επιτέλους το "γκέτο" των ολιγαρχών που επιλέγουν συνειδητά να στερούν από το λαό τις απόψεις και τις θέσεις του τρίτου κόμματος της χώρας.

Μεταφέρουμε την είδηση:

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, επέβαλε πρόστιμο 15.000 ευρώ στο Star Channel, επειδή....

Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ «ΔΙΚΑΣΤΩΝ»

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Πλησιάζοντας η μέρα που θα εκδικασθεί η υπόθεση της Χρυσής Αυγής, βλέπουν το φως δημοσιεύματα που μάλλον προσπαθούν να μας υποβάλλουν στο υποσυνείδητό μας, κάτι διαφορετικό από αυτό που στην πραγματικότητα ισχύει.
Αφορμή για το σημερινό πολιτικό κείμενο στάθηκε το άρθρο «οι επαναστάτες του συστήματος» του κ. Ιορδανίδη που δημοσίευσε στις 29/3 η «καθημερινή της Κυριακής» σελ. 16.
Μεταφέρω αυτολεξεί απόσπασμα του άρθρου : «Το βέβαιο είναι ότι στο πλαίσιο του αστικού κοινοβουλευτικού συστήματος υπάρχουν άλλα θέματα που διεκπεραιώνει αποτελεσματικότερα η δεξιά, και άλλα η αριστερά. Η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, λόγου χάρη, μπορούσε να επιχειρηθεί μόνον από τη Νέα Δημοκρατία, έστω και εάν....