Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 04, 2012

Μόνο μια υπόδουλη κυβέρνηση θα το έκανε αυτό..Πληρώνουμε τις Τράπεζες για να μας πουν πώς θα τους ξαναπουλήσουμε "κουρεμένα" τα ομόλογα και να κερδοσκοπήσουν!!!

Η μπαρούφα του PSI, το πανηγύρι κερδοσκοπίας από τους τοκογλύφους της Ε.Ε. και της Αμερικής πάνω στην Ελληνική τραγωδία που οι ίδιοι μας έριξαν, συνεχίζεται αναίσχυντα, απρόσκοπτα, απροκάλυπτα. Το εξοργιστικό όμως είναι ότι οι ίδιοι οι σύμβουλοι στο πλείστο των περιπτώσεων, είναι οι ίδιοι οι αγοραστές! 

Το "αμφιλεγόμενο" ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ «1821» ποιοι λέτε να τα αγόρασαν...;

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η προπαγάνδα των Αλβανών σε σχέση με αυτό το ελεινό ανθελληνικό ντοκιμαντέρ είχε αρχίσει προ πολλού..(ΕΔΩ)
 
Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά όπως είχαμε πει κατά το παρελθόν και ίσως να το σχολιάσουμε με πολλούς τρόπους, αλλά θα μείνουμε στην ουσία τα σχόλια τα αφήνουμε για τους αναγνώστες.
 
Εκτός όμως, από τους «Μεγάλους Έλληνες» που αγοράστηκαν από Κύπρο και Τουρκία, μία ακόμα παραγωγή του ΣΚΑΪ, το «1821» πουλήθηκε σε καλωδιακή τηλεόραση της Αλβανίας!
 
Να σας θυμίσω πως για.....

ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΡΟΠΑΓΝΑΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ MEGA

Ρεσιτάλ έδωσαν χθες το βράδυ άπαντες οι «πρωταγωνιστές» στο κατ’ εξοχήν κανάλι της διαπλοκής , το mega του Μπόμπολα.

Η αρχή έγινε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, όπου με αφορμή τα γνωστά μασκαραλίκια του καταρρέοντος Βενιζέλου, έπεσε το θέμα στο τραπέζι. Πρώτος το λόγο πήρε ο Πρετεντέρης – Ντερμπεντέρης, ο οποίος μίλησε με… ιατρικούς όρους (μπορεί να το είχε καημό να γίνει γιατρός, αλλά… ευτυχώς τον κέρδισε η… ενημέρωση των Ελλήνων). Ιδού τι είπε – μεταξύ των άλλων:

«Εγώ είχα πει παλαιότερα την έκφραση υγειονομική ζώνη, αλλά δε βλέπω να γίνεται. Γύρω από την Χρυσή Αυγή, μέσα στη βουλή, από τα άλλα πολιτικά κόμματα και κυρίως στην ελληνική κοινωνία, να δημιουργηθεί μια.......

Ολοκληρωτικός "πόλεμος" εναντίον των Εθνικιστών...Κράτος και (παρα)κράτος δεν θα διστάσουν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να μας αφανίσουν...

....να τους ενημερώσει κάποιος όμως ότι η ΘΥΣΙΑ για το Έθνος είναι η δική μας κοσμοθεώρηση και υπέρτατη αξία....

Πριν λίγο γράφαμε για τις "θεσμοθετημένους ρουφιάνους" των ΜΚΟ που θα  ενημερώνουν τους ιθύνοντες για τις "ακροδεξιές" ομάδες στην Ελλάδα.

Προ ημερών το ΣΤΕ ανακοίνωσε ότι είναι νόμιμο να δημιουργηθούν "παρατηρητήρια" καταγραφής "ρατσιστικών εκδηλώσεων" τα οποία θα συστήσει ο Δένδιας.

Συν τοις άλλοις, υπήρξε ήδη προσπάθεια φίμωσης των εθνικιστών του διαδικτύου, ενώ ξεδιάντροπά έγινε γνωστό ότι όποιος "διαδίδει δράσεις της Χρυσής Αυγής" θα.....μπαίνει σε λίστα (ΕΔΩ)

Τώρα έρχεται και το ΠΑΣΟΚ που προσφάτως είπε να κάνει την "επανάστασή" του και να θυμηθεί τη....δημοκρατία, να δημιουργήσει έναν διαδικτυακό κόμβο στον οποίο οι πολίτες θα ενημερώνουν και θα ενημερώνονται για τη "ρατσιστική" βια των κακών "φασιστών" με τελικό στόχο την....πολιτική εξόντωση του Εθνικιστικού Κινήματος.
(δώστε απάντηση σε όλους στις τηλεφωνικές γραμμές και στα mail...Εμείς το πράξαμε ήδη. Χωρίς ύβρεις..Και μια υπενθύμιση για το που μας οδήγησαν είναι αρκετή)

Αν στα παραπάνω προστεθούν και οι.....

Ξεκίνησαν σιγά, σιγά οι "ρουφιάνοι" τις απογραφές των "ακροδεξιών" της Ελλάδος..Μέσω ΜΚΟ, βεβαίως, βεβαίως..

 Όπως αναφέρουν «τα Νέα» το «Ινστιτούτου Αθηνά»(ντροπή και μόνο που πιάνουν στο στόμα τους τη θεά Αθηνά) κατέγραψε τις ομάδες αυτές που βρίσκονται σε άνθιση στην Ελλάδα.
Η λίστα με τις "ακροδεξιές" ομάδες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα
  • Πατριωτική Πολιτοφυλακή: Διοργανώνει παραστρατιωτικού τύπου εξορμήσεις
  • Οργάνωση Ελληνόψυχων Νέων Το Γεράκι της Θράκης: Διαδίδει αντιτουρκική και αντισημιτική προπαγάνδα

Ούτε μια δήλωση καταδίκης της τρομοκρατικής επίθεσης από τα αστικά κόμματα

Υποθάλπουν την τρομοκρατία κατά της Χρυσής Αυγής
 
Δεν μας προξενεί εντύπωση το γεγονός πως δέκα ώρες μετά την βομβιστική επίθεση μεγάλης ισχύος στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Δυτικής Αττικής στον Ασπρόπυργο ΚΑΝΕΝΑ κόμμα δεν έχει καταδικάσει την εν λόγω τρομοκρατική ενέργεια. Είναι γνωστό πως οι γιάφκες - ορμητήρια αναρχικών σε όλη την Ελλάδα συνεχίζουν απρόσκοπτα την εγκληματική δράση τους, παρόλο που έχουν καταλάβει δημόσια κτίρια. Οι επιθέσεις σε γραφεία και στελέχη μας και οι αντισυγκεντρώσεις από τους γνωστούς - άγνωστους σε βάρος των νόμιμων πολιτικών δράσεων της Χρυσής Αυγής συνεχίζονται υπό την ανοχή του κράτους. Πότε θα .....

Ηλίας Κασιδιάρης: "Ούτε οι βόμβες ούτε οι σφαίρες θα μας σταματήσουν"

Δείτε το βίντεο με δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του Εθνικιστικού Κόμματος....

Αμετανόητος μέχρι τέλους ο Jeffrey: "Έχω τη συνείδησή μου καθαρή"

«Όσο κι αν μου κόστισε, η συνείδησή μου λέει ότι έκανα αυτό που έπρεπε», είπε ο Γιώργος Παπανδρέου αναφορικά με το Μνημόνιο, υποστηρίζοντας την πολιτική που ακολούθησε όσο ήταν πρωθυπουργός.

«Όταν είσαι στην πολιτική, σε θέση ευθύνης, είσαι εκεί για να κάνεις κάτι. Για να αλλάξεις κάτι», τόνισε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος εμφανίστηκε τη Δευτέρα στο JFKJr Forum, όπου συζήτησε με τον Mike Doukakis.

Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε και.....

Αισχρή πρόκληση του ΣΚΑΙ...Προσπάθεια εξομοίωσης των δραστών της τρομοκρατικής επίθεσης στα γραφεία του Ασπροπύργου, με τους Έλληνες Εθνικιστές

Ολοκληρωτικός ο πόλεμος που δέχεται η Χρυσή Αυγή από το καθεστώς αλλά και μέσω της προπαγάνδας από τα πιο συστημικά ΜΜΕ...

Η πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, των κομμουνιστοαναθρεμένων και προσφάτως υπερασπιστών του καπιταλισμού, Λυριτζή - Οικονόμου, κάνοντας σύνδεση με τον Ασπρόπυργο όπου και βρίσκονται τα γραφεία της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγή που έγιναν στόχο τρομοκρατικής επίθεσης τα ξημερώματα ανέφεραν χαρακτηριστικά:

"Ελάτε ρε παιδία....Τι έγινε...; Τίποτα δεν έγινε..."
"Μήπως τα βάλανε στο μαγαζάτορα από κάτω τα εκρηκτικά...;"

Στο τέλος του ρεπορτάζ που ήταν μόλις 1 λεπτό και 5 δευτερόλεπτα, χαχανίζοντας ο ένας εκ των παρουσιαστών (που φέρνει και λίγο στον Λένιν) είπε:
"Είναι δουλειές της νύχτας που λέμε...Δουλειές της νύχτας", επιχειρώντας έτσι να συμψηφίσει θύτη και θύμα..

Για του λόγου το αληθές δείτε το βίντεο:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. Δυτικής Αττικής της Χρυσής Αυγής...Οι δράστες ήθελαν νεκρούς;!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, σχολιάζαμε ότι η επίθεση εναντίον των Εθνικιστών θα δυναμώσει από το καθεστώς με...κάθε μέσο. Αναγνώστες και συναγωνιστές είχαν διαβλέψει ήδη την...τακτική του εχθρού, που είναι γνωστή άλλωστε ιστορικά.

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη πριν από λίγο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο. Προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές, καταστράφηκε ολοσχερώς η είσοδος και το ισόγειο του κτηρίου και έσπασαν οι υαλοπίνακες σε όλα τα πέριξ καταστήματα.

Από το ωστικό κύμα τμήματα της πόρτας τρύπησαν τον τοίχο του διπλανού καταστήματος.  Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες σχηματίστηκε και εκεί τρύπα σχεδόν ενός μέτρου. Το ισόγειο του κτηρίου καταστράφηκε ολοσχερώς.

Όπως προέκυψε από την.....

Εκπληκτικό ΑΝΤΙ-ΠΑΣΟΚ βίντεο από τη Χρυσή Αυγή...

Δείτε το ..

Oι ΗΠΑ μιλάνε για "Αλλαγές συνόρων στα Βαλκάνια"!! - Απορρίπτουν τις θέσεις Μπερίσα, αλλά...

Μήνυμα-προειδοποίηση προς την Αλβανία απέστειλαν οι ΗΠΑ μέσω της εκπροσώπου τους στο State Department η οποία σε δήλωσή της αναφέρθηκε πως κάθε αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια "θα είναι αντιπαραγωγική όσο και αποσταθεροποιητική", αλλά το ζήτημα είναι ότι για πρώτη φορά τίθεται από τις ΗΠΑ έστω και με αρνητική διάθεση θέμα ενδεχόμενης αλλαγής συνόρων στα Βαλκάνια...
Πιο συγκεκριμένα η Victoria Nuland ανέφερε τα εξής:

Συζήτηση στο MEGA και την εκπομπή του Πρετεντέρη για να τεθεί εκτός νόμου η Xρυσή Αυγή!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Η μόνη "ανατροπή" που έρχεται είναι αυτή του σημερινού φαυλοκρατικού, πολιτικού και δημαγωγικού(mediaκου) κατεστημένου...

Στην εκπομπή "Ανατροπή" του MEGA, με παρουσιαστή τον Γιάννη Πρετεντέρη, για πρώτη φορά από το 1974 συζητείται αυτή την στιγμή να ... τεθει ένα κόμμα εκτός νόμου: Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή! Επειδή ξεκίνησε ... αγώνα κατά των "σκληρών της δεξιάς" ο Ε.Βενιζέλος!
Αντίθετος στο να τεθεί εκτός νόμου η ΧΑ ήταν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Π.Καμμένος, επειδή όπως εξήγησε εύστοχα "Θα κερδίσει, δεν θα χάσει η Χρυσή Αυγή αν τεθεί εκτός νόμου".
Ακούστηκαν και διάφορες άλλες ...

Νέο τηλεφωνικό κέντρο Χρυσής Αυγής για όλη την Ελλάδα!!

Νέο τηλεφωνικό κέντρο Χρυσής Αυγής για όλη την Ελλάδα
Η απήχηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ολοένα κι αυξάνεται στην ελληνική κοινωνία, δημιουργώντας την ανάγκη για καθημερινή επικοινωνία με τους πολίτες. Η Χρυσή Αυγή ανταποκρινόμενη στο αίτημα των Ελλήνων, δημιούργησε ένα νέο τηλεφωνικό κέντρο για καθημερινή επικοινωνία, το οποίο θα λειτουργεί 09:00 με 21:00. Στα συγκεκριμένα τηλέφωνα οι άνθρωποι της Χρυσής Αυγής θα δέχονται καταγγελίες και θα δίνουν πληροφορίες για όλες τις δραστηριότητες του Κινήματος. Παράλληλα, λειτουργούν τηλέφωνα επικοινωνίας σε κάθε γωνιά της Ελλάδος για τοπικά θέματα.
ΝΕΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (Καθημερινά 9πμ  - 9μμ)
210-6985121, 210-6985171, 210-6985173, 210-6985175
Αθήνα: