Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 18, 2014

Κάτω η Χούντα Σαμαρά - Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή: Εκδηλώσεις κατά της σκευωρίας σε όλη την Ελλάδα (Σάββατο 19 Ιουλίου)

Κάτω η Χούντα Σαμαρά - Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή: Εκδηλώσεις κατά της σκευωρίας σε όλη την Ελλάδα (Σάββατο 19 Ιουλίου)
Το Σάββατο 19 Ιουλίου σε όλες τις τοπικές οργανώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή θα πραγματοποιηθούν ομιλίες σχετικά με την συνεχιζόμενη παράνομη πολιτική δίωξη και την σκευωρία κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας.
Θυμίζουμε πως έχουν κατατεθεί στις εφέτες ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου από τον βουλευτή Αττικής, Ηλία Κασιδιάρη πάνω από 1000 υπογραφές Ελλήνων πολιτών (Υποψήφιοι, στελέχη, επιστημονικοί συνεργάτες, υποστηρικτές κ.α.), οι οποίοι δηλώνουν την....

Δημοσκόπηση Pulse: Σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή - Ο κόσμος γυρνά την πλάτη στους σκευωρούς

35% των ερωτηθέντων απολύτως βέβαιοι ότι η Χρυσή Αυγή υφίσταται πολιτικές διώξεις

Δημοσκόπηση με εντολέα το bankingnews.gr διεξήγαγε η Pulse, με θέμα τις επερχόμενες εθνικές εκλογές και την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, με ειδική ερώτηση περί των πολιτικών διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Στην ερώτηση για την πρόθεση ψήφου, η Χρυσή Αυγή επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά το αδιαμφησβήτητο γεγονός ότι είναι μακράν η τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου. Τα ποσοστά της Χρυσης Αυγή είναι βέβαιο ότι είναι διψήφια, αφού λαμβάνει το 9,5% των ψήφων με τους αναποφάσιστους να κυμαίνονται στο 8,5%.

Συγκεκριμένα τα ποσοστά των κομμάτων έχουν ως εξής:...

ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ: ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ. ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ

Γράφει ο Αντίοχος.

Το «Βήμα», είναι βεβαίως η ναυαρχίδα του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος και ως τέτοια γράφει συνήθως με γνώμονα το συμφέρον του συστήματος. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες φορές, που –για τους δικούς του λόγους- λέει αλήθειες που πονάνε και που δε μπορούν να αμφισβητηθούν, γιατί προέρχονται από «εσωτερική» πληροφόρηση. Έτσι στην υπόθεση της τυχαίας σύλληψης Μαζιώτη, ο «Βηματοδότης» περιγελά και  ξεβρακώνει τα φανταχτερά παραμύθια του καθεστώτος, για το «ερωτευμένο ζευγαράκι» και την «αμαζόνα» της (δήθεν…) «Αντιτρομοκρατικής». Ιδού και τα συμπεράσματα δικά σας:

«Πήγαιναν για μαϊμού…

ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ: ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!

Γράφει ο Αντίοχος.

Χθες, λοιπόν, βγήκαν στα εργαστήρια της ασφάλειας τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης για το όπλο του Μαζιώτη και το όπλο του αστυνομικού που τον πυροβόλησε. Οχτώ σφαίρες έριξε ο κόκκινος ληστοτρομοκράτης και μία ο αστυνομικός. Το δε όπλο του Μαζιώτη είναι «καθαρό», υπό την έννοια ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά…

Μέχρις εδώ καλά. Αλλά, τι όπλο είχε ο Μαζιώτης; Ένα USP. Το οποίο, όπως μας βεβαίωσαν φίλοι αστυνομικοί, είναι το όπλο που δίνει η αστυνομία στο προσωπικό της!

Τις πρώτες ώρες της αμηχανίας, τα καθεστωτικά ΜΜΕ αναφέρθηκαν στη μάρκα του όπλου του Μαζιώτη...

Οι μάσκες έπεσαν: H κομματική εφημερίδα του Σύριζα υποκινεί τις επιθέσεις κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής

Οι μάσκες έπεσαν: H κομματική εφημερίδα του Σύριζα υποκινεί τις επιθέσεις κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής
Για μια ακόμη φορά η ελληνική κοινωνία γίνεται μάρτυρας σε ένα θέατρο παραλόγου και υποκρισίας. Η συστημική κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, «Αυγή», φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της πρόσκληση δήθεν αντιφασιστικών συλλογικοτήτων σε δράσεις που σκοπό έχουν να κλείσουν τα γραφεία του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας.
Για εμάς στα βόρεια προάστια, οι κάθε είδους ενέργειες που μόλις προχθές (11/7) κατέληξαν σε επίθεση τραμπούκων στα γραφεία μας, είναι παντελώς αδιάφορες. Πως θα μπορούσαμε να σιωπήσουμε ή να κάνουμε πίσω, όταν στα συγκεκριμένα γραφεία οι ενέργειες τέτοιου ήθους, αφαίρεσαν δύο ζωές νέων και τραυμάτισαν σοβαρά ένα τρίτο.
Στην μνήμη λοιπόν του Γιώργου και του Μανώλη, όπως και στο όνομα του......

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

newego_LARGE_t_1101_54374864_type12713

Σε τούτη τη ζωή όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Η μεταφορά των γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Μαρούσι σήμανε συναγερμό στα κόκκινα παρακρατικά σκυλιά. του Σαμαρά και τους προστατευόμενους τρομοκράτες του συστήματος, που σε καθημερινή βάση παρενοχλούσαν το γραφείο μας, προκαλώντας φθορές στα ντουβάρια – γνωστή η διάθεσή τους για επαναστατική γυμναστική και “επαναστατικό ξέσπασμα” επί του ασφαλούς – ενώ απειλούσαν τους περιοίκους ζητώντας την απομάκρυνση των γραφείων μας.
Και ενώ η πρώτη σκέψη ήταν πως ενοχλήθηκαν τα ζαβά από......

OTAN H ΝΔ ΠΗΓΑΙΝΕ “ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ” ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

vjjexahnhg505dc60b7dcd7

Ο πρωθυπουργεύων ελέω των τοκογλύφων Σαμαράς με αφορμή τις υπογραφές για το δημοψήφισμα για το ξεπούλημα της Δ.Ε.Η. είπε στην ομιλία του ότι ο Σύριζα συνεργάστηκε με την… Χρυσή Αυγή!
Κατά πρώτον η αντίθεση της Χρυσής Αυγής στο ξεπούλημα και της Δ.Ε.Η. αποτελεί ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ του Κινήματος μας και έτσι δεν υπογράψαμε για να «συνεργασθούμε» με τον Τσίπρα, αλλά γιατί αυτή είναι η θέση μας. Κατά δεύτερον ο πρωθυπουργός της «Πολιτικής Άνοιξης» λησμονεί ότι το νομοσχέδιο για τον διορισμό των ιεροδιδασκάλων στους μουσουλμάνους της Θράκης, ενάντια στην βούληση της Άγκυρας υπερψηφίστηκε στην βουλή με ψήφους της Ν.Δ., της Χρυσής Αυγής και των ΑΝ.ΕΛ. Τότε δεν βάδιζε η Ν.Δ. με την Χρυσή Αυγή; Φτηνή σοφιστεία λοιπόν, για ακόμη μια φορά ψεύτικα λόγια του Σαμαρά.
Με αφορμή τα παραπάνω καταγγέλλουμε την ανυπαρξία πατριωτικής πολιτικής σε όλα τα εθνικά θέματα από την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Δώσαμε χωρίς αντιρρήσεις το πράσινο φώς στην....

ΑΦΟΥ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ, ΤΩΡΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ!

newego_LARGE_t_1101_54373894
Γράφει ο Αντίοχος.


Πρέπει να ήταν «αποφράδα» η χθεσινή ημέρα για το σάπιο πολιτικό κατεστημένο που καταδυναστεύει τη χώρα και το λαό μας. Διότι, ξέρετε τι είναι, λίγο μετά την είσοδο στη βουλή των χειρότερων εχθρών σου, για να τους αντιμετωπίσεις να αποφυλακίζεις έναν ληστοτρομοκράτη λόγω… παρέλευσης του 18μήνου (παγκόσμια πατέντα, δεν έχει συμβεί πουθενά αλλού), να τον αφήνεις να «εξαφανιστεί» και να «αδυνατείς» να τον εντοπίσεις για δύο ολόκληρα χρόνια (παρότι κουβαλάει μαζί του μια γυναίκα κι ένα μωρό παιδί) και να ’ρχεται μια ταπεινή πωλήτρια και κάποιοι μη προνομιούχοι αστυνομικοί και να σου χαλάνε τη δουλειά;
Τι κάνεις, λοιπόν, σ’ αυτή την περίπτωση; Κατ’ αρχάς, αντί να τους προστατεύσεις, όπως οφείλεις, καρφώνεις την πωλήτρια (ανακοινώνοντας ότι πήρε τηλέφωνο στο 100 κάποια κοπέλα από το τάδε μαγαζί – την ξέρουν ήδη οι «ασύλληπτοι σύντροφοι»…) και τον αστυνομικό που πυροβόλησε τον ληστοτρομοκράτη (δίνοντας το όνομά του στη δημοσιότητα). Και κατά δεύτερον, αφού.....

Πιάστηκε δημοσιογράφος των «Νέων» με όπλο και ναρκωτικά;


Πιάστηκε δημοσιογράφος των «Νέων» με όπλο και ναρκωτικά;

Παραθέτουμε το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας makeleio.gr για δημοσιογράφο της εφημερίδας "Τα Νέα".
Το ξημέρωμα Παρασκευής προς Σάββατο 11 με 12 Ιουλίου, Ομάδα Δίας επιχείρησε να κάνει έλεγχο και να σταματήσει προς νόμιμη εξακρίβωση στοιχείων όχημα που εκινείτο περίεργα μπροστά από την οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Επρόκειτο για τους συνήθεις ελέγχους που έχουν ενταθεί στο κέντρο της πόλης και όλοι οι Έλληνες πολίτες είμαστε υποχρεωμένοι να τους υπακούμε ευλαβικά αφού δεν παραβιάζεται κανένα συνταγματικό μας δικαίωμα. Έλεγχο που υφιστάμεθα όλοι στο πλαίσιο-πάντα της νομιμότητας-από τις διωκτικές αρχές.
Ο οδηγός του οχήματος-κατά τις πληροφορίες που δεν νομίζουμε ότι...

Ποιοι “δολοφονούν” τον Όμηρο;


Ποιοι “δολοφονούν” τον Όμηρο;

υπό Νικολάου Μπαραμπούτη, Ιατρού Παθολόγου

Τά θαύματα τοῦ κόσμου εἶναι ἑπτά καί εἶναι τά ἑξῆς:
1) Ὁ κολοσσός τῆς Ρόδου
2) Ὁ φάρος τῆς Ἀλεξανδρείας
3) Τό ἄγαλμα τοῦ  Διός εἰς Ὀλυμπίαν
4) Ὁ ναός τῆς Ἀρτέμιδος εἰς Ἔφεσον
5) Τό.....