Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 01, 2013

ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

KAMINHS
Μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα χτύπησε ο λαθροδήμαρχος Καμίνης (εκλεκτός της ΡΗΜΑΔ και του κόμματος που κατάκλεψε την Ελλάδα κατά κύριο λόγο ευθύνεται για τη δυστυχία μας) και δήλωσε πως θα απαγορεύσει (!!!) την αυριανή διανομή πασχαλινών τροφίμων της Χρυσής Αυγής στους Έλληνες (που εξαθλίωσαν εκείνοι που τον στηρίζουν)! Αυτό μάλιστα το ανακοίνωσε προ ολίγου με μια απίστευτη ανάρτηση στο… facebook, στην οποία ξερνάει χολή και μίσος. Ιδού:

«Τις ημέρες κατάνυξης και αγάπης διάλεξε η Χρυσή Αυγή για να κάνει επίδειξη πρόκλησης, με....

«Αντιρατσιστική» προπαγάνδα στο επίσημο περιοδικό της Αστυνομίας - ΒΙΝΤΕΟ


«Αντιρατσιστική» προπαγάνδα στο επίσημο περιοδικό της Αστυνομίας - ΒΙΝΤΕΟ

Άθλιες κομματικές παρεμβάσεις στην αστυνομία
Πέρα από κάθε έλεγχο λειτουργεί ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Ν. Δένδιας (και κατά δήλωσή του φίλος των μασόνων…), ο οποίος αποφάσισε να κάνει… αντιρατσιστική προπαγάνδα στους αστυνομικούς! Έτσι, το τελευταίο τεύχος του περιοδικού «Αστυνομική Ανασκόπηση», το οποίο εκδίδεται από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ (στα τυπογραφεία της Τυποεκδοτικής του ΚΚΕ…) και το πληρώνουν από τον πενιχρό μισθό τους οι Έλληνες αστυνομικοί, κυκλοφορεί με ειδικό «αντιρατσιστικό» ένθετο, το οποίο είναι γραμμένο από εκπροσώπους όλων των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου. Φυσικά, στην… πλέρια δημοκρατία τους, δεν υπάρχει χώρος για έστω έναν υποτυπώδη αντίλογο από το κόμμα που ψήφισαν σχεδόν μισό εκατομμύριο Έλληνες και που –σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις- αν γίνονταν εκλογές σήμερα θα το ψήφιζαν 1 εκατομμύριο Έλληνες. Σίγουρα δε και πολλοί αστυνομικοί. Κι έχουν μετά το θράσος όλοι αυτοί να μιλάνε περί «άκρων», «φασισμού», «χούντας» κ.τ.λ.

Ιδού και το σχετικό δελτίο τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Δενδιοκρατίας:

Εκτόξευση στη Β' Αθήνας για τη Χρυσή Αυγή...3η δύναμη με μικρή απόσταση από ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ!

Μεγάλη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την εταιρεία ALCO για τη Β' Αθηνών δημοσιεύει το ηλεκτρονικό site thepaper.gr (που μόνο φιλικά διακείμενο δεν είναι στο Εθνικιστικό Κίνημα καθώς τη διαχείρισή του την έχουν 3 μεγαλοδημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ).

Και μπορεί ο τίτλος του, "Καμπανάκι Κινδύνου για ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ", να προϊδεάζει για το τι επακολουθεί, ωστόσο ο "κίνδυνος" είναι ένας και λέγεται Χρυσή Αυγή, καθώς στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας οι Εθνικιστές καταγράφουν ποσοστά που τρομοκρατούν το σύστημα (και μάλιστα από μια δημοσκοπική εταιρεία που έχει μένος με τη Χρυσή Αυγή).

Συγκεκριμένα, στην έρευνα που συμμετείχαν μέσω.......

Συνελήφθησαν οι αναρχικοί - ληστές - εγκληματίες - τρομοκράτες -βλαστάρια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ!!!

ΣΟΚ (μόνο για τους μαζάνθρωπους): Γιός στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ καταζητείται για ληστείες και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σας "πονάει" τώρα "προοδευτικούληδες" όταν προσδίδουμε πολιτική ταυτότητα στους τρομοκράτες...;!;! Είναι η αλήθεια όμως..Η τρομοκρατία έχει χρώμα. Είναι κόκκινη, με ολίγον ροζουλί στα πρότυπα της....Νέας Εποχής

Ραγδαίες εξελίξεις καταγράφονται στο μέτωπο της τρομοκρατίας καθώς η Αστυνομία προχώρησε στις 4.30 το πρωί στη σύλληψη των δύο υπόπτων που κατηγορούνται για τρομοκρατικές ενέργειες Φ. Χαρίση – Πούλου και Αρ. Ντάλιου καθώς και τριών ακόμη με τις κατηγορίες για υπόθαλψη , χρήση πλαστών εγγράφων κτλ.

Ο γιος του συνδικαλιστής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρίσης – Πούλος και ο Ντάλιος συμμετείχαν σε ......

ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ


Η πρωτομαγιά αποτελεί τον συμβολισμό του ανθοβολήματος της φύσης ως μήνυμα ελπιδοφόρο στις καρδιές μας και την ημέρα φυσικά της αποδόσεως των επιβεβλημένων ύψιστων Τιμών στο πρόσωπο της Εθνικής Εργατικής Τάξης. Μια εργατική τάξη που αποτελεί ασφαλώς το κυριότερο μοχλό ανάπτυξης και την ψυχή της Πατρίδος, τα χέρια που θα δώσουν πνοή στους σχεδιασμούς του εθνικού κράτους για ανάπτυξη και ουσιαστική πρόοδο.
Η εργατική πρωτομαγιά στα τωρινά δύσκολα και κατοχικά χρόνια έχει.....

Το ΚΚΕ και ο "Ριζοσπάστης" διαφημίζουν τις ληστρικές και χρεοκοπημένες τράπεζες

Λίγες μέρες πριν το ΚΚΕ (καπιταλιστικό κόμμα Ελλάδος) άλλαξε γενικό γραμματέα. Έτσι αποχαιρετήσαμε την σταλινική δεινόσαυρο Αλέκα Παπαρήγα και την θέση της στον αγώνα υπέρ των εργαζόμενων(;) ή καλύτερα υπέρ των τραπεζών ανέλαβε ο ανεπάγγελτος Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στον Κυριακάτικο Ριζοσπάστη (28/04/2013) είδαμε στο οπισθόφυλλο να φιγουράρει μια......

Δείτε τους δύο Έλληνες πιλότους που αναδείχθηκαν οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ του ΝΑΤΟ!!! (Βίντεο)


Εξαιρετικά τιμητικές διακρίσεις απέσπασαν στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Τακτικού Προγράμματος Ηγεσίας (Tactical Leadership Programme).

Ο Σμηναγός Θεοχάρης Κατσαρός και ο Υποσμηναγός Ιωάννης Σιάνος της Πολεμικής Αεροπορίας αναδείχθηκαν οι καλύτεροι πιλότοι στο ΝΑΤΟ. Ο Επισμηναγός Μαρίνος Μπογατίνης που είναι εκπαιδευτής στο πρόγραμμα ψηφίστηκε για 3η φορά ως ο καλύτερος εκπαιδευτής.
Δείτε τι είπαν οι δύο πιλότοι, οι οποίοι ήταν προσκεκλημένοι στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ:

Συλλ-αλητήριο λαθρομεταναστών στη Μανωλάδα - Κουρέλι το Σύνταγμα!


Συλλ-αλητήριο λαθρομεταναστών στη Μανωλάδα - Κουρέλι το Σύνταγμα της Ελλάδος!

Την ίδια ώρα που ο κόντε-Δένδιας (του… συνταγματικού τόξου) ανακοίνωνε από την… Νέα Υόρκη «σχέδιο δράσης για τα θέματα της μετανάστευσης και του ασύλου, από τα πλέον σύγχρονα στην Ευρώπη», 2.000 λαθρομετανάστες συμμετείχαν σε συλλ-αλητήριο που διοργάνωσε η ΜΚΟ του Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡCIA στην Νέα Μανωλάδα, κατά παράβαση του Συντάγματος που προβλέπει δικαίωμα συνάθροισης μόνο για τους Έλληνες.

Όπως πληροφορούμαστε από ιστοσελίδα «αλληλέγγυων», οι.....

Άθλια συκοφαντική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής


Άθλια συκοφαντική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής

Μία νέα άθλια συκοφαντική επίθεση κατά του Εθνικιστικού Κινήματος σημειώθηκε σήμερα. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα των συντακτών, οι ιστότοποι zougla και tvxs, καθώς και άλλα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα προχώρησαν στη δημοσίευση ενός ακόμη αισχρού και χυδαίου ψεύδους. Αποπειράθηκαν να συνδέσουν τον δράστη της δολοφονίας της άτυχης 23χρονης στην Νέα Μάκρη με... την Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε αποσπάσματα από σχετικό άρθρο και φρίξτε:

"Δολοφονία με νεοναζιστική οσμή. Εξέπνευσε η.....