Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 08, 2013

"Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο" και στη Ζάκυνθο...Αναρχοαριστεροί στο νοσοκομείο από το "τσάκισμα του φασισμού"

Σ.Σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αντίστοιχη ανακοίνωση με...ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ έκανε και η διαδικτυακή αναρχογιάφκα (ΕΔΩ)

7235720972
Σίγουρα γνωρίζετε τη λαϊκή παροιμία «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης». Οι «κλέφτες», λοιπόν, που φωνάζουν στη συγκεκριμένη περίπτωση που εξετάζουμε, είναι οι συριζαίοι που οργάνωσαν αντισυγκέντρωση στην Ζάκυνθο, την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος που έκανε διανομή τροφίμων το πρωί και συγκέντρωση το βράδυ η Χρυσή Αυγή, για να… τσακίσουν τους φασίστες. Μόνο που συνέβη το αντίθετο και τώρα σκούζουν σα… μωρές παρθένες, ότι τους.....

Ανακοίνωση και από τα ορφανά του Τσαουσέσκου (λέγε με ΔΗΜΑΡ) εναντίον του ΣΚΑΙ που τόλμησε να βγάλει εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής σε πανελλήνια μετάδοση

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Προφανώς οι "αριστερο-φιλελεύθεροι" αντιλαμβάνονται τη "δημοκρατία" και την "πολυφωνία" στα στενά όρια που ορίζει το...κομμουνιστικό/διεθνιστικό καθεστώς τύπου Τσαουσέσκου και Χόνεκερ, που τόση ελευθερία προσέφεραν στους λαούς τους! Από καταναγκαστική εργασία για πολυεθνικές, μέχρι μαζικές εκτελέσεις για απειθαρχία στη...δικτατορία του προλεταριάτου...

Διαβάστε την εμετική ανακοίνωση του κόμματος του 1%, άντε 2%

"Προσβεβλημένος είναι ο δημοκρατικός κόσμος από τη χθεσινοβραδινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ με τη θλιβερή παρουσία των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής. Επί ώρες και χωρίς αντίλογο, ακούγονταν σε πανελλαδικό δίκτυο ένα κήρυγμα μίσους και ξενοφοβίας.
 

Η Δημοκρατία εκτός από ανοχή έχει και κανόνες. Ας το καταλάβουν όλοι ότι....

ΑΙΣΧΟΣ: Απάλλαξαν με τροπολογία τους τραπεζίτες που έδιναν παράνομα δάνεια στα κόμματα

UPDATE: Διαβάστε σχετικά
 


Ένα πολιτικό σκάνδαλο που απλά αναδεικνύει την ποιότητα της πολιτικής ζωής της χώρας και την διαπλοκή μεταξύ πολιτικών κομμάτων (όλων των πολιτικών κομμάτων που είχαν πάρει δάνεια από τις τράπεζες που σημαίνει ότι πλην Ανεξάρτητων Ελλήνων και Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή) έγινε πραγματικότητα:

Κατατέθηκε στην Βουλή και έγινε δεκτή, παρ'ότι εκπρόθεσμη, τροπολογία που απαλλάσσει από την ενδεχόμενη δίωξη για απιστία τα μέλη της διοίκησης τραπεζών που έδωσαν δάνεια σε νομικά πρόσωπα μεταξύ των οποίων και τα πολιτικά κόμματα πέρασε η κυβέρνηση κατά την ψηφοφορία νομοσχεδίου για τις επενδύσεις την περασμένη εβδομάδα.

Η τροπολογία  κατατέθηκε εκπρόθεσμα από.....

ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ: ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ" ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΣΕ... "ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ"

Η Δημοκρατική Γερουσιαστής της Καλιφόρνια, Jackie Speier*, θέλει να γίνει ομοσπονδιακός ένας πολιτειακός νόμος που απαγορεύει την παροχή συμβουλών προκειμένου να αλλάξει ο «σεξουαλικός προσανατολισμός» ενός ατόμου.

Αυτό μπορεί σε κάποιους να μην ακούγεται και πολύ ακραίο, αλλά η παιδοφιλία θεωρείται και αυτή ένας «σεξουαλικός προσανατολισμός» σύμφωνα με αυτό το νομοσχέδιο.

Σύμφωνα με ....

Το ζήσαμε και αυτό..Έβγαλε ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ και εγκαλεί τον ΣΚΑΙ για "μη δημοκρατικό διάλογο" στην εκπομπή του Τράγκα!

Διαβάστε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ(ιστανικού) κόμματος:

"Χθες ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ έκανε την επιλογή να μεταδώσει εκπομπή προβολής της Χρυσής Αυγής και των πρακτικών της, με εμψυχωτή τον Γ. Τράγκα.

Δεν επρόκειτο για εκπομπή πολιτικού διαλόγου χωρίς αποκλεισμούς, ούτε για συνέντευξη με δημοσιογραφική αντίκρουση, αλλά για...

Απάντηση Κασιδιάρη σε Πρετεντέρη


Απάντηση Κασιδιάρη σε Πρετεντέρη

Δε θίγομαι από τους βλακώδεις χαρακτηρισμούς και τις ανοησίες Πρετεντέρη, τις οποίες δεν είχα καν τον χρόνο και τη διάθεση να διαβάσω εν συνόλω (ενημερώθηκα απλά για τον αποτυχημένο τίτλο του εν λόγω φληναφήματος).

Τουλάχιστον οι Χρυσαυγίτες, όσο "ακραίοι" κι αν είναι, δεν παριστάνουν τους καραγκιόζηδες στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, πετώντας πλαστικές φιάλες σε διαιτητές αγώνων μπάσκετ.
 
Ασφαλώς δεν μπορούμε να κάνουμε και εμείς εμπάργκο 2 ωρών στον Πρετεντέρη, όπως έκανε ο... "ultra επαναστατικός και αντιμνημονιακός" Σύριζα, που.....

ΟΛΟΚΛΗΡΗ η χθεσινή εκπομπή του Τράγκα με καλεσμένους 4 Χρυσαυγίτες βουλευτές

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Τράγκα, με καλεσμένους τους Εθνικιστές βουλευτές Χρήστο Παππά, Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρο, Α. Ματθαιόπουλο...

3 ώρες γεμάτες Εθνικιστική Ιδεολογία, επιχειρήματα σε πανελλήνια μετάδοση..

ΕΙΣΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ»; ΘΕΛΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ; ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

KOTSIRAS
Από τότε που μπήκε στη βουλή η Χρυσή Αυγή, πολλά κόμματα και πολιτικά πρόσωπα που βυθίζονταν στην ανυπαρξία βρήκαν λόγο ύπαρξης, βρίζοντας και συκοφαντώντας την. Όπως φαίνεται, οι ανύπαρκτοι βρήκαν μιμητές και στους υπόλοιπους χώρους, ακόμα και στον λεγόμενο «καλλιτεχνικό». Όποιος, λοιπόν, ξεχασμένος από τον κόσμο «καλλιτέχνης» έχει… κεσάτια (άτιμη οικονομική κρίση, τι ζημιές έκανες…) και θέλει να διαφημιστεί δωρεάν τραβάει μια δήλωση κατά της Χρυσής Αυγής και εξασφαλίζει δημοσιότητα που αλλιώς δε θα την έβλεπε ούτε στο πιο τρελό του όνειρο.

Στη λίστα με τους… φασιστοφάγους «καλλιτέχνες» προσετέθη και.....

Spiegel: Να πόσα χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα!!


Αν το ήθελε, η Γερμανία θα μπορούσε να σώσει την Ελλάδα. Όχι δανείζοντάς την ξανά. Απλά καταβάλλοντας τις αποζημιώσεις από τον Α’ και το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το πόρισμα που είχε ζητήσει η ελληνική κυβέρνηση για το ύψος των κατοχικών αποζημιώσεων είναι έτοιμο, αλλά κρατείται μυστικό.
Η Γερμανία χρωστά στην Ελλάδα, αυτό είναι δεδομένο. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι εμπειρογνώμονες σύμφωνα δημοσίευμα της εφημερίδας Το Βήμα της Κυριακής. Το άρθρο αυτό αναδημοσιεύει στην ηλεκτρονική του έκδοση το Spiegel, αλλά πάει το θέμα, λίγο παρακάτω!
Σύμφωνα λοιπόν με....

Τον "χάλασε" τον εκδότη με την Πόρσε η εικόνα Χρυσαυγιτών σε πανελληνια μετάδοση

"Έτσουξε" πάρα πολύ τον Νικολάκη της Εκάλης, τον "αδέσμευτο", η παρουσία των Ελλήνων Εθνικιστών βουλευτών σε ένα κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας και με τη δυνατότητα να μιλήσουν, επιτέλους, για θέματα ιδεολογίας και πολιτικής για ικανό χρονικό διάστημα ώστε να καταλάβει ο κόσμος τις θέσεις της Χρυσής Αυγής..

"Έτσουξε" ακόμη περισσότερο που τα πυρά στόχευσαν κατευθείαν στην "καρδιά" του κατεστημένου που υπηρετεί τόσα χρόνια και ο...νικολάκης ο Χατζηνικολάου..

Για αυτό και σαν "κακιά πεθερά" έγραψε στο twitter του...

Ο πρώτος ιδιοκτήτης σκλάβων στις Η.Π.Α. ήταν ….νέγρος !



Ελάχιστοι γνωρίζουν  ότι ο πρώτος ιδιοκτήτης σκλάβων στις  Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, δεν ήταν Ευρωπαίος αλλά ένας νέγρος  από την Ανγκόλα (!), γνωστός με το όνομα Anthony Johnson. Χάρη σ’ αυτόν, το 1655, καθιερώθηκε  η δουλεία στη Βιρτζίνια, και ακολούθως σε άλλες πολιτείες.

Μέχρι τότε, η δουλεία δεν υπήρχε στις αμερικανικές αποικίες. Αντ’ αυτής υφίστατο ένας θεσμός  που επέτρεπε την μισθωμένη υπηρεσία από τους λεγόμενους «μισθωμένους υπηρέτες» («indentured servants»). Ήταν σε ....

"Ελευθερία" του Mircea Eliade


Υπάρχει μια έκφανση του Κινήματος της Σιδηράς Φρουράς, η οποία δεν έχει διασαφηνιστεί εις βάθος: Αυτό της ελευθερίας του ατόμου! Η Σιδηρά Φρουρά, όντας πρωταρχικά ένα κίνημα πνευματικό που αποσκοπεί στην δημιουργία του Νέου Ανθρώπου και στην λύτρωση του Λαού μας, δεν μπορούσε να αναπτυχθεί και να ωριμάσει χωρίς να διαφυλλάτει την ατομική ελευθερία, την ίδια "ελευθερία" για την οποία άπειρα βιβλία έχουν γραφτεί, τα όποια έχουν στοιβαχτεί σε ισόποσες βιβλιοθήκες, για την οποία αρκετές δημοκρατικές ομιλίες έχουν συντελεστεί εν ονοματί της, χωρίς όμως να πραγματώνεται κατ'ουσίαν η να διαφυλάσσεται. 
Οι άνθρωποι που.....