Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 26, 2013

Παπαγάλοι της ΝΔ: Αν γίνουν εκλογές θα γίνει συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, Καμμένου και... Χρυσής Αυγής!!!

Έχουν αφηνιάσει στην κυριολεξία ο (φον) Αντωνάκης και τα παπαγαλάκια του στα ΜΜΕ –κι όχι μόνο αυτοί- από την συνεχή, πρωτοφανή και ανεπανάληπτη άνοδο της Χρυσής Αυγής και κάνουν τη μια γκάφα μετά την άλλη. Τώρα, ρίχνουν στην πολιτική πιάτσα το καταγέλαστο σενάριο περί ενδεχόμενης συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Καμμένου και… Χρυσής Αυγής!!! Ναι, καλά διαβάσατε, δε σας γελάνε τα μάτια σας, ούτε εμείς γράψαμε λάθος! Αυτά τα ευφάνταστα σενάρια τα γράφει ένας...

ΤΩΡΑ ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής ΖΩΝΤΑΝΑ

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναλύει και σχολιάζει ζωντανά στο XAgr.net:

- Το Εθνικιστικό Κίνημα απέναντι στις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Δήμοι, περιφέρειες, ευρωκοινοβούλιο: οι στόχοι μας

- Τι θα συμβεί με όσα γαλάζια και πράσινα στελέχη χτυπήσουν την πόρτα της Χρυσής Αυγής...;

- Το ξεπούλημα του ενεργειακού μας πλούτου και τα "yes sir" του Σαμαρά στον Ομπάμα

- Υπογεννητικότητα και λαθρομετανάστευση: οι πρώτοι εθνικοί κίνδυνοι

- Πολιτική κάθαρση: το πρώτο κεφάλαιο στο πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LINK...

Οι τίμιοι πατριώτες της παραδοσιακής δεξιάς φεύγουν από την ΝΔ κι έρχονται στην Χρυσή Αυγή!


Οι τίμιοι πατριώτες της παραδοσιακής δεξιάς φεύγουν από την ΝΔ κι έρχονται στην Χρυσή Αυγή!

Άρθρο με θέμα την απομάκρυνση των λεγόμενων «παραδοσιακών δεξιών» (των τιμίων πατριωτών, για να το πούμε διαφορετικά) από την ΝΔ και τον ερχομό τους στις τάξεις της Χρυσής Αυγής, που παίρνει διαστάσεις χιονοστιβάδας, γράφτηκε στην ιστοσελίδα bankingnews.gr. Το άρθρο γράφει ο «Ειδικός Συνεργάτης», ο οποίος σύμφωνα με την ιστοσελίδα «είναι πολιτικός, πρώην μέλος κυβέρνησης και θα αναλύει στο http://www.bankingnews.gr ορισμένες πτυχές της πολιτικής».
Ιδού τα κυριότερα σημεία του:

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΠΟΙΑ ΤΡΟΙΚΑ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ… ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ!


+γ+Σ+κ+Σ+ν+Ψ+Σ+ο+Χ+κ+Ω+μ_+ι+δ+Σ+μ+ν+β+γ+Ω_+μ+Σ+γ+θ+ξ+δ+Σ_+ζ+Φ
Λοιπόν, προς όλους όσους… ανησυχήσατε, η είδηση είναι… καρατσεκαρισμένη: ο Γ. Καρατζαφέρης ζει! Κι όχι μόνο ζει, αλλά δίνει και συνεντεύξεις. Το Σάββατο, λοιπόν, έδωσε μία τέτοια στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή “φαινόμενο που πρέπει να προσβάλλει τη συνείδηση όλων των Ελλήνων”. Ιδού τι άλλο ξεστόμισε:
“Είναι προϊόν της απογοήτευσης. Είναι οι «τιμωροί». Και κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά… Αυτό το φαινόμενο θα το αντιμετωπίσει η Ελλάδα πολύ σκληρότερα απ’ ό,τι την τρόικα την επόμενη ημέρα. Τα δεινά που θα μας επιφυλάξει μια παντοδυναμία της Χρυσής Αυγής θα είναι μεγαλύτερα και περισσότερα απ’ ό,τι τα δεινά της τρόικας“.
Τρεις σύντομες παρατηρήσεις:

Χείμαρρος Νίκος Μιχαλολιάκος στην Τ.Ο. Αθηνών....

Δείτε το βίντεο....

Τρέμει το Σύστημα την επέλαση της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές

Γράφει ο Αντίοχος.
«Ακροδεξιός εφιάλτης στο δρόμο για τις ευρωεκλογές».
Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στον Αύγουστο, αλλά ο μεγάλος εφιάλτης του ντόπιου και του διεθνούς συστήματος εξουσίας είναι από τώρα οι ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014. Θα σας παραθέσω δυο-τρία ενδεικτικά δημοσιεύματα και δηλώσεις «δημοκρατών» για να καταλάβετε το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζουν.  Έγραψε τις προάλλες η «Ημερησία» (συμφερόντων του big Boss Μπόμπολα), με τίτλο «Ακροδεξιός εφιάλτης στον δρόμο προς τις ευρωεκλογές του 2014» και φωτογραφία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου:

Το ΚΚΕ χρωστάει 1,5 εκ.ευρώ στα ασφαλιστικά ταμεία για τον 902!

Η κρατική ραδιοτηλεοπτική συχνότητα του 902 παραχωρήθηκε το 1993 δωρεάν στο “κόμμα του λαού” από τους υπουργούς της τότε κυβέρνησης
Ανδρέα Παπανδρέου, ΒενιζέλοΤζοχατζόπουλοΓεννηματά και Χαραλάμπους
Η πώληση του 902 σε επιχειρηματικό όμιλο είναι ίσως το μεγαλύτερο κομματικό τηλεοπτικό "κόλπο" στα χρονικά. 
Είναι κοινό γνώρισμα όλων των απο-κομμάτων του “δημοκρατικού” τόξου να παίρνουν δωρεάν παροχές από το κράτος, να τρώνε, να πίνουν και μετά να “ξεπουλάνε” την περιουσία του ελληνικού λαού, κερδίζοντας εκατομμύρια σε ευρώ (και δισεκατομμύρια σε δραχμές για να μην ξεχνιόμαστε για το ύψος των ποσών που μιλάμε). Η συγκεκριμένη μπίζνα απέφερε στο ΚΚΕ κέρδος 3,7 εκατομμυρίων ευρώ.
Αυτό όμως που....

NEWSBOMB: ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ… ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ!

dimoskopisi1
Εδώ και δύο μήνες έχει να εμφανιστεί στη δημοσιότητα δημοσκόπηση. Μήπως δε γίνονται λόγω θέρους, γιατί λείπει ο κόσμος σε διακοπές; Αυτό μπορεί να ίσχυε μέχρι το 2009, αλλά όχι τα επόμενα χρόνια. Βλέπετε, ο κόσμος δεν έχει λεφτά πλέον για να πάει διακοπές κι εκείνοι οι λίγοι που πήγαν, προτίμησαν τον Αύγουστο, όπου πράγματι, ναι, δεν γίνονται δημοσκοπήσεις. Τι απέγιναν όμως οι δημοσκοπήσεις του Ιουλίου; Γιατί χάθηκαν; Γράφει σχετικά ο δημοσιογράφος Μάρκος Μουζάκης σε άρθρο του με τίτλο «Βρε μπας και δεν είναι ο γιαλός στραβός;», στην ιστοσελίδα Newsbomb:
«Απορούν, πληροφορήθηκα, επιτελείς της κυβέρνησης με.....

Ο cool Alexis κάνει ακόμη βουτιές και έχει αχθοφόρο έναν ασφαλίτη.... Έτσι είναι η καπιταλιστική Επανάσταση των νεομαρξιστών!


Ο σκληρός πολέμιος της τρόικα, ο καταστροφέας του μνημονίου, το παιδί το λαού Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει απτόητο τις διακοπές του. Μάλιστα έχει πάντα μαζί του ομάδα αστυνομικών, όχι γιατί κινδυνεύει από τους μυστικούς πράκτορες της Μέρκελ, αλλά γιατί κάποιος πρέπει να κουβαλάει και τις βαλίτσες.

Σύμφωνα με....