Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 27, 2014

Γκρεμίστε τη Δικτατορία των Διεφθαρμένων!


Γκρεμίστε τη Δικτατορία των Διεφθαρμένων!

«Μην αποκάμεις, σαλπιγκτή, και μη λιγοπιστήσεις, χιλιάδες νύχτες θα διαβούν, νύχτες σιγής και φρίκης,
μα θάρθη - θάρθη ένα πρωί που εσύ θα τους χτυπήσεις με την παλιά σου σάλπιγγα τους νέους σκοπούς της νίκης».
Γ. Αθάνας

Δραματικά επίκαιρος ο ποιητής, ο οποίος έναν σχεδόν αιώνα πριν, περιέγραφε την δεινή θέση στην οποία περιήλθε η Ελλάς μετά την Μικρασιατική Καταστροφή. Έτος 2014 και στο ψευτορωμαίικο των Μνημονίων, της ανεργίας, της φτώχειας και του ξεπουλήματος της εθνικής μας περιουσίας, η κάστα των προσκυνημένων, σε ολάκερο το φάσμα της εξουσίας, αποφασίζει και διατάζει, επιβάλλοντας κατά τρόπο παράνομο και στυγνό την τιμωρία της επί εκείνων που έχουν την εθνική αξιοπρέπεια να αντιστέκονται.
Την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014, δύο ακόμη βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, διάβηκαν την πύλη του Εφετείου. Την πύλη την οποία ούτε.....

Η "ανοιχτή ΕΡΤ" στα χνάρια του.....Σαμαρά και του Μπόμπολα. "Η Χρυσή Αυγή έχει χρηματοδότες... εφοπλιστές"!!! - ΒΙΝΤΕΟ



Η ΕΡΤ – υπό την προστασία του (παρα)κράτους – παραμένει «ανοιχτή» και οι δημοσιογράφοι που συνεχίζουν το «έργο» της είναι ταγμένοι να προπαγανδίζουν τις θέσεις της ακρο-αριστεράς, διατηρώντας το διαχρονικό ρόλο της (τσιφλίκι της Αριστεράς). 

Χαζεύοντας λοιπόν κάποιες εκπομπές πέσαμε πάνω σε μια στην ΕΡΤ3, που κάποια παρτάλια μιλούσαν για τη… χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής και τα «μαύρα ταμεία» του κόμματος. Ακούστηκαν πάλι οι γνωστές γελοιότητες περί χρηματισμού από εφοπλιστές και επιχειρηματίες και αυτή τη φορά προστέθηκαν τα… ξένα, ρώσικα για την ακρίβεια, κεφάλαια. 

Όλα τα παραπάνω, αν κρίνουμε το ποιόν των νεοσσών της παραπληγικής αντεθνικής αριστεράς, θα προκαλούσαν μονάχα οίκτο και ορισμένα μειδιάματα.
Διανθίστηκαν λοιπόν και από τις «καταγγελίες» ενός δημοσιογράφου του.....

Εφημερίδα «Εστία»: Μύθος ο επιχειρούμενος «επαναπατρισμός» των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής προς τη Ν.Δ

Πληθαίνουν οι φωνές εκείνες οι οποίες μιλάνε για το αυτονόητο, εις ό,τι αφορά τον επιχειρούμενο «επαναπατρισμό» των ψηφοφόρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πίσω στη Ν.Δ. Μετά την «Καθημερινή» και η εφημερίδα «Εστία», με κείμενο το οποίο έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο «Μυθεύματα «επαναπατρισμού»», υποστηρίζει την άποψη ότι οι ψηφοφόροι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελούν οριστικά χαμένη θέση για τη Ν.Δ. Ο αρθρογράφος της «Εστίας» Α.Π Δημόπουλος τονίζει χαρακτηριστικά στο κείμενό του τα εξής:

«Η θεωρία της «δεξιάς» στροφής αποτελεί ομοίως ετοιμόρροπο πολιτικό συλλογισμό- γιατί στην καρδιά του εγκαταβιώνει, ακριβώς, μία διττή φαντασίωση «επαναπατρισμού». Το ένα σκέλος της αφορά την «Χρυσή Αυγή». Το άλλο αφορά την λεγόμενη «αντιμνημονιακή» δεξιά. Πρόκειται για έναν συλλογισμό εσφαλμένης ή μάλλον «φαντασιακής», κατά την ορολογία του Edward Said, πολιτικής γεωγραφίας. Η Ατλαντίδα δεν είναι, απλώς, εκεί. Ακόμα και να ήταν, κανείς δεν θα ήταν έτοιμος να μεταβεί. Γιατί;

Στην περίπτωση της «Χρυσής Αυγής» το πράγμα θα όφειλε να ήταν προφανές. Κανείς από τους οπαδούς της «Χρυσής Αυγής» δεν φαίνεται έτοιμος να βάλει πλώρη για την «πατρίδα» της «μεγάλης κεντροδεξιάς». Ο πρώτος λόγος, είναι, φυσικά, εγγενής. Για πολλούς έξ’ όσων η «Χρυσή Αυγή» κατέστη η νέα...

Ηλίας Παναγιώταρος στον Guardian: Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει παρά τις συνεχιζόμενες πολιτικές διώξεις

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στον Guardian και τον δημοσιογράφο Antony Loewenstein έξω από το Εφετείο όπου σχεδόν καθημερινά συγκεντρώνονται οι βουλευτές, τα στελέχη και απλά μέλη του Κινήματος για να διαμαρτυρηθούν για την σκευωρία και να συμπαρασταθούν στους Συναγωνιστές βουλευτές που υφίστανται παράνομες πολιτικές διώξεις.

Για την άνοδο της Χρυσής Αυγής ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος δήλωσε: «Βρισκόμαστε σε άνοδο. Η υποστήριξη του κόσμου μεγαλώνει παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει αποδυθεί σε μια δίωξη -100% πολιτική- εναντίον της Χρυσής Αυγής. Κάθε μέλος της Χρυσής Αυγής πιστεύει στο έθνος, την κληρονομιά, την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια».

Στη συνέχεια επαίνεσε τον Πούτιν και τη Ρωσία σημειώνοντας...

Χρυσή Αυγή ΠΑΝΤΟΥ! Βίντεο από τη δράση της Χρυσής Αυγής στη Νέα Υόρκη

Με ένα έξοχο βίντεο δραστηριοτήτων απάντησε ο Πυρήνας Νέας Υόρκης της Χρυσής Αυγής στα παραμύθια των ορφανών του Μαρξ, τα οποία χρηματοδοτούνται από τον Σόρος για να συκοφαντούν και να λασπολογούν το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Κατάλυση του πολιτεύματος από τους άθλιους δικαστικούς... Σιωπητήριο στον Γρέγο και εξοντωτική ποινή στον Ζησιμόπουλο.. Δηλώσεις των βουλευτών - ΒΙΝΤΕΟ


Ακόμα μία πρωτοφανή και αντισυνταγματική απόφαση έλαβαν πριν λίγο οι εφέτες ανακρίτριες και ο εισαγγελέας Ντογιάκος.
Στον βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης Συναγωνιστή Αντώνη Γρέγο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ και η απαγόρευση συμμετοχής σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής, όπως συνέβη και με τον Συναγωνιστή Μιχάλη Αρβανίτη.

Τα προσωπεία της δικαστικής εξουσίας έχουν πέσει: Πρόκειται για μια ξεκάθαρη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ που αποσκοπεί στην αναστολή του νόμιμου πολιτικού αγώνα της Χρυσής Αυγής.
Κάθε έννοια Δημοκρατίας, Συντάγματος και Δικαίου έχει καταλυθεί από την Χούντα Σαμαρά!

Πριν λίγο κοινοποιήθηκε στον βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής η απόφαση ανακριτριών και εισαγγελέα.
Στον Συναγωνιστή Πολύβιο Ζησιμόπουλο επιβλήθηκαν οι.......

ANTINEWS: ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΔΙΑΛΥΟΜΑΣΤΕ! ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ (ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ)…

SHMAIES 
Γράφει ο Αντίοχος. 

«Όπου φτώχεια και γκρίνια», λέει ο λαός μας και στην περίπτωση της κυβέρνησης της δυστυχίας μας, υπάρχουν και τα δύο σε αφθονία. Ενώ, λοιπόν, η κυβέρνηση σέρνεται προς τον όλεθρο, διανύοντας τις «τελευταίες μέρες της Πομπηίας», ακόμα και τα πιο πιστά της παπαγαλάκια έχουν ξεσηκωθεί και ζητούν να βρεθεί μια λύση για να αντιστραφεί ο ξεπεσμός και η βέβαιη συντριπτική ήττα στις πρόωρες εκλογές που θα διεξαχθούν το φθινόπωρο. Μάλιστα, φτάνουν στο σημείο να εύχονται να βγει η Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα, υπονοώντας ότι όπως πάει το πράμα, μπορεί να είναι και δεύτερο κόμμα, με τρίτη και καταϊδρωμένη τη νουδούλα. Ιδού η κραυγή αγωνίας τους, υπό τον τίτλο: «Αποκάλυψη: γιατί έγινε αυτός ο ανασχηματισμός;»:
«Πέρασαν δυο εβδομάδες κι εμείς τουλάχιστον ακόμα δεν......

Η θρασύτατη προπαγάνδα των ΚΚέδων: Όταν ο θύτης παρουσιάζεται σαν θύμα



Είναι γνωστή η προσπάθεια των κομμουνιστών, όπως και των υπόλοιπων μαρξιστών και μπολσεβίκων, να θυματοποιούνται. Από την ίδρυση του, το απόκομμα αυτό του εγκλήματος και της προδοσίας, παρουσιάζονταν πάντοτε ως θύμα, ενώ είναι γνωστή η ροπή του σε διάφορες έκνομες και εγκληματικές πράξεις. Το όνομα του έχει γίνει συνώνυμο του εγκλήματος, της προδοσίας, της κλεψιάς, της ρουφιανιάς και πολλών άλλων απεχθεστάτων πράξεων.

Ο Έλληνας βίωσε πολλές φορές στο πετσί του την......

ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ

10492570_1485200835031087_5259058723125747559_n
Υπάρχει μια Ελλάδα που μας κάνει υπερήφανους! Που κάθε φορά σε ξαφνιάζει και σε κάνει να υποκλίνεσαι. Είναι το DNA τούτου του ξεχωριστού λαού, λένε που έχει όσα καλά προτερήματα, τόσα άσχημα ελαττώματα… Έτσι πορεύτηκε χιλιάδες χρόνια ως τώρα, έτσι θα συνεχίσει και στο μέλλον…
Ήταν 22.15 το βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου του 2000 όταν το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Εξπρές Σάμινα» προσέκρουσε στο σύμπλεγμα βραχονησίδων Πόρτες, δύο ναυτικά μίλια ανοιχτά της Πάρου.
Αμέσως μετά την πρόσκρουση επικράτησε τρόμος και.....

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ (ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ) ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ… ΤΑΜ-ΤΑΜ

579847
Εκδήλωση για του λαθρομετανάστες ανήγγειλε το κόμμα του (αλλοδαπού) εργάτη, για τις 27-28 Ιουνίου, με σκοπό να… ενώσει τους αλλοδαπούς με τους Έλληνες εργάτες. Δηλαδή, το «φονιά με το θύμα αγκαλιά» (που έλεγε κι ο Σαββόπουλος), να ενώσει αυτούς που χάνουν τις δουλειές τους μ’ αυτούς που τους τις παίρνουν, αυτούς που δουλεύουν μεν αλλά βλέπουν τα μεροκάματα και τα ασφαλιστικά τους ταμεία να καταρρέουν, μ’ αυτούς που......

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε.

ISTREFI_540_355 
Ένα βίντεο, που αναρτήθηκε στο yutube, δείχνει την ημίγυμνη Αλβανίδα (εκ Κοσόβου) τραγουδίστρια, Έρα Ιστρέφι και τα μέλη του συγκροτήματός της, να χορεύουν (γυμνοί από τη μέση και πάνω) στο εσωτερικό του Ναού, ο οποίος βρίσκεται σε ημιτελή κατάσταση από το 1998 που σταμάτησαν οι εργασίες κατασκευής του λόγω των γνωστών γεγονότων στο Κόσοβο.
Το 2000 κρίθηκε παράνομη η κατασκευή του Ναού διότι χτίστηκε σε χώρο, ο οποίος ανήκει στο Πανεπιστήμιο του Κοσόβου όπου απαγορεύεται η δόμηση.
Έτσι ο Ναός πέρασε στην.....

Ναρκωτικά: Το αδύναμο σώμα δεν μάχεται, το αδύναμο μυαλό δεν σκέφτεται


Ναρκωτικά: Το αδύναμο σώμα δεν μάχεται, το αδύναμο μυαλό δεν σκέφτεται

Τα ναρκωτικά είναι ταυτοχρόνως μία από τις μεγαλύτερες πληγές που αντιμετωπίζει η Ελληνική Κοινωνία και μία από τις πιο κερδοφόρες βιομηχανίες παγκοσμίως. Τα συμπτώματα των ναρκωτικών και η εικόνα του ιστορικού κέντρου των Αθηνών, αλλά και των αδερφών μας, Ελλήνων, που έχουν καταλήξει τοξικομανείς, δεν μπορούν παρά να κάνουν προφανή την θέση για αμετάκλητο ΟΧΙ στα ναρκωτικά και να οδηγήσει κάποιον να ζητήσει την αυστηρότερη των ποινών για το κτήνος που εμπορεύεται τον θάνατο και καταστρέφει το υπόλοιπο της ζωής νέων ατόμων. Η εικόνα που θα αντικρίσει κανείς αν περιηγηθεί στα στενά πέριξ της πλατείας Ομονοίας είναι πραγματικά αποκαρδιωτική, αλλά ταυτοχρόνως ενδεικτική της καταστάσεως και δεικνύουσα τον τρόπο λύσης του προβλήματος. Εκεί θα δει κάποιος πολυάριθμους λαθρομετανάστες να πωλούν τα ναρκωτικά σε κάθε γωνία και πολυάριθμους τοξικομανείς είτε να εκπορνεύονται (οι γυναίκες), είτε να ζητιανεύουν (οι άντρες), είτε να ληστεύουν, είτε.......