Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 05, 2015

ΤΗΝ 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΝΤΟΛΗ – ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΜΕ «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ;

ΜΙΧΑΛOΛΙΑΚΟΣ 45
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μπορεί οι σάπιοι πολιτικάντηδες των κομμάτων-πτωμάτων του… συνταγματικού τόξου και τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ να αγνοούν εσκεμμένα την Χρυσή Αυγή και να μη λένε κουβέντα περί αυτής, αλλά κανείς τους δεν αμφιβάλλει ότι το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών θα είναι τρίτο κόμμα με διαφορά.
Κι από δω και πέρα, αρχίζουν τα… δύσκολα για το σύστημα.
Διότι, σε περίπτωση που δεν υπάρξει αυτοδυναμία (που είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα υπάρξει…), έρχεται η....

TheTOC(Ελλη Στάη): "Δεν λυγίζουν με τίποτα οι Χρυσαυγίτες... Θα πάρουν 11% με 12"

Ρεπορτάζ που αφορά τη Χρυσή Αυγή και την προεκλογική της δράσης δημοσιεύει η ιστοσελίδα της Έλλης Στάη (thetoc.gr) με τις αντίστοιχες φυσικά ανακρίβειες αλλά και ...έμμεσες παραδοχές για τη δυναμική του Εθνικιστικού Κινήματος.

Το site γράφει ότι η Χρυσή Αυγή έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να βρει υποψηφίους καθώς εισπράττει πολλές αρνήσεις για συνεισφορά στην εκλογική μάχη, αλλά παρ' όλα αυτά οι Χρυσαυγίτες περιμένουν ποσοστό κοντά στο 12%, ενώ στον Αγώνα τους έχουν και τη συνδρομή από πολλές όμορες δυνάμεις του εξωτερικού.

Χαρακτηριστικά το άρθρο γράφει:

"Με το τηλεσκόπιο ψάχνουν να βρουν υποψήφιους βουλευτές στην Χρυσή Αυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μεγάλη απροθυμία των οπαδών και των φίλων του κόμματος να ενισχύσουν την παράταξη και βεβαίως να εκτεθούν ενώπιον του εκλογικού σώματος...αλλά αντίθετα το ηθικό είναι ακμαιότατο και οι....

Ψηφίζεις ΓΑΠ και το λες στα social media;! Να είσαι έτοιμος να ειπράξεις "φτυσιές" και "γιουχαΐσμα"!

 Στη "δημοκρατία" μας όλοι έχουν το δικαίωμα να πουν την άποψή τους στο δημόσιο διάλογο και να την υπερασπιστούν - εκτός και να είναι Χρυσή Αυγή οπότε φιμώνεται στην καλύτερη περίπτωση ή στη χειρότερη πηγαίνει στη φυλακή -.

Έτσι και ένας νεαρός 20χρονος εξέφρασε μέσω twitter την πρόθεσή του να ψηφίσει τον ΓΑΠ..
Το τι ακολούθησε, δείγμα της απερίγραπτης αγάπης και στοργής που τρέφει ο κόσμος για τον Jeffrey αφήνουμε να το φανταστείτε μέσα από λίγα σχόλια που εισέπραξε ο νεαρός...

Σοβαρές σκέψεις της Χρυσής Αυγής να μην κατεβάσει υποψηφίους στη Β' Πειραιά λόγω....Θεοδωράκη!

Γράφει ο Αινείας

Τα τηλέφωνα άρχισαν να χτυπούν, αναψοκοκκινισμένοι άνθρωποι ανεβοκατέβαιναν τις σκάλες του κτιρίου της Μεσογείων με αλαλαγμούς και τα πακέτα με τα τσιγάρα είχαν γεμίσει τους κάδους. Στις τοπικές οργανώσεις του Πειραιά συγκλήθηκε άμεσα ολομέλεια, εκλογική επιτροπή και υποεπιτροπή αντιμετώπισης κρίσεων, ενώ στις φυλακές Κορυδαλλού υπήρχαν σκέψεις να μην κατεβάσει υποψηφίους το Κίνημα στις εκλογές.

Είχε μόλις ανακοινωθεί ότι ο Σταύρος κατεβαίνει υποψήφιος στη...Β' Πειραιά με σύνθημα "δε χαρίζουμε τις γειτονιές στους φασίστες".

Δήλωσε επί του θέματος:
"...θα κατέβω στη Β’ Πειραιά εκεί που η Χρυσή Αυγή πήρε τα μεγαλύτερα της ποσοστά και θα....

Ανακοίνωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου - Αίτηση αποφυλάκισης βουλευτών Χρυσής Αυγής


Ανακοίνωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου - Αίτηση αποφυλάκισης βουλευτών Χρυσής Αυγής

Η παράνομη κράτηση των βουλευτών του τρίτου κόμματος της χώρας στις φυλακές με εντολή Σαμαρά έχει καταλύσει το Σύνταγμα και τις ελεύθερες εκλογές. Ολόκληρο το σύστημα της κλεπτοκρατίας πολεμά την Χρυσή Αυγή γιατί είμαστε οι μόνοι που αντιστεκόμαστε στα ...

Δεν τόλμησε να πάει Ορεστιάδα ο Σαμαράς καθώς τον περίμενε εξαγριωμένο πλήθος με...ζάχαρη ανά χείρας για να τον...γλυκάνει!


«Αποθεωτική» και ενδεικτική της «απήχησης» που έχει στην Ελληνική Κοινωνία η Νέα Δημοκρατία είναι η περιοδεία του Αντώνη Σαμαρά, η οποία εξελίσσεται μετ’ εμποδίων και τραγελαφικών περιστατικών.

Όλα ξεκίνησαν στη Λάρισα, όπου ο Σαμαράς δεν κατάφερε να μαζέψει εντός της αιθούσης ούτε 100 άτομα από ολόκληρη τη Θεσσαλία, ενώ έξω από την αίθουσα τον περίμεναν με λεμονόκουπες και συνθήματα οι σχολικοί φύλακες.
Ο Σαμαράς εκεί είδε ότι η Θεσσαλία δεν τον θέλει και είπε να πάει στον Έβρο. Εκεί το πρόγραμμά του περιελάμβανε στάση στην Ορεστιάδα. Όμως οι «γάτοι» του επικοινωνιακού του επιτελείου τον ειδοποίησαν, πως εκεί θα τον περίμεναν οι εργαζόμενοι της.....

Ο Μήλιος μίλησε..και φυσικά σαν καλός μαρξιστής..δεν απάντησε και δικαιολόγησε το παίδι του! (Περιμένατε κάτι άλλο..;!)

Γράφει ο Αινείας

"Αποστομωτική" η απάντηση του χριστιανομάχου, μαρξιστή Γ. Μηλιού του ΣΥΡΙΖΑ για τις χλιδάτες διακοπές της κόρης του την Πρωτοχρονιά σε σαλέ εκατομμυρίων ευρώ στην Ελβετία, την ώρα που ο ελληνικός λαός συνέρρεε κατά εκατοντάδες στα συσσίτια της Χρυσής Αυγής για να εξασφαλίσουν λίγα τρόφιμα για το γιορτινό τραπέζι.

Στο twitter ο μελλοντικός Υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε τα εξής:
"Όσο κι αν επιμένουν, δεν...

«ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ JEFFREY

synaspismos syriza nea dimokratia
Γράφει ο Αντίοχος

Ιδρύθηκε, λοιπόν, και το κόμμα του Jeffrey, με την επωνυμία «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών», άρα ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. Και θυμήθηκα ένα παρόμοιο της δεκαετίας του ’80, το ΚΟ.ΔΗ.ΣΟ. του Γιάγκου Πεσμαζόγλου (από το οποίο είχε περάσει και η… Πασιονάρια της Εκάλης Κανέλλα…), που είχε παρόμοιο έμβλημα και του οποίου τα απομεινάρια χάθηκαν το 1989 στον τότε ενιαίο Συνασπισμό…
Και βέβαια, τα συστημικά κόμματα δεν είναι ποτέ δυνατόν να ιδρυθούν από…

Τετέλεσται! Το κλεφτοΠασόκ αδυνατεί να κατεβάσει ψηφοδέλτια σε όλη την επικράτεια


Η ίδρυση του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ από τον γιο του εθνικού ολετήρα Τζέφρυ έχει ήδη αρχίσει να φέρνει ευχάριστα αποτελέσματα διάλυσης στο κλεφτοΠασόκ. Η μαριονέτα των διεθνών τοκογλύφων που κατεβαίνει μόνος του στην πολιτική σκηνή με συγκεκριμένο σκοπό επιφέρει την χαριστική βολή στο βρωμερό Πασόκ και το στέλνει οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Βέβαια, τα λαμόγια θα συνεχίζουν να επιπλέουν στους διαδρόμους του Σύριζα και του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ, το γεγονός όμως ότι δεν θα υπάρχει πια ΠΑΣΟΚ και Δημάρ είναι από μόνο του ένα χαρμόσυνο νέο.
Οι παλιοπασόκοι και εγκεφαλικά νεκροί που συρρέουν από την Χαριλάου Τρικούπη στο...

Ο BIG BOSS ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ… ΣΤΕΡΕΥΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

POTAMI 3
Γράφει ο Αντίοχος

Ως… τρίτο κόμμα παρουσιάζουν οι περισσότερες εταίρες «δημοσκοπήσεων» το μπομπολομόρφωμα Ποτάμι, παρότι είναι εμφανές ότι δεν υπάρχει στην κοινωνία και δεν «τραβάει», για να «μειώσουν» την Χρυσή Αυγή (που είναι τρίτο κόμμα «με τα τσαρούχια», που λέμε…).
Η αλήθεια είναι ότι αυτό το κατασκεύασμα, το Ποτάμι, είναι στα όρια του 3% -λίγο παραπάνω, λίγο παρακάτω- και ότι οι προοπτικές ήταν μέχρι τώρα να δώσει μάχη για να εισέλθει στη βουλή. Ωστόσο, η εμφάνιση του νέου κόμματος του Jeffrey δημιουργεί νέα δεδομένα, που κάνουν το 3% όνειρο απατηλό για τον Θεοδωράκη.
Κι όπως φαίνεται από το....

Ο Σαμαράς, μια ηθοποιός - πολιτικός και το...."Πάτερ Ημών"

Γράφει ο Αινείας 

Διάβασα προσφάτως ότι η ΝΔ επιστρατεύει και τον "καλλιτεχνικό" κόσμο μπας και μπορέσει να πάρει καμιά ψήφο και σωθεί από το εκλογικό ναυάγιο που έρχεται.
Έτσι η εκλογική Γραμματεία του κόμματος προσέγγισε πολλούς γνωστούς/ές καλλιτέχνες και τους πρότεινε θέσεις στα ψηφοδέλτια, ακόμη και στο Επικρατείας σε μια περίπτωση που δεν θα αποκαλύψω τώρα.

Τα αποτελέσματα οικτρά.. Πλήρης απογοήτευση καθώς οι αρνήσεις έπεφταν βροχή εκτός ορισμένων εξαιρέσεων.

Η "λαμπρή" εξαίρεση ακούει στο όνομα....

Εκλογές με πολιτικούς κρατουμένους;


Εκλογές με πολιτικούς κρατουμένους;

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι"

Τα κύρια προεκλογικά συνθήματα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι ενδεικτικά της έλλειψης θέσεων και επιχειρημάτων των δυο επίδοξων μονομάχων της εξουσίας, και πιθανών αυριανών συγκυβερνητών κατά τα πρότυπα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Η μεν ΝΔ ισχυρίζεται ότι δεν παίζει με την Ελλάδα, -ενώ κάποιο άλλοι, παίζουν ζάρια-, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπει κι αυτός σε παιχνίδι με το «θράσος ή αλήθεια». Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος έχουν να προτείνουν εναλλακτική στον Ελληνικό λαό. Το πολιτικό κατεστημένο δεν έχει καμία θετική πρόταση για το πώς θα εξέλθει η χώρα από την κρίση που το ίδιο δημιούργησε.
Την ίδια ώρα, η μόνη πολιτική δύναμη η οποία έχει.....