Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 05, 2013

Γελοία διαφήμιση με τον κομμουνιστή Ζουγανέλη να δυσφημεί την Μάχη του Μαραθώνα - ΒΙΝΤΕΟ

Προσβολή απέναντι στην Ελληνική Ιστορία αποτελεί το νέο διαφημιστικό σποτάκι του «Πάμε Στοίχημα», στο οποίο διακωμωδείται εντελώς χυδαία και ανιστόρητα η Μάχη του Μαραθώνα.  Μια Ελληνική εποποιία, η οποία δεν έσωσε μόνο την Ελλάδα και τον Πολιτισμό, αλλά και την ομαλή εξέλιξη της Ευρώπης κατά τους επόμενους αιώνες, έφτασε στο σημείο να αποτελεί αντικείμενοχλευασμού από τον γνωστό κομμουνιστή γελωτοποιό Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος πότε παρουσιάζεται ως τραγουδιστής και πότε ως ηθοποιός. Είναι δυνατόν το πάθος για το χρήμα, η ροπή προς την εξάρτηση τυχερών παιχνιδιών και η λογική του κέρδους να είναι τόσο ισχυρές που οι υπεύθυνοι (;) του ΟΠΑΠ να εγκρίνουν μια τόσο ελεεινή διαφήμιση;

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ...

ΤΩΡΑ η διαδικτυακή πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής ΖΩΝΤΑΝΑ

Σήμερα στο στούντιο ο ιδεολόγος Γιώργος Μισιάκας. Μαζί με τον Ηλία Κασιδιάρη σχολιάζουν την τρέχουσα επικαιρότητα.

- Πως η Χρυσή Αυγή "ένωσε" το αμαρτωλό πολιτικό σύστημα

- Τα γεγονότα στο Μαρκόπουλο και οι απαγορεύσεις ενός ανθελληνικού κράτους

- Παρουσίαση των Ομάδων Πολιτικής Προστασίας του Λαϊκού Συνδέσμου

- Η πρώτη εξόρυξη ελληνικού πετρελαίου (1938) και οι προοπτικές για την ελληνική ενέργεια σήμερα

- Επιστροφή στην παραγωγική εργασία και τον πρωτογενή τομέα: το μεγάλο στοίχημα της Χρυσής Αυγής

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LINK...

4η Αυγούστου vs Μεταπολίτευση: Μια σύγκριση

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Παρά τις αρκετές επιφυλάξεις για το καθεστώς Μεταξά, η σύγκριση με το σημερινό διεφθαρμένο, αντιλαϊκό, κλεπτοκρατικό και απροκάλυπτα προδοτικό καθεστώς είναι αδιανόητη.

77 χρόνια συμπληρώθηκαν την Κυριακή από την εγκαθίδρυση του Εθνικιστικού Καθεστώτος της 4ης Αυγούστου και οι εφημερίδες του Σαββατοκύριακου βρήκαν την ευκαιρία για «αφιερώματα», τα οποία εννοείται πως είχαν μονόπλευρο χαρακτήρα με σαφέστατα αρνητική στάση απέναντι στο Καθεστώς και τον Πρωτεργάτη του, Ιωάννη Μεταξά. Σκοπός του παρόντος κειμένου είναι να κάνει μια ενδεικτική, αλλά ξεκάθαρη, αναφορά συγκριτικής μελέτης για την 4η Αυγούστου 1936 σε σύγκριση με το μεταπολιτευτικό καθεστώς της 25ης Ιουλίου 1974.

Κάθε εποχή κερδίζει την Αξία ή την απαξία της ανάλογα με την Ηθική Συνείδηση, την Εθνική Ευαισθησία και το Κοινωνικό Πρότυπο που διαθέτει και καλλιεργεί. Η 4η Αυγούστου καλλιέργησε τις Αξίες της...

Νέο κατόρθωμα του ΚΚΕ: Πωλείται ο 902 και απολύονται οι εργαζόμενοι!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Καθόλου παράξενο για τους γνωρίζοντες την κοινή σιωνιστική προέλευση κομμουνισμού-καπιταλισμού. Ωστόσο τα ΜΜΕ τέτοιες ειδήσεις τις κάνουν γαργάρα για να νομίζει ο λαός ότι το ΚΚΕ μάχεται εναντίον του καπιταλισμού.

Δεν έχει τέλος η κατάντια και ο ξεπεσμός του ΚΚΕ, καθώς χωρίς ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό μένει, οριστικά πλέον, το ΚΚΕ. Η Ραδιοφωνική ΑΕ, η κομματική, δηλαδή, εταιρεία που είχε στην κατοχή της τόσο τους εν λόγω σταθμούς όσο και την άδεια χρήσης των συχνοτήτων από τους οποίους εκπέμπαν, μεταβιβάστηκε σε επιχειρηματία.

Η πώληση του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης του κόμματος, που κυοφορούνταν εδώ και μήνες, ολοκληρώθηκε, οι σχετικές υπογραφές μπήκαν, ενώ η συμφωνία περιλαμβάνει ρήτρες απαγορευτικές για το ενδεχόμενο...

Αριστερά των "ιδανικών"...Οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ αφού μπεκρούλιασαν και την "άκουσαν" όχι μόνο από το ποτό επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν Έλληνες πολίτες!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα υψηλά "ιδανικά" της Αριστεράς του moto "πίνω μπάφους και παίζω pro"

Το 10ήμερο κάμπινγκ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα, πολυδιαφημίστηκε ως ένα πολιτικό, πολιτισμικό και κοινωνικό γεγονός, κατά το οποίο οι νεολαίοι του ενιαίου πλέον κόμματος, θα αντάλλασσαν απόψεις και ιδεολογίες.
Μάλιστα, για να το στηρίξει ήρθε μέχρι την Ηγουμενίτσα και ο αρχηγός του, Αλέξης Τσίπρας.
Συνολικά συγκεντρώθηκαν στο κάμπινγκ πέρι τα 500 άτομα.
Η συμμετοχή των παρευρισκομένων στις σοβαρές συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του κάμπινγκ ήταν ελάχιστη έως αποκαρδιωτική.
Προχτές το πρωί όμως, 100άδες νεολαίοι τα έπιναν έως......

ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;

ANTI
 Γράφει ο Αντίοχος

Τι κοινό είχαν η CIA, η Μοσάντ, ο Σόρος, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ;
Στο προηγούμενο εξετάσαμε τα γενικά περί των αντισυγκεντρώσεων, την προέλευσή τους και την ιστορία τους στην Ελλάδα. Θα επιμείνουμε σήμερα στο τεράστιο αυτό θέμα, αρχίζοντας από το ποιοι κρύβονται πίσω από τις αντισυγκεντρώσεις κατά του εθνικιστικού κινήματος. Φανερά, στη βρώμικη αυτή δουλειά μπαίνουν μπροστά οι οργανώσεις και τα κομματίδια της λεγόμενης «εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς» και οι λεγόμενοι «αναρχικοί» (που στην πραγματικότητα είναι κι αυτοί αριστεριστές). Μέχρι τα «Δεκεμβριανά» του 2008, όλον αυτόν τον εσμό τον κάλυπτε πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ (όχι όμως πολύ φανερά, με παρουσία βουλευτών του στις βρωμιές τους…), αλλά στην πραγματικότητα τους πατρονάριζε το βαθύ ΠΑΣΟΚ, με τις διασυνδέσεις που είχε μέσα στο κράτος (με αποκορύφωμα την περίοδο Σημίτη). Και βέβαια, οι δύο γνωστές υπηρεσίες, η CIA και η Μοσάντ, κατόπιν εντολών του Σόρος.
Αλλαγή παρακρατικής φρουράς στον καιρό του Μνημονίου.
Σταδιακά, μετά τα Δεκεμβριανά και....

Κουτσούμπας: Πολιτικός μας αντίπαλος είναι η Χρυσή Αυγή, όχι το σύστημα και ο καπιταλισμός

Συνέντευξη στην (φόλα νεοδημοκρατική…) εφημερίδα «Παραπολιτικά» έδωσε ο νέος αρχηγός του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας (ΚΚΕ), Κουτσούμπας.
Αρχικά αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό «άκρο», τον οποίο απέδωσε στην Χρυσή Αυγή: «Η θεωρία των «άκρων» εφευρίσκεται για να καλύψει τη σαπίλα του συστήματος, για να καλύψει το ρόλο που παίζει το μοναδικό «άκρο» ο ναζισμός-φασισμός… Ο ναζισμός και ο φασισμός θα θαφτούν οριστικά μαζί με την ανατροπή του καπιταλισμού και την οικοδόμηση μιας νέας κοινωνίας».

Ορθώς o.........

Εκκενώνονται 3 στέκια ανομίας και εγκληματικότητας αναρχικών στην Πάτρα από την Αστυνομία...

Ενώ τα παρακρατικά σκουπίδια "κλαίγονται" στη διαδικτυακή αναρχογιάφκα τους, αναμένουμε και ανακοινώσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ για την κατασταλτική δράση της αστυνομίας. Ο ΑΝΤΑΡ-CIA πρόλαβε ήδη και έβγαλε!!

Σε εξέλιξη βρίσκονται από τις πρώτες πρωινές ώρες αστυνομικές επιχειρήσεις στην Πάτρα για την ανάκτηση υπό κατάληψη χώρων. Οι επιχειρήσεις πραγματοποιούνται στο πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Μαραγκοπούλειο και σε χώρο του ΤΕΙ της πόλης. Η επέμβαση της αστυνομίας γίνεται παρουσία εισαγγελικών λειτουργών και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, ενώ συμμετέχει και αστυνομικός σκύλος.

Συνολικά έχουν γίνει .....

Newsbomb: "Έρχεται βατερλό για το πολιτικό κατεστημένο στις δημοτικές εκλογές από την επέλαση της Χρυσής Αυγής"

Ανησυχία και φόβος για Βατερλό της συγκυβέρνησης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές πλανάται πάνω από το Μέγαρο Μαξίμου, με τους συνεργάτες του πρωθυπουργού να αναζητούν από τώρα τρόπους για να το αποτρέψουν.
Ο μεγαλύτερος φόβος ακούει στο όνομα Χρυσή Αυγή, καθώς αρκετοί δήμοι είναι πολύ πιθανό να πέσουν στα χέρια των υποψηφίων του εθνικιστικού κόμματος.
Ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα ισοδυναμούσε με μεγάλη συμβολική και πολιτική ήττα για τον αστικό πολιτικό κόσμο προκαλώντας σεισμό στο πολιτικό σύστημα.

«Αγκάθι» η Θεσσαλονίκη
Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στη συγκυβέρνηση όσον αφορά το Δήμο Θεσσαλονίκης.
Τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δείχνουν ότι η ΝΔ είναι σε πολύ δύσκολη θέση την ώρα που......

Καθημερινή: “Φορέας ανατροπής η Χρυσή Αυγή - Συστατικό του συστήματος ο Σύριζα”


Καθημερινή: “Φορέας ανατροπής η Χρυσή Αυγή - Συστατικό του συστήματος ο Σύριζα”

Άρθρο με το οποίο περιγράφεται η σημερινή πολιτική πραγματικότητα στην Ελλάδα, εγράφη στο προχθεσινό φύλλο της ναυαρχίδας του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος, «Καθημερινή». Στο άρθρο, υπό τον τίτλο «Πλήρης πολιτική αμηχανία», απομυθοποιείται η δήθεν αντισυστημικότητα του νέου ΠΑΣΟΚ (ΣΥΡΙΖΑ), που χαρακτηρίζεται «συστατικό στοιχείο του συστήματος, με ρόλο διακριτό και προκαθορισμένο».
Αντιθέτως, η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζεται.....

O Jeffrey (ΓΑΠ) κυκλοφορεί μόνο με 500ευρα στην τσέπη και αγοράζει για την πλάκα του παπούτσια των 200 ευρώ! Εσύ τον ψήφισες ραγιά...

Έκπληξη σε κατάστημα υποδημάτων στην οδό Μαιζώνος το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Λίγο πριν την κηδεία της αγαπημένης του πεθεράς Θεανούς Παπαπάνου, ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε...
να αγοράσει μαύρα παπούτσια από το πατρινό κατάστημα. Ο οδηγός του στάθμευσε το αυτοκίνητό του έξω από το εμπορικό κατάστημα, ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Αχαΐας βγήκε και προχώρησε στο εσωτερικό ζητώντας… ένα ζευγάρι παπούτσια!

Όπως μάθαμε το γούστο του ήταν κάπως ακριβό, αφού....