Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 18, 2012

Η Ρωσία πάει πόλεμο! - Spetznatz, μονάδες GRU, βαρύ πολεμικό υλικό καθ'οδόν προς Συρία


Μεγάλη ρωσική νηοπομπή αποπλέει από ώρα σε ώρα από την Σεβαστούπολη με κατεύθυνση την Συρια. Μεταφέρει στοιχεία μερικών από τους πλέον επίλεκτους ρωικούς χερσαίους σχηματισμούς από το 431 Τάγμα της δύναμης VMF (μονάδες της ήδη βρίσκονται στη Συρία πό τον Φεβρουάριο), την 76η αερομεταφερόμενη μεραρχία «Pskov», την 15η Ταξιαρχία, μονάδες της GRU από τον Καύκασο, ειδικευμένες σε αντιμετώπιση ισλαμιστών τρομοκρατών και την δύναμη πεζοναυτών της Μαύρης Θάλασσας.
Θα περάσουν από τον Ελλήσποντο και το Αιγαίο πριν καταλήξουν στην Α.Μεσόγειο και τελικά το λιμάλι της Ταρτούς.
Το 431 Τάγμα της δύναμης VMF πρόκειται για μονάδα Spetznatz, που διακρίνεται τόσο για την υψηλή επιχειρησιακή τους κατάρτιση όσο και για την σκληρότητα που τους διακρίνει.
Η συγκεκριμένη μονάδα έχει διακριθεί σε διάφορες συγκρούσεις τόσο στην Τσετσενία, όσο και στο Νταγκεστάν και έχει ένα χαρακτηριστικό: Δεν παίρνει αιχμαλώτους…
Μετφέρονται με δύο μεγάλα αποβατικά πλοία τα Nikolaï Filtchenkov και το César Kounikov κλάσης Alligator ετοιμάζει να στείλει η Ρωσία στην ναυτική της βάση στην Ταρτούς της Συρίας. Σύμφωνα με το Ιντερφάξ,

Η ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών

ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Νόμιμη η άμυνα εναντίον ληστών...!!!

Του Αλέξανδρου Κατσαντώνη(δικηγόρου και καθηγητή Ποινικού Δικαίου) από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (17/6/2012) - Συντάραξε την κοινή γνώμη ο νεαρός φοιτητής ο οποίος πριν από λίγες ημέρες πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε έναν Αλβανό ληστή που μπήκε στο σπίτι όπου ζούσε με τους γονείς του κρατώντας ένα μαχαίρι για να του ληστέψει. Και τι δεν γράφτηκε για το περιστατικό αυτό! Οτι μέσα στον ίδιο χρόνο είχαν ξαναμπεί ληστές άλλες δύο φορές και ότι ο νεαρός ζούσε με τον φόβο μια νέας επίθεσης. Οτι δεν ήταν κανένα παλιόπαιδο, αλλά ένα καλό και ευγενικό παιδί, φοιτητής της Κτηνιατρικής. Οτι είδε τον ληστή να απειλεί την μητέρα του με το μαχαίρι που κρατούσε. Οτι...σκόνταψε κι έπεσε, με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει το όπλο κ.ο.κ. 
Νομίζω ότι...

Πάρτε τη λαϊκή απάντηση συκοφάντες, λασπολόγοι των ΜΜΕ..Αύξηση της Χρυσής Αυγής στο μαρτυρικό Δίστομο

Πολλά και ενδιαφέροντα συμπεράσματα προέκυψαν από τις χθεσινές «επαναληπτικές» εκλογές. Ένα απ’ αυτά ήταν και η αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στο μαρτυρικό Δίστομο της Βοιωτίας.
Πιο συγκεκριμένα, στις εκλογές του Μαΐου το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών είχε λάβει στο Δίστομο 79 ψήφους, ήτοι ποσοστό 3,48%. Αυτή τη φορά, λάβαμε 101 ψήφους, ήτοι ποσοστό 4,53%. Την ίδια άνοδο παρουσίασε η Χρυσή Αυγή και στην ευρύτερη περιοχή Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας. Στις προηγούμενες εκλογές είχαμε λάβει 335 ψήφους, ήτοι ποσοστό 5,96%, ενώ σ’ αυτές πήραμε 350 ψήφους, ήτοι 6,39%
Συμπέρασμα: όσο περνάει ο καιρός τόσο λιγότεροι Έλληνες πέφτουν θύματα των απίστευτων συκοφαντικών αναφορών κατά της Χρυσής Αυγής και της ταύτισής της με συγκεκριμένα ξένα πρότυπα από τους παπαγάλους του συστήματος. Όσο καλύτερα μας γνωρίζουν οι Έλληνες, όσο περισσότερο ακούνε τον πολιτικό μας λόγο και τις ξεκάθαρες θέσεις μας, τόσο περισσότερο θα πυκνώνουν τις τάξεις μας!
(ΥΓ) 1: «Δημοκράτες», τερατολόγοι και παραμυθολόγοι, περαστικά σας! Στο μέλλον σας περιμένουν ακόμα χειρότερες εκπλήξεις…

Διαβάστε και την επιστολή ψηφοφόρου:

Και ένα καλό νέο για τη Θράκη μας..ο "μογγολόσπορος" της ΔΗΜ.ΑΡ., Αχμέτ Ιλχάν, ΔΕΝ θα είναι στη Βουλή...

Όσο και να προσπάθησε το Τουρκικό Προξενείο δεν κατόρθωσε να εκλέξει τον υποψήφιο βουλευτή της Ροδόπης, Αχμέτ Ιλχάν (πρώην κολαούζος της Ντόρας Μητσοτάκη)...

Για 1500 ψήφους έμεινε εκτός Βουλής, καθώς τόσες έλειπαν από το Τουρκικό Προξενείο που κατάφερε να αυξήσει τα ποσοστά του γραικυλοκόμματος του Κουβέλη από 3,8% στο 17,7% (ΕΔΩ τα αποτελέσματα)

Δυστυχώς όμως για την πολύπαθη Θράκη μας ο ΣΥΡΙΖΑ εξέλεξε βουλευτές και στη Ροδόπη και στην Ξάνθη...(όπως και το ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη, με τον γνωστό ανθέλληνα ΧατζηΟσμάν)
Περιττό να σας πούμε την "εθνικότητά" τους...

Η Βουλή όμως πια έχει χρώμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ και ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ..
Και οι εγκάθετοι του Προξενείου θα....

Έχουν αποθρασυνθεί τελείως οι γυφτοσκοπιανοί...Έβαλαν αγγελία στο FOCUS και ζητούν κατασκόπους για την Ελλάδα

Με αγγελία στις τοπικές εφημερίδες, η Υπηρεσία Πληροφοριών των Σκοπίων, αναζητά ... πράκτορες που να ομιλούν απταίστως την ελληνική, προκειμένου να εκπαιδευτούν και να χρησιμοποιηθούν ως κατάσκοποι στην Ελλάδα!
Η αποκάλυψη της εφημερίδας «FOCUS», με τίτλο :

Τελειώνουν τα υπογλώσσια πέριξ της Βουλής και του MEGA..Η Χρυσή Αυγή θα έχει εκπρόσωπο και στο Προεδρείο της Βουλής..

Εκπροσώπηση στο προεδρείο της νέας Βουλής αναμένεται να έχει αυτή την φορά η «Χρυσή Αυγή», αφού όπως ορίζει το άρθρο 6 του κανονισμού της Βουλής ο έβδομος αντιπρόεδρος προέρχεται από την τέταρτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης, που είναι η Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα,

Καληνύχτα στο τηλε-κόμμα..Στο λαθρεπιβάτη, το ρουφιάνο του Εθνικισμού..

Οι Εθνικιστές και οι Πατριώτες περνούν στο απέναντι ρεύμα....


Υποψήφιος του ΛΑΟΣ δηλώνει ότι ψήφισε Χρυσή Αυγή από amnesiac_chris

Ένας παγκόσμιος ΔΥΝΑΣΤΗΣ παραδέχεται: Jay Rockefeller: “ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΦΕΥΡΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΤΕ”

Σύμφωνα με τον εγγονό του John D. Rockefeller και ανηψιό του μεγαλοτραπεζίτη David Rockefeller και πρώην Συγκλητικού και νυν Προέδρου της επιτροπής εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ, τον κ. Jay Rockefeller, το διαδίκτυο αντιπροσωπεύει μια σοβαρή απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ. Ο Rockefeller δεν είναι ο μόνος που το πιστεύει αυτό…..Την πίστη του ότι το διαδίκτυο είναι ο “Νο 1 Εθνικός κίνδυνος” συμμερίζονται τόσο ο πρώην Διευθυντής των μυστικών υπηρεσιών Mike McConnell όσο και ο νυν Διευθυντής Ναύαρχος Dennis C. Blair.
Σε ομιλία του ως Πρόεδρος της επιτροπής εμπορίου, τεχνολογίας και μεταφορών της Δυτικής Βιρτζίνια το 2009 (από όπου και το βίντεο), δήλωσε ότι οι κίνδυνοι που απορρέουν από την έλλειψη ασφάλειας στο διαδίκτυο: “σε κάνουν να αναρωτιέσαι μήπως θα ήταν καλύτερα να μην είχαμε εφεύρει το ίντερνετ”

Ο κ. Rockefeller, στη σελίδα του....

Παραλήρημα και ψέματα από τον εκπρόσωπο τύπου της ΔΗΜ.ΑΡ ...."Να το κουβαλάνε σε όλη τους ζωή για την ψήφο τους", "Δολοφονούν ανθρώπους κάθε μέρα"

Ρεσιτάλ ψεμάτων, συκοφάντισης και αθλιότητας από τον εκπρόσωπο τύπου της ΔΗΜ. ΑΡ., Παπαδόπουλο, που είχε το θράσος να εγκαλέσει 430.000 ανυπόταχτους Έλληνες που έκαναν 5ο κόμμα τους Έλληνες Εθνικιστές και δημιούργησαν ένα Εθνικιστικό Τσουνάμι..

Είπε λοιπόν ότι "θα το κουβαλάνε για όλη τους τη ζωή που έβαλαν δολοφόνους στη Βουλή", ενώ συνέχισε το παραλήρημά του και αργότερα.

Δείτε και το επόμενο βίντεο να φωνασκεί "κρυπτόμενος" και να μιλά για "δολοφόνους" και "τραμπούκους"..

Πρώτη δήλωση Α.Σαμαρά: "Θα σεβαστούμε το Μνημόνιο, τις υπογραφές & τις δεσμεύσεις μας"!


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ...
ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ

Με την φράση "Θα σεβαστούμε τις υπογραφές και τις δεσμεύσεις του ελληνικού κράτους προς το εξωτερικό" ο Α.Σαμαράς έδωσε το καθαρά "μνημονιακό" στίγμα της κυβέρνησης που θέλει να φτιάξει και ξέχασε πολύ γρήγορα τα όσα έλεγε περί "επαναδιαπραγμάτευσης" και "αλλαγής της συνταγής" του Μνημονίου. Απλά είπε "Να προσθέσουμε στις υποχρεώσεις μας νέες πολιτικές".
Το πιο φοβερό είναι ότι δήλωσε αμέσως μετά ότι "Δεν δώσαμε ψεύτικες ελπίδες και υποσχέσεις στον ελληνικό λαό". Μήπως πρέπει κάποιος να του στείλει τα βίντεο με αυτά που έλεγε προεκλογικά, δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή;
Με αυτό το....

Τα ονόματα των 18 βουλευτών της Χρυσής Αυγής και οι περιφέρειές του..



• Επικρατείας: Χρήστος Παππάς
• Α' Αθηνών:

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΘΑΚΗ - Του Ηλία Κασιδιάρη

Η 17η Ιουνίου του 2012 είναι οπωσδήποτε μία μεγάλη μέρα για το Κίνημα μας. Είναι η μέρα που η Χρυσή Αυγή κάνει το καίριο βήμα στην κλίμακα της καταξίωσης στη συνείδηση του Λαού. Έπειτα από δύο δεκαετίες διώξεων, ύβρεων και πολέμου από το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας (με εκατέρωθεν απώλειες) είμαστε ακόμα εδώ...
δυνατότεροι από ποτέ, ωριμότεροι από ποτέ και πανέτοιμοι να εισβάλουμε στο άντρο της διεφθαρμένης εξουσίας και να επιβάλλουμε τους δικούς μας ΔΙΚΑΙΟΥΣ κανόνες.

Η Χρυσή Αυγή βάδισε όλα αυτά τα χρόνια εντελώς μόνη στη δύσκολη οδό της αρετής. Η παράταξή μας δέχθηκε και έδωσε τρομερά χτυπήματα στο σύστημα εξουσίας, έχασε και κέρδισε μάχες, τραυματίστηκε και συκοφαντήθηκε επανειλημμένως. Έπεσε πολλές φορές, έπειτα όμως από κάθε πτώση ερχόταν πάντα η έγερση και αν ένα σύνθημα παρέμεινε ανεξίτηλα χαραγμένο στις ψυχές όσων ανθρώπων μετέχουν στην κοινή προσπάθεια, αυτό δεν είναι άλλο από τη ρήση του Φρειδερίκου Νίτσε: «Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ». Δεν μπόρεσαν να....

Πανηγυρισμοί και Αποθέωση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής από εκατοντάδες πολίτες

Δείτε το βίντεο:

Δηλώσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου.."Ήρθαμε για να μείνουμε..."