Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 14, 2016

ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ… ΣΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ

Εκτός των άλλων, η ψήφος των Αμερικανών στις προσεχείς προεδρικές εκλογές, φαίνεται ότι θα έχει και σαφή φυλετικά κριτήρια.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσκόπηση των NBC, WSJ και Marist, το ποσοστό των Αφροαμερικανων επιλέγουν τον Τραμπ έναντι της Κλίντον σε Οχάιο και Πενσυλβάνια είναι… μηδενικό.

Πιο συγκεκριμένα, στο Οχάιο, από τους 848 καταγεγραμμένους ψηφοφόρους που συμμετείχαν...

Πέφτει συνεχώς το ΙQ στην (πολυφυλετική) Ευρώπη

Ένα μικρό άρθρο από τη Novopress, που βασίζεται σε ένα μεγαλύτερο άρθρο της γαλλικής εφημερίδας Le Monde, αποκαλύπτει ότι το IQ των ευρωπαϊκών εθνών που έχουν δεχθεί μαζική μετανάστευση έχει μειωθεί. Τι έκπληξη.


Σχετίζεται η μαζική μετανάστευση με την μείωση του μέσου όρου του δείκτη νοημοσύνης στην Ευρώπη; Η Le Monde πρόσφατα έκανε αναφορά σε μια μελέτη που έγινε το 2015 από δύο ειδικούς στις νευροεπιστήμες, τον Edward Dutton και τον Richard Flynn, Φινλανδό και Βρετανό, αντίστοιχα, και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Intelligence, υπό τη διεύθυνση του Αμερικάνου ψυχολόγου Richard Haier. Ενώ ο μέσος όρος IQ των Ευρωπαίων...

Η Ελληνική Νεολαία έχει ακόμα Πίστη στα Ιδανικά του Έθνους μας - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Βουλή των Εφήβων, οι έφηβοι βουλευτές αμφισβήτησαν ευθέως την πολιτική Φίλη επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι τα αρχαία ελληνικά αποτελούν βάση για την σωστή γνώση των νεοελληνικών, πως η πρωινή προσευχή και οι παρελάσεις πρέπει να διατηρηθούν και  πως τα θρησκευτικά αποτελούν «εθνικό κεφάλαιο».

Oι Έλληνες μαθητές επέδειξαν τόσο μεγάλο σθένος και εθνικό φρόνημα για να βρεθούν απέναντι στους ανθέλληνες και να τους πούν τα πρέποντα. «Δεν έχω δει ποτέ μου δέντρο και φυτό να επιβιώνει χωρίς τις ρίζες του κι έτσι η νέα ελληνική γλώσσα δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς τα αρχαία» επισήμανε μαθητής λυκείου κάνοντας τον Φίλη να «αφρίσει».

Ο ανθέλληνας και γραφικός Φίλης δεν έχασε την ευκαιρία και το θράσος τους και υπερασπίστηκε ενώπιον των Εφήβων, με ύφος χιλίων διεθνιστικών πιθήκων, τις αβάσιμες και αντεπιστημονικές αρλούμπες που παράγει ο Λιάκος και το υπόλοιπο ανθελληνικό επιτελείο του. Αποκάλεσε τα αρχαία ελληνικά «νεκρή γλώσσα» και είπε στα παιδιά πως «απαιτούνται ουδετερόθρησκα σχολεία».
Ένας μαθητής μάλιστα του απάντησε αιχμηρά, λέγοντάς του: «Καταργώντας τη χριστιανική παιδεία και τις παρελάσεις στρέφεστε εναντίον του λαού και της εθνικής μας ταυτότητας».

Δείτε το βίντεο...

Οι Συριζαίοι επικαλούνται το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά - “Παναθηναϊκάκια” και οι Νεοδημοκράτες κάνουν την πάπια! ΒΙΝΤΕΟ

Αφού υπάρχει το συγκεκριμένο ηχητικό και συζητιέται δημόσια, γιατί δεν παρεμβαίνει η Δικαιοσύνη;

Κατά την διάρκεια πρωινής ενημερωτικής εκπομπής στο ΣΚΑΙ ο βουλευτής του Σύριζα, Κυρίτσης απάντησε στον σαμαρικό βουλευτή της ΝΔ, Σκρέκα κάνοντας αναφορά στο ηχητικό ντοκουμέντο, όπου ο πρώην πρωθυπουργός Σαμαράς έδινε εντολές προς τον εισαγγελέα Ντογιάκο να προφυλακίσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Το συμπέρασμα του δημόσιου αυτού διαλόγου είναι ότι βουλευτές τόσο του Σύριζα όσο και της ΝΔ ομολογούν κυνικά τις πολιτικές παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής: Οι συριζαίοι επικαλούνται δημόσια το ηχητικό ντοκουμέντο και οι νεοδημοκράτες με την σιωπή τους το επιβεβαιώνουν.

Δείτε το βίντεο...

Κράτος υπό διάλυση: Παρακρατικοί κατέλαβαν το ΑΠΘ - «Θα μείνουμε για πάντα» λένε!


Κράτος υπό διάλυση: Παρακρατικοί κατέλαβαν το ΑΠΘ - «Θα μείνουμε για πάντα» λένε!

Οι παρακρατικοί του δήθεν «αντεξιουσιαστικού» χώρου, δηλαδή οι γιοί υπουργών, εγγονοί εφοπλιστών και συνεργάτες ξένων μυστικών υπηρεσιών, είχαν εδώ και μέρες πει ότι πρόκειται να προχωρήσουν σε κατάληψη του ΑΠΘ, προκειμένου να πραγματοποιήσουν ένα παγκόσμιο «συνέδριο» του χώρου τους.
Ασυνήθιστο, βεβαίως, το αίτημα τους, αφού τέτοιου είδους συνελεύσεις γίνονται τις περισσότερες φορές σε στοές και λέσχες. Η συγκεκριμένη συγκέντρωση, βεβαίως, είχε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, αφού στον πυρήνα της ήταν το χειροκρότημα της πολιτικής Τσίπρα - Μητσοτάκη - Μέρκελ στο θέμα του λεγόμενου «προσφυγικού».
Το κράτος αντί να....

Η Σιωνιστική ηθική του Facebook

Screen Shot 2016-07-02 at 21.59.56
Ο Ζάκερμπεργκ, με την γνωστή καταγωγή του θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτικός όταν επιτρέπει σε τέτοιες απεικονίσεις στην πλατφόρμα του αλλά σβήνει αμέσως και χωρίς εξηγήσεις τα προφίλ των βουλευτών της ΧΑ.
Κακοί φασίστες, έχουν και το θράσος να λένε την αλήθεια.

Ίων

Πηγή: prwthentekatou.blogspot.gr

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ

paki
Μια νέα υπόθεση απαγωγής, με θύτες και θύματα Πακιστανούς «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες» (ή μήπως «προσφυγάκια» σύντροφοι; Μπορεί να μη γίνεται πόλεμος στο Πακιστάν, αλλά γίνεται σε γειτονικές χώρες…), αποκαλύφθηκε από την αστυνομία.
Πιο συγκεκριμένα, δύο Πακιστανοί διακινητές μετέφεραν ομοεθνείς τους από τον Έβρο στη Θεσσαλονίκη, όπου τους κρατούσαν «φυλακισμένους» σε κοντέινερ, ζητώντας χρήματα από τους συγγενείς τους, για να τους απελευθερώσουν. Η αρχική καταγγελία έγινε τον προηγούμενο μήνα, όταν τρεις Πακιστανοί κατήγγειλαν ότι κρατήθηκαν παράνομα σε.....