Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 25, 2017

Παρακρατικοί αμαύρωσαν τις εκδηλώσεις στην Καλλιθέα - Αντίδραση από Ιερέα: "Ντροπή σας αλήτες. Βουλώστε το επιτέλους!"

Την Καλλιθέα διάλεξε φέτος ο γνωστός παρακρατικός θίασος της ΑΝΤΑΡCIA (Ζήτω η πρεσβεία!), για να αμαυρώσει τις επετειακές εκδηλώσεις. Αφορμή ήταν η απόφαση της δημοτικής αρχής της Καλλιθέας να δώσει –ως όφειλε- άδεια στη Χρυσή Αυγή να καταθέσει στεφάνι στην τελετή.
 
Οι αφιονισμένοι παρακρατικοί κραύγαζαν τα γνωστά συνθήματα ακόμα και κατά την διάρκεια της τελετής, προκαλώντας την οργή και την αγανάκτηση του κόσμου. Τελικά, ένας ιερέας που τιμά τα ράσα του...

Ιστορική ομιλία του Ν.Μιχαλολιάκου: "Η αλήθεια για το 1821"

Νικόλαος Μιχαλολιάκος – Η αλήθεια για το 1821

Δείτε το βίντεο...

Οι αγωνιστές του 1821 απαντούν στους μαρξιστές για τον εθνικό χαρακτήρα της επανάστασης

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά από χρόνια ψαρέματος στα θολά νερά, όταν ακόμα και… πατριώτες το έπαιζαν οι μπολσεβίκοι, το ΚΚΕ επανέρχεται στη γνωστή του θέση περί… «ταξικής» επανάστασης του 1821:

«Σε μια περίοδο σαν τη σημερινή, που ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος μαίνεται, που εκατομμύρια ξεριζωμένοι πλημμυρίζουν τα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα της Ευρώπης, που οι ανταγωνισμοί των κεφαλαίων για κυριαρχία εκδηλώνονται με όλο και μεγαλύτερη λύσσα, ενώ η επίθεση της αστικής τάξης, της κυβέρνησής της και όλης της καπιταλιστικής αντιπολίτευσης ενάντια στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα διαρκεί, το νόημα της 25ης Μαρτίου δεν είναι η παγίδα της «εθνικής ομοψυχίας». Έχει σύγχρονο περιεχόμενο: Τότε, φορέας – ηγέτης της κοινωνικής προόδου ήταν η αστική τάξη ενάντια στο φεουδαρχικό – οθωμανικό ζυγό και τους ντόπιους συμμάχους του. Εδώ και έναν αιώνα, φορέας – ηγέτης της προόδου, σε όφελος της πλειοψηφίας του πληθυσμού, είναι η εργατική τάξη. Η ταξική πάλη συνεχίζεται. Είναι ο μοχλός που κινεί την ιστορία μπροστά. ..».

Ας τους δώσουν την απάντηση οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της επανάστασης του Γένους:...

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ

Στην απαγόρευση της λειτουργίας των Μαρτύρων του Ιεχωβά (Ιεχωβάδων) προχώρησε η ρωσσική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας Vedomosti, που επικαλείται σχετική ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Δικαιοσύνης, οι σιωνιστοκίνητοι Ιεχωβάδες συμπεριελήφθησαν στον κατάλογο...

Ζήτω η 25η Μαρτίου - Τιμή και Δόξα στους Αθάνατους Ήρωες του ‘21

196 χρόνια  πέρασαν από την έναρξη του ένοπλου Εθνικού Απελευθερωτικού αγώνα. 196 χρόνια από τότε που το Έθνος  πήρε τα όπλα για να κερδίσει την Ελευθερία του από τον φρικώδη οθωμανικό ζυγό.

Τούτη η σημερινή γιορτή, φωτίζει όχι μόνο τα σκοτάδια που κάλυπταν τη χώρα στα τετρακόσια χρόνια της Τουρκοκρατίας, αλλά κι αυτά που σα μαύρα φονικά και τρομακτικά σύννεφα σκιάζουν στις μέρες μας το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού λαού.

Τότε οι πρόγονοί μας, ολομόναχοι, πολέμησαν για εννιά ολόκληρα χρόνια ενάντια στη Οθωμανική Αυτοκρατορία. Σήμερα εμείς, οι μακρινοί και αλλοτριωμένοι απόγονοι των ηρώων εκείνων, αντιμετωπίζουμε μια οργανωμένη επίθεση της Νέας Αυτοκρατορίας που καμουφλάρεται πίσω απ' το όνομα "Νέα Τάξη Πραγμάτων".

Χρειάζεται, νομίζω ν' αναρωτηθούμε για το αν έχει η σύναξη των γεγονότων του παγκόσμιου πολιτισμού να επιδείξει παράδειγμα άλλου Έθνους, που μετά από αιώνες υποδούλωσης και διωγμών...