Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 05, 2016

Έκρυθμη κατάσταση στην Χίο - Σε επιφυλακή ο Ελληνικός Στρατός για εξέγερση λαθρομεταναστών

Οριακή είναι πια η κατάσταση στην Χίο με την παρουσία εκατοντάδων ανεξέλεγκτων λαθρομεταναστών να εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των κατοίκων.

Όπως έγινε γνωστό την προηγούμενη Παρασκευή οι ορδές των λαθρομεταναστών προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια στο υπερπολυτελές "hot spot" της ΒΙ.ΑΛ. και αφού προξένησαν ζημιές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Σήμερα μάλιστα κυκλοφόρησε και η είδηση ότι 100 λαθρομετανάστες αναζητούνται, καθώς δεν έχουν καταφέρει οι αρχές ακόμη να τους εντοπίσουν.

Η έκρυθμη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και έχει αναστατώσει ολόκληρο το νησί, έχει οδηγήσει τους διοικητές των παρακείμενων στρατιωτικών μονάδων...

Γιώργος Μύρτσος: “Η Χρυσή Αυγή θα βγει πρώτο κόμμα”

Ένα πολύ ενδιαφέρον, όσο και επίκαιρο, σχόλιο κάνει ο παλαιός διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και νυν αθλητικός σχολιαστής Γιώργος Μύρτσος.
Υπό τον τίτλο «Μπακασέτας στον ΠΑΟΚ, Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα!», ο Θεσσαλονικιός αθλητικογράφος, αφού ασχολείται στο μεγαλύτερο μέρος του κειμένου του με ποδοσφαιρικού τύπου περιεχόμενα, φτάνει στο τέλος και λέει τα εξής:

«Τέλος, θέλω να κλείσω με ένα πολιτικό σχόλιο. Γιατί έτσι όπως συμπεριφέρονται οι πολιτικοί στην Ελλάδα,...

ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ-ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ, ΚΑΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

Είναι γνωστό, πως όποτε η Χρυσή Αυγή προαναγγέλλει δημόσια εκδήλωση (στο 95% της χώρας…), ακολουθεί προαναγγελία αντισυγκέντρωσης επίστρατων της ΚΥΠ και των «ιδρυμάτων» του Σόρος, παρακρατικών σκουπιδιών. Αλλά αυτό δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Συμβαίνει και «εις Παρισίους», που λέμε…

Έτσι, όταν οι Βέλγοι εθνικιστές ανακοίνωσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΞΥΛΟ ΣΤΟ… HOT SPOT ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ!

ImageHandler2
Ούτε μέρα δεν περνάει στα επίσημα και τα… ανεπίσημα Hot Spot, που να μην πέφτει ξύλο. Εχθές… ανησυχήσαμε γιατί όλη την ημέρα δεν είχε κανένα επεισόδιο στον Πειραιά, αλλά μας το φύλαγαν για το βράδυ.
Έτσι, τα… συνήθη επεισόδια έγιναν την ώρα του βραδινού συσσιτίου, στην πύλη Ε2, και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίσθηκαν δυο άτομα στα οποία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Αλλά κι ένα μικρό παιδί – απ’ αυτά που φοβάται η συγκυβέρνηση των συριζοπουλημένων ότι θα υποστούν… ψυχικά τραύματα, αν εφαρμόσει τον νόμο και εκκενώσει άμεσα τον άτυπο καταυλισμό- που χτυπήθηκε στο κεφάλι!
Να τους χαίρονται οι....

Νικολακόπουλος: "Η Χρυή Αυγή ενδυναμώνει υπόγεια...και όλες οι υπόλοιπες 'πατριωτικές' κινήσεις είναι καταδικασμένες να αποτύχουν"


Δημοσκόπος Νικολακόπουλος: Μέγιστος κίνδυνος η υπόγεια ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής

Βαρυσήμαντη συνεντευξη σε αριστερίστικη εφημερίδα έδωσε ο δημοσκόπος Ηλίας Νικολακόπουλος, με κύριο θέμα το πολιτικό τοπίο όπως διαμορφώνεται σήμερα, υπό το βάρος της τρέχουσας επικαιρότητας.
Ο Νικολακόπουλος μιλώντας από του βήματος μίας μικρής αριστερίστικης εφημερίδας δεν είχε τις εξαρτήσεις και την αυτολογοκρισία που συνεπάγεται μία αντίστοιχη συνέντευξη σε μία εφημερίδα υψηλής κυκλοφορίας και μεγάλων συμφερόντων. Συνεπώς έχει εξαιρετική αξία να δούμε τα γραφόμενά του, την στιγμή που οι δημοσκοπήσεις προσπαθούν να παρουσιάσουν μία μαγική εικόνα έντονου δικομματισμού μεταξύ ΝΔ και Σύριζα.
Δεν θα ασχοληθούμε με τις αναλύσεις του Νικολακόπουλου για...

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑ: ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 23

Όταν η προδοτική και διεφθαρμένη χούντα Σαμαρά, σε συνεργασία με τα παραδικαστικά τσιράκια της και κάποιους επίορκους της Κρατικής Ασφάλειας, κατασκεύασε τη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, αμέσως κατατέθηκε προς ψήφιση στο κυνο-βούλιο φωτογραφική διάταξη, με την οποία κόπηκε η κρατική χρηματοδότηση του Κινήματος.
Χρηματοδότηση η οποία επέστρεφε στον Ελληνικό Λάο, με τις πάμπολλες κοινωνικές δράσεις της Χρυσής Αυγής, υπέρ των αναξιοπαθούντων συμπατριωτών μας, οι οποίοι πληρώνουν τα κλεψιμαίικα της μεταπολιτευτικής πανούκλας.
Περιττό να αναφερθεί ότι...

ΑΥΤΗ ΡΕ «ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» ΔΕΝ ΗΤΑΝ «ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΣΟΥΣ»;

ekdhlosh-litoxoro-03-04-52

Όταν η Χρυσή Αυγή (και κανένα άλλο κόμμα…) τιμά την μνήμη των χιλιάδων αγρίως σφαγιασθέντων υπό των βουλγαροκομμουνιστοσυμμοριτών κομιτατζήδων του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΔΣΕ, Ελλήνων, οργιάζουν τα διαδικτυακά ΜΜΕ των (κόκκινων…) ολιγαρχών, για «γιορτές μίσους».
Εχθές, στο Λιτόχωρο Πιερίας, το κόμμα της προδοσίας και του εγκλήματος διοργάνωσε εκδήλωση  «για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας», στο Λιτόχωρο Πιερίας, όπου στις 31 Μαρτίου 1946 βουλγαροκίνητοι και βουλγαρόδουλοι συμμορίτες επιτέθηκαν ύπουλα μέσα στη νύχτα στον Σταθμό Χωροφυλακής και κατέσφαξαν όλους τους άνδρες του.
Αυτή δεν ήταν γιορτή μίσους ρε «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» – όπως σας αποκαλούν τα κουκουλοφόρα συντρόφια σας;
(ΥΓ): Πέρα από τις κραυγές μίσους του αρχικουκουέ Κουτσούμπα, τα κομμούνια που....

Το τελευταίο «καρφί» στο επιστημονικό «φέρετρο» του Φαλμεράυερ: Απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων οι σημερινοί Έλληνες


Το τελευταίο «καρφί» στο επιστημονικό «φέρετρο» του Φαλμεράυερ: Απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων οι σημερινοί Έλληνες

Πέρασε αισίως η επέτειος της Εθνικής Παλιγγενεσίας και ΧΡΟΝΙΑ μας ΠΟΛΛΑ. Για άλλη μία χρονιά υπέστημεν την αριστερή (ή μάλλον για να είμαστε ακριβέστατοι την αριστεροδεξιά) προπαγάνδα περί που μιλάει για ένα Ελληνικό Έθνος που «γεννήθηκε» τον 19ο αιώνα, ως αποτέλεσμα διάχυτων ιδεών της Γαλλικής Επανάστασης και τα λοιπά. Για άλλη μία χρονιά ήμασταν αναγκασμένοι να υποστούμε το κήρυγμα των αριστεροδεξιών πρεσβευτών της παγκοσμιοποίησης για τον Φαλμεράυερ και την «γραφικότητα» της Ιδέας ότι οι Έλληνες είναι απευθείας απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων.
Σύμφωνα με την ψευδοθεωρία του Φαλμεράυερ, οι Έλληνες έχουν οριστικά εκλείψει, αφού αναμίχθηκαν χωρίς επιστροφή με Σλάβους, Αλβανούς και Τούρκους. Τους είναι παντελώς αδιάφορο ότι η θεωρία αυτή του Φαλμεράυερ έχει αποδειχτεί αντεπιστημονική και ψευδής από πλειάδα επιστημόνων, όλων των ειδικοτήτων. Τους είναι παντελώς αδιάφορο γιατί, όπως έλεγε και ο Λένιν, «αν η Αλήθεια δεν συμφωνεί μαζί μας, τόσο το χειρότερο για την Αλήθεια». Ο Φαλμεράυερ παρότι ήταν τελείως αναρμόδιος ως περιηγητής, δημοσιογράφος και ιστορικός, η πολιτικά κατευθυνόμενη άποψη συνεχίζει να επανέρχεται συνεχώς στην επικαιρότητα.
Πέραν των σαφών απαντήσεων που....