Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 10, 2012

Ποιός είπε ότι η Νίκαια είναι "κόκκινη"...;Είμαστε το μέλλον, είσαστε το χθές η Πόλη ανήκει στους Εθνικιστές!

 Ζήτω το Έθνος!
Ζήτω η Χρυσή Αυγή!
Ζήτω η νίκη!
συνέχεια με τις υπόλοιπες φωτογραφίες......

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ τις εκτιμήσεις μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές...Τα δύο κόμματα "εξουσίας" και οι Ελληνες Εθνικιστές κερδισμένοι στη νέα προεκλογική περίοδο

Μια εβδομάδα έμεινε πριν τις εκλογές και όλοι οι αναλυτές και οι δημοσιογράφοι που μιλούν στα τηλε-παράθυρα αφήνουν να υπονοηθεί ότι θα είναι η κάλπη μπορεί να μας διαψεύσει όλους και όλες για το τι θα..βγάλει.
Οι δημοσκόποι προπαγανδίζουν γαι τη ρευστότητα των πολιτικών πεποιθήσεων των ψηφοφόρων που αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά μας τονίζουν ότι οι αναποφάσιστοι πια είναι πολύ λίγοι..

Τώρα πώς γίνεται να υπάρχουν μετακινήσεις ψηφοφόρων αλλά ταυτόχρονα να μην είναι τόσοι πολλοί οι αναποφάσιστοι είναι αλλού παπά ευαγγέλιο..
Δημοσκόποι είναι ότι θέλουν διαρρέουν και λένε..

Πάμε όμως να δούμε μερικές εκτιμήσεις τους, μια εβδομάδα πριν ανοίξουν οι κάλπες...
Δεν τίθεται θέμα πρωτιάς, για την ώρα, εκτιμούν οι αναλυτές καθώς η....

Χρυσή Αυγή: Προεκλογικό Σποτ -Ιδιωτική πρωτοβουλία!!!

Ούτε με αυτόν τον ψυχάκια έχει σχέση ο ΣΥΡΙΖΑ;;; Βίντεο!!!

Το ερώτημα αν ο Αλέξης Τσίπρας προσυπογράφει τα παρανοϊκά που λέει αυτός ο απίστευτος τύπος που δηλώνει… φιλόσοφος, εγείρεται αυθόρμητα όταν παρακολουθείς το παρακάτω βίντεο. 
Πρόκειται για τον....

Όλοι οι αμερικανοί πολίτες καλούνται να δεχθούν εμφύτευση μικροτσίπ


To νομοσχέδιο “υγειονομικής φροντίδας” προϋποθέτει εμφύτευση μικροτσίπ σε όλους τους αμερικανούς πολίτες!!!  Το Νομοσχέδιο σχετικά με την Υγειονομική Φροντίδα στην Αμερική, ή εν συντομία το νομοσχέδιο H.R. 3200, μόλις εγκρίθηκε στο Κογκρέσο και ως εσωτερική του προϋπόθεση περιλαμβάνει το τσιπάρισμα όλων των Αμερικανών πολιτών!!Τα σχέδια και οι ζυμώσεις για την «νομοθετική» και νομικά επικυρωμένη εμφύτευση μικροτσίπ στους αμερικανούς πολίτες είχαν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο του 2004.

Το κείμενο της....

Αποκάλυψη...Οι εκτιμήσεις των δημοσκόπων μια εβδομάδα πριν ανοίξουν οι κάλπες!

Απόψε λίγο μετά τις 10μ.μ. αποκαλύπτουμε:
  • Σε τι ποσοστά κυμαίνονται εκτιμούν οι δημοσκόποι ότι θα κυμανθούν τα κόμματα;
  • 7 ή 8 κόμματα στη Βουλή;
  • Ποιά κόμματα ευνοήθηκαν από τα τελευταία γεγονότα;
  • Πώςεπηρεάζεται η ψήφος των αναποφάσιστων;

Σε λίγο οι απαντήσεις...
Στο μοναδικό blog που μίλησε για....

ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ: Η ψευτοδημοκρατία τους και η Χρυσή Αυγή

Διανύουμε ήδη την τελευταία εβδομάδα της δεύτερης κατά σειράν προεκλογικής περιόδου και παρ’ όλο το γεγονός ότι το Κίνημά μας πήρε το σεβαστό ποσοστό του 7% και τιμήθηκε από 440.992 Έλληνες και Ελληνίδες, τίποτε κατ' ουσίαν δεν έχει αλλάξει εις ό,τι αφορά την συμπεριφορά του "βαθέως κράτους" απέναντι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Κατά τα άλλα υποτίθεται ότι έχουμε δημοκρατία… Βεβαίως, το πολίτευμα της χώρας μας δεν έχει την ελαχίστη σχέση με την δημοκρατία των Αρχαίων Αθηνών και είναι γνωστό ότι αποτελεί μία εκδοχή του αγγλοσαξωνικού αντιπροσωπευτικού συστήματος και τίποτε άλλο.
Άλλωστε, η λέξη δημοκρατία είναι μία από της πλέον ταλαιπωρημένες λέξεις στην εποχή μας. Δημοκρατία (λαϊκή…) έχει και η κομμουνιστική Κίνα, έχει και το Βιετνάμ, έχει και η Κούβα, είχε κάποτε και η Σοβιετική Ένωση! Πόση υποκρισία όμως μπορεί να κρυφτεί πίσω από μία λέξη; Ατελείωτη, σύμφωνα με αυτά που στην πράξη βιώνουμε! Λάβαμε το....

Ποιανού ο πατέρας ήταν ο εκπρόσωπος του Γκαίμπελς;;Του Μιχαλολιάκου ή του Πικραμένου;;;

Ποιανού ο πατέρας ήταν ο εκπρόσωπος του Γκαίμπελς στην κατεχόμενη Ελλάδα και θησαύριζε τυπώνοντας και μοιράζοντας τα προπαγανδιστικά έντυπα του κατακτητή; Του Μιχαλολιάκου ή του Πικραμένου;Το ερώτημα που έχουμε μπροστά μας είναι απλό: Ποιος είχε αναλάβει την αποκλειστική διακίνηση των προπαγανδιστικών εντύπων του Γκαίμπελς στην κατεχόμενη Ελλάδα και θησαύριζε; Ο πατέρας του αρχηγού της "Χρυσής Αυγής" Μιχαλολιάκου ή του υπηρεσιακού πρωθυπουργού Πικραμένου; Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό και δεν έχει να κάνει με προεκλογικά παιχνίδια. Στο νέο βιβλίο του με τίτλο "Η ελληνική οικονομία κατά την Κατοχή και η αλήθεια για τα κατοχικά δάνεια", εκτός από άλλα ενδιαφέροντα, ο ιστορικός Δημοσθένης Κούκουνας, ειδικευμένος στα κατοχικά θέματα, κάνει αποκαλύψεις και για την οικογένεια του....

Ο Ηλίας Κασιδιάρης επιστρέφει πιο δυνατός και "εγκαινιάζει" τα νέα γραφεία του κόμματος στα Άνω Λιόσια απόψε στις 8μ.μ.


Το καλύτερο εκλογικό σποτ των εκλογών...

Φυσικά και αυτό ανήκει στους Έλληνες Εθνικιστές.....
Δείτε το...

Ένα ακόμη καταπληκτικό ντοκιμαντέρ...Οι Έλληνες Σταυροφόροι

Απειλές για δολοφονίες, και βία...Ο εισαγγελέας όμως δεν θα επέμβει ποτέ και οι δημοσιογράφοι θα...ξεχάσουν..Γιατί;

Γιατί είναι Αριστεροί και υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης...
Δείτε τη φωτογραφία και σκεφτείτε..;

Δεν είναι απειλή κατά της ζωής ανθρώπων..;Δεν οδηγεί σε πράξεις βίας και εχθροπάθειας με σαφή πολιτικό ρατσισμό;

Αλλά τι να λέμε τώρα...
Όρια υπάρχουν για.....

Και ο σύμβουλος του Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης, στηρίζει επαναστατική Αριστερά;!

Δείτε το βίντεο:

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) συμπαραστέκεται στον Ηλία Κασιδιάρη

«Το ολόκληρο βίντεο των γεγονότων, βρίσκεται στο διαδίκτυο και ο καθένας μπορεί να δει πως ακριβώς εξελίχθηκαν τα γεγονότα. Η Λιάνα Κανέλλη και η Ρένα Δούρου προκαλούσαν συνεχώς τον κ. Ηλία Κασιδιάρη, με την πρώτη μάλιστα να τον αποκαλεί γερμανοτσολιά και φασισταριό και ενώ ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής προσπαθούσε να αντικρούσει με επιχειρήματα τις ύβρεις τους, η Δούρου έκανε προσωπική επίθεση στον κ. Κασιδιάρη θέλοντας να τον εξευτελίσει σε προσωπικό επίπεδο.
Τότε τα πράγματα εκτραχύνθηκαν με την Δούρου να βρέχεται και την Κανέλλη να επιτίθεται στον Ηλία Κασιδιάρη, πετώντας του στο πρόσωπο, μια εφημερίδα που κρατούσε, φωνάζοντάς του »έξω από εδώ μέσα», με προφανή σκοπό να τον εξευτελίσει ακόμη περισσότερο. Τότε ο κ. Κασιδιάρης για να περισώσει την αξιοπρέπειά του, αμύνθηκε και έφυγε από το πλατό», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του το ΕΛΑΜ.
Η υποκρισία όμως των ΜΜΕ και των κομμάτων στην Κύπρο απύθμενη, καθώς για....