Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 20, 2013

Το Youtube "έριξε" την πολιτική διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής...ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ..;!;!

"Δημοκρατικές" πολιτικές ανάλογες με αυτές που εφάρμοσε το κατεστημένο μετά το πέρας των εκλογών της 6ης Μαΐου γίνονται και σήμερα, κάτι που σαφώς υπονοεί ότι μάλλον βρισκόμαστε σε...προεκλογική περίοδο.

Το "youtube" "προοδευτικά" και με γνώμονα την "ελευθερία της έκφρασης" "κατέβασε" το βίντεο της δεύτερης πολιτικής εκπομπής της Χρυσής Αυγής που όποιος την παρακολούθησε ήταν μια γροθιά στο καθεστώς με πρωταγωνιστές τους Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρου.

Με κλειστή την ΕΡΤ και το διαδίκτυο να φιμώνει επιλεκτικά τον "εχθρό" είναι το....

Πάμε για εκλογές...;! Ο Αγώνας θα συνεχιστεί ούτως ή άλλως...

- Ο Κουβέλης απειλεί ότι αποχωρεί από την Κυβέρνηση
- Ο Βενιζέλος δηλώνει ότι αν φύγει ο δικηγόρος του ΚΙΣ τότε φεύγει και αυτός
- Ο Σαμαράς τονίζει ότι είναι αποφασισμένος να πάει μέχρι τέλους τη ρήξη του με το...κατεστημένο για το "καλό της Ελλάδος" και καλεί τους Υπουργούς στο Μέγαρο Μαξίμου για να τους ανακοινώσει τα...επερχόμενα!

Μάλλον τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι τόσο υψηλά που θα πρέπει το "συνταγματικό τόξο" να τα προλάβει πριν εκτιναχθούν από Σεπτέμβρη!

Εμείς Αγωνιζόμαστε είτε.....

Νίκος Μιχαλολιάκος: "Η Αθήνα θα έχει σε ένα χρόνο Χρυσαυγίτη Δήμαρχο"

O γ.γ του Λαϊκού Συνδέσμου εξέφρασε τη βεβαιότητά πως επόμενος δήμαρχος της Αθήνας, θα προέρχεται από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής, ενώ χαρακτηρίζει βόμβα το μεταναστευτικό και «πρόκληση» την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό.

Η Χρυσή Αυγή περνά στην αντεπίθεση μέσω media, με την έκδοση νέας εβδομαδιαίας εφημερίδας, καθώς και ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σταθμού, μέσω Διαδικτύου.

«ΕΜΠΡΟΣ» είναι ο τίτλος της νέας εφημερίδας, που θα κυκλοφορήσει εκτάκτως αύριο Παρασκευή, και η οποία «θα είναι προσηλωμένη στις παραδοσιακές αξίες του Ελληνισμού», σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εκδοτική ομάδα, που έχει επικεφαλής τον πρωτοεμφανιζόμενο στο χώρο των media Δημήτρη Βλαχόπουλο.

Στη Χρυσή Αυγή, υποστηρίζουν πως....

Ισλαμιστές στη Συρία (ναι αυτούς που στηρίζει ο Αβραμόπουλος και το "συνταγματικό τόξο") αποκεφάλισαν χριστιανό "άπιστο" και έριξαν το κεφάλι του στα σκυλιά!!!

Σύμφωνα με τo Ugly Truth (17/06/13) σε αναδημοσίευση άρθρων των Daily Mail, Ηuffington Post , Sunday Times, The Australien, Al Arabiya ,Σύριοι αντάρτες αποκεφάλισαν έναν χριστιανό στο βορρά της χώρας στην πόλη Ρας αλ Αγίν , στα τούρκικα σύνορα. Βασίζεται σε μαρτυρία της γαλλολιβανέζας
Marie-Agnes, ηγουμένης στο μοναστήρι του Αγίου Ιακώβου στην Καρά της Συρίας( 70χμ από την Χομς). Η 60χρονη ηγουμένη, δήλωσε ότι αφού του έκοψαν το κεφάλι πέταξαν το.....

Οργιάζει το διεθνές σύστημα κατά της Χρυσής Αυγής: Η σκυτάλη στους Financial Times


Οργιάζει το διεθνές σύστημα κατά της Χρυσής Αυγής: Η σκυτάλη στους Financial Times

Financial Times υπέρ λαθρομεταναστών και κατά Χρυσής Αυγής

Υποδείξεις στους γηγενείς ευρωπαϊκούς Λαούς και ιδιαίτερα στον Ελληνικό αποφάσισαν να κάνουν οι Financial Times σχετικά με το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Σε άρθρο το οποίο δημοσιεύτηκε στην εν λόγω φυλλάδα, κατηγορούνται τα ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης για τις αντιμεταναστευτικές τους θέσεις με το βάρος να πέφτει φυσικά στη Χρυσή Αυγή.
Ο τρόμος του ....

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ (γύφτοι τους λένε ορισμένοι) ΠΟΥ ΝΑΡΚΩΝΟΥΝ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ

thumb.php
Σύλλογος της Ρόδου καταγγέλει δημόσια πλέον το γεγονός για το οποίο πολλοί έλληνες αλλά και τουρίστες έχουν παραπονεθεί: την κακοποίηση ζώων στα χέρια αθίγγανων, με σκοπό να τους λυπηθούν οι περαστικοί.
Δεκάδες καταγγελίες και παράπονα γίνονται τα τελευταία τουλάχιστον 3 χρόνια από έλληνες και κατοίκους του νησιού αλλά και από τουρίστες. Αντικρύζουν κυρίως στην Παλιά Πόλη ανήλικους αθίγγανους που έχουν αγκαλιά κάποιο κουτάβι.

Όπως αναφέρεται, αυτό γίνεται γιατί.......

Ο μεγαλύτερος εφιάλτης τους έγινε πραγματικότητα..."Ένας χρόνος δράσης της Χρυσής Αυγής στη Βουλή..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Το επικό βίντεο που φτιάχθηκε για τη δράση της Χρυσής Αυγής στο "ναό της δημοκρατίας"...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Η εβραϊκή δύναμη στην οικονομία πέρα από «συνομωσίες» ή αλλιώς πώς οι εβραίοι κυριρχουν στις...."αγορές"!




Στο διαδικτυακό περιοδικό ‘Taki's Magazine’, ή "Takimag" εν συντομία, του παλαιοσυντηρητικού Ελληνο-Αμερικάνου δημοσιογράφου Taki Theodoracopulo, δημοσιεύτηκε το άρθρο ‘Jewish Wealth by the Numbers’ (‘Ο εβραϊκός πλούτος με αριθμούς’) του Steve Sailer
Το άρθρο ξεκινάει έτσι:
Οι Αμερικανοί μπορούν να μάθουν πολλά από το Ισραήλ. Είναι μια.....

Από τη φυλακή στο....δημόσιο μέσω...Βενιζέλου!!!!

Δείτε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις  

• Αίρονται οι κατά νόμον συνέπειες, που απορρέουν από την καταδίκη του.... σε ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών και δεκαπέντε (15) ημερών με τριετή αναστολή για επικίνδυνη σωματική βλάβη, προκειμένου να μην αποτελεί κόλλημα για τον διορισμό του στην πυροσβεστική υπηρεσία. 

• Αίρονται οι.....

16 συλλήψεις για "μαϊμού" νοσοκόμες...Μαντέψτε..Ήταν ΟΛΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θα βγάλουν καμιά ανακοίνωση οι ιατρικοί σύλλογοι για...πογκρόμ και για "ρατσιστικές/φασιστικές" συμπεριφορές άραγε...;!
Αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή και οι κοινωνικές/πολιτικές της δράσεις θα γινόταν κάποια σύλληψη:

Διαβάζουμε στο enikos:

Στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σήμερα το πρωί, σε κεντρικό Νοσοκομείο της Αθήνας, με αντικείμενο τη νομιμότητα των υπηρεσιών που παρέχουν οι αποκλειστικές νοσοκόμες.

Ειδικότερα, μετά από.....

Νέο "ρατσιστικό" έγκλημα...Πακιστανός δολοφόνησε πακιστανό στην Άρτα αλλά τα ΜΜΕ ξέχασαν να μας πουν την εθνικότητα του δολοφόνου

Το βράδυ της Κυριακής, στη Βίγλα της Άρτας, βρέθηκε νεκρός σε χώρο επιχείρησης εκτροφής βοοειδών, μέσα σε αύλακα γεμάτο από λύματα, με τραύματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού από αιχμηρό αντικείμενο, ένας 21χρονος Πακιστανός.

Γρήγορα, η Αστυνομία ανακάλυψε και τον φονιά του: είναι ένας 37χρονος επίσης Πακιστανός, ο οποίος συνελήφθη στην Άρτα χθες το απόγευμα και ομολόγησε την πράξη του.  Να τον χαίρονται, λοιπόν, οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

(ΥΓ) 1: Πολλά καθεστωτικά sites αναπαρήγαγαν αμέσως την είδηση της δολοφονίας του Πακιστανού, αφήνοντας....

Ακόμη μια γροθιά στο κατεστημένο...Από σήμερα και κάθε Δευτέρα και Πέμπτη πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Κασιδιάρη...


Ξεκινά αύριο η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής: ΖΩΝΤΑΝΑ από το XAgr.net!

Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 22.00 για μία ώρα σχολιάζουμε τις πολιτικές εξελίξεις και ενημερώνουμε για την πορεία του Εθνικιστικού Κινήματος.

Με τον Ηλία Κασιδιάρη και με τη συμμετοχή βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής

Η διαδικτυακή τηλεόραση της Χρυσής Αυγής είναι γεγονός. Μέσα στην απόλυτη συνωμοσία σιωπής των καναλιών, η ιστοσελίδα του Κινήματός μας XAgr.net αποτελεί πλέον το.....