Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 04, 2012

Εξέλιξη... Επικίνδυνος για την Μακεδονία ο Αβραμόπουλος... Ο Νίμιτς χαρακτηρίζει "σημαντικό βήμα" το μνημόνιο που έστειλε στα Σκόπια...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝ ΠΟΥΝΕ ΝΑΙ, ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ "ΑΝΩ", "ΒΟΡΕΙΑ" ΚΛΠ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ:

Χρήστος Παππάς: "Μαζί θα κυβερνήσουμε την Ελλάδα και θα την σώσουμε!! Να έχετε πίστη και πειθαρχία... Η ώρα μας πλησιάζει!!" Βίντεο φωτιά!!

Δείτε το βίντεο....

100 χρόνια συμπληρώνονται από την απελευθέρωση της Χειμάρρας από τους Τούρκους...Η σκλαβωμένη γη ζητά και πάλι την απελευθέρωσή της

Συμπληρώνονται στις 5 του Νοεμβρίου 100 χρόνια από το πρωινό εκείνο όπου 200 εθελοντές Κρητικοί οι οποίοι αποβιβαζόμενοι από την Κρήτη στο πλοίο Αχελώος κατευθύνθηκαν προς την Κέρκυρα όπου τις πρώτες πρωινές ώρες επιβιβάστηκαν και τα εθελοντικό σώματα του Σπύρομήλιου. Η αποβίβαση των τμημάτων έγινε στις 7.30 της ίδιας ημέρας στα Σπήλαια. Στη Χειμάρρα οι Κρητικοί κινήθηκαν νότια, ενώ οι Χειμαρριώτες βόρεια όπου και έφθασαν στο Διοικητήριο οι διαταγές του Σπύρομήλιου ήταν να αποφευχθούν σκοτωμοί . Αμέσως μετά ο ίδιος κηρύσσει με προκήρυξή του την Χειμάρρα Ελεύθερη και αναπόσπαστο τμήμα της μίας και αδιαιρέτου την μίας και μεγάλης Ελληνικής πατρίδας και υψώνει στο Διοικητήριο την Ελληνική σημαία.

Σε κλίμα ενθουσιασμού και ....

Πότε είπε η Χρυσή Αυγή ότι θα επισκεφτεί σχολεία την 17η Νοεμβρίου, συκοφάντες δημοσιογράφοι;;;

Οι παραπληροφορητές του Ελληνικού λαού και συκοφάντες της Χρυσής Αυγής, ξαναχτύπησαν.

Την πρόθεση που εξέφρασε ο βουλευτής Αντώνης Γρέγος, για επισκέψεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής, σε σχολεία, ειδικά της Θράκης, για να διαπιστωθεί η σωστή λειτουργεί τους, η αντιμετώπιση της Τουρκικής προπαγάνδας και η έπαρση της σημαίας, μεταφράστηκε από τους παραπληροφορητές δημοσιογράφους σε:

Αλλοδαποί χτυπούσαν και λήστευαν ανήλικους Έλληνες...!!

Στα χέρια της ομάδας ΔΙΑΣ έπεσαν ένας 14χρονος κι ένας 18χρονος ενώ λίγο πριν είχαν προσπαθήσει να κλέψουν, με τη βία, τα κινητά τηλέφωνα από δύο ανήλικους, στο Μαρούσι. Σύμφωνα με την αστυνομία, απο την έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε πως οι συλληφθέντες μέσα σε δύο μήνες είχαν κάνει άλλες πέντε ληστείες σε βάρος ανηλίκων.
Οι δύο αλλοδαποί δράστες, οι οποίοι κατά το παρελθόν έχουν....

Απίστευτο θράσος των μογγόλων: Απειλεί τις εταιρίες που βλέπουν Κύπρο η Τουρκία!!

Σε νέες κούφιες απειλές εναντίον της Κύπρου και των εταιριών που συμμετάσχουν στις εξορύξεις υδρογονανθράκων στη κυπριακή ΑΟΖ προχώρησε η Τουρκία μέσω ανακοίνωσης του υπουργείου Εξωτερικών.

Σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο «οι Τουρκοκύπριοι, οι Ελληνοκύπριοι, στο νησί γενικά, έχουν ίσα και....

Κ. Στεφανόπουλος: " Με τρομάζει η Χρυσή Αυγή"....

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για να μην ξεχνιόμαστε είναι ο άνθρωπος που το 2004 ως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας είχε κάνει διάγγελμα στο οποίο υποστήριζε ότι ο Κυπριακός Ελληνισμός θα πρέπει να ψηφίσει "ΝΑΙ" στο κατάπτυστο δημοψήφισμα του "Σχεδίου Α(υ)νάν" (ένας εκ των συγγραφεών του ήταν και ο μετέπειτα ραγιάς Υπουργός Εξωτερικών του Jeffrey Δ. Δούτσας)...
Για να θυμόμαστε το "ποιόν" όσων σήμερα έχουν το θράσος να κατηγορούν το Εθνικιστικό Κίνημα και την....προσφορά τους στην Ελλάδα.

Συνέντευξη στην Κυπριακή εφημερίδα "Φιλελεύθερος" έδωσε ο Κωστής Στεφανόπουλος και φυσικά ρωτήθηκε για τη Χρυσή Αυγή και τη δράση της.

Ο κ. Στεφανόπουλος δηλώνει ότι τον τρομάζει το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής "επειδή....

Μυστική υπηρεσία της Αλβανίας: όταν πρόκειται για Βορειοηπειρώτες δεν υπολογίζουμε τους νόμους....!!

Αυτό είναι το μήνυμα που παίρνουμε απ’ τις δηλώσεις που έκανε λίγες μέρες πριν ο Γενικός Επιθεωρητής των Μυστικών Υπηρεσιών της Αλβανίας, Saimir Κodra, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στο σεμινάριο που διοργάνωσε το Ινστιτούτο για Δημοκρατία, Διαμεσολάβηση και Λογοδότηση της Υπηρεσίας Πληροφοριών (SHISH).

Μεταξύ άλλων ο ....

Η θέση της γυναίκας στην Αρχαία Αθήνα και στην Αρχαία Σπάρτη

Η γυναίκα στους αρχαϊκούς και κλασικούς χρόνους θεωρούνταν, βιολογικά και ψυχολογικά, πλάσμα που δεν είχε την ικανότητα να ελέγξει τον εαυτό της και να αντισταθεί σε εξωτερικά ερεθίσματα. Έπρεπε να είναι σεμνή, όμορφη και υγιής, προκειμένου να συμβιβάζεται με τα πρότυπα μιας πατριαρχικής κοινωνίας, όπως ήταν η αρχαία ελληνική. Ακόμα και στην τέχνη είναι δυνατόν να παρατηρήσει κανείς ότι από την αρχαϊκή περίοδο ως και το τέλος περίπου της κλασικής περιόδου, όπου το θηλυκό κορμί απελευθερώνεται, η γυναίκα -ιδιαίτερα στη γλυπτική- παρουσιάζεται ευπρεπώς ενδεδυμένη, ενώ αποφεύγεται η έμφαση στα χαρακτηριστικά του φύλου. Στα πλαίσια αυτά θα εξετάσουμε σε δύο ενότητες αντίστοιχα τη θέση της στην οικογενειακή, κοινωνική και πολιτική ζωή σε Αθήνα και Σπάρτη και το στόχο που εξυπηρετούσε. Παράλληλα, θα αναφερθούμε στη διαφορετική αντιμετώπιση που τύγχαναν οι γυναίκες στις δύο σπουδαιότερες αρχαίες ελληνικές πόλεις.
 
Ι. ΑΘΗΝΑΙ
Ο ρόλος της Αθηναίας στην οικογένεια

Ηράκλειτος: Το ένα και ιερότερο αγαθό

 “ Αιρεύνται έν αντί απάντων οι άριστοι, κλέος άέναον θνητών, οι δε πολλοί κεκόρηνται όκωσπερ κτήνεα ”.

Μετάφραση:
Από όσα (αγαθά) υπάρχουν εν ζωή, οι άριστοι (αξιόλογοι) επιλέγουν (να απολαύσουν) το.....

Κουβέλης στην "Καθημεινή": "Δεν θέλουμε να ρίξουμε την Κυβέρνηση"

Φαρισαίοι και Υποκριτές οι επιδοτούμενου του Τσαουσέσκου αλλά για τα ΜΜΕ είναι "σοβαροί, μετρημένοι και σε πλήρη αντιστοιχία με την ιδεολογία τους(sic...)"

«Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να ρηγματώσουμε την κυβέρνηση, απλά θέλουμε να προστατεύσουμε τα ήδη αποδυναμωμένα εργασιακά δικαιώματα», δηλώνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής»
Ο Φώτης Κουβέλης προσθέτει ότι ....

ΑΚΥΡΩΣΑΝ και επίσημα οι αλβανοκατσαπλιάδες την αισχρή και προκλητική εκδήλωσή τους στην Αθήνα...

 Διαβάστε την ανακοίνωσή τους...

«Η Ερ. Συμμαχία υπενθυμίζει σε όλους τις εξελίξεις που ακολούθησαν τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου οι οποίες διεξήχθησαν στην Αλβανία, όπου εκατοντάδες μονάδες των γενικών περιπολιών της αστυνομίας και οι δυνάμεις ταχείας επέμβασης συνόδευσαν βήμα προς βήμα, και χιλιόμετρο για χιλιόμετρο τους Έλληνες πολίτες , τους Έλληνες αξιωματούχους, ακόμα και τους εκπροσώπους της «Χρυσής Αυγής», ενώ από την άλλη η ελληνική αστυνομία δηλώνει ανοιχτά ότι....