Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 14, 2015

ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΛΙΘΙΕ! ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.

MMM
Οι πνευματικοί απόγονοι των Στάλιν, Λένιν καί Μάρξ έρχονται να δείξουν το πραγματικό πρόσωπο της αριστεράς, αυτό του αυταρχισμού στο όνομα  των δήθεν μεταρρυθμίσεων .
Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, εισηγήθηκε κατά την ακρόασή του για το Πολυνομοσχέδιο στην Επιτροπή της Βουλής. να υπάρξουν αυστηρότερες κυρώσεις στους παραβάτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.
Συγκεκριμένα αυτό που ζήτησε είναι να συλλαμβάνονται όσοι «πιάνονται» χωρίς εισιτήρια!
Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς μία ακόμα πρόταση που ήρθε στο τραπέζι είναι αντί οι παραβάτες να τιμωρούνται σε επίπεδο πταίσματος να τιμωρούνται σε επίπεδο πλημμελήματος!
Ποια η διαφορά μεταξύ....

Ο ΠΟΛΥΣ ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ… 14 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Μια διαφορετική εκδοχή, στο ότι –παρά τις διαδόσεις που τον είχαν σίγουρο- ο… πολύς Μάκης Βορίδης δεν κατήλθε τελικά υποψήφιος για αρχηγός της νουδούλας (ως εκπρόσωπος της αλήστου μνήμης… «Δεξιάς Πλατφόρμας»), δίνει ο πρώην βουλευτής του ΛάΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης, με… δολοφονικό «χτύπημα» στο Twitter: «Ρε Μάκη Βορίδη,...

Χαλάστηκαν οι αριστεριστές με το ελληνοπρεπέστατο πανό των μαθητών στα Μάλια της Κρήτης

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας
 
Στην Ελλάδα, την τελευταία ευρωπαϊκή χώρα στην Ευρώπη που κυριαρχεί ο Κομμουνισμός, αν υψώσεις την ελληνική σημαία είναι φασισμός, αν όμως λαθρομετανάστες υψώσουν την σημαία του Ισλάμ μέσα στην Αθήνα, αυτό είναι δημοκρατία.
 
Αν Έλληνες Εθνικιστές δώσουν δωρεάν τρόφιμα σε Έλληνες αυτό είναι «ρατσιστικό συσσίτιο», αν κομμουνιστές δώσουν τρόφιμα κ ρούχα σε ξένους λαθρο-εισβολλείς το αποκαλούν «αλληλεγγύη». Τους βανδαλισμούς των θολοκουλτουριάρηδων αναρχοαριστερών που κατακαίνε την Αθήνα, την αποκαλούν «επανάσταση» ενώ η παρουσία και μόνο της σημαίας της Χρυσής Αυγής θεωρείται εγκληματική ενέργεια.
Η υποκρισία έχει κ όρια.
Εδώ και 25 χρόνια που γίνονται καταλήψεις στα σχολεία, τώρα που είδαμε μαίανδρο σε ένα από αυτά, ιδού οι αντιδράσεις.
 
Δεν νομιμοποιούμε τις καταλήψεις, ούτε αλλάζει η λογική μας επειδή υπάρχει εκεί ένας μαίανδρος. Αλλά τις καταλήψεις τις δημιουργούν οι πολιτικές των υπουργών παιδείας. Και το πρόβλημα αυτή την φορά έχει να κάνει με τις ελλείψεις καθηγητών στα σχολεία. 

Μπράβο στα παιδιά που έχουν ακόμα εθνική συνείδηση! Να λυθεί τώρα το πρόβλημα της παιδείας με τις ελλείψεις σε δασκάλους και καθηγητές!
 
Στο μεταξύ, δεν είδαμε ευαισθησία στους βάνδαλους που κάθε τόσο εδώ και χρόνια κάνουν κατάληψη στην ΑΣΟΕΕ, στο Πολυτεχνείο, στη Νομική, στο Αριστοτέλειο, και στους άλλους χώρους Παιδείας που τα λυμαίνονται πρεζέμπορες, λαθρέμπορες και αναρχέμπορες, κοινοί ποινικοί της Αριστεράς! 
 
Ιδού πως παρουσιάζουν τα συστημικά μέσα, την παρουσία ενός πανό, έξω απο ένα σχολείο σε κατάληψη:...

Μαλλιά κουβάρια στην ψοφοδεξιά - Βαγγέλας σε Παπαμιμίκο: Είσαι μ@λκ...ς, @ρχ.. και μ...π@νο - BINTEO

Παρότι μέχρι τώρα προσπαθούσαν να κρύψουν τη φαγωμάρα που έχει πέσει, ήρθε η στιγμή της έκρηξης, που τα φανέρωσε όλα! Τα όργανα άρχισαν εχθές, με τον Βαγγέλα να μπουκάρει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής και να… στολίζει με διάφορα «γαλλικά» τον γραμματέα Παπαμιμίκο και τον γενικό διευθυντή Τσιμάρα, που θύμισαν καυγά σε παλιό σκυλάδικο της Τρούμπας («αρχ...», «μαλ...», «μουν[...]πανο»), κατηγορώντας τους ότι: «Τρώνε σκοπίμως το χρόνο, για να καλύψουν τις μαϊμουδιές που ετοιμάζουν με την εταιρεία που έχουν ήδη επιλέξει για να βγάλουν λεφτά, αλλά και το αποτέλεσμα που θέλουν».

Πάντως, στη συνεδρίαση εμφανίστηκε μέτωπο των τριών άλλων υποψηφίων και αποφασίστηκε –αλλά χωρίς να υπάρχει απαρτία, γιατί εν τω μεταξύ είχαν αποχωρήσει οι προσκείμενοι στον Βαγγέλα- ενιαία συνδρομή τριών ευρώ για τα παλιά μέλη, αλλά και όσους γίνουν μέλη την ημέρα των εκλογών. Στο θέμα αυτό είχε αντίρρηση η πλευρά του Βαγγέλα, που πρότεινε συνδρομή 20 ευρώ για τα νέα μέλη, βασιζόμενη στην πληροφορία που κυκλοφορεί, ότι υπάρχει «γραμμή» στις...

ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΕΟ «ΣΚΑΝΔΑΛΟ»;

erwthmatiko2
Ποιος αναλαμβάνει Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας; Και τι συγγενική σχέση έχει με την Διευθύντρια του Γραφείου της  αναπληρώτριας υπουργού  Κοινωνικής Αλληλεγγύης; 

Υ.Γ. 1:Το υπουργείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης κατά πως φαίνεται  δείχνει αλληλεγγύη  στο ...

Η Χρυσή Αυγή τιμά τον Παύλο Μελά - Σάββατο 17 Οκτωβρίου

Τελετή Τιμής και Μνήμης για τον Μακεδονομάχο Παύλο Μελά: Σάββατο 17 Οκτωβρίου - 10 π.μ. στην Πλατεία Κεφαλαρίου
Σε μία εποχή ζόφου, λήθης και παρακμής η Χρυσή Αυγή πιστή στο Καθήκον για διατήρηση της Εθνικής Μνήμης τιμά τον πρωτεργάτη του Μακεδονικού Αγώνα, Παύλο Μελά.
Σε μία εποχή που ετοιμάζεται η προδοσία της Μακεδονίας μας, με αποδοχή της σύνθετης ονομασίας για το κρατίδιο των Σκοπίων, η Χρυσή Αυγή δεν ξεχνά τους Ήρωες του Έθνους μας.
«Να ξέρετε πως....

ΚΑΡΤΕΣ:ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

pistwtikh_karta_257233583 (1)
Άρθρο του Γ. Φράγκου στην εφημερίδα «Εμπρός»

Σε πλήρες φακέλωμα όλων των δε­δομένων που αφορούν την καθημερι­νή και προσωπική μας ζωή, από το σούπερ – μάρκετ που ψωνίζουμε, το μπαρ που συχνάζουμε, το φαρμακείο που πη­γαίνουμε μέχρι τον γιατρό τον οποίο επι­σκεπτόμαστε, οδηγεί η χρήση κάθε μορ­φής κάρτας.
Απ’ αυτές που μας διαθέτουν δωρεάν οι αλυσίδες τροφίμων και τα ασφαλιστικά τα­μεία μέχρι εκείνες που εκδίδουν οι τράπε­ζες.
Με την χρησιμοποίησή τους στις αγορές μας, φορτώνονται όλες οι....

Ε. Καρακώστας: "Η Χρυσή Αυγή δε θα υπογράψει τη θανατική καταδίκη των Ελλήνων..Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε..."ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο από την καταπληκτική ομιλία του νέου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ε. Καρακώστα...

Ο «ΣΚΟΠΕΛΟΣ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΕΩΓΡΑΦΗΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

evaggelatos-600x335
Γράφει ο Αντίοχος

Εκλέχθηκαν χθες τα προεδρεία των Διαρκών Μονίμων Κοινοβουλευτικών Επιτροπών –μεταξύ των κομμάτων του… συνταγματικού (καθεστωτικού) τόξου και βρήκε την ευκαιρία ο (παλιός κνίτης…) μεγαλοδημοσιογράφος Ευαγγελάτος να αναφερθεί στην μη εκλογή αντιπροέδρου της βουλής, προερχομένου από την Χρυσή Αυγή:
«Η αποφυγή του «σκοπέλου» εκλογής βουλευτού της Χρυσής Αυγής για την θέση του Β’ Αντιπρόεδρος της Επιτροπής και για την οποία προτεινόμενος από την κοινοβουλευτική του ομάδα ήταν ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Αϊβατίδης ξεπεράστηκε με....

Κι άλλο «φιλολαϊκό» μέτρο από την κυβέρνηση - Νέα αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων στις συγκοινωνίες


Κι άλλο «φιλολαϊκό» μέτρο από την κυβέρνηση - Νέα αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων στις συγκοινωνίες

Ακόμη ένα «φιλολαϊκό» μέτρο του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει σε εφαρμογή, καθώς αυξήσεις στην τιμή των εισιτηρίων αστικών συγκοινωνιών προανήγγειλε χθες ο υπουργός  Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, παρά το γεγονός ότι μέχρι πρότινος διαβεβαίωνε πως οι μετακινούμενοι δεν θα επιβαρυνθούν από την αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ στις μεταφορές.
Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε ότι η τιμή του ενιαίου εισιτηρίου ( ο μοναδικός τύπος εισιτηρίου, άλλωστε, που διατίθεται αυτή τη στιγμή) , θα σκαρφαλώσει στο 1,30 ευρώ από 1,20 ευρώ που είναι σήμερα. Παρά το γεγονός ότι....

Ένα προφητικό κείμενο δύο μήνες πριν την σκευωρία: Για τα ψηφαλάκια επιχειρήθηκε η ποινικοποίηση της Χρυσής Αυγής


Ένα προφητικό κείμενο δύο μήνες πριν την σκευωρία: Για τα ψηφαλάκια επιχειρήθηκε η ποινικοποίηση της Χρυσής Αυγής

Πριν από δύο χρόνια ξεκίνησε και επίσημα το σύγχρονο κυνήγι μαγισσών, η νομική αυθαιρεσία και η πολιτική σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με μια διαδικασία απίστευτα κατάπτυστη τόσο σε ηθικό, όσο και σε πολιτικό και νομικό επίπεδο. Δύο μήνες νωρίτερα (για την ακρίβεια στις 27 Ιουλίου 2013) μια συστημική εφημερίδα, τα «Παραπολιτικά», με άρθρο το οποίο τιτλοφορούνταν «Έσκασε το αβγό του φιδιού» και με (πολύ πιο ενδιαφέρων) υπότιτλο «Γκάλοπ-σοκ: στο 18% η Χρυσή Αυγή- Έντονη ανησυχία σε κυβέρνηση και κόμματα», ξεκινούσε ως εξής:
«Μεγάλο πονοκέφαλο στο πολιτικό σκηνικό προκαλούν τα ευρήματα μυστικής δημοσκόπησης, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της κυβέρνησης. Με βάση τα στοιχεία, σε δείγμα 5.000 ερωτηθέντων, το ακροδεξιό κόμμα του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου δείχνει να....