Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 29, 2016

ΙΜΙΑ ‘96 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 – ΜΝΗΜΕΙΟ ΙΜΙΩΝ


20 χρόνια μετά την τραγική νύχτα των Ιμίων, οι Έλληνες Εθνικιστές αποτίουν φόρο Τιμής στους Ήρωες Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού και στέλνουν το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης σε αυτούς που συνεχίζουν να ξεπουλάνε την Ελλάδα

Δείτε το βίντεο της πρόσκλησης στην εκδήλωση...

Το Πέραμα συνεχίζει εθνικιστικά με τον τιτάνα Γιάννη Λαγό πανταχού παρών!


Εκατοντάδες εθνικιστές και εθνικίστριες κατέκλυσαν ασφυκτικά τα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος, όπου έλαβε χώρα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, με την παρουσία στελεχών του κινήματος και μετά από δύο χρόνια τον στυλοβάτη της περιφέρειας Πειραιά, βουλευτή Γιάννη Λαγό.

Δείτε το φωτορεπορτάζ...

Τρέμει το Μαξίμου: Ξεσηκώθηκαν ακόμα και οι αγρότες της Αττικής - Μπλόκα και κινητοποιήσεις και μέσα στην πρωτεύουσα

Γενικεύεται η επανάσταση των αγροτών ενάντια στην αντεθνική και αντιλαϊκή συγκυβέρνηση του μνημονίου. Οι αγρότες έχοντας ήδη την πρότερη πικρή εμπειρία της πασοκονουδούλας και των εξοντωτικών μέτρων του μνημονίου, ξεσηκώνονται ενάντια στην διάλυση της εθνικής παραγωγής.

Στον χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν από σήμερα και οι αγρότες του νομού Αττικής. Το πρώτο μπλόκο, με περισσότερα από 100 τρακτέρ, έχει στηθεί...

Αγχώνονται οι Σαμαροφρουροί: Ξύπνα Κυριάκο γιατί οι πατριώτες πάνε στη Χρυσή Αυγή!

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί να υποστήριξε το σαμαρικό μπλοκ τον Κυριάκο στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της νουδούλας, αλλά τώρα άρχισαν οι γκρίνιες και η… αντιπολίτευση (η οποία προφανώς θα διαρκέσει μέχρι να κάνει ο λεγάμενος την… μαγική πρόταση: οικουμενική κυβέρνηση από την παρούσα βουλή, με πρωθυπουργό τον… Σαμαρά (όλε, όλε, όλε!).   

Ωστόσο, το περιεχόμενο της… αντιπολίτευσης δεν παύει να είναι αληθινό. Αφορά την φυγή αγνών πατριωτών ψηφοφόρων της νουδούλας, προς την Χρυσή Αυγή, που το επόμενο χρονικό διάστημα (όταν η μισή κλεφτοπασοκαρία θα ενταχθεί στην νουδούλα…) αναμένεται να πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Ιδού και το σχετικό απόσπασμα από άρθρο υπό τον τίτλο «Περιορισμένα τα αντανακλαστικά της ΝΔ», που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα των φανατικών σαμαροφρόνων:

«Φοβούμαστε, όμως, ότι η ηγεσία της ΝΔ επιλέγει πιο «φιλελεύθερες» πολιτικές,...

Πύρινος λόγος του Χρήστου Παππά στη Βουλή..."Αγρότες, εργάτες, νεολαία, στρατιώτες, πρωτοπόροι των Εθνικών Αγώνων...Μαζί τους μόνο η Χρυσή Αυγή"

Δείτε το βίντεο...

Γιατί ο Καμμένος δεν προσγειώθηκε στα Ίμια;


Γιατί ο Καμμένος δεν προσγειώθηκε στα Ίμια;

Την ίδια ώρα που ο Καμμένος εκ του ασφαλούς (και θα εξηγήσουμε παρακάτω τι εννοούμε) πετούσε πάνω από τα Ίμια και έριχνε στεφάνι στην μνήμη των τριών Ηρώων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, που στην πραγματικότητα δολοφονήθηκαν από τους τούρκους πριν από 20 χρόνια, δύο τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από την Καλόλιμνο, υπενθυμίζοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι η Άγκυρα εξακολουθεί να αρνείται ανοιχτά την Ελληνική κυριαρχία επί των βραχονησίδων.
Και εδώ βρίσκεται η ουσία της ενέργειας του Καμμένου να ρίξει ένα στεφάνι από την ασφάλεια του ελικοπτέρου (κάτι, άλλωστε, που διέπραξε και πέρυσι), αντί να κατέβει στην βραχονησίδα όπου έγινε η κατάρριψη του ελικοπτέρου των Ηρώων πριν 20 χρόνια και να Τιμήσει επάνω σ΄αυτήν την Μνήμη τους.
Εάν ο Καμμένος και η....

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά....8 εκατομμύρια "πρόσφυγες" θα μας στείλουν οι "φίλοι" τουρκομογγόλοι

8-milyon-suriyeli-siginmaci-riski-6552056
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την πραγματικά εντυπωσιακή αποκάλυψη ότι ετοιμάζονται άλλα 7-8 εκατομμύρια πρόσφυγες να φτάσουν στην Τουρκία και από εκεί να προωθηθούν στην Ελλάδα, κάνει η τουρκική εφημερίδα Milliyet, με την επισήμανση ότι όσο συνεχίζονται οι πολεμικές επιχειρήσεις σε πολλές χώρες της Ασίας και της Αφρικής, το ρεύμα αυτό αντί να μειώνεται θα αυξάνεται με όλες τις συνέπειες αυτής της εξέλιξης.
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, αυτή την στιγμή ήδη βρίσκονται στην Τουρκία 2,5 εκατομμύρια πρόσφυγες η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων επιδιώκουν με κάθε μέσο να προωθηθούν στην Ελλάδα ενώ το ρεύμα συνεχώς διογκώνεται και με άλλους που καταφθάνουν στο τουρκικό έδαφος καθημερινά. Οι περισσότεροι από αυτούς τουw πρόσφυγες προέρχονται από....

Λάβρος Κασιδιάρης εναντίον συριζαίων εθνοπροδοτών και διαπλεκόμενους ελαφροδεξιούς..."Ως πότε νομίζετε θα σας ανέχεται ο ελληνικός λαός...;!Τελειώσατε...!"

Δείτε το βίντεο....

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ 16ΧΡΟΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ: «ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

bibi

Το όνομα της είναι Bibi Wilhelm και ήταν μια φυσιολογική Γερμανίδα έφηβη που το Facebook και το Youtube την απέκλεισαν επειδή τόλμησε με ειλικρίνεια, αλλά και φόβο να μιλήσει για το πώς η ζωή της έχει αλλάξει από τότε που η Μέρκελ επέτρεψε στους μουσουλμάνους «πρόσφυγες» να κατακλύσουν τη Γερμανία. Καθώς αφηγείται τις εμπειρίες της, λέει ότι η ίδια και οι φίλες της φοβούνται για τη ζωή τους και παρακαλεί  τους Γερμανούς άνδρες να σηκωθούν και να προστατεύσουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους από αυτούς τους εισβολείς.
Το κανάλι της στο Facebook έκλεισε σε 24ης ώρες με την κατηγορία της....

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΩΝ «ΟΧΙ», ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

Σαν σήμερα περνά στην αιωνιότητα ο Κυβερνήτης των «ΟΧΙ», Ιωάννης Μεταξάς

Θα μπορούσε κανείς να κάνει ένα εκτενές αφιέρωμα στην ζωή και την δράση του Ιωάννου Μεταξά και πάλι να μην μπορέσει να εμφανίσει όλες τις πτυχές της προσωπικότητας του ή να παραλείψει κομμάτια την πολύπλευρης δράσεως του, σε εποχές και συνθήκες εξαιρετικά κρίσιμες για την Ελλάδα. Ο Ιωάννης Μεταξάς έχει μείνει στην μνήμη του Λαού για δύο πράγματα. Το πρώτο είναι οι κατηγορίες που εκτοξεύουν εναντίον του οι ταγοί της αριστεράς ότι ήταν δικτάτορας. Το δεύτερο είναι ότι ήταν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας που ανέλαβε το τεράστιο βάρος της προετοιμασίας της χώρας για την λαίλαπα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Η αλήθεια είναι ότι ο.....

“Όποιος παραβιάζει το δικαίωμα της φιλοξενίας, χάνει το δικαίωμα να είναι φιλοξενούμενος”


“Όποιος παραβιάζει το δικαίωμα της φιλοξενίας, χάνει το δικαίωμα να είναι φιλοξενούμενος”

Tα λόγια του τίτλου δεν ανήκουν σε κάποιον φασίστα, ναζιστή ή εθνικιστή. Τα είπε η επικεφαλής του γερμανικού κόμματος «die Linke» κα. Βάγκενκνεχτ σε δηλώσεις της σχετικά με τις εγκληματικές πράξεις των λαθρομεταναστών στην χώρα της.
Συμπλήρωσε μάλιστα η Βάγκενκνεχτ ότι «η μεγάλη πλειοψηφία του γερμανικού λαού είναι της άποψης ότι άνθρωποι που ήρθαν στην χώρα αναζητώντας την προστασία μας θα πρέπει να σέβονται τους κανόνες αυτής της χώρας, αλλιώς θα πρέπει άμεσα να την εγκαταλείψουν». Κάνοντας κριτική στην πολιτική της Μέρκελ για το μεταναστευτικό η επικεφαλής της Αριστεράς χαρακτήρισε αυτή την πολιτική ως απολύτως αποτυχημένη και ανεύθυνη, τόσο στον κοινωνικό τομέα όσο και στον τομέα ασφάλειας. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στην Γερμανία θα έρθουν τα πάνω κάτω αν συνεχιστεί αυτή η.....

Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής: ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Σαν σήμερα τις πρώτες απογευματινές ώρες της Δευτέρας 28 Ιανουαρίου 2013, η Ελλάς πένθησε την απώλεια ενός Ανδρός, του οποίου η ζωή και το έργο υπήρξε η τρανή απόδειξη της φυλετικής συνέχειας των ηρωικότερων μορφών της χαραγμένης με αίμα Ελληνικής Στρατιωτικής Ιστορίας.

Ο Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής, Έντιμος και Υπερήφανος, Μαχητής και Απροσκύνητος, καπνίζει πλέον ανέμελα και πάντοτε περιφρονητικά προς την δειλία των πολλών, το τσιγάρο του, καθήμενος αντικριστά του Χάροντος.

Καταγόμενος από στρατιωτική οικογένεια, ακολουθεί την οικογενειακή παράδοση και εισέρχεται στη Σχολή Ευελπίδων. Σε ηλικία 21 ετών, ο Αξιωματικός Νικόλαος Ντερτιλής, εντάσσεται εν μέσω γερμανικής κατοχής, στην Εθνική Αντίσταση. Συλλαμβάνεται από τους Γερμανούς και...