Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 14, 2014

Ηλίας Κασιδιάρης στον Τράγκα ταρακουνά το σύστημα..... "Θα είμαι υποψήφιος και μέσα από τη φυλακή... Θα γίνουμε Ήρωες για το λαό"

Δείτε το βίντεο....

Συνέντευξη Ηλία Παναγιώταρου: Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την Χρυσή Αυγή στις εκλογές - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Β΄Αθήνας και υποψήφιος Περιφερειάρχης με την "Ελληνική Αυγή για την Αττική" Ηλίας Παναγιώταρος παραχώρησε συνέντευξη στο ενημερωτικό ιστολόγιο Rizopoulos Post και στην δημοσιογράφο Ανθή Καρασάββα.

Τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις εκλογές και δεν υπάρχει τρόπος να μας απαγορεύσουν, εάν όμως η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά προχωρήσει σε μια αντισυνταγματική εκτροπή τότε υπάρχει ήδη ένα άλλο έτοιμο κόμμα από φίλους του Λαϊκού Συνδέσμου, το οποίο θα εκφράσει τα εκατομμύρια των Ελλήνων πολιτών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Φώναξε τον μαλάκα! - Ποιον απ' όλους; ΒΙΝΤΕΟ

Καθημερινές στιγμές στο κοινοβούλιο... Τα φιλαράκια του κλεπτοκρατικού τόξου που ψηφίζουν τα κατάπτυστα αντιλαϊκά νομοσχέδια κάνουν για άλλη μια φορά τη βρώμικη δουλειά στα γρήγορα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


BIR ALLAH! Ο ISKANDAR TSIPROGLOU ΣΤΗΝ GIOUMOULGINA (ΚΟΜΟΤΗΝΗ)

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ένα ακόμα συστημικό κόμμα που γλείφει τους εγκάθετους του Τουρκικού προξενείου και τους βάζει στα ψηφοδέλτια κατ' εντολή της Άγκυρας.

O mister Tsipras περιοδεύει του ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών στην Κομοτηνή (τουρκιστί Gioumoulgina), όπου θα τον υποδεχθεί ο γνωστός τουρκόφρων βουλευτής του συνονθυλεύματος Αϊχάν Καραγιουσούφ. Μάλιστα ο βουλευτής κυκλοφόρησε και μια αφίσα, η οποία...

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ή ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ… ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΑΚΙ;

Σε απίστευτες γελοιότητες καταφεύγει το πανικόβλητο σύστημα –κουρελιάζοντας τους νόμους, το Σύνταγμα και τη «δημοκρατία» του- μπροστά στον τρόμο του από μια εμφάνιση του Αρχηγού και των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη βουλή, για να δώσουν «εξηγήσεις» επί των νέων κατηγοριών που επινόησαν οι ανακρίτριες της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης».

Έτσι, την Τρίτη 18 Μαρτίου θα μεταβούν...

Defencenet: "Για γέλια η δημοσκόπηση της Public Issue"


Defencenet: Για γέλια η δημοσκόπηση της Public Issue

Παραθέτουμε αυτούσια την ανάλυση του έγκυρου defencenet για τις τελευταίες συστημικές χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει η "επαγγελματική" δημοσκόπηση που διεξήχθη από την Public Issue για την Εφημερίδα των Συντακτών και εμφανίζει "Το Ποτάμι" χωρίς πρόγραμμα που άλλοι αποχωρούν, τρίτο κόμμα κιόλας! Και αυτό γιατί το ΠΑΣΟΚογενές "Ποτάμι" πρέπει οπωσδήποτε να καλύψει το κενό του διαλυμένου ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με.....

ΘΑΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ! “ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ” ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” (ΑΡΓΗΣΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ!) «ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ… ΠΟΤΑΜΙ

pithikoi_425x
Στην προηγούμενη «δημοσκόπηση» των εταίρων (που δημοσιεύθηκε προ ημερών), το «Ποτάμι» του Θεοδωράκη εμφανιζόταν ως… τέταρτο κόμμα, με  6,5% περίπου. Εχθές, μια άλλη δημοσκόπηση (που δημοσιεύει το κεθεστωτικό blog iefimerida.gr) το ανέβασε στην… τρίτη θέση, με… διπλάσια ποσοστά από την προηγούμενη (13%)!!!
Τα «αποτελέσματα» έχουν ως εξής:
ΣΥΡΙΖΑ 18,5%
ΝΔ 13,5%
Ποτάμι 13%
Χρυσή Αυγή....

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ!

kaklamanis

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και σε ταξί να μπει η φάτσα του και σε τρόλει και στο ΜΕΤΡΟ ο προορισμός κάθε θα είναι ο ίδιος..... Στο βόθρο της Ιστορίας

Όσοι διαβάσαμε την συνέντευξη του ΒΗΜΑτος και τις διάφορες ανοησίες που είπε χθες ο Νικήτας Κακλαμάνης για την προεκλογική του καμπάνια, καταλάβαμε πως ο άνθρπωπος έχει χρήμα που θέλει να το ξοδέψει για να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία για να καταστρέψει ξανά τον δήμο της Αθήνας.

Ο κ. Κακλαμάνης ανακοίνωσε ότι .....

Αίσχος! Υποψήφια για το δήμο Πειραιά η «συνωστισμένη» Ρεπούση;


Αίσχος! Υποψήφια για το δήμο Πειραιά η «συνωστισμένη» Ρεπούση;

«Ρεπούση για δήμαρχος». Έτσι τιτλοφορείται η είδηση (;) στον «Βηματοδότη», ο οποίος στη συνέχεια γράφει τα εξής:
«Σας πληροφορώ ότι η ΔΗΜΑΡ αποφάσισε (και η απόφαση ήταν ομόφωνη) να είναι η κυρία Μαρία Ρεπούση υποψήφια Δήμαρχος Πειραιά. Απ’ ό, τι έμαθα, η κυρία Ρεπούση απεδέχθη αμέσως την πρόταση και αρχίζει προεκλογική εκστρατεία. Στη ΔΗΜΑΡ εκτιμούν ότι η κυρία Ρεπούση θα καταγράψει μια ικανοποιητική πορεία στις αυτοδιοικητικές εκλογές».
Την στιγμή που....

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ K@ΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ… ΠΡΟΟΔΟΥ!

sala1
 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το περίεργο στη φωτογραφία είναι πώς άντεξε ο σκύλος τη μπόχα...

Σας είπαμε αρκετά για την κυριακάτικη αντισυγκέντρωση των σαμαρόσκυλων στην Ελεούσα Ιωαννίνων –όπου γινόταν η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Ελληνικής Αυγής για την Ήπειρο»-, αλλά υπάρχει και κάτι άλλο που… παραλείψαμε, γιατί δεν το ξέραμε. Τώρα που το μάθαμε, σας το αποκαλύπτουμε ευθύς αμέσως…
Ένας… ξεκ@λιάρης σύντροφος (άγνωστη η συνιστώσα στην οποία ανήκει…), κατέβασε τα παντελόνια του (την άλλη φορά να φοράει… φούστα, κατεβαίνει ή… σηκώνεται πιο εύκολα…) και επιδείκνυε τα… οπίσθιά του. Προφανώς στους αστυνομικούς, γιατί οι .....

Άγριο κράξιμο στον Αρούλη στις λαϊκές γειτονιές της Αθήνας: "Ρε ουστ από εδώ.... Εμείς Χρυσή Αυγή και Κασιδιάρη ψηφίζουμε"



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο "ντιντής" της ΝΔ μόλις βγαίνει από τα "σύνορα" του Κολωνακίου αντιλαμβάνεται ότι η μάλλον έχει κάνει το μεγαλύτερο και πιο ολέθριο σφάλμα της πολιτικής του καριέρας. 
 
Πάνω στην χαρά του ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για τον δήμο της Αθήνας Άρης Σπηλιωτόπουλος αποφάσισε να κάνει προεκλογικό αγώνα στις γειτονιές του κέντρου.
Μέχρι στιγμής οι μόνες εξορμήσεις και δηλώσεις που είχε κάνει ήταν σε ανύποπτο χρόνο και φυσικά χωρίς την παρουσία πολιτών παρά μόνο του πληρωμένου τηλεοπτικού συνεργείου που τον ακολουθεί. Μετά όμως την στημένη περιοδεία με τους 30 παρατρεχάμενους στο Φιλοπάππου και τις αγκαλιές με τον Συριζαίο Σακελλαρίδη φαίνεται ότι.....

Γιατί άραγε αποσιάζουν οι "αντιφασίστες" από την Ουκρανία και τη Βενεζουέλα;!

e1bd81-c2abe1bc80cebdcf84ceb9cf86ceb1cf83ceb9cf83cebccf8ccf82c2bb-ceb4e1bdb2cebd-e1bc94cf87ceb5ceb9-ceb8ceadcf83ceb7-cf83cf84e1bdb42
Την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα ο Soros είναι χορηγός σε χιλιάδες διαδηλώσεις ΚΑΤΑ του «φασισμού», σε μία πορτοκαλί χώρα όπως η Ουκρανία, δημιούργημα του ίδιου του Soros, …ΔΕΝ υπάρχουν αντιφασίστες αυτόν τον καιρό! 
Εξαντλήθηκε ο αντιφασισμός κι έμειναν στο προσκήνιο ΜΟΝΟΝ φάσιστες …αλλά από τους …καλούς, τους δίκαιους και τους τίμιους !
Προσέξατε ότι στις διαδηλώσεις της Ουκρανίας …δεν εμφανίστηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ; 
Προσέξατε ότι......