Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 24, 2015

Ασταμάτητος ο Παναγιώταρος στη βουλή αποκαλύπτει γιατί δεν επετράπη στους Χρυσαυγίτες βουλευτές να παρευρεθούν στο κοινοβούλιο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε στην Ολομέλεια της Βουλής πως το Σύνταγμα και το Πολίτευμα έχει καταλυθεί στην Ελλάδα από τον σκευωρό Σαμαρά και ένα επίορκο παραδικαστικό κύκλωμα που ενορχήστρωσε και πραγματοποίησε την παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.

Ο Συναγωνιστής επισήμανε για ακόμη μια φορά πως δεν γίνεται ένας χαμηλόβαθμος δικαστικός λειτουργός να γίνεται ρυθμιστής του Πολιτεύματος δηλώνοντας: "Η αιτιολογία του αναπληρωτή εισαγγελέα φυλακών Κορυδαλλού για την μη χορήγηση άδειας στους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές...

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέβαλε την πρώτη συνεδρίαση της βουλής επειδή δεν άφησαν τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παρευρεθούν - ΒΙΝΤΕΟ

Η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, τιμώντας τον θεσμό και την θέση της ζήτησε να αναβληθεί η προγραμματισμένη για σήμερα συζήτηση και λήψη απόφασης για την άρση ασυλίας του Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς κατά παράβαση του Συντάγματος και δίχως καμία αιτιολογία η εισαγγελέας φυλακών Κορυδαλλού δεν έδωσε άδεια στους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παρευρεθούν στην Ολομέλεια.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Κωνσταντοπούλου δεν γίνεται ένας χαμηλόβαθμος δικαστικός...

Μαλλιοτραβιούνται στο ΣΥΡΙΖΑ για την μνημονιακή κωλοτούμπα....

Όσο και να θέλουν οι Συριζαίοι να καλύψουν την μνημονιακή κωλοτούμπα και να την βαφτίσουν "επιτυχής διαπραγμάτευση" και "αντίσταση στους διεθνείς τοκογλύφους", η αλήθεια είναι ότι δεν γίνονται πιστευτοί ούτε στο εσωκομματικό τους κοινό.

Η εσωτερική αστυνομία γνώμης μάλιστα του Σύριζα έχει φτάσει στο σημείο να απειλεί ανοιχτά τους διαφωνούντες. Προσοχή: Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά οι ίδιοι όπως ο Νάσος Θεοδωρίδης.

Ο εν λόγω άπατρις και ακραιφνής αριστερός θεωρητικός του Σύριζα έχει ταχθεί ανοιχτά εναντίον της μνημονιακής κωλοτούμπας στην γραμμή Γλέζου. Αυτό βέβαια ουδόλως είναι αρεστό στους...

ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ "ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ" ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ...

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Στέφανου Χίου στο Kontra...

Μετά το μνημόνιο οι συριζαίοι θα… σκίσουν και τη συνθήκη του Σένγκεν

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Αφού… έσκισαν το Μνημόνιο (φέρνοντας στη θέση του ένα… αντιμνημονιακό Μνημόνιο), οι Τσιπροκαμμένοι –τώρα που πήραν φόρα- ετοιμάζονται να… σκίσουν και τη συνθήκη Σένγκεν!
Τη σχετική εξαγγελία έκανε ο –όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω- υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ σε (αβανταδόρικη…) συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του κομμουνιστή Παύλου Τσίμα, στον ΣΚΑΪ:
«Μπορούμε να λύσουμε το θέμα του Δουβλίνο 2,3,4,5 ή να σπάσουμε το Σένγκεν; Εγώ θα έσπαγα το Σένγκεν, αλλά μιλάω ως Γιάννης Πανούσης, μην παρεξηγηθώ. Εφόσον η Ευρώπη δεν θέλει να....

Η ΜΕΖΟΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Τις προάλλες παρακολούθησα την εκπομπή του μεγαλοσχήμονος δημοσιογράφου κ. Τσίμα, «η τελευταία λέξη», στο σταθμό ΣΚΑΪ. Καλεσμένος της εκπομπής ο νέος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ κ. Πανούσης. Θέμα της εκπομπής τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών· και αηδίασα. Οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος , ο υπουργός απ’ τη μία και απ’ την άλλη οι λαθρομετανάστες. Η ελεεινότητα των αναξιοπαθούντων απ τη μία και η ελεεινότητα του πολιτικού συστήματος απ την άλλη. Τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας δεν τους βλέπει ο κ. υπουργός. Η ευαισθησία σας κ. υπουργέ και τα κροκοδείλια δάκρυά σας εκδηλώνονται μόνο στους 3-4 χιλιάδες  μαντρωμένους λαθρομετανάστες και όχι στα 10 και πλέον εκατομμύρια Ελλήνων, που....

Ξενόδουλη Αριστερά: η Γερμανική Βουλή θα αποφασίσει για το Μνημόνιο του Σύριζα!


Ξενόδουλη Αριστερά: η Γερμανική Βουλή θα αποφασίσει για το Μνημόνιο του Σύριζα!

Η συνέχιση της πολιτικής των Μνημονίων, είτε ονομάζεται «Πρόγραμμα» είτε και «Άρης Βελουχιώτης» ακόμη, δεν αποτελεί επί της ουσίας μετεκλογική μεταστροφή της γραμμής Σύριζα, αλλά μάλλον επαναφορά στις προ 2012 θέσεις της καθεστηκυίας Αριστεράς στην Ελλάδα.
Αυτή υπήρξε άλλωστε μια θέση της Χρυσής Αυγής η οποία διατυπώθηκε μετά τις εκλογές του 2012, οπότε και ο Σύριζα παρουσιαζόταν εντέχνως από τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης ως το αντίπαλον δέος της ΝΔ, με μια προφανή σκοπιμότητα: να εμποδιστεί η μαζική στροφή του εκλογικού σώματος προς την Χρυσή Αυγή και να...

Bloomberg: "Ο Τσίπρας παραδόθηκε. Η Ελλάδα έχασε και θα συνεχίσει τη λιτότητα..."

Ως "απόλυτη παράδοση" της Ελλάδας και "τεράστια νίκη" των Ευρωπαίων χαρακτηρίζουν οι αναλυτές τη συμφωνία της Παρασκευής, όπως αναφέρει σε νέο του δημοσίευμα το Bloomberg.
Το διεθνές πρακτορείο σχολιάζει ότι για αυτούς που παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την ελληνική κρίση τα τελευταία πέντε χρόνια δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιος κέρδισε τελικά την Παρασκευή.

"Ακόμα και ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε ότι δεν θέλει να κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη για την Ελλάδα, αφού ο Αλέξης Τσίπρας θα δυσκολευτεί να ''πουλήσει'' τη συμφωνία στο εσωτερικό. H ρητορική του Τσίπρα κατά της λιτότητας τελείωσε ύστερα από το μέτωπο που αντιμετώπισε στην Ευρώπη", γράφει χαρακτηριστικά το Bloomberg.

"Μια πλήρης παράδοση στην πραγματικότητα", σύμφωνα με....

Πόσοι λαθρομετανάστες μας… προτίμησαν χθες;


Πόσοι λαθρομετανάστες μας… προτίμησαν χθες;

Γράφει ο Αντίοχος

Εχθές ήταν μια καθαρά χειμωνιάτικη μέρα, με έντονες βροχοπτώσεις και πολλά μποφόρ στις θάλασσες. Ωστόσο, τίποτα δεν εμποδίζει τους λαθρομετανάστες να… προτιμούν (όπως είπε κάποτε ο νυν πρόεδρος της «δημοκρατίας» τους) την Ελλάδα.
Έτσι: Είκοσι εννέα (29) «παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί» (έτσι αποκαλούν τους λαθρομετανάστες οι Τσιπροκαμμένοι)εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της ν. Φαρμακονησίου, είκοσι επτά (27) στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της ν. Αγαθονησίου,  πενήντα δύο (52) στην παραθαλάσσια περιοχή ''ΛΑΜΠΗ'' ν. Κω, είκοσι (20) στο οδικό δίκτυο Καμαριώτισσας – Θερμά ν. Σαμοθράκης, είκοσι επτά (27) στην περιοχή ''ΜΥΣΤΕΓΝΩΝ'' ν. Λέσβου, σαράντα (40) στην περιοχή ''ΑΛΥΚΕΣ΄΄ Οινουσσών Χίου, σαράντα πέντε (45) στη....

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ...

Μας είχαν πρήξει, τις προηγούμενες ημέρες, τα λιγωμένα παπαγαλάκια των Τσιπροκαμμένων, με τον καυγά του Γιάνη (με ένα νι παρακαλώ) Βαρουφάκη με τον Ντάισελμπλουμ, στο Eurogroup της προηγούμενης Δευτέρας. Μάλιστα, τα πιο θρασύτατα και ξεφωνημένα εξ’ αυτών, έγραψαν ότι οι δύο άντρες παραλίγο να ’ρθουν στα… χέρια, γιατί «πάνε αυτά που ξέρανε οι Ευρωπαίοι, τώρα η Ελλάδα σήκωσε ανάστημα» κ.τ.λ. Τελικά, άνθρακες ο θησαυρός! Και μάλιστα, τα διέψευσε -τα λιγωμένα- ο ίδιος ο «νέος Καραϊσκάκης», έστω και με ολίγη καθυστέρηση!

Βέβαια, ο Γιάνης δεν καταδέχτηκε να διαψεύσει τα –κατωτάτης υποστάθμης- εγχώρια παπαγαλάκια, προφανώς από περιφρόνηση. Αλλά, τον Business Insider, που....

Η Επανάσταση στις Παραδουνάβιες Ηγεμονίες



Η Eλληνική Eθνεγερσία ξεκίνησε στις Παραδουνάβιες Ηγεμονίες της Βλαχίας και Μολδαβίας (υποτελείς των Οθωμανών) στις 22 Φεβρουαρίου 1821, χάρη στις ενέργειες του Αλέξανδρου Υψηλάντη και των συναγωνιστών του.
Ο Υψηλάντης διάλεξε να ξεκινήσει την επανάσταση στις Παραδουνάβιες Ηγεμονίες, διότι:
  • Η διοίκηση της περιοχής βρισκόταν στα χέρια Ελλήνων Φαναριωτών.
  • Σύμφωνα με συνθήκη του 1812, οι Τούρκοι δε μπορούσαν να μπουν με στρατό σε αυτές τις περιοχές χωρίς την έγκριση του τσάρου της Ρωσίας.
  • O Ελληνισμός της περιοχής ήταν σε καλή οικονομική κατάσταση.
  • Oι Τούρκοι θα....