Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 04, 2014

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλά για όλα στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής

Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατακεραυνώνει τα σαράντα χρόνια κλεψιάς του ΠΑΣΟΚ, αναλύει ζητήματα γεωπολιτικής και σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ

Γράφει ο Ανώνυμος Έλλην.

Ν’ αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Νίκος Καζαντζάκης, Ασκητική.

 Οι μέρες που ήρθαν πάνω από τον λαό μας, μέρες δύσκολες και μαρτυρικές έβγαλαν από πολλούς τις παρωπίδες που τους έκρυβαν την πραγματικότητα. Ο υπερκαταναλωτισμός, ο υλισμός , ο ηδονισμός και η αλαζονεία είχαν κάνει το έθνος  μία μάζα από φιλάρεσκες, κακομαθημένες , εγωκεντρικές καταναλωτικές μηχανές. Όπως όμως όλα τα παραμύθια έχουν ένα τέλος...

Π. Ηλιόπουλος: Παρακωλύουν την λειτουργία του πολιτεύματος όσοι απαγορεύουν την παρουσία των βουλευτών μας στα Δημοτικά και Περιφερειακά συμβούλια

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή τώρα που μπήκε για τα καλά σε Δήμους και Περιφέρειες, θα έχει πρόσβαση και θα αποκαλύπτει όλη την βρωμιά στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο παράνομα προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, μίλησε μέσα από τα κελιά της Τιμής στο Ράδιο Ακρόαμα Βόλου, για την συγκλονιστική ορκωμοσία του ως περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, ενώ παράλληλα σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές και δικαστικές εξελίξεις.

Δήλωσε πως θα είναι παρών σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Θεσσαλία ακόμα και μέσα από την φυλακή, αφού κάποιοι με παράνομες αποφάσεις δεν επιτρέπουν την φυσική του...

ΤΟ ANTINEWS ΔΙΝΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

samaras_papoulias orkomo
Στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» του Σαββάτου, ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Ν. Κωνσταντόπουλος, κατήγγειλε ότι «με εντολή Σαμαρά» έχει ξεκινήσει το… σαφάρι για την εύρεση των 180 προθύμων να ψηφίσουν όποιον (κομμουνιστή ή κομμουνίστρια) προτείνει ο φον για πρόεδρο, με πιέσεις, εκβιασμούς και εξαγορές. Τις επόμενες ώρες, ο μεν ΣΥΡΙΖΑ σίγησε υπόπτως για τις φοβερές καταγγελίες του πρώην αρχηγού του, η δε πιάτσα Συγγρού απαξίωνε τον καταγγέλλοντα, δια δημοσιευμάτων διαδικτυακών της παπαγάλων. Ωστόσο, το γνωστό blog antinews, όχι μόνο επιβεβαίωσε τις καταγγελίες, αλλά έδωσε και… ονόματα! Ιδού το σχετικό δημοσίευμα:
«Παρασκηνιακές επαφές για την προεδρική εκλογή
Πολλά λέγονται και γράφονται για το εάν η......

ΤΙ ΚΟΙΝΟ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΑΘΗΝΑ) ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ ;

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ
Συνέντευξη στο Mega (ε που αλλού;) έδωσε ο Καμίνης, κάνοντας επίθεση φιλίας προς τον επικεφαλής της «αντιπολίτευσης» (λέμε τώρα…) Σακελλαρίδη (αυτόν με το… καρότο), φτάνοντας στο σημείο να πει ότι αν του το επέτρεπε ο νόμος, ευχαρίστως θα τον έκανε… αντιδήμαρχο: «Ο δήμος Αθηναίων έχει την υποχρέωση να κάνει μια κίνηση συνεργασίας με.....

Το ομολογούν και οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις - Σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή

Ούτε στις πειραγμένες δημοσκοπήσεις μπορούν πια οι προπαγανδιστές της πιάτσας Συγγρού να κρύψουν την κατάρρευση της Χούντας Σαμαρά και την σταθερή ανοδική πορεία του Λαϊκού Συνδέσμου παρά τις παράνομες πολιτικές διώξεις.
Εδώ και καιρό γνωρίζουμε πως στο Μαξίμου βρίσκονται σε πανικό από τα πραγματικά ποσοστά δημοσκοπήσεων που δείχνουν ότι ο Σαμαράς έχει τελειώσει και ότι θα χρειαστεί η συγκόλληση ολόκληρου του αντισυνταγματικού τόξου για να συνεχίσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι το ξεπούλημα της Πατρίδας.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει εμπόδιο στα....

Η Αλήθεια θα λάμψει και οι σκευωροί θα αποκαλυφθούν σε όλη την Ελλάδα!


Η Αλήθεια θα λάμψει και οι σκευωροί θα αποκαλυφθούν σε όλη την Ελλάδα!

Τις τελευταίες ημέρες, τα καθεστωτικά ΜΜΕ μιλάνε για «ανέλπιδη βοήθεια στην Χρυσή Αυγή», «αμνήστευση της Χρυσής Αυγής», κ.τ.λ., αναφερόμενοι σε πρόταση της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής του υπουργείου Δικαιοσύνης, για αλλαγές στα άρθρα του Ποινικού Κώδικα που αφορούν την κατάργηση των ισοβίων του ν. 1608/50 περί καταχραστώ, αλλά και την αναθεώρηση του άρθρου 187 για την εγκληματική οργάνωση, που θέτει ως προϋπόθεση για την στοιχειοθέτηση του αδικήματος τον προσπορισμό οικονομικού οφέλους.
Ωστόσο, εδώ δεν πρόκειται για…

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

pasok456
Με την φράση, “ελπίζω να ‘ναι ψυχικά μαζί μας, γιατί σωματικά είναι στην Royal Bank of Scotland” ο… “αναπληρωτής πρωθυπουργός” Ε. Βενιζέλος, άνοιξε την ομιλία του για το μνημόσυνο του Πα.Σο.Κ. (γιατί γιορτή η καταστροφή της χώρας από τους κλεφτοπασόκους δεν μπορεί να λογίζεται…)
Επίσης χαρακτήρισε κλακαδόρους εκείνους που τον αποδοκίμασαν υπογραμμίζοντας, πως «δεν ανήκουν στην Δημοκρατική Παράταξη»…
Ο επόμενος που ξεκίνησε επίθεση εναντίον του Γ.Α.Π. ήταν ο διάδοχος των δαχτυλιδιών, Κ. Σημίτης. 
Αναφέρθηκε στο περιστατικό της αποδοκιμασίας του Βενιζέλου και χαρακτήρισε εκείνους που.....