Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 02, 2016

Σε πανικό οι δημοσκόποι: Νέα άνοδος στο 8,4% για την Χρυσή Αυγή στην έρευνα της Alco - Ούτε μία διαρροή προς τα κίβδηλα αναχώματα!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μακάρι να γίνει και πραγματικότητα! Αν και τα ποσοστά δεν θα έρθουν μόνα τους, θα έρθουν μέσω της συνεχούς δράσης των Εθνικιστών στην κοινωνία.

Οι συστημικές δημοσκοπήσεις έχουν γυρίσει "μπούμερανγκ" στο σύστημα της κλεπτοκρατίας κομμάτων και διαπλεκόμενων καναλιών, καθώς σε κάθε καινούρια έρευαν που διεξάγουν ανακαλύπτουν νέα άνοδο για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Σε συνέχεια λοιπόν της χθεσινής δημοσκόπησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ, η έρευνα της Alco για τα "Παραπολιτικά" καταγράφει νέα άνοδο για την Χρυσή Αυγή, η οποία αγγίζει ξεκάθαρα πια διψήφια ποσοστά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας πριν ένα μήνα η Χρυσή Αυγή...

ΠΑΡΑΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ – ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ KAMMENOY

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πού είναι ο Καμμένος με τα Ελλάς-Ρωσία-Συμμαχία; Η βλακεία είναι ανίκητη για αυτούς που τον ψηφίζουν ακόμα!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση παρέτεινε και επισήμως πλέον (μετά από την προ εβδομάδος σχετική απόφαση των πρεσβευτών των κρατών-μελών της) μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2017 τις οικονομικές κυρώσεις που επέβαλε στη Ρωσία το καλοκαίρι του 2014 για την εμπλοκή της στην ουκρανική σύγκρουση.

Οι κυρώσεις, η ισχύς των οποίων έληγε στα τέλη Ιουλίου, αφορούν κυρίως τις τράπεζες και τις ρωσικές πετρελαϊκές και αμυντικές επιχειρήσεις και έπληξαν...

Ο Mark Zuckerberg υπερασπίζεται τα «ανοιχτά σύνορα» και δεν θέλει τείχη, αλλά χτίζει τεράστιο τείχος γύρω από την ιδιοκτησία του στην Χαβάη

Ο Mark Zuckerberg έχει δηλώσει ότι είναι αντίθετος στο να χτιστεί ένα τείχος στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού για να κρατήσει έξω τους παράνομους αλλοδαπούς. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου αντίθετος στο να χτιστεί ένα τείχος για να εμποδίσει τους γείτονες να βλέπουν την παραλία. 

Ο δισεκατομμυριούχος δημιουργός του Facebook και φανατικός λίμπεραλ, Mark Zuckerberg, επιτέθηκε στο σχέδιο του Donald Trump για την κατασκευή...

«ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ImageHandler (2)

Ο Τσετσένος Αχμέντ Τσατάγιεφ, που ήταν εκπαιδευτής ισλαμιστών τρομοκρατών, είναι ο εγκέφαλος του φονικού χτυπήματος στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές.
Αλλά, δεν ήταν άγνωστο πρόσωπο στις διάφορες υπηρεσίες ασφαλείας. Βρισκόταν στη λίστα καταζητούμενων των ρωσικών αρχών από το 2008, αλλά είχε λάβει –ως «προσφυγάκι»- πολιτικό άσυλο από την Αυστρία το 2001.
Επτά χρόνια αργότερα καταδικάστηκε στη Σουηδία σε ένα έτος φυλάκιση με την κατηγορία διακίνησης όπλων, ενώ μετά την αποφυλάκισή του μετέβη στην Ουκρανία, όπου συνελήφθη έπειτα από....

Η Χρυσή Αυγή παρουσιάζει το πρόγραμμα απορρόφησης των νέων ανέργων σήμερα στην Κόρινθο με όλη την ηγεσία της παρούσα...


Εκδήλωση στην Κόρινθο με κεντρικό ομιλητή τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο - Σάββατο 2 Ιουλίου 8μμ, 2ο χλμ Λεωφόρου Ισθμού-Επιδαύρου

Η ανεργία των νέων στην Ευρώπη και οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα θα είναι τα κεντρικά θέματα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 2 Ιουλίου στις 8μμ στα Ίσθμια.
Κεντρικός ομιλητής ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Νικόλαος Μιχαλολιάκος.
Θα μιλήσουν επίσης οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής: Ηλίας Κασιδιάρης, Ιωάννης Λαγός και Ηλίας Παναγιώταρος.
Καλούνται όλοι Έλληνες Πατριώτες της Κορινθίας και της υπόλοιπης Πελοποννήσου να δώσουν το παρόν.
Σάββατο 2 Ιουλίου στις 8μμ
 
Αίθουσα εκδηλώσεων Βενετσάνος Grande Hall
2ο χλμ Λεωφ. Ισθμού-Επιδαύρου στα Ίσθμια 


Ο MISTER TSIPRAS ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΤΟΥΣ PODEMOS ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ!

tsipras_podemos

Μεγάλη γκρίνια έχει πέσει στον… ΣΥΡΙΖΑ της Ισπανίας, τους Podemos, μετά την ψυχρολουσία στις εκλογές, στις οποίες ήταν σίγουροι ότι θα έρθουν δεύτεροι (όπως τους έδειχναν τόσο οι προεκλογικές δημοσκοπήσεις όσο και τα exit polls αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης…) και τελικώς κατετάγησαν τρίτοι, έχοντας απολέσει 1.200.000 ψηφοφόρους σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές που είχαν διεξαχθεί στις 20 Δεκεμβρίου του 2015.
Στη φαγωμάρα πρωταγωνιστούν ο… mister Tsipras της Ισπανίας, αρχηγός του κόμματος Πάμπλο Ιγκλέσιας και ο Νο2 του κόμματος, Ινίγκο Ερεχόν.
Η πλευρά του Ισπανού Tsipra υποστηρίζει ότι...