Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 06, 2012

Το "στίγμα" του Σιωνισμού και της Μασωνίας σε όλα τα "θεσμικά κέντρα" της Ελλάδας...

Τι λέτε να βρίσκεται έξω από το κτίριο του Συμβουλίου της Επικρατείας..;
Δεν πάει κάπου το μυαλό σας..Λογικό..
Σας δίνουμε ένα στοιχείο..Είναι ακόμη μια φωτογραφία της άλωσης της Χώρας από το Σιωνισμό και τη Μασωνία..
Αν ακόμη δεν έχετε καταλάβει περί τίνος πρόκειται, ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω εικόνα...

Ξεμπροστιάστηκε ακόμη μια προπαγανδιστική δημοσκόπηση...

Θύτης η περιβόητη ALCO του Παναγόπουλου, που "τρέχει" δημοσκοπήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα για όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ (Star, NewsIT, Περιοδικά, Newsbomb) και κοινό σημείο αναφοράς είναι το "ψαλίδισμα" των ποσοστών των Ελλήνων Εθνικιστών...

Στο CRASH του Τράγκα (παρ'ολίγον υποψηφίου με τον Καμμένο) βγήκε η ακόλουθη δημοσκόπηση...

Κάντε το άθροισμα των ποσοστών και θα εκπλαγείτε...
Κόντεψαν το 105% οι ψεύτες..

Το ξαναλέμε όμως..Το βράδυ των εκλογών θα....

Ρούπελ 6 Απριλίου 1941 - «Τα οχυρά δεν παραδίδονται, αλλά καταλαμβάνονται»!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στο μοναδικό στρατό που οι Γερμανοί αποτίμησαν φόρο τιμής ήταν οι Έλληνες...Γιατί είχαν κώδικα Τιμής και σεβάστηκαν το Έθνος που είχε Ιδανικά και Αξίες.. Για να μην σας παραμυθιάζουν οι διάφοροι ηλίθιοι αριστεροθολοκουλτουριάρηδες. Οι Ελληνικές σημαίες κυμάτιζαν σε όλα τα στρατόπεδα και τα οχυρά μέχρι και την  τελική παράδοση της χώρας ως ένδειξη σεβασμού.

Το πρώτο Γερμανικό πολεμικό ανακοινωθέν της 6ης Απριλίου 1941:
«Τα επιτεθέντα Στρατεύματά μας, προσέκρουσαν εις πείσμονα αντίστασην.Η ικανότητα του εχθρού (Ελλήνων) για άμυνα, παραμένει αμείωτος».
Ημέρες και νύχτες διαρκή η γιγαντομαχία...Όλα τα εχθρικά κύματα θραύονται πάνω στην Ψυχή του Έλληνα Στρατιώτη...
9 Απριλίου 1941, 17.15΄.-
Οι Γερμανοί επιστρέφουν στις θέσεις τους. Γερμανικό αυτοκίνητο με υψωμένη της λευκή σημαία, πλησιάζει τις Ελληνικές θέσεις στο κεντρικό δρόμο Κούλας-Σιδηροκάστρου... Τρεις Έλληνες στρατιώτες με επικεφαλή τον Ανθ/γό Ι. Δαμιανό πήγε προς συνάντησή τους. Ο επικεφαλής Γερμανός αξιωματικός, χαιρετά τους Έλληνες σε στάση προσοχής και ζητά την....

Νέα Δημοσκόπηση δίνει στους Έλληνες Εθνικιστές 5,5%...

Ιδιαίτερα σχόλια δεν έχουμε να κάνουμε εκτός του ότι μας φαίνεται αδιανόητο να μπουν στη Βουλή, ΛΑΟΣ και Οικολόγοι Πράσινοι...
Πού θα πάνε τα ποσοστά τους άραγε...;
Υπομονή..Η νύχτα των εκλογών θα κρύβει πολλές εκπλήξεις για όλους

ΕΚΡΑΞΑΝ ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!


Τον μπελά τους βρήκαν χθες (5/4/2012) οι κυρίες Θάλεια Δραγώνα και Άννα Φραγκουδάκη από εκπαιδευτικούς στη Θεσσαλονίκη , όπου πήγαν να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους για την «εκπαίδευση των μουσουλμανοπαίδων» της Θράκης (μια διαφορετική ερμηνεία του προγράμματος είναι η Τουρκοποίηση των Πομάκων και των Ρομά της Θράκης).

Μάλιστα αν και η παρουσίαση προέτρεπε σε «διάλογο» η συζήτηση που ακολούθησε άρχισε να εκνευρίζει τους διοργανωτές που απαγόρευσαν τον άμεσο διάλογο και έσπευσαν να επικαλεστούν την έλλειψη χρόνου για «να τελειώνουν»!

Όταν μάλιστα τους ζητήθηκε να ....

Πάνε να πνίξουν τις εκλογές με αίμα!! Υπονοούμενα Παπαδήμου για αναβολή τους !!

Eπικίνδυνα παιχνίδια με την εσωτερική ασφάλεια της χώρας παίζει πλέον η κυβέρνηση Παπαδήμου καθώς διαπιστώνουν ότι όχι απλά θα συντριβούν οι μνημονιακές δυνάμεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά την επομένη των εκλογών το περίφημο Μνημόνιο, όπως έχουμε σημειώσει και στο παρελθόν θα αξίζει λιγότερο από την αξία του χαρτιού επάνω στο οποίο έχει γραφτεί, έτσι και αποτυπωθεί η βούληση των πολιτών όπως δείχνουν όλες οι μέχρι σήμερα δημοσκοπήσεις.
 
Χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα την πραγματική αιτία για την οποία τον έκαναν πρωθυπουργό (με εκείνη την θεατρική παράσταση-«αγανακτισμένη» αποχώρηση του Γιώργου Καρατζαφέρη προέδρου του ΛΑΟΣ την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στο Προεδρικό Μέγαρο), ο τραπεζίτης Λουκάς Παπαδήμος, δήλωσε σήμερα από την Κύπρο ότι «το έργο της κυβέρνησης θα ολοκληρωθεί με την ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού συστήματος που θα έχει γίνει έως τις 20 Απριλίου».

Που σημαίνει ότι.....

Έχουν αποθρασυνθεί τελείως οι λαθρομετανάστες...Για να τους πάνε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης θέλουν και μισθό κάθε μήνα!!

Χωρίς σχόλια

Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ… ΕΝΟΧΗΣ

Τι θα σημάνει η επικείμενη είσοδος της Χρυσής Αυγής στον Οίκο Ενοχής; Η είσοδος αυτή δεν θα είναι η εγκατάσταση μερικών ακόμη βουλευτών νέου κόμματος, αλλά η εισβολή της δίκαιης και αδικαίωτης οργής του λαού στον Οίκο Ενοχής της διαφθοράς και της υποτέλειας που εξέθρεψε και γιγάντωσε η μεταπολιτευτική δημοκρατία απαλλοτριώνοντας την πατρίδα με τους τρείς φαυλεπίφαυλους πυλώνες της: Τον πελατειακό εσμό των κομμάτων, την χρηματοπιστωτική πλουτοκρατία και τον στρατό κατοχής των συνδικαλιστικών συντεχνιών.

Η Χρυσή Αυγή δεν θα καταλάβει απλώς μερικά έδρανα, αλλά θα......

ΒΟΜΒΑ: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΕΚΧΩΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Δρούτσας ήταν ένας από τους εμπνευστές του Σχεδίου. Οι jeffrey, πάγκαλος, Ντόρα Μητσοτάκη είχαν δηλώσει την υποστήριξή τους.. Αυτά για όσους ξεχνούν
 
Δεν χρειάζεται άλλο σχόλιο πέραν αυτών που αποκαλύπτει το ίδιο το άρθρο των “Επικαίρων”. Έτσι ακριβώς εξηγείται και η τιμωρία μας ως λαού, που επιτρέψαμε να μας κυβερνήσουν αυτά τα υποκειμενα. Ψηφίσαμε με γνώμονα το “Λεφτά υπάρχουν” αντί να ψηφίσουμε με Εθνικό σκεπτικό. Όπως ο Τάσσος Παπαδόπουλος. Και εδώ, έρχεται σκληρό και αδυσώπητο το ερώτημα: Είναι δυνατόν καποιος που δεν αγαπάει την πατρίδα, την Ελλάδα μας, να αγαπήσει ΕΜΑΣ;
 
Να τελειώνουν επιτέλους οι διεθνιστικές αηδιολογίες. Στην Ελλάδα δεν έχουν θέση διότι....