Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 04, 2012

«Σας μυρίζουν οι λέξεις πατρίδα, έθνος, γλώσσα, ιδανικά, ιστορία» ...

«Εμπόδιο στην αποψίλωσή σας, το φύτεμα μας, εμπόδιο στο γκρέμισμά σας, το χτίσιμό μας, εμπόδιο στον παραλογισμό σας, η λογική μας»...Με αυτόν τον τρόπο επέλεξε ένας δάσκαλος από τη Λακωνία, ο Νίκος Αντωνόπουλος, να απευθυνθεί με επιστολή του στην υπουργό Παιδείας, ξεφεύγοντας από τις συνηθισμένες διαμαρτυρίες περί μειώσεων στους μισθούς και αναδεικνύοντας ένα τεράστιο θέμα.
 
Την προσπάθεια να αφανιστεί σταδιακά από τη συνείδηση της νέας γενιάς οτιδήποτε έχει σχέση με τη θρησκεία και το έθνος μας ή, όπως ο ίδιος εύστοχα σημειώνει στην επιστολή του:«Είναι ηλίου φαεινότερον ότι τα τελευταία χρόνια το υπουργείο (το Εθνικής το εξάλειψε η πονηριά) Παιδείας ό,τι μυρίζει πατρίδα, έθνος, γλώσσα, ιδανικά, Ιστορία, δηλαδή τις πιο ευωδιαστές μυρωδιές, προσπαθεί να εξαφανίσει με τους απορροφητήρες της νέας εποχής».
Αφορμή για την επιστολή του κ. Αντωνόπουλου στάθηκε η.....

ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΟΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ "ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ" ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Γεώργιος Καστριώτης ή αλλιώς Σκεντερμπεης ήταν και αυτός φυσικά Ηπειρώτης με Μακεδονικές ρίζες και ΕΛΛΗΝΑΣ....
Η παραχάραξη της Ιστορίας μας, με τη βοήθεια των "ελληνικών" τραπεζών, συνεχίζεται...
 
Χθες η Αλβανία γιόρταζε την 568ή επέτειο από το Συνέδριο της Λέζας, ορόσημο για την αντίσταση κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, υπό την ηγεσία του Γεωργίου Καστριώτη. Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας γιόρτασε στην ομώνυμη πόλη, όπου ακτιβιστές της εθνικιστικής οργάνωσης "Ερυθρόμαυρη Συμμαχίας" είχαν αναρτήσει παντού πανό κατά του Μπερίσα και του δικομματισμού γενικότερα.
 
Η εικόνα είναι από τις εκδηλώσεις αυτές. Ο καθένας μπορεί να.....

Μολών Λαβέ: Με πόλεμο απειλεί η Τουρκία στην Κύπρο για τα κοιτάσματα - Και η Κίνα στο παιχνίδι !!

"Περιοχή με μη καθορισμένο και συνεπώς διεκδικίσιμο από πολλές χώρες ιδιοκτησιακό καθεστώς" χαρακτήρισε την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου ο Τούρκος υπουργός αρμόδιος για ευρωπαϊκά θέματα Εγκεμέν Μπαγίς, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του BBC HARDTALK.



Χαρακτήρισε τις κυπριακές γεωτρήσεις "παράνομη ενέργεια των Ελληνοκυπρίων αφού διενεργούν έρευνες σε μια διαφιλονικούμενη περιοχή και θα πρέπει να διαπιστώσουμε σε ποιά χώρα ανήκει το φυσικό αέριο, στην Αίγυπτο, την Τουρκία, την Ελλάδα, την Κύπρο ή το Ισραήλ".


 
Ο δημοσιογράφος Στίβεν Σακούρ είχε υποδείξει στον κ. Μπαγίς ότι οι τουρκικές απειλές δημιουργούν την εντύπωση ότι η Τουρκία προτειμάζει στρατιωτική δράση εναντίον της Κύπρου κάτι που δεν συνάδει με τις φιλοδοξίες της Τουρκίας για ένταξη στην ΕΕ.



Μάλιστα σημείωσε ότι....

«Μυστικοί χάρτες» από το παρελθόν και αποκαλυπτικές δορυφορικές εικόνες σε συρτάρια στο Τελ Αβίβ;;;

• «Μυστικοί χάρτες» από το παρελθόν και αποκαλυπτικές δορυφορικές εικόνες σε συρτάρια στο Τελ Αβίβ
• Σύμφωνα με τον ομότιμο καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Αντώνη Φώσκολο, «αν η Δυτική Ελλάδα έχει 20 Πρίνους τότε η Κρήτη έχει… 2.000 Πρίνους»! Ένα «αόρατο» χέρι έχει σταματήσει πάλι κάθε προσπάθεια να προχωρήσουν οι έρευνες για εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας. Ίσως δεν έχουμε ακόμα «πιάσει πάτο», ώστε ο ενεργειακός πλούτος της Ελλάδας να λεηλατηθεί από τους ληστές-δανειστές μας.
Ίσως το υπό…

Κοινωνική Πολιτική δε σημαίνει Κομμουνισμός...

Η δημιουργική εργασία και όχι η κεφαλαιακή υπόσταση είναι ο πραγματικός πλούτος και για τα πρόσωπα και για τις επιχειρήσεις και για το έθνος.

Πριν 3.500 χρόνια οι πόλεις-κράτη των Ελλήνων ήταν σε θέση να συγκροτηθούν και να κάνουν πανεθνικές υπερπόντιες εκστρατείες που καταγράφηκαν στα πρώτα κείμενα ιστορίας που έφθασαν μέχρις εμάς. Είχαν από τότε συναίσθηση της κοινής εθνικής ταυτότητας που προσδιόριζαν μέσα από το ομόαιμο, το ομόγλωσσο και τα θεών καθιδρύματα κοινά. Αυτού του ίδιου Έθνους είμαστε σήμερα οι συνεχιστές.Αυτό το Έθνος συνιστά την.....

Τα πρώτα exit pollas στη Ρωσία δείχνουν άνετη νίκη Πούτιν

Με τη διαδικασία της εκλογής για το νέο Πρόεδρο της Ρωσίας να μην έχει ακόμη τελειώσει, τα πρώτα exit polls έκαναν την εμφάνισή τους σε Ρωσικές ιστοσελίδες και φανερώνουν ότι ο Βλαδίμηρος Πούτιν ετοιμάζεται να καταγράψει μια ιστορική νίκη.
Τα ποσοστά που του δίνουν κυμαίνονται μεταξύ....

Αποκλείεται...Ψέμα θα είναι.."Καρφί" μέσα στην Αμερικάνικη Πρεσβέια είχει η "17Ν"!!!

Tην δολοφονία του σταθμάρχη της CIA Ριτσαρντ Γουέλς τον Δεκέμβριο του 1975 στην Αθήνα από την τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη», έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τα στελέχη του Stratfor (πολλά από τα οποία είναι πρώην πράκτορες της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ) και σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται στο Wikileaks, διεξάγουν έρευνα για να εντοπίσουν μετά από 37 χρόνια το «καρφί» της πρεσβείας στην Αθήνα που αποκάλυψε στους τρομοκράτες την ιδιότητα και λεπτομέρειες για τον σταθμάρχη της CIA. Σύμφωνα με τον εσωτερική αλληλογραφία που δημοσιεύεται στο Wikileaks ο Γ.Μπάρτον αντιπρόεδρος της Stratfor να ερωτά παλαιό στέλεχος της αμερικανικής διοίκησης αν γνωρίζει κάτι για την ύπαρξη του «καρφιού» της αμερικανικής πρεσβείας, καταδεικνύεται από τα λεγόμενά του ότι «άριστη πηγή» του μεταβίβασε ότι όντως υπήρχε αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος διέρρευσε όλες τις πληροφορίες για τον Γουέλς.
Μέχρι στιγμής θεωρείται ότι.....

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ... Η ΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ


Η αγία αυτή ημέρα είναι ξεχωριστή, διότι παρά το κατανυκτικό κλίμα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, εορτάζει λαμπρά η Ορθοδοξία μας, η αληθινή Εκκλησία του Χριστού. Ποιούμε ανάμνηση του κορυφαίου γεγονότος της εκκλησιαστικής μας ιστορίας, της αναστηλώσεως των ιερών εικόνων, το οποίο επισυνέβη το 843 μ.Χ. στο Βυζάντιο, χάρις στην αποφασιστική συμβολή της βασιλίσσης και μετέπειτα αγίας Θεοδώρας, συζύγου του αυτοκράτορα Θεοφίλου (840 - 843 μ.Χ.). Αναφερόμαστε στη μεγάλη εικονομαχική έριδα, η οποία συντάραξε κυριολεκτικά την Εκκλησία μας για περισσότερα από εκατό χρόνια. Το 726 μ.Χ. ο αυτοκράτωρ Λέων ο Γ' ο Ίσαυρος (717 - 741 μ.Χ.) αποφάσισε να επιφέρει στο κράτος ριζικές μεταρρυθμίσεις. Μια από αυτές ήταν η....